-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Όχι, απλά είμαστε περισσότερο προσγειωμένες από εσάς...
Καλά τα λέει. Για την προσγείωση. Για τον πλανήτη άλλωστε δεν είπε τίποτα.
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Μήπως θέλεις να μας πεις σε ποιόν πλανήτη ζείτε εσείς;
-
Λέει... αλλιώς θα έγραφε προσελήνωση...!
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Φυσικά. Ο καθένας στον δικό του.
(Ο δικός μου είναι στις Πλειάδες) -
Φυσικά. Ο καθένας στον δικό του.
Eμ, γι' αυτό δεν μπορείτε να συνενοηθείται ούτε μεταξύ σας, ούτε με τις γυναίκες σας...
-
Μπα, εγώ πήρα γυναίκα απ τον πλανήτη μου
-
Πλειαδιώτισσα δηλαδή;
Λες; -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Πλειαδιώτισσα δηλαδή;
Λες;Με κλειστά μάτια
-
Πλειαδιώτισσα δηλαδή;
Λες;Με κλειστά μάτια
Ε, καλά, μόνο με κλειστά! (Αν τη βλέπω και με ανοιχτά τότε κάτι δεν πάει καλά μάλλον! )
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
γιατί οι γυναίκες γουστάρουν τους τσόγλανους; (νομίζω το άκουσα σε διαφήμιση, αλλά πάντα είχα την απορία - ζηλεύω)
παίζει κάτι άλλο εκτός απ' τις προσδοκίες για καλό σεξ και μου διαφεύγει;Ναι, τους ειναι ερεθιστικο (+το ενστικτο που λεει ο συμφορουμιτης)
Έχουμε κάνα απλό εγχειρίδιο στυλ Πως να γίνετε τσόγλανος σε 5 απλά βήματα; (παραπάνω δεν μπορώ, κουράζομαι)
-
Koiτα εδω: http://www.dummies.com/WileyCDA/
Ηοw to be a dickhead for dummies.
-
Εμενα, παλι, απ οταν στη δουλεια ξεπερασαν το σοκ (ιδιος βαθμος, ιδιες η και περισσοτερες γνωσεις) παμε καλα.
Σταματησαν να μου κολλανε καθε λιγο και λιγακι κ να μου φερονται σαν χαζογκομενα, δεν ντρεπονται πλεον να ζητησουν τη γνωμη μου, βγαινουμε φιλικα αλλά ΦΙΛΙΚΑ. Και μιλαμε καμια φορα για αυτοκινητα, αν και μου τη δινουν οταν παρα καυχιουνται...
Γενικα, αν σταματησουμε τα 'εγω ξερω τι θελει το αλλο φυλλο' κι ακουσουμε τι εχει πραγματικα ο αλλος να πει, ολα θα πανε καλυτερα.
Αλλα το θεμα παραμενει, οι αντρες συνηθως δεν ξερουν τι θελουν. Σαν τα μικρα παιδια... -
Ο χρήστης elisa έγραψε:
Αλλα το θεμα παραμενει, οι αντρες συνηθως δεν ξερουν τι θελουν. Σαν τα μικρα παιδια...Έτσι. Οι γυναίκες ξέρουν, οι άντρες όχι. ΟΛΟΙ στο τσουβάλι, γουρούνια
-
Αλλα το θεμα παραμενει, οι αντρες συνηθως δεν ξερουν τι θελουν. Σαν τα μικρα παιδια...
Έτσι. Οι γυναίκες ξέρουν, οι άντρες όχι. ΟΛΟΙ στο τσουβάλι, γουρούνια
Σπύρο ισχύει και το ανάποδο...οι άντρες ξέρουν και είναι λογικοί, οι γυναικές είναι παλαβές, πουτ@νες κλπ...ΟΛΕΣ στο τσουβάλι.
-
.
.
.
*When I was in jr. high, all I wanted was a girl with big breasts...In high school, I dated a girl with big breasts, but there was no
passion..
So I decided I needed a passionate girl..In college, I dated a passionate girl, but she was too emotional..
Everything was an emergency, she cried all the time. So I decided I
needed a girl with some stability..I found a very stable girl, but she was boring. She never got excited
about anything. So I decided I needed a girl with some excitement..I found an exciting girl, but I couldn't keep up with her. She rushed
from one thing to another, never settling on anything. She was
directionless.
So I decided to find a girl with some ambition..After college, I found an ambitious girl and married her. She was so
ambitious, she divorced me and took everything I owned..Now all I want is a girl with big breasts..*
.
. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
.
.
.
*When I was in jr. high, all I wanted was a girl with big breasts...In high school, I dated a girl with big breasts, but there was no
passion..
So I decided I needed a passionate girl..In college, I dated a passionate girl, but she was too emotional..
Everything was an emergency, she cried all the time. So I decided I
needed a girl with some stability..I found a very stable girl, but she was boring. She never got excited
about anything. So I decided I needed a girl with some excitement..I found an exciting girl, but I couldn't keep up with her. She rushed
from one thing to another, never settling on anything. She was
directionless.
So I decided to find a girl with some ambition..After college, I found an ambitious girl and married her. She was so
ambitious, she divorced me and took everything I owned..Now all I want is a girl with big breasts..*
.
.Ας προσεχε....ειχε την βυζαρου και δεν υπηρχε παθος? Μα ειναι δυνατον? Βρες μια αλλη βυζαρου που να υπαρχει παθος.
Δεν μπορω παντως να καταλαβω πως δεν υπαρχει παθος με μια κοπελα που να βλεπεται και να εχει μεγαλο στηθος.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αλλα το θεμα παραμενει, οι αντρες συνηθως δεν ξερουν τι θελουν. Σαν τα μικρα παιδια...
Σπύρο ισχύει και το ανάποδο...οι άντρες ξέρουν και είναι λογικοί, οι γυναικές είναι παλαβές, πουτ@νες κλπ...ΟΛΕΣ στο τσουβάλι.
Αυτό λέω ρε. Ότι είναι κακό να βάζουμε στο τσουβάλι και τους μεν, και τις δε.
-
To ξέρω αλλά ήθελα να ανεβάσω πόστ
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
To ξέρω αλλά ήθελα να ανεβάσω πόστ
-
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες