Βλέπω καταρχήν ότι το κείμενο του in.gr είναι ανακριβές και σ'αυτό δεν φταις εσύ. Όπως και η τελευταία εικόνα στο in.gr (που έχεις ως δεύτερη στο δικό σου) δεν είναι από Torsen, αλλά από δισκάτο και κάνουν λάθος που γράφουν 'Αναλυτική απεικόνιση διαφορικού, στην οποία φαίνεται το πλανητικό σύστημα Torsen' από κάτω.
Όπως σου είπα, η υποκειμενική άποψη είναι το μόνο που σίγουρα δεν με ενοχλεί. Η τεχνική ανακρίβεια μου 'γυάλισε' και γι'αυτό τα άκομψα σχόλια...
Μόλις βρω λίγο χρόνο θα κοιτάξω να σου βρω κάποιες καλές πηγές για το Torsen που λύνουν αυτά τα θέματα.
Όσο γι'αυτά που γράφει επανειλλημένα το in.gr για το βάρος, πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Μιλάμε για ένα εξάρτημα των περίπου 10 κιλών (μάλλον λιγότερο) που δεν έχει διαφορά βάρους από το ανοιχτό διαφορικό, τουλάχιστον αντιληπτή με το χέρι. Τα έχω κρατήσει και τα δύο στα χέρια μου. Με μια ζυγαριά μπορούμε να το λύσουμε αυτό, έχω ένα ανοιχτό διαφορικό από MX5 στην αποθήκη, μπορούμε να ζυγίσουμε και ένα Torsen πριν το βάλει κάποιος. Όχι ότι θα είχε καμιά σημασία να είναι 2 κιλά παραπάνω, εφόσον ανήκει στην αναρτώμενη μάζα.