-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
To δοχειάκι για το άρωμα στα Peugeot ή το βαζάκι για το λουλούδι στο Beetle, για παράδειγμα.
Sorry αλλά τα παραδείγματα είναι άκυρα.
Αφενώς το βαζάκι στο beetle παραπέμπει στο αντίστοιχο του παλαιού μοντέλλου, εποχή των λουλουδιών κλπ.
Αφετέρου το δοχείο με το άρωμα του peugeot είναι για το αυτοκίνητο, όχι τον οδηγό.
Και μάλλον είναι προτιμότερο από τα κλασσικά πράσινα πευκάκια που κρεμάνε οι περισσότεροι. -
απο το νέο Twingo (εκτός απο τα καρό αυτοκόλλητα)Δεν τα λες και αντρικα ...
όπως
Δεν το λες και γυναικείο ...
Εξαρτάται απο την έκδοση ... -
-
-
θα ηταν κοκκινο που ξεβαψε(λεμε τωρα..)
-
καργα γυναικειο
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
θα ηταν κοκκινο που ξεβαψε(λεμε τωρα..)Δεν λέμε, ήταν φρεσκοβαμμένο ροζάκι...
-
LANCIA Y. Καθαρά αυτοκίνητο γυναικείο. Γνώμη μου, βέβαια..
-
Όλα τα σύγχρονα αυτοκίνητα είναι για γυναίκες (υδραυλικά τιμόνια, συγχρονισμένα κιβώτια, τασάκια, ηλεκτρικά παράθυρα, ABS, ESR, μπροστοκινητα ως επι το πλειστον, κλπ)
-
Ο χρήστης IBIZA1_0 έγραψε:
LANCIA Y. Καθαρά αυτοκίνητο γυναικείο. Γνώμη μου, βέβαια..Περιμένω απάντηση-καταπέλτη απ' τον HighFidelity.
Εγώ την a-class θα λεγα.
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
καργα γυναικειο
+100000
αυτο μου ηρθε στο μυαλο μολις ειδα τον τιτλο του topic
δεν το λες και γυναικειο
ο hammond δεν ηταν στη δοκιμη που φορουσε χαρτοσακουλα?Μ'αυτό πας όταν παρουσιάζεσαι φαντάρος, το δείχνεις στους τρελλογιατρούς και σε βγάζουν αμέσως Ι5 λόγω 'υστερικής ομοφυλοφιλίας'.
-
Πολλα ειναι για γυναικες, αλλα θα πω αυτο που εχω στο μυαλο μου καιρο τωτα
To νεο MINI COOPERΤο απολυτο γυναικειο αυτοκινητο, και τσακωνομαι με οποιον θελει για αυτο
Εκτος απο τελειως αδερφιστικο, ειναι και πανακριβο
Δεν με νοιαζει αν στριβει καλα, ειναι λουλικο -
Με την αυστηρή ένοια δεν είναι εύκολοι οι διαχωρισμοί.
όμως αυτό
http://www.autozone4cars.com/AutozoneNe ... /31692.jpg
είναι γυναικείο
.
.
.και αυτό ΑΝΔΡΙΚΟ
-
Το Ka τι πιάνεται?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Και μάλλον είναι προτιμότερο από τα κλασσικά πράσινα **πευκάκια **που κρεμάνε οι περισσότεροι.
Ελατάκια είναι (τα θυμάμαι από παιδί).....
Ναί αλλά με άρωμα πεύκου...
-
Άρθρο που είχα διαβάσει σε περιοδικό έγραφε ότι μεγάλα σουξέ στον γυναικείο πληθυσμό είχαν και έχουν τα Renault Clio , Smart , Lancia Y , Matiz , Aygo ,Citroen C1 κ.α.
Για τους άνδρες δεν είχαν στοιχεία αλλά θεωρώ εξαιρετικά σπάνιο γρήγορα αυτοκίνητα τύπου GTI ,'πειραγμένα' κ.α να τα έχουν αγοράσει γυναίκες. Τώρα αν τύχει να δείτε κάποια να οδηγεί τέτοιο αυτοκίνητο το πιθανότερο είναι αυτό να το έχει αγοράσει ο σύζυγός/ φίλος τους κ.λ.π.
-
Ο χρήστης nikolet έγραψε:
Άρθρο που είχα διαβάσει σε περιοδικό έγραφε ότι μεγάλα σουξέ στον γυναικείο πληθυσμό είχαν και έχουν τα Renault Clio , Smart , Lancia Y , Matiz , Aygo ,Citroen C1 κ.α.Για τους άνδρες δεν είχαν στοιχεία αλλά θεωρώ εξαιρετικά σπάνιο γρήγορα αυτοκίνητα τύπου GTI ,'πειραγμένα' κ.α να τα έχουν αγοράσει γυναίκες. Τώρα αν τύχει να δείτε κάποια να οδηγεί τέτοιο αυτοκίνητο το πιθανότερο είναι αυτό να το έχει αγοράσει ο σύζυγός/ φίλος τους κ.λ.π.
Είπαμε ''ποτέ μην λες ποτέ'', από τα πρώτα, το μόνο που θα αγόραζα είναι το Aygo... Από την δεύτερη κατηγορία το πιο πιθανό είναι να αγοράσω εγώ κάποιο από αυτά, παρά ο φίλος μου...
-
Μ'αυτό πας όταν παρουσιάζεσαι φαντάρος, το δείχνεις στους τρελλογιατρούς και σε βγάζουν αμέσως Ι5 λόγω 'υστερικής ομοφυλοφιλίας'.
αλλα αν σε παρουν κανονικα στρατο δεν θα μπορεις να κατσεις μετα οσο εισαι μεσα..
-
Μερικά παραδείγματα αμαξιών που γυναικοφέρνουν
-Nissan Micra
-Mini Cooper
-Opel Tigra
-Mercedes A-Class (εκτός από γυναίκες την οδηγούν και παππούδες)
-VW Eos (τρελή επιτυχία στις γυναίκες, όχι μόνο γυναικείο σαν αμάξι όμως)
-206 CC
-MatizΣήμερα παρατήρησα ότι το μεγαλύτερο ποσοστό οδηγών τεραστίων διαστάσεων SUV είναι γυναίκες και μάλιστα πιτσιρίκες
Συγκεκριμένα σε μια 2ωρη βόλτα στα νότια προάστια είδα πιτσιρίκες -
Όσο χρησιμεύει σε μια 23χρονη ένα Τοyota Land Cruiser ή ένα Ford Maverick σε μια 26χρονη.
ΑΝΔΡΙΚΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ - ΥΠΑΡΧΟΥΝ?