-
Οταν καποια ξέρει τι θέλει και θέλει πραγματικά, όλα αυτα τα 'υπεροπτικα' δεν τα αξιολογεί...αυτά είναι μόνο για εφέ
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Συνέχεια
Πέρα απ το εγωισμό και το φραμπαλά, ένα πράγμα δεν καταλαβαίνουν οι περισσότεροι.
**Την γυναίκα (με τις όποιες αδυναμίες της) ο άντρας αν δεν την 'πηδήξει' πρώτα στο μυαλό δεν την κάνει κτήμα του **(ακόμα και επί σειρά ετών......έγγαμου βίου) ούτε πεθαμένη
Φυσικά δε μιλάμε για τεχνική ή διπλοπροσωπία κάτι το οποίο αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθεί.
Και φυσικά αναφέρομαι σε γυναίκες που είναι άξιες σεβασμού από εμάςΜάκης
Κοίταξε να δεις... Είναι κοινό μυστικό ότι αυτό είναι πιο εύκολο να το κάνει μία γυναίκα. Και το κάνει... Και όχι απλώς το κάνει, ''σας χορεύει και στο ταψί''. Για να επιτύχει κάτι τέτοιο ένας άντρας, χρειάζεται πολύ επιμονή, υπομονή, να γνωρίζει καλά τον άνθρωπό του και τις προτεραιότητες που έχει θέσει, καθώς και όσα απαιτεί από τον σύντροφό του. Και πολλές πολλές ώρες σκέψης και στρατηγικής.
Υποθέτω ότι είσαι πολύ μκρότερή μου (χωρίς βέβαια να θέλω να σε προσβάλω,αλλοίμονο,η κάθε ηλικία έχει τη χάρη της).
Αν όντως έτσι είναι,τότε πίστεψέ με,χαμήλωσε λίγο την υπεροψία γιατί με άντρα κι όχι τσάμπα μάγκα δε θα συνενοηθείς.
Πέραν τούτου, όπως πολύ σωστά ανάφερε κι ο kacey, να είσαι σίγουρη ότι μετά από αρκετες σφαλιάρες και υπεροψίες διάρκειας 15 ετών θα βλέπεις τα πράγματα και θα κρίνεις τους ανθρώπους απο διαφορετική σκοπιά.
Αλλά τότε θα είναι ίσως αργα,όπως έχω πει για ημερομινίες λήξης κλπ αλλά σκόπιμα δε δίνετε σημασίαΣυγκεκεριμένα πρόσφατα έτυχε κατι πολύ κοντινό και άμεσο με γυναίκα που γουστάρω εδώ και ένα χρόνο (με δυό παιδιά μάλιστα-γι αυτό σου λέω ρίξτε μύτη ποιό κάτω) κι από κοντά δεν πίστευε αυτά που άκουγε,ως χαρ/ρα φυσικα.
Φυσικά εδώ δε χωράνε ψυλομιτιές και μλκίες του δικούς σας στυλ γιατί η γυναίκα ξέρει τι θέλει.
Ποιός γάμησε τώρα ποιόν?
Τι λες εσύ?
Απ την άλλη έτυχαν γυναίκες μουνάρες στο τραπέζι με προοπτική να γίνει κάτι κι απ το τρόπο συμπεριφοράς τους και την κουλτούρα τους γενικότερα σε μια ώρα με ξενέρωσαν.
Το μουνάρα και μόνο ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ.
Πάρτε το χαμπάρι αν ξέρετε σε άντρες απευθύνεσταιΔεν ξέρω την ηλικία σου, αλλά νομίζω ότι είσαι μεγαλύτερός μου...
