-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
[
Εγώ, εγκάθετε, είχα από τότε πίσω κίνηση!Ολοι κανουμε λαθη , πρεπει ομως να τα αναγνωριζουμε
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
[
Εγώ, εγκάθετε, είχα από τότε πίσω κίνηση!Ολοι κανουμε λαθη , πρεπει ομως να τα αναγνωριζουμε
Προφανως, αναφέρεσαι στον Ντάφυ!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κατάλαβες κουκο, σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι.εεεετσι... μονο αν σηκωσω ποδι, θα με φτασει! (πως τα λεω)..
αυτο που ηθελα να πω εξ αρχης, ειναι:
ρε μαστορα.. μπορει να ειχες εξ αρχης πισω κινηση, αλλα και που την ειχες τι την εκανες?
(καλα εγω τοτε ειχα την 106αρα .. ) -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
[
Προφανως, αναφέρεσαι στον Ντάφυ!
το διορθωσα ρε!!! εδωσα το golf και πηρα το honda!
καλα.. επρεπε να δειτε ραψιμο που εφαγα απο τα 106 στην εκδρομη στην αμφικλεια... δεν το συζητω... 3 μερες μπροστα ηταν!
-
Εσύ με τον Sωτήρα;
-
ναι... μιλαω για την ειδικη της αμφικλειας, η οποια παρεπιπτοντως ηταν τιγκα στο χιονι δεξια και αριστερα...
-
μονο για σενα ειχε χιονι?
-
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
νταξ, ολοι το ξερουν οτι ειμαι κουλοςκαι το kid ειναι, αλλα δε το κανουμε και θεμα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
νταξ, ολοι το ξερουν οτι ειμαι κουλος
και το kid ειναι, αλλα δε το κανουμε και θεμα.
+1. Μεγάλη κουλάτζα ο μικρός.
-
Το Παρασκευοσαββατοκύριακο σκεφτόμαστε να πάμε με την παρέα μου εκδρομή στη Μονεμβασιά. Αξίζει; Έχει μείνει κάποιος σε κάποιο ξενοδοχείο της περιοχής που να το προτείνει;
Αλήθεια, πόση ώρα περίπου να υπολογίζουμε από την Κόρινθο μέχρι τη Μονεμβασιά (με ήρεμες ταχύτητες μιας και θα έχουμε φοβιτσιάρα κοπέλα μαζί μας);
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Το Παρασκευοσαββατοκύριακο σκεφτόμαστε να πάμε με την παρέα μου εκδρομή στη Μονεμβασιά. Αξίζει; Έχει μείνει κάποιος σε κάποιο ξενοδοχείο της περιοχής που να το προτείνει;Αλήθεια, πόση ώρα περίπου να υπολογίζουμε από την Κόρινθο μέχρι τη Μονεμβασιά (με ήρεμες ταχύτητες μιας και θα έχουμε φοβιτσιάρα κοπέλα μαζί μας);
Ηρεμα - ηρεμα δυομιση με τρεις και προσοχη στα μπλοκα στις κατηφοριες μετα τη Τριπολη.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Το Παρασκευοσαββατοκύριακο σκεφτόμαστε να πάμε με την παρέα μου εκδρομή στη Μονεμβασιά. Αξίζει; Έχει μείνει κάποιος σε κάποιο ξενοδοχείο της περιοχής που να το προτείνει;
Αλήθεια, πόση ώρα περίπου να υπολογίζουμε από την Κόρινθο μέχρι τη Μονεμβασιά (με ήρεμες ταχύτητες μιας και θα έχουμε φοβιτσιάρα κοπέλα μαζί μας);
Ηρεμα - ηρεμα δυομιση με τρεις και προσοχη στα μπλοκα στις κατηφοριες μετα τη Τριπολη.
Και βάλε... Εμένα προσωπικά δεν με ξετρέλλανε...
Τα ξενοδοχεία και της Μονεμβασιάς και της Σπάρτης είναι από τα πιο βρώμικα της Ελλάδας. Γι' αυτό ζητήστε να δείτε το δωμάτιο πρωτού μείνετε. -
Ειναι πανεμορφη η Μονεμβασια και οτι πρεπει για τριημερο. Απο Τριπολη προς Γυ8ειο 8υμαμαι ωραια στροφοδιαδρομη. Ξενοδοχειο βρηκα επι τοπου στο Μαλβαζια σε ωραιο δωματιο ('στοα') αλλα χωρις 8εα. Δεν μπορω να το προτεινω με σιγουρια γιατι δε 8υμαμαι τι αλλα 3ενοδοχεια ειχαμε δει κ γιατι δεν τα επιλε3αμε.
ΥΓ: Χτες ανεβασα facebook photos απο Μονεμβασια κ νοσταλγησα.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
και μετα την Σπαρτη θελει προσοχη.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Το Παρασκευοσαββατοκύριακο σκεφτόμαστε να πάμε με την παρέα μου εκδρομή στη Μονεμβασιά. Αξίζει; Έχει μείνει κάποιος σε κάποιο ξενοδοχείο της περιοχής που να το προτείνει;Αλήθεια, πόση ώρα περίπου να υπολογίζουμε από την Κόρινθο μέχρι τη Μονεμβασιά (με ήρεμες ταχύτητες μιας και θα έχουμε φοβιτσιάρα κοπέλα μαζί μας);
Το καλοκαιρι (τι καλοκαιρι Σεπτεμβρης ειχε μπει) εκανα και 3 διανυκτερευσεις στη Μονεμβασιά. Συνιστω ανεπιφυλακτα, αν η παρεα ειναι ζευγαροπαρεα (αλλιως ). Το σπιτι το βρηκα ρωτωντας στο εστιατοριο 'Κανονι' (στο κανονι ) αλλα ειχα μπει και στα δωματια των διαφορων χοτελ Μαλβαζια (πρεπει να εχει 4-5 κτηρια), τα οποια ηταν πολυ καλα, αν εξαιρεσεις οτι τα περισσοτερα εχουν μπανιο 1x1. Ωραιο μου φανηκε (αλλα δεν ειχε) και ενα στην πλατεια στα τειχη της παραλιας (αλλα δε θυμαμαι ονομα).
Εισαι σιγουρος οτι θα βρειτε;
Απο Σπαρτη εκανα πανω απο μια ωρα, οποτε υπολογισε. Βεβαια τωρα μπορει να μην εχει καθολου κινηση ο δρομος.
-
ειχα βρει ενα πολυ ωραιο δωματιο (με κουζινα, σαλονι), οχι σε ξενοδοχειο, με πολυ ωραια θεα και δικη του μεγαλη βεραντα.
ειναι στην αρχη σχεδον του καστρου, προς τα δεξια, δυστυχως δε θυμαμαι ονομα..
-
Αν δεν ελεγες τοποθεσια θα ελεγα οτι μειναμε στο ιδιο. Αυτο που εμεινα εγω ηταν σουπερ, απλα μονο για 2 ατομα
-
μονεμβασια οσες φορες εχω παει, εχω μεινει σε συγκεκριμενο 'σπιτι' μεσα στο καστρο εννοειτα... Pablito's αν θυμαμαι καλα λεγεται και ουσιαστικα ειναι ενα σπιτι με 3 οροφους και 3 ανεξαρτητα διαμερισματα.. το ισογειο μπορει να ψιλοξενησει τετραμελη οικογενεια, ενω τα 2 πανω ειναι για ζευγαρι...
Ενταξει.. μαγεια... για ζευγαροκατασταση, ομως, ζε τ αιμ και ετσι
ωρες δε θυμαμαι.. -
Μονεμβασιά πήγα πριν δύο χρόνια κάνοντας το γύρο της Πελοποννήσου.
Πολύ όμορφη διαδρομή από Ναύπλιο Λεωνίδιο Κοσμά κτλ!!!!!!!!
παρά την γκρίνια από τη συνοδηγό (ανθρώπινο speed control )Δε μείναμε μέσα στο κάστρο αλλά στην πόλη στο ¨Flower of Monembasia¨ αν θυμάμαι καλά το όνομα. Ζεστό περιβάλλον και σωστή εξυπηρέτηση.
Γιάννης
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