-
σε rosso alfa ετσι??
-
Inside information από Ιταλία μεριά αναφερούν αλλαγή της πολιτικής της ονοματοδοσίας στα μοντέλα της Alfa Romeo τέλος στα νούμερα η 149 (κατα το Mito παντα) θα λέγεται Quntepie!
Συγνώμη αλλά το Mito δε μου άρεσε καθόλου!
-
γιατι ειρωνευεσαι?
-
Ο χρήστης monf430 έγραψε:
.... η 149 (κατα το Mito παντα) θα λέγεται Quntepie!
.........Και τέλος πάντων αν θέλεις να κάνεις χιούμορ, άνοιξε και κανένα λεξικό να το γράψεις σωστά τουλάχιστον.
-
Ο χρήστης monf430 έγραψε:
Inside information από Ιταλία μεριά αναφερούν αλλαγή της πολιτικής της ονοματοδοσίας στα μοντέλα της Alfa Romeo τέλος στα νούμερα η 149 (κατα το Mito παντα) θα λέγεται Quntepie!Συγνώμη αλλά το Mito δε μου άρεσε καθόλου!
Eγω λεω να το πουνε plase!Αφου πιασαμε ολες τις ορολογιες του ποδοσφαιρου καλο και ειναι το plase!
-
147_gtm
-
Eιστε ολοι φαουλ..
-
αυτο που θα δείξουν στη Γενεύη θα είναι concept ή κανονικό μοντελο παραγωγής?
-
Κανονικό μοντέλο παραγωγής θα είναι. Τρίτο τρίμηνο του '08 βγαίνει προς πώληση.
-
Αφού είπαν ότι δε θα έρθει στη Γενεύη η Μίτο
-
Στο Italiaspeed λένε πάντως ότι τρίτο τρίμηνο του '08 θα βγει στην αγορά.
-
στην σελίδα των 4τροχών για την έκθεση της Γενεύης ( http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=194&page_id=6153 ) δεν αναφέρει πουθενά για άλφα ρομέο μίτο.
-
Ιταλία θα πωλειται τέλος Ιουνίου- αρχες Ιουλιου
-
Παντως σχετικα με το ονομα στο worldcarfans εγραφε οτι το ονομα προερχεται απο το Μilan και Torino, γι'αυτο γραφεται κ MiTo.
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
.... η 149 (κατα το Mito παντα) θα λέγεται Quntepie!
.........Και τέλος πάντων αν θέλεις να κάνεις χιούμορ, άνοιξε και κανένα λεξικό να το γράψεις σωστά τουλάχιστον.
Ο σκοπός δεν ήταν η σωστή ορθογραφία .......... λες και η λέξη Mito σημαίνει αυτό που μου φέρνει εμένα στο μυαλό αυτή η λέξη!
-
Ο χρήστης project940 έγραψε:
Ιταλία θα πωλειται τέλος Ιουνίου- αρχες ΙουλιουΆρα Απρίλιο-Μάιο θα παρουσιαστεί.
-
-
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Νέες φωτόhttp://www.progetto955.it/index.php/sco ... /#more-361
Στις 18 η αποκάλυψη
μην ξεχαστουν μονο κι αφησουν πανω τα καμουφλαζ
-
Alfa Romeo Mi.Τo 2008