-
Ναι, ρε γμτ, από τότε που πήρα Φορντ έχω υπαρξιακό πρόβλημα. Τελικά τι είναι το αμάξι μου: Αγγλικό ή Γερμανικό; Πόσο επηρεάζεται το Ευρωπαϊκό τμήμα από το Αμερικάνικο; Και τη συναρμολόγηση στο Βέλγιο, να την υπολογίσω ή όχι;
Διάθεση για 'τζαρτζαρίσματα' δεν βλέπω πάντως...
-
Mπράβο Μανώλη, έτσι να μας τα λες τραγουδιστά!!!
ΥΓ Κι εγώ είχα κάτι να σας πω
μα είναι στο τεφτέρι
και το τεφτέρι στον οντά
και ποιος θα πα το φέρει. -
κατι λεει οτι αυτο το θρεντ θα παει ψηλα!
-
Πώς φαίνεται ότι Κρητικό αίμα κυλάει μεσ'στις φλέβες του Μανώλη...
-
κοιταω το ποστ του velisariou στο τοπικ της 147...
δεν θελω αντιπαραθεση, αλλα οταν μιλαω πεσατε να με φατε.....
ο cmarin δε ξερει οτι τα μπουζι των twinspark κανουν 300 ευρω ε?για μενα τα ειπε ολα ο ανθρωπος σε αυτο ο ποστ.
ειχα ενα φιλο που οταν ειμασταν φανταροι με ανεβοκατεβαζε με αλφα 146 1.6 αρκετα συχνα απο Βολο....
64.000 χλμ ειχε το αμαξι και το τι ειχα ακουσει.....απο τον ιδιο τον ιδιοκτητη...ρημαδι το ανεβαζε ρημαδι το κατεβαζε...Τουλαχιστο στο δρομο ηταν αλφα...κυριολεκτικα.Η λεξη φιατ μαλλον τιμητικη παρα υποτιμιτικη θα ακουγοταν....
θελετε να πειτε μερικοι οτι στην 147 ολα αυτα ειναι παρελθον...
μακαρι γιατι ειναι και ακριβη....σχετικα -
To Golf δηλαδή είναι φτηνό; Είναι ακριβή, αλλά έχει 120 άλογα (και πολλά άλλα)
Αφού έχει 8 μπουζί θα κοστίζουν περισσότερο. Σίγουρα όχι 300!
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
να σαι καλα!ευχομαι να ακολουθησουν κ αλλες μαντιναδες
Αφού σου αρέσουν τόσο πολύ:
http://www.tfrc.gr/modules.php?name=XFo ... 183&page=1
Εδώ υπάρχει πολύ υλικό, πάρα πολύ.... -
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
κοιταω το ποστ του velisariou στο τοπικ της 147...δεν θελω αντιπαραθεση, αλλα οταν μιλαω πεσατε να με φατε.....
ο cmarin δε ξερει οτι τα μπουζι των twinspark κανουν 300 ευρω ε?για μενα τα ειπε ολα ο ανθρωπος σε αυτο ο ποστ.
Δεν τα είπα όλα... , τώρα θα τα πω...
Είμαι περίεργος να δω πως εννόησες αυτό το 'τα είπε όλα'. Δεν το καταλαβαίνω.Εγώ άλλαξα μπουζί με 8 Ευρώ το ένα (8Χ8=64). Ε, έχει κάποια διαφορά...
Τώρα τι μπουζί έβαλε, σε ποια αντιπροσωπεία κλπ κλπ δεν ξέρω γιαυτό και ρώτησα.Τα συμπεράσματα που βγάζεις πάντως είναι γρήγορα και απλουστευμένα και τα λες μόνο για να τα λες. Προτρέχεις χωρίς να έχεις σφαιρική άποψη και χωρίς να διαβάσεις σχετικά ποστς για διευκρινήσεις. Σε τρώει κιόλας για να την 'πεις' και δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω γι αυτό και έχουμε τα ανάλογα αποτελέσματα προστριβών. Ηρέμησε, η αυτοκίνηση είναι ΜΙΑ, αλλά μπορείς να δεις από πολλές πλευρές. Εσύ έχεις διαλέξει την πλευρά να δημιουργείς σχόλια, προστριβες και υποψίες. Κρίμα.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
[. Ηρέμησε, η αυτοκίνηση είναι ΜΙΑ, αλλά μπορείς να δεις από πολλές πλευρές. .Ακριβώς έτσι είναι Κώστα.Δυστυχώς όμως υπάρχουν καί πιό 'ποδοσφαιρικές' αντιλήψεις σέ αυτόν τόν χώρο.
-
καλα επειδη εγω εχω το μανδυα της γνωσης οπως μου λετε
τα μπουζι τα δικα της 100 χιλιαρικα τα πουλαει η αντιπροσωπειααπο κει και περα δεν μπορω να αποδειξω ουτε τι ξερω ουτε τι ξερει ο καθενας....Τουλαχιστο βελτιωθηκα: δεν απαντησα στο φορουμ147
αν βολευει η αποψη μερικων για μενα οπως πιο πανω περιγραφετε την αποδεχομαι, δεν χαλαμε τις καρδιες μας με κανενα
Σιγουρα η αυτοκινηση ειναι ΜΙΑ απλα μερικοι δεν μπορουν να ακουσουν και να δουν αντιλογο σε τιποτα. Εγω πουθενα δεν αμφισβητησα τις αλφα στο δρομο, εξαλλου. Ξεχωριζω + και - νομιζω.....
τωρα αν καποιοι νομιζουν οτι σε μια αλφα τα μειον περιοριζονται στο μικρο πορτμπαγκαζ...Οκ δεν χαλαω τη ζαχαρενια κανενος.... -
Αντρέα,δέν νομίζω νά 'βολεύει' κάποιον ή κάποιους μία γνώμη γιά σένα.Η γνώμη αυτή ,νομίζω ότι δέν βγαίνει αυθαίρετα γιά κανέναν,αλλά βάση αυτών πού ο καθένας μας καταθέτει στό φόρουμ.Ακόμα καί εδώ νομίζω ότι τό βλέπεις 'οπαδικά'.Εμείς καί οι άλλοι.
Καί κάτι ακόμα.Μήν κρίνεις τούς υπόλοιπους βάση τών δικών σου κριτηρίων.Τό ότι εσύ(όπως δήλωσες)έχεις σάν πρωτεραιώτητα τήν ποιότητα κατασκευής ενός αυτοκινήτου,δέν σημαίνει ότι αυτό ισχύει καί γιά όλους,δέν νομίζεις;Ο καθένας μας έχει τό δικαίωμα τής επιλογής τού αυτοκινήτου του.
Καί γιά τό τέλος θά ήθελα νά σε ρωτήσω κάτι.
Εκτός από τίς Αλφα,δέν σε έχω δεί νά 'κράζεις' άλλη μάρκα.Θά μπορούσες νά μού πείς τό γιατί; -
γιατι κανεις απο αλλη μαρκα δεν πηγε να κανει τη νυχτα μερα
αν διαβασεις το φορουμ αλφα θα δεις οτι σιγα σιγα σε καποια σημεια πανε να τη κανουν....Toyota! ελεος
σαφως ο καθενας εχει δικαιωμα επιλογης και τα δικα του 'ματια'
Ανακαλω ( απο τους σοβαρους του φορουμ) αν το παρακανα σε αυτο.Πριν κρινετε-κρινουμε να θυμομαστε και τις κωρονες που εχει πεταξει ο καθενας μας, που στο φορουμ 147 ειναι πολλες κατα τη γνωμη μου για αυτο και τα εχωνα.
-
Και κάποιοι άλλοι στο Grou VAG συγκρίνουν το Impreza με το S3
και επιμένουν ότι είναι καλύτερο το S3!!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Και κάποιοι άλλοι στο Grou VAG συγκρίνουν το Impreza με το S3και επιμένουν ότι είναι καλύτερο το S3!!
Αχεμ, αχεμ... (αυτός ο ρημάδης ο ξερόβηχας...)
Είπαμε παιδιά, πλάκα-πλάκα αλλά έχει κι αυτή τα όριά της...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Και κάποιοι άλλοι στο Grou VAG συγκρίνουν το Impreza με το S3και επιμένουν ότι είναι καλύτερο το S3!!
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Έλεος δηλαδή. Για πλάκα θα το έγραψε, όποιος το έγραψε.
Ακόμα και στο VWvortex που σύγκριναν R32 me EVO και STI έγραψαν ότι το R32 υπολείπεται αυτών των δύο. Και το R32 κιόλας που θεωρείται το κορυφαίο SportsHatchback αυτή τη στιγμή. Πόσο μάλλον το S3... -
αυτα τα δυο αμαξια ειναι τοσο ομοια και ταυτοχρονα τοσο διαφορετικα...
αλλη φιλοσοφια το ενα αλλη το αλλο
ολα εχουν + και -δε γινεται ομως να συγκρινεις πορτοκαλια με μηλα
και τα δυο εχουν παντως ψιλοκαλα πρεπει να ειναι -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Και κάποιοι άλλοι στο Grou VAG συγκρίνουν το Impreza με το S3
και επιμένουν ότι είναι καλύτερο το S3!!
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Έλεος δηλαδή. Για πλάκα θα το έγραψε, όποιος το έγραψε.
Ακόμα και στο VWvortex που σύγκριναν R32 me EVO και STI έγραψαν ότι το R32 υπολείπεται αυτών των δύο. Και το R32 κιόλας που θεωρείται το κορυφαίο SportsHatchback αυτή τη στιγμή. Πόσο μάλλον το S3...Για ρίξε μία ματιά και εδώ:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... sc&start=0
αν το γραψε για πλάκα, θα το κρίνεις εσύ
-
ΟΛΑ τα αμαξια εχουν + κ -
μπορει ο Μακης να υπερβαλει καπως
εγω δεν εχω οδηγικη εμπειρια απο αυτα.
Ειναι σιγουρα ξεχωριστα αμαξια και καλο ειναι να αποφευγουμε εκφρασεις ακραιες οταν ψαχνουμε τα -
το σουμπαρου ναι εχει - (κινητηρα για μενα. Με τουρμπινα φορτηγου και καταναλωση οσων 5 αυτοκινητων μαζι ολοι βγαζουν αλογα. Το μαμα ιμπρεζα νομιζω ειναι κ το καλυτερο)
το S3 επισης εχει -
Και τα δυο κρατανε το δρομο σαν διαολια αλλα με διαφορετικη νομιζω φιλοσοφια
απο κει περα να μη συγχεουμε το τι θα αγοραζαμε με το τι ΚΑΝΕΙ καθε αμαξι απο αυτα τα 2στη τελικη κ εγω θα ευχομουνα το S3 να ειχε την γνησια κουατρο μεταδοση....
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Για ρίξε μία ματιά και εδώ:
Εντάξει έγραψε ότι είναι γρηγορότερο στις ρεπρίζ. Δεν είπε όμως ότι είναι πιο σπορ ή ότι είναι πιο γρήγορο σε μία κλειστή διαδρομή....
Έτσι δεν είναι? -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Για ρίξε μία ματιά και εδώ:
Εντάξει έγραψε ότι είναι γρηγορότερο στις ρεπρίζ. Δεν είπε όμως ότι είναι πιο σπορ ή ότι είναι πιο γρήγορο σε μία κλειστή διαδρομή....
Έτσι δεν είναι?και η τετρακίνηση των... Wiilies, χειρότερη από το Haldex;
Η πρώτη παλαίστρα του Forum