Δεν δείχνω καμία υπεροψία. Δεν μίλησα καν για μένα. Αλλά τι γίνεται τις περισσότερες φορές. Το ότι μετά από κάποια χρόνια θα βλέπω από άλλο πρίσμα κάποια πράγματα είναι το μόνο σίγουρο. Και εν τέλη δεν καταλαβαίνω που διαφωνείς... -
-
Σταματήστε να ζήτε by the book, όσοι γράφουν οδηγίες περί γυναικών, της συμπεριφοράς τους και το τι θέλουν, ούτε που έχουν ακουμπήσει το χέρι γυναίκας, πόσο μάλλον να έζησαν και μαζί της, είναι όλοι τους μακράν νυχτωμένοι.
Δεν τους λέω μισογύνηδες γιατί είναι προφανές. -
Δεν είναι οδηγός απλά μια χιουμοριστική σελίδα (http://maddox.xmission.com/)
-
γιατί οι γυναίκες γουστάρουν τους τσόγλανους; (νομίζω το άκουσα σε διαφήμιση, αλλά πάντα είχα την απορία - ζηλεύω)
παίζει κάτι άλλο εκτός απ' τις προσδοκίες για καλό σεξ και μου διαφεύγει; -
Το γραφει σε εξωφυλλο περιοδικου νομιζω.
Ξερω γω; Μαλλον εχουν πηξει στους φλωρους..
-
υπονοοείς κάτι;
Δε με καλύπτεις -
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Συνέχεια
Πέρα απ το εγωισμό και το φραμπαλά, ένα πράγμα δεν καταλαβαίνουν οι περισσότεροι.
**Την γυναίκα (με τις όποιες αδυναμίες της) ο άντρας αν δεν την 'πηδήξει' πρώτα στο μυαλό δεν την κάνει κτήμα του **(ακόμα και επί σειρά ετών......έγγαμου βίου) ούτε πεθαμένη
Φυσικά δε μιλάμε για τεχνική ή διπλοπροσωπία κάτι το οποίο αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθεί.
Κοίταξε να δεις... Είναι κοινό μυστικό ότι αυτό είναι πιο εύκολο να το κάνει μία γυναίκα. Και το κάνει... Και όχι απλώς το κάνει, ''σας χορεύει και στο ταψί''. Για να επιτύχει κάτι τέτοιο ένας άντρας, χρειάζεται πολύ επιμονή, υπομονή, να γνωρίζει καλά τον άνθρωπό του και τις προτεραιότητες που έχει θέσει, καθώς και όσα απαιτεί από τον σύντροφό του. Και πολλές πολλές ώρες σκέψης και στρατηγικής.
Υποθέτω ότι είσαι πολύ μκρότερή μου (χωρίς βέβαια να θέλω να σε προσβάλω,αλλοίμονο,η κάθε ηλικία έχει τη χάρη της).
Αν όντως έτσι είναι,τότε πίστεψέ με,χαμήλωσε λίγο την υπεροψία γιατί με άντρα κι όχι τσάμπα μάγκα δε θα συνενοηθείς.
Πέραν τούτου, όπως πολύ σωστά ανάφερε κι ο kacey, να είσαι σίγουρη ότι μετά από αρκετες σφαλιάρες και υπεροψίες διάρκειας 15 ετών θα βλέπεις τα πράγματα και θα κρίνεις τους ανθρώπους απο διαφορετική σκοπιά.
Αλλά τότε θα είναι ίσως αργα,όπως έχω πει για ημερομινίες λήξης κλπ αλλά σκόπιμα δε δίνετε σημασίαΣυγκεκεριμένα πρόσφατα έτυχε κατι πολύ κοντινό και άμεσο με γυναίκα που γουστάρω εδώ και ένα χρόνο (με δυό παιδιά μάλιστα-γι αυτό σου λέω ρίξτε μύτη ποιό κάτω) κι από κοντά δεν πίστευε αυτά που άκουγε,ως χαρ/ρα φυσικα.
Φυσικά εδώ δε χωράνε ψυλομιτιές και μλκίες του δικούς σας στυλ γιατί η γυναίκα ξέρει τι θέλει.
Ποιός γάμησε τώρα ποιόν?
