-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Ποτέ δεν μου χρειάστηκε το μεγάλο πορτπαγκάζ... Παίρνω μαζί μου μόνο τα απαραίτητα...Δεν είσαι αντιπροσωπευτική γυναίκα. Κι επειδή εδώ είναι internet, μπορεί να είσαι και σκύλος!
το βαζάκι για το λουλούδι στο Beetle, για παράδειγμα.
Shit, δεν είναι θήκη για ταμπόν;
Και μάλλον είναι προτιμότερο από τα κλασσικά πράσινα πευκάκια που κρεμάνε οι περισσότεροι.
Tα πευκάκια είναι cult!
Το Ka (ειδικά το StreetKa) είναι εντελώς θυληπρεπές. Ένα ακόμα κάπως 'γυναικείο' αυτοκίνητο που δεν αναφέρθηκε είναι το Honda HRV. Παραδόξως είναι ευχάριστα σχεδιασμένο.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ποτέ δεν μου χρειάστηκε το μεγάλο πορτπαγκάζ... Παίρνω μαζί μου μόνο τα απαραίτητα...
Δεν είσαι αντιπροσωπευτική γυναίκα. Κι επειδή εδώ είναι internet, μπορεί να είσαι και σκύλος!
Μα το είπα είδη αυτό... Είπα τι πιστεύω εγώ. Φυσικά σε πολλές αρέσει και το χρειάζονται, το μεγάλο πορτ παγκάζ εννοώ... Τώρα αν νομίζετε πως σε ένα αμάξι σαν το EVO θα κοίταξα αυτό το σημείο...
το βαζάκι για το λουλούδι στο Beetle, για παράδειγμα.
Shit, δεν είναι θήκη για ταμπόν;
Και μάλλον είναι προτιμότερο από τα κλασσικά πράσινα πευκάκια που κρεμάνε οι περισσότεροι.
Tα πευκάκια είναι cult!
Το Ka (ειδικά το StreetKa) είναι εντελώς θυληπρεπές. Ένα ακόμα κάπως 'γυναικείο' αυτοκίνητο που δεν αναφέρθηκε είναι το Honda HRV. Παραδόξως είναι ευχάριστα σχεδιασμένο.
Τι σημασία έχει αν είναι πευκάκια, ελατάκια και λοιπά σκατουλάκια. Το αποσμητικά αυτοκινήτου τα βρήσκω περιττά έως άχρηστα... Αν περιμένετε από αυτά να μην μυρίζει άσχημα το αυτοκίνητο...
Το Ka είναι το ασχημότερο αυτοκίνητο που υπάρχει...
Δεν είναι ούτε για άντρες ούτε για γυναίκες, απλά δεν έπρεπε να κυκλοφορήσει... Μπλιάχ... -
Αφού είδα δευτεροετή με δικιά της Μ5 τίποτα δεν μπορεί να με ταράξει πλέον...Aχ τι βλέπεις στα Πανεπιστήμια κ στα ΤΕΙ!!!
Εγώ είδα τριτοετη με Camaro του 70κάτι!!!!
Περνούσε ο άλλος με το GTi δίπλα του κ είχε χλωμιάσει απο το γουργουρητό του V8!!!(Off topic )
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Περί γυναικείων αυτοκινήτων τώρα...αυτά μου έρχονται στο νου...
nissan micra, lancia Y, fiat 500, vw beetle cabrio, opel tigra TT, VW polo, πεζω 206 κάμπριο, 2 προηγούμενες γενιές κόρσα 1,2, chevrolet matiz....Εμένα δηλαδή που μου αρέσει το φιατάκι, να πάω να κοιτάξω τα επίπεδα τεστοστερόνης μου;
Άστα φίλε.
Εμένα που μου αρέσει (ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ) το EOS να αρχίσω να κοιτάω για καμμιά κλινική στην Καζαμπλάνκα ;;;;Μην ανησυχείς μια χαρά είσαι. Αμα αρχίσει και σου αρέσει το πEOS όμως να το κοιτάξεις...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ένα Audi RS4 θεωρείται αντρικό αυτοκίνητο..............
+1
-
Mόνο για άντρες ή μόνο για γυναίκες; Δεν υπάρχουν τέτοια. Αυτό που υπάρχει, είναι αυτοκίνητα τα οποία απευθύνονται κατά βάση σε άντρες ή γυναίκες. Ένα Audi RS4 θεωρείται αντρικό αυτοκίνητο, ένα Lancia Ypsilon θεωρείται γυναικείο. Ακόμα και στοιχεία του εξοπλισμού τους μαρτυράνε το target group, αυτό όμως δε σημαίνει πως είναι αταίριαστο/ξεφτίλα να τα οδηγούν αμφότερα και άντρες και γυναίκες.
+100
Ενα Evo / STi για παραδειγμα ειναι πολυ δυσκολο να πεις οτι θα το αγορασει μια γυναικα, η οτι το εφτιαχναν εχοντας υποψην τους και το γυναικειο αγοραστικο κοινο.
Αν και τυχαινει να γνωριζω μια κυρια που ειχε και τα δυο και μαλιστα τα παει και αεροπορια κιολας!
RS4 και EVO εγώ τουλάχιστον θα τα αγόραζα άνετα...
Δεν αγοραζεις πρωτα ενα διπλωμα, και μετα κανεις αποταμιευση για να μαζεψεις τα € του EVO
-
Συμφωνώ ότι κάποια αυτοκίνητα έχουν καθαρά γυναικείο κοινό αλλά όχι ότι όλα τα μικρά είναι γυναικεία! Βασικά, παρατηρώντας καλύτερα τους οδηγούς θα προσέξετε ότι οι περισσότερες γυναίκες οδηγούν SUV και οι περισσότεροι άντρες κατηγορίας μεσσαίας και μεγάλης. Δύσκολα θα δείς γυναίκα να οδηγάει ένα passat ή ενα avensis και εύκολα ενα Jimny ή ένα Vitara! Τώρα στα μικρά και στα μίνι η αναλογία είναι περίπου ίδια. Εγώ δηλαδή οδηγάω Micra και δεν με νοιάζει άν το μεγαλύτερο ποσοστό δήθεν το οδηγάει γυναίκα( παρατηρήστε την αναλογία σε κάτι τέτοια αυτοκίνητα clio, swift, polo, yaris και θα δείτε την σωστή αναλογία)
(Πάντως η χαρά να έχεις όμοιο αυτοκίνητο με μια γυναίκα είναι ιδιαίτερα εύκολος τρόπος για να την πλησιάσεις αξίζει... )
-
Το ξαναγραφω
Το νεο mini cooper ειναι τελειως γυναικειοΕιδα ενα γαλαζιο σημερα, για αυτο
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Το ξαναγραφω
Tο ότι υπάρχουν άτομα με ΚΑΚΙΣΤΟ γούστο στο χρώμα του αυτοκινήτου που αγοράζουν ΔΕΝ σημαίνει ότι το όχημα είναι γυναικείο, θυληπρεπές, gay κλπ κλπ κλπ...
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Το ξαναγραφω
Tο ότι υπάρχουν άτομα με ΚΑΚΙΣΤΟ γούστο στο χρώμα του αυτοκινήτου που αγοράζουν ΔΕΝ σημαίνει ότι το όχημα είναι γυναικείο, θυληπρεπές, gay κλπ κλπ κλπ...
-
Γαλαζιο με ασπρη οροφη καθρεφτες και ζαντες ειναι γαματο!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Mόνο για άντρες ή μόνο για γυναίκες; Δεν υπάρχουν τέτοια. Αυτό που υπάρχει, είναι αυτοκίνητα τα οποία απευθύνονται κατά βάση σε άντρες ή γυναίκες. Ένα Audi RS4 θεωρείται αντρικό αυτοκίνητο, ένα Lancia Ypsilon θεωρείται γυναικείο. Ακόμα και στοιχεία του εξοπλισμού τους μαρτυράνε το target group, αυτό όμως δε σημαίνει πως είναι αταίριαστο/ξεφτίλα να τα οδηγούν αμφότερα και άντρες και γυναίκες.
+100
Ενα Evo / STi για παραδειγμα ειναι πολυ δυσκολο να πεις οτι θα το αγορασει μια γυναικα, η οτι το εφτιαχναν εχοντας υποψην τους και το γυναικειο αγοραστικο κοινο.
Αν και τυχαινει να γνωριζω μια κυρια που ειχε και τα δυο και μαλιστα τα παει και αεροπορια κιολας!
Δεν αγοραζεις πρωτα ενα διπλωμα, και μετα κανεις αποταμιευση για να μαζεψεις τα
-
Γαλαζιο με ασπρη οροφη καθρεφτες και ζαντες ειναι γαματο!+1
-
+100
-
Γαλαζιο με ασπρη οροφη καθρεφτες και ζαντες ειναι γαματο!GAY POST ALERT
GAY POST ALERT!!!!! -
+100
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Γαλαζιο με ασπρη οροφη καθρεφτες και ζαντες ειναι γαματο!
GAY POST ALERT
GAY POST ALERT!!!!!Κουνας κα ιεσυ το κολαρακι σου πανω στην σελα για να στριψεις?
Το μινι μαμαει σε αυτο το χρωμα (gia to mini S μιλαω)
-
Α μολις θυμηθηκα το απολυτο, οχι μονο γυναικειο, αλλα παιδικο οχημα
Daihatsu copen!!!!!! -
Ο χρήστης After έγραψε:
Α μολις θυμηθηκα το απολυτο, οχι μονο γυναικειο, αλλα παιδικο οχημα
Daihatsu copen!!!!!!Προλαβαίνεις να κάνεις edit πριν το δει ο Krus αυτό!
-
Ο After θα μας βγαλει ολους taurus
ΑΝΔΡΙΚΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ - ΥΠΑΡΧΟΥΝ?