εγώ πάλι σήμερα στο δρόμο συνάντησα όλη την ανδρική οδηγητική μ@@@@@@ μαζεμένη...μήπως να ανησυχώ...μήπως να σταματήσω να κυκλοφορώ με το αυτοκίνητο?
πρώτη φάση κοντά στο σπίτι μου, τύπος με Mercedes ενώ έχει ήδη στρίψει δεξιά στο φανάρι, κάνει όπισθεν για να ξαναμπεί στη λωρίδα που βρισκόταν αρχικά και χωρίς να βγάλει φλας [μα τι λέω , άντρας οδηγός και να χρησιμοποιήσει φλας ] στρίβει καπάκι αριστερά...το έφερε απο εδώ το έφερε απο εκεί παρόλο που δεν πολυχόραγε, έχοντας ακινητοποιήσει όλους εμάς που βρισκόμασταν πίσω του έκανε την δουλειά του σαν να μην συνέβαινε τίποτε.
δεύτερη φάση στην κηφισίας....να αναφέρω οτι γενικά προσπαθώ να είμαι προσεκτική και ήρεμη όταν οδηγώ, αφήνω προτεραιότητα σε μηχανάκια, σταματάω σε διαβάσεις πεζών [όταν δεν κινδυνέει να πέσει κανένα αυτοκίνητο πίσω μου], δεν κλείνω τη δίοδο στα φανάρια και προσπαθώ όταν οδηγώ να μην εκνευρίζομαι...αλλά μερικά τσογλάνια [και συγνώμη για την έκφραση που χρησιμοποιώ] δεν τα συνχωρώ με τίποτε...όπως ο σημερινός...είμαι στην κηφισίας στο ύψος του χαλανδρίου με κατεύθυνση προς αθήνα εκεί που οι 3 λωρίδες γίνονται 2. είμαι στην μεσαία λωρίδα και αριστερά μου αυτοκίνητο με τρείς επιβαίνοντες ενώ είναι πιο πίσω απο μένα όταν ανοίγει το φανάρι γκαζώνει για να μπεί μπροστά μου, του κορνάρω μία, τίποτε δεν σταματάει, ούτε όμως κι εγώ καθότι είμαι στα δεξιά του και έχω προτεραιότητα, ξανακορνάρω τίποτε, συνεχίζει το χαβά του και χώνετε μπροστά μου...αρκετά εκνευρισμένη του ανάβω τα φώτα, ρίχνω και μια ωραία χειρονομία [όχι βαριά, απο αυτές με τα πεντε δάχτυλα]...ο εν λόγω τσογλ@@@@ όμως ανταπέδωσε με την επίδειξη του μεσοδακτύλου, ωραίος τρόπος δεν βρίσκεται? ιδίως όταν φταίει κι όλας...anyway...τα παίρνω και ανταποδίδω κι εγώ με την ίδια κίνηση, αλλά απο ότι φανηκε είχε όρεξη να βγάλει τα προσωπικά του κομπλεξ και τον καταπιεσμένο ανδρισμό του΄πάνω μου, οπότε και τραβάει χειρόφρενο και κατεβαίνει να μου ζητήσει τα ρέστα...εγώ έχω να αποφασίσω μεταξύ α) να κατέβω κι εγώ και ν' αρχίσω τις τσιρίδες ή β) να κάτσω στα αυγά μου, να κλειδωθώ και απλά να περιμένω να τελειώσει να σηκωθούμε να φύγουμε...προτίμησα τη δεύτερη αντίδραση και απλά κούναγα κοροιδευτικά το κεφάλι στις μ@@@@@ που είπε...προς στιγμή πήγε να κλοτσήσει και τον 'Περικλή' [κάτι που σίγουρα θα μετάνιωνε ακριβά...γιατι είπαμε ήρεμη-ήρεμη, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει καταστρωμένο σχέδιο αντιμετώπισης 'Ξενοκράτης']...τέλος πάντων η επίδειξη ανδρισμού δεν κράτησε και πολύ γιατι είχε σχηματιστεί ουρά πίσω μου που κόρναραν κλπ.κλπ.και την έκανε...
και να ήταν και κανένας όμορφος ή με κανα αμάξι που φύσσαγε να έλεγα [που είσαι σαλώμηηηηηηη ]...αλλά ένας κακομοίρης,κακομοίρογλου και μισός ήταν...ποιος ξέρει τι κομπλεξ κουβαλούσε ο γελοίος