Τι λες εσύ?
Απ την άλλη έτυχαν γυναίκες μουνάρες στο τραπέζι με προοπτική να γίνει κάτι κι απ το τρόπο συμπεριφοράς τους και την κουλτούρα τους γενικότερα σε μια ώρα με ξενέρωσαν.
Το μουνάρα και μόνο ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ.
Πάρτε το χαμπάρι αν ξέρετε σε άντρες απευθύνεσταιΔεν ξέρω την ηλικία σου, αλλά νομίζω ότι είσαι μεγαλύτερός μου...
Δεν δείχνω καμία υπεροψία. Δεν μίλησα καν για μένα. Αλλά τι γίνεται τις περισσότερες φορές. Το ότι μετά από κάποια χρόνια θα βλέπω από άλλο πρίσμα κάποια πράγματα είναι το μόνο σίγουρο. Και εν τέλη δεν καταλαβαίνω που διαφωνείς...H υπεροψία δεν είναι κατ' ανάγκη σκόπιμη
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Oι έξυπνοι άντρες δεν τα βάζουν ποτέ με τις γυναίκες γιατί ξέρουν ότι θα είναι χαμένοι από χέρι.
Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να κουμαντάρης μια γυναίκα, ο εξής ένας.** Αλήθεια και λεβεντιά στις συμπεριφορές. **
Η σκάρτη δεν το αντέχει και θα την κάνει με πλάγια πηδηματάκια, οι μαγκιές και τα αντριλίκια δεν περνάνε στις σωστές γυναίκες, γιατί όσο περίεργο και αν φαίνεται, υπάρχουν και τέτοιες και είναι περισσότερες από όσες φαίνονται.
Όπως λέει και ο Μάκης, πρώτα βουτάμε την γλώσσα στο μυαλό, και μετά στο μέλι.Me bolt τα σημεία κλειδιά
Μπράβο ρε quarda.
Σε δυό λέξεις είπες όσα δεν μπορεσαν να καταλάβουν οι γυναίκες σε χίλιες δυο αερολογίες ( γι αυτές) που είπα.Εχω και πάλι πολύ πρόσφατο παράδειγμα ως δίδαγμα
Για τα θυληκα φυσικά -
Να κανω και εγω μια ερωτηση?
Στο sex μεταξυ pasxos kai bagus ποιος κανει το αρσενικο και ποιος το θηλυκο?
-
Φανταζομαι ρητορικη η ερωτηση σου...
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Oι έξυπνοι άντρες δεν τα βάζουν ποτέ με τις γυναίκες γιατί ξέρουν ότι θα είναι χαμένοι από χέρι.
Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να κουμαντάρης μια γυναίκα, ο εξής ένας.** Αλήθεια και λεβεντιά στις συμπεριφορές. **
Η σκάρτη δεν το αντέχει και θα την κάνει με πλάγια πηδηματάκια, οι μαγκιές και τα αντριλίκια δεν περνάνε στις σωστές γυναίκες, γιατί όσο περίεργο και αν φαίνεται, υπάρχουν και τέτοιες και είναι περισσότερες από όσες φαίνονται.
Όπως λέει και ο Μάκης, πρώτα βουτάμε την γλώσσα στο μυαλό, και μετά στο μέλι.Me bolt τα σημεία κλειδιά
Μπράβο ρε quarda.
Σε δυό λέξεις είπες όσα δεν μπορεσαν να καταλάβουν οι γυναίκες σε χίλιες δυο αερολογίες ( γι αυτές) που είπα.Εχω και πάλι πολύ πρόσφατο παράδειγμα ως δίδαγμα
Για τα θυληκα φυσικάΤι σε κάνει να νομίζεις πως δεν τα καταλάβαμε;
Για πες και το παράδειγμά σου... -
Μπράβο ρε quarda.
Για τα θυληκα φυσικάΤι σε κάνει να νομίζεις πως δεν τα καταλάβαμε;
Για πες και το παράδειγμά σου...Κοίταξε να δεις... Είναι κοινό μυστικό ότι αυτό είναι πιο εύκολο να το κάνει μία γυναίκα. Και το κάνει... Και όχι απλώς το κάνει, **''σας χορεύει και στο ταψί''. **Για να επιτύχει κάτι τέτοιο ένας άντρας, χρειάζεται πολύ επιμονή, υπομονή, να γνωρίζει καλά τον άνθρωπό του και τις προτεραιότητες που έχει θέσει, καθώς και όσα απαιτεί από τον σύντροφό του. Και πολλές πολλές ώρες σκέψης και στρατηγικής.
Πέραν τούτου όμως,έχω τρεις αδερφές,εκ των οποίων μια 21 και η άλλη 25.
Εγώ είμαι 38
Εχετε κοινα σημεία,πίστεψέ με,και τη μικρή την έχω ιδιαίτερη αδυναμία παρ όλες τις μλκίες που λέει.
Οταν την κράζω (μη την καλή έννοια βέβαια) το καταλαβαίνει απόλυτα,αλλά μάταιο,αν δεν νιώστε στο πετσί σας τον όρο κολωπαιδαράς δε βάζετε μυαλό.
Αν σου πω ιστορίες με την δεύτερη θα βάλεις τα κλάματα,αλλά και πάλι........μάταιο.
Είναι στη φύση σας,τουλάχιστον μέχρι τα 30 σας να θέλετε μαστίγιο........ΔΥΣΤΥΧΩΣ -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
γιατί οι γυναίκες γουστάρουν τους τσόγλανους; (νομίζω το άκουσα σε διαφήμιση, αλλά πάντα είχα την απορία - ζηλεύω)
παίζει κάτι άλλο εκτός απ' τις προσδοκίες για καλό σεξ και μου διαφεύγει;Μάλλον απο ένστικτο, γιατί οι τσόγλανοι έχουν καλύτερες προοπτικές επιβίωσης. Βέβαια αυτό παίζει σε μέσα επίπεδα. Σε υψηλά επίπεδα η τσογλανίαση δεν πολυφοριέται.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
παίζει κάτι άλλο εκτός απ' τις προσδοκίες για καλό σεξ και μου διαφεύγει;Ναι, τους ειναι ερεθιστικο (+το ενστικτο που λεει ο συμφορουμιτης)
-
Συνέχεια
@και στους δυο:
αυτο δεν ειναι σχεση, αυτο ειναι διαγωνισμος...
-
Κάτω τα χέρια από τον bagus, και λίγα λόγια και αυτά μετρημένα.
Καλημέρα Βαγγέλη, γιατί σε πειράζουν τα φιλαράκια σου ?
Πήγαινε τους μια βόλτα με το εργαλείο. -
Μάκη μετά από 3 φορές τον γύρο του πλανήτη, μετά από κύλισμα στα χειρότερα καταγώγια και κολάδικα της υφηλίου, μετά από τα καλύτερα μπάρ και σαλόνια, με γυναίκες κάθε φυλής και χρώματος, και το κυριότερο, μετά από 30 χρόνια γάμου με την ίδια γυναίκα, και με δυο λεβέντες στα πανεπιστήμια δικαιούμαι να λέω την γνώμη μου στο θέμα αυτό και να μην πέφτω έξω.
Θα ξαναπώ λοιπόν ότι είμαι πολύ μικρός να τα βάλω με το θηρίο, οπότε συμπορεύομαι, όποιος ενδιαφέρεται για σχέση μακροχρόνια και για δημιουργία οικογένειας, πρέπει να έχει αντοχές, μεγάλο στομάχι, να είναι έξυπνος, καλοπροαίρετος, διατεθημένος να δώσει για να πάρει, και κυρίως να ξέρει ότι ο δρόμος αυτός μπορεί να καταλήγει σε τριαντάφυλλα ή σε σκατά, όποιος βλέπει μόνο το έξω αδυνατώντας ή αδιαφορώντας για το μέσα, θα έρθει η ώρα που θα το πληρώσει, με χρήμα, με στενοχώρια, με άλλους τρόπους δεν έχει σημασία, ο λογαριασμός πάντως θα έρθει.
Η συμπεριφορά των γυναικών και το αντίθετο, προέρχεται από τις δικές μας συμπεριφορές, είναι αντανάκλαση πως εμείς συμπεριφερόμαστε, ο έχων κάποια πείρα και τα μυαλά του στην θέση τους από το πρώτο, άντε δεύτερο ραντεβού καταλαβαίνει με τι έχει να κάνει, αν εμείς είμαστε χαϊβάνια και μπλέξουμε με κάποια κοπελιά περπατημένη, που θέλει να μας τρέξει γιατί η ίδια έχει τις ανασφάλειες της και περνιέται ότι είναι κάτι, γιατί μόνο έτσι νιώθει καλά, δεν φταίει η κοπελιά, αφού δεν την πήραμε χαμπάρι έγκαιρα, καλά να πάθουμε.
Αν ο σκοπός είναι να κάνουμε πόλεμο χαρακωμάτων, σηκώνεις το κεφάλι, χτυπάς και φεύγεις, δεν συντρέχει λόγος στεναχώριας.
Τα ζόρια έρχονται όταν το πράγμα είναι σοβαρό και έχει μέλλον, εκεί τα μάτια 14, οι μικρές κρυφές λεπτομέρειες στην συμπεριφορά, αν ανιχνευτούν σωστά, θα σου δώσουν ξεκάθαρα όλη την εικόνα, και ανάλογα πορεύεσαι στην συνέχεια.
Όλοι μας δεν ταιριάζουμε με όλους και με όλες, επίσης σίγουρα κάπου υπάρχει το ταίρι μας, θέλει ψάξιμο και όχι κράξιμο.
Είτε πάντως είσαι σε σχέση πάθους με ημερομηνία λήξης, είτε πορεύεσαι ήσυχα και περιμένεις να δεις για να καταλήξεις σε συμπεράσματα, ο άνδρας ωφείλει να έχει άψογη συμπεριφορά να είναι κύριος, να είναι large σε όλα του, δεν χρειάζονται μαγκιές, σφαλιάρες, και διάφορα αντρικά κόλπα, σου αρέσει κάθεσαι, δεν σου αρέσει φεύγεις, κύριος ήρθες, κύριος έφυγες, οι καυγάδες και τα ζοριλίκα εκατέρωθεν δεν οδηγούν πουθενά, απεναντίας σου καταστρέφουν τη ζωή βάζοντας σε σε μια μίζερη καθημερινότητα που δεν μπορείς να λειτουργήσεις, είσαι μόνιμα εκνευρισμένος, στη δουλειά σέρνεσαι, το βράδυ δεν κολλάει ύπνος, γυρίζεις από εδώ και από εκεί, και όλα αυτά γιατί ?
Γιατί η καλή σου αποφάσισε να σκληρήνή το παιγχνίδι και να σε τρέξει.
Μην τσιμπάς, αδιαφόρησε όσο και αν ζορίζεσαι, και ας την να πάει στο καλό, σε λόγο θα βρεθεί κάτι άλλο, ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός, μη μπαίνεις στο τριπάκι του τρεξίματος επειδή η άλλη απόφάσισε να σου δείξει και να σου αποδείξει ότι το νινί σέρνει καράβι.
Το ξέρουμε κυρά μου, αλλά όχι εδώ, αλλού μπορεί, με τέτοια συμπεριφορά αποκλείεται να χάσεις το παιγνίδι, καψούρης μεν αλλά αν το δείξεις, έχασες. -
Όχι, απλά είμαστε περισσότερο προσγειωμένες από εσάς...
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες