-
Ο χρήστης ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΑΝΤΙΚΟΣ έγραψε:
Παληκάρια, ότι μαλακία και να κάνει ένας μοτοσυκλετιστής (έτσι τους λέμε, σχόλιο για τους αγράμματους) θα την πληρώσει ο ίδιος με πολύ πόνο, μπορεί και με την ζωή του. Αν ο οδηγός του αυτοκινήτου που τον χτύπησε δεν φταίει δεν θα έχει καμμία επίπτωση, σε δευτεροβάθμιο δικαστήριο. Ότι μαλακία και να κάνει ο τελευταίος γκαγκά με το σουπερ-ντούπερ ουοαου τουτού του, θα την πληρώσει ΠΑΛΙ ο μοτοσυκλετιστής. Γι αυτό κόψτε τα ανώδυνα σχόλια. Οδηγάω αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα 25 χρόνια. Ξέρω καλά την ζήλια του οδηγού αυτοκινήτου προς τον μοτοσυκλετιστή: Φθάνει γρήγορα στον προορισμό του, αν καβαλάει μοτοσυκλέτα και όχι παπί έχει το γκάζι της αρκούδας στο χέρι (που κανένα αυτοκίνητο ευρείας παραγωγής ΔΕΝ θα έχει ποτέ), δεν γράφει 500 μηνύματα με θέμα το παρκάρισμα και κυρίως μετά από μια γρήγορη βόλτα είναι γεμάτος αδρεναλίνη και προφανώς νεότερος.Α! Ξέχασα: η μόνη μοτοσυκλέτα που θα δείς ποτέ παρκαρισμένη έξω από ιατρείο ψυχιάτρου, είναι του γιατρού!
Και κάτι ακόμη: Σας έχω μια δευτέρα, ακόμη και με το 250άρι Dominator. Για το hornet...σας λυπάμαι!
Είσαι αρκετούς μήνες στο φόρουμ, απ΄ ότι βλέπω στο προφίλ σου, δε ξέρω πόσο συχνά διαβάζεις, αλλά σίγουρα θα έχει προσέξει πως τα καφριλίκια και οι οδηγικές μαλακίες από όποια πλευρά και να γίνονται αναφέρονται και σχολιάζονται.
Αλλά από αυτά τα όποια σωστά που αναφέρεις μέχρι το ' να με προσέξεις ότι μαλακία και να κάνω γιατί άμα πέσω θα κτυπήσω' υπάρχει τεράστια διαφορά. Εκτός αν κάνω λάθος.Ζήλια προς τα δίκυκλα; Αυτό και τα τελευταία σχόλια μάλλον ήταν 'υπερβολικά' και με μια αίσθηση κακίας, για να μη το πω κόμπλεξ. Κρίμα.
-
Μάλλον ανάπηρος είναι αυτός για να παρκάρει έτσι. Ούτε 5χρονο δεν θα το παράταγε έτσι το αμάξι, ειδικά ένα R8.
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Kατι για τα delivery boys.
Οταν αργουν οι πιτσες που παραγγειλατε μην σπατε τα τηλεφωνα της πιτσαριας να ρωτησετε το λογο.Ουτε να ξινιζετε τα μουτρα οταν το boy τηρησε τον ΚΟΚ καθοδον αλλα η πιτσα ηρθε κρυα.Μαλλον κανεις πλακα, ολοι αγοραζουμε σουβλακια και πιτσα απο την γειτονια μας, ποσα λεπτα νομιζεις οτι θα κανει παραπανω αν παει συμφωνα με τον ΚΟΚ?2?3?5????????? ε ας αργησει 5 λεπτα, οχι τπτ αλλο δλδ αλλα αν παει να μου τα φερει πιο γρηγορα παιζει και να τσακιστει πουθενα και να μεινω νηστικος.
Παληκάρια, ότι μαλακία και να κάνει ένας μοτοσυκλετιστής (έτσι τους λέμε, σχόλιο για τους αγράμματους) θα την πληρώσει ο ίδιος με πολύ πόνο, μπορεί και με την ζωή του. Αν ο οδηγός του αυτοκινήτου που τον χτύπησε δεν φταίει δεν θα έχει καμμία επίπτωση, σε δευτεροβάθμιο δικαστήριο. Ότι μαλακία και να κάνει ο τελευταίος γκαγκά με το σουπερ-ντούπερ ουοαου τουτού του, θα την πληρώσει ΠΑΛΙ ο μοτοσυκλετιστής. Γι αυτό κόψτε τα ανώδυνα σχόλια. Οδηγάω αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα 25 χρόνια. Ξέρω καλά την ζήλια του οδηγού αυτοκινήτου προς τον μοτοσυκλετιστή: Φθάνει γρήγορα στον προορισμό του, αν καβαλάει μοτοσυκλέτα και όχι παπί έχει το γκάζι της αρκούδας στο χέρι (που κανένα αυτοκίνητο ευρείας παραγωγής ΔΕΝ θα έχει ποτέ), δεν γράφει 500 μηνύματα με θέμα το παρκάρισμα και κυρίως μετά από μια γρήγορη βόλτα είναι γεμάτος αδρεναλίνη και προφανώς νεότερος.
Α! Ξέχασα: η μόνη μοτοσυκλέτα που θα δείς ποτέ παρκαρισμένη έξω από ιατρείο ψυχιάτρου, είναι του γιατρού!
Και κάτι ακόμη: Σας έχω μια δευτέρα, ακόμη και με το 250άρι Dominator. Για το hornet...σας λυπάμαι!
Εχω πει πιο παλια ενα σκηνικο με μια γνωστη μου που ειναι πηγμενη και ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΗ σε δρομο πηγαινοντας για το λιμανι του πειραια, και τυπακος με σουπερσπορτ πηγαινοντας ταπα αναμεσα στα σταματημενα αμαξια, το χάνει και σκάει πανω στην πισω ροδα της, αφου δεν σκοτωθηκε ουτε αυτος ουτε η συνοδηγος του, ζηταγανε τα ρεστα και τραβιοντουσαν στα δικαστηρια. Θα μου πεις αυτο μπορει να το κανει και καποιο που οδηγει αμαξι και ειναι αλητης σαν ανθρωπος και εχεις δικιο. Αν ειχε αμαξι ομως δεν θα με τραβαγαμε στα δικαστηρια για τα χτυπηματα του, και να πρεπει να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας.
Το οτι θα φαει το δικο του κεφαλι και μονο αυτο, παλι εσυ το λες. Με ρωτας εμενα αν εχω ορεξη να τραβιεμαι στα δικαστηρια? Αν γουσταρω να πεφτβ για υπνο και να σκεφτομαι τον ταρζαν που εκανε τον καουμπου (εχουμε και αποκριες) και σκοτωθηκε πεφτωντας πανω μου?
Και για να μιλησω σοβαρα μου τη σπανε ολα τα μηχανακια, που ενω εχω πετυχει να ειμαι με κανα φιλο πρωτος στο φαναρι για κανα κοντρακι σκανε μπροστα και μας χαλανε την κοντρα!
Ακου με το 250 λεει μας εχει μια δευτερα......
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Αν βρισκόταν στη μέση του δρόμου πιάνοντας κανονικά τη θέση του και πηγαίνοντας με 50χλμ όσο είναι το όριο, ευχαρίστως να τον θεωρήσω 'ισάξιο' όπως κάνω πάντα και να μην επιχειρήσω να τον προσπεράσω. Όταν όμως κινείται στην άκρη του δρόμου δίπλα στα παρκαρισμένα και επειδή το κορεάτικο 50άρι χρέπι δεν τραβάει δικάβαλο πηγαίνει με 30χλμ, θα προσπαθήσω να τον προσπεράσω με όση ασφάλεια γίνεται.
Όχι όμως αφού τον περάσω και ξεκινάει να κατηφορίζει ο δρόμος αυτός να έρχεται και να μου κολλάει στην τυφλή γωνία όταν έχω αναμένο φλας για δεξιά.Σόρυ αλλά τώρα λες μακακίες!
Δηλαδή επειδή είχε χρέπι τον έκλεισες στεγνά και πήγες να τον σκοτώσεις??
Εσύ φταις σε αυτή την περίπτωση 100%.-Παληκάρια, ότι μαλακία και να κάνει ένας μοτοσυκλετιστής (έτσι τους λέμε, σχόλιο για τους αγράμματους) θα την πληρώσει ο ίδιος με πολύ πόνο, μπορεί και με την ζωή του. Αν ο οδηγός του αυτοκινήτου που τον χτύπησε δεν φταίει δεν θα έχει καμμία επίπτωση, σε δευτεροβάθμιο δικαστήριο. Ότι μαλακία και να κάνει ο τελευταίος γκαγκά με το σουπερ-ντούπερ ουοαου τουτού του, θα την πληρώσει ΠΑΛΙ ο μοτοσυκλετιστής. Γι αυτό κόψτε τα ανώδυνα σχόλια. Οδηγάω αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα 25 χρόνια. Ξέρω καλά την ζήλια του οδηγού αυτοκινήτου προς τον μοτοσυκλετιστή: Φθάνει γρήγορα στον προορισμό του, αν καβαλάει μοτοσυκλέτα και όχι παπί έχει το γκάζι της αρκούδας στο χέρι (που κανένα αυτοκίνητο ευρείας παραγωγής ΔΕΝ θα έχει ποτέ), δεν γράφει 500 μηνύματα με θέμα το παρκάρισμα και κυρίως μετά από μια γρήγορη βόλτα είναι γεμάτος αδρεναλίνη και προφανώς νεότερος.
Α! Ξέχασα: η μόνη μοτοσυκλέτα που θα δείς ποτέ παρκαρισμένη έξω από ιατρείο ψυχιάτρου, είναι του γιατρού!
Είσαι αρκετούς μήνες στο φόρουμ, απ΄ ότι βλέπω στο προφίλ σου, δε ξέρω πόσο συχνά διαβάζεις, αλλά σίγουρα θα έχει προσέξει πως τα καφριλίκια και οι οδηγικές μαλακίες από όποια πλευρά και να γίνονται αναφέρονται και σχολιάζονται.
Αλλά από αυτά τα όποια σωστά που αναφέρεις μέχρι το ' να με προσέξεις ότι μαλακία και να κάνω γιατί άμα πέσω θα κτυπήσω' υπάρχει τεράστια διαφορά. Εκτός αν κάνω λάθος.Ζήλια προς τα δίκυκλα; Αυτό και τα τελευταία σχόλια μάλλον ήταν 'υπερβολικά' και με μια αίσθηση κακίας, για να μη το πω κόμπλεξ. Κρίμα.
Κι όμως ο Αλέξης έχει 100% δίκιο.
Η ζήλια που αναφέρει, είναι υπαρκτή και την έχω παρατηρησει κι εγώ πολλές φορές στη συμπεριφορά οδηγών αυτοκινήτων στο δρόμο, και ο κυριότερος λόγος είναι ότι ενώ τα αυτοκίνητα είναι πηγμένοι στη κίνηση, οι μηχανόβιοι φεύγουν πολύ πιο γρήγορα και φτάνουν πολύ πιο γρήγορα...Ας πω και γω την άποψή μου ως οδηγός και αυτοκινήτου και μηχανής.
Όλα αυτά που ειπώθηκαν για τα δίκυκλα ζώα καλώς ειπώθηκαν και συμφωνώ.
Απλά θυμηθείτε οτι αν κλείσετε ένα μηχανάκι ή δεν το δείτε ή απλά σας σπάσει τα νεύρα και τον ρίξετε κάτω, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τον σκοτώσετε ή να τον αφήσετε ανάπηρο!
Γι' αυτό και μόνο ΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑ 'ΝΑΙ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ, ακόμα και να μας βρίσει τη μάνα που λέει ο λόγος, πάντα πρέπει να προσέχουμε έξτρα τα μηχανάκια!!
Δε ξέρω αν αυτό μπορεί να το καταλάβει κάποιος που δεν έχει καβαλήσει ποτέ του μηχανή, αλλά προσπαθήστε να το τηρήσετε!
Τίποτα δεν αξίζει οσο μια ανθρώπινη ζωή! Εδώ παίρνεις καινούριο αμάξι και βγαζει 100 βλάβες, θα με πειράξει μια γρατζουνιά τόσο που να τον εκδικηθώ αφήνοντάς τον ανάπηρο??
Ελεος ρε παιδιά....Αν ελέγχετε πιο διεξοδικά για μηχανάκια τις διασταυρώσεις και τους καθρεφτες σας, αν τους κάνετε χώρο να περάσουν όταν και όσο μπορείτε, αν δεν τους κολλάτε από πίσω κλπ, θα φύγουν σε 1 δευτερόλεπτο και δε θα σας ενοχλήσουν...
-
Φιλε μου τα μηχανακια που πανε σαν ανθρωποι τα προσεχουμε, τα μηχανακια που πανε σαν μαλακες τα προσεχω για να μην τραβιεμαι στα δικαστηρια και για κανεναν αλλο λογο. Να στο πω πιο απλα, τα μηχανακια πρεπει να προσεχουν 10 φορες (ειδικα για τον μαλακα τον αυτοκινητακια...που δοξα το θεο ειναι εκατομυρια) γιατι αν γινει η στραβη το πιθανοτερο ειναι να σπασουν κανα χερι ποδι κλπ.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Βρε Κώστα διάβαζε και εσύ πιο σωστά τι γράφεται. Μην δίνετε άλλες ερμηνείες και ανεβάζετε τους τόνους δίχως λόγο.
'Οι περισσότεροι από αυτούς, κατά πάσα πιθανότητα' γράφει.
Αν δεν είσαι ένας από αυτούς του περισσότερους που συμπεριφέρονται έτσι γενικότερα στη ζωή τους, δεν έχεις λόγο να παρεξηγείσαι και να δυσανασχετείς.
Επίσης έχω παρατηρήσει πως τις μεγαλύτερες καφρίλες τις κάνουν κυρίως παπόβιοι και σκουτεράδες. Αυτοί που έχουν ακριβές μηχανές συνήθως είναι πιο συγκρατημένοι σε τέτοιες καταστάσεις και περνούν μόνο όπου υπάρχει επαρκής χώρος, ενώ σε αντίθετη περίπτωση περιμένουν υπομονετικά μέχρι να ανοίξει 'χώρος' να κινηθούν (όχι ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις και εκεί βέβαια).
Όποιος έχει τη μύγα...να την φέρει πίσω.
Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός της γενίκευσης, τότε τι είναι ρε Βασίλη?
Ξαναρωτώ... εμένα γιατί δε με έχουν ακουμπήσει ποτέ?
Προσωπικά τους κάνω, όποτε μπορώ-όσο μπορώ, χώρο να περάσουν. Αν δουν οτι δεν μπορώ (και φαίνεται αν είχα την καλή διάθεση να τους εξυπηρετήσω ή όχι), απλά δεν προσπαθούν.
Όταν όμως τον αγνοείς επίτηδες (και φαίνεται επίσης πότε γίνεται επίτηδες) ή ακόμα χειρότερα τον κλείνεις, τότε (χωρίς να τον δικαιολογώ) τον προκαλείς όσο να 'ναι να φερθεί... αντικοινωνικά.Εντάξει , υπερβάλλεις τώρα.
Αν χωράς να περάσεις χωρίς να κινδυνέψεις και χωρίς να βλάψεις τότε περνάς. Αλλιώς δεν περνάς ακόμη και εάν έχουν κλείσει επίτηδες την δίοδο και δεν μιλάς κι όλας. Έτσι το βλέπω.
Να με συγχωρήσουν οι φίλοι ΙΧήδες που ενίοτε σταματάω δίπλα τους ( αποφεύγοντας όμως η εξάτμιση να είναι στο τζάμι ή κοντά τους ) γιατί φανατικά δεν πατάω διάβαση ( μου έχουν κάνει παρατήρηση άλλοι δικυκλιστές γι'αυτό με την προτροπή μάλιστα να περάσω μπροστά από τη διάβαση ).
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τα αμάξια σταματούν κανονικά στα φανάρια, ΠΡΙΝ τις διαβάσεις. Μόνο τα μηχανάκια σταματούν ΠΑΝΩ στις διαβάσεις. Θέλεις να βγάλουμε φωτογραφίες;Αν εννοείς ότι ο ΚΟΚ λέει ότι τα αμάξια σταματούν πριν από διαβάσεις συμφωνώ.
Αν εννοείς ότι αυτό το τηρούν οι οδηγοί μόνο ένα πράγμα μου μένει να κάνω....Μπορώ να σου φέρω μία φωτογραφία από κάθε φανάρι που σταματάω. Στο 80% από αυτά πάνω στη διάβαση θα είναι σταματημένο κάποιο ΙΧ.
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Έπεσα σε τελείως παπόβιο σήμερα.
Κινούμαι με ~50χλμ και στα 100 μέτρα θέλω να στρίψω σε δρόμο δεξιά.
Παπάκι δίπλα μου (σε μη υπαρκή λωρίδα βέβαια, απλά είχε πιάσει άκρη) δικάβαλο κινείται με λίγο μικρότερη ταχύτητα από εμένα.
Επειδή το στενό απείχε αρκετά γκαζώνω για να περάσω το μηχανάκι ώστε να μην καθυστερήσω την κυκλοφορία μέχρι να στρίψω και να περιμένω να φύγει το μηχανάκι (είχε κίνηση).
Αφού τον προσπερνάω βγάζω φλας για δεξιά χωρίς να μπω μπροστά του, μένοντας στη λωρίδα μου. Όταν έρχεται η ώρα να στρίψω ελέγχω καθρέφτη και δεν τον βλέπω, λέω ωραία έμεινε πίσω.
Ε με το που στρίβω το τιμόνι ακούω κόρνες και κάτι για το αναπαραγωγικό όργανο της μητέρας μου.
Το @ είχε έρθει στην τυφλή μου γωνία!
Επειδή δεν προλάβαινε να φρενάρει και θα έσκαγε πάνω μου πατάω τέρμα γκάζι για να απομακρυνθώ και στρίβω με όσα είχα (ευτυχώς κρατάει καλά) και τον ακούω να περνάει πίσω μου κορνάροντας και βρίζοντας με την γκόμενα που είχε μαζί του να κατεβάζει κι αυτή αβέρταΑφου προσπερναω τις αδικες βρισιες του(που δεν ειχε κανενα λογο να σε βρισει ολα αντιμετωπιζονται με την ψυχραιμια)θελω να επικεντρωθω στον λογο της προσπερασης σου σε δρομο με μονη λωριδα.Ο λογος που το εκανες ειναι γιατι πιθανον το παπακι και καθε σχεδον μηχανη πιανει λιγο χωρο οποτε το προσπερασμα ειναι εφικτο.Αν οδηγουσε αυτοκινητο θα καθοσουν προφανως απο πισω.Που θελω να καταληξω?οτι αυτο ειναι και το μεγαλυτερο προβλημα των δικυκλιστων οτι δηλαδη θεωρουνται εμποδια και οχι ισαξιοι χρηστες του δρομου.Καποιος που οδηγει μονο αυτοκινητο δεν μπορει να αντιληφθει το περιβαλλον γυρω του με τον τροπο που θα αντιλλαμβανονταν αν οδηγουσε και μηχανη.
Φαινεται οτι μαζι με τον taurus ειμαστε οι μονοι που δεν μας εχουν κοπανισει στις ουρες των φαναριων μηχανακια.Ισως να φταιει και ο τροπος που καθομαστε στην ουρα κοιτωντας να διευκολυνουμε τους μηχανοβιους αντι να τους κλεινουμε με κινδυνο να μας ξηλωσουν καποιο καθρεφτη.
Εμένα είχαν ακουμπήσει ελαφρώς το Astra στον αριστερό καθρέπτη , δίπλα στο διάζωμα της Π. Ράλλη πριν την διασταύρωση του Κηφισού προς Αθήνα. Το Astra ήταν περίπου δύο μηνών , δεν έγινε ζημιά και από δεξιά είχε αεροδρόμιο να περάσει όποιος θέλει. Επίσης έχω ακουμπήσει τα χέρια μου στο παράθυρο μίας κυρίας πριν από 15 ημέρες γιατί μηχανοκάγκουρας έκανε 5 μηχανές να πέσει η μία πάνω στην άλλη μιας που φρενάριζε απότομα σε διήθηση σε πηγμένη Κηφισίας. Είμαι τρίτος στην σειρά , ακουμπάω οριακά την σταματημένη μηχανή μπροστά μου ( κίνηση με 30 χάω το πολύ ) που και αυτός είχε ακουμπήσει το κάγκουρα που φρέναρε χωρίς λόγο και συμπιέστηκαν αποστάσεις 15 μέτρων από κάθε μηχανή , και ήρθε και έπεσε ο πίσω μου επάνω μου με τράνταξε και ακούμπησα στο δεξί παράθυρο της ευγενέστατης κυρίας. Τίποτε άλλο.
Πάντως την λογική ή μου κάνεις χώρο ή σου παίρνω παραμάζωμα ότι εξέχει , δεν την καταλαβαίνω.
-
Παληκάρια, ότι μαλακία και να κάνει ένας μοτοσυκλετιστής (έτσι τους λέμε, σχόλιο για τους αγράμματους) θα την πληρώσει ο ίδιος με πολύ πόνο, μπορεί και με την ζωή του. Αν ο οδηγός του αυτοκινήτου που τον χτύπησε δεν φταίει δεν θα έχει καμμία επίπτωση, σε δευτεροβάθμιο δικαστήριο. Ότι μαλακία και να κάνει ο τελευταίος γκαγκά με το σουπερ-ντούπερ ουοαου τουτού του, θα την πληρώσει ΠΑΛΙ ο μοτοσυκλετιστής. Γι αυτό κόψτε τα ανώδυνα σχόλια. Οδηγάω αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα 25 χρόνια. Ξέρω καλά την ζήλια του οδηγού αυτοκινήτου προς τον μοτοσυκλετιστή: Φθάνει γρήγορα στον προορισμό του, αν καβαλάει μοτοσυκλέτα και όχι παπί έχει το γκάζι της αρκούδας στο χέρι (που κανένα αυτοκίνητο ευρείας παραγωγής ΔΕΝ θα έχει ποτέ), δεν γράφει 500 μηνύματα με θέμα το παρκάρισμα και κυρίως μετά από μια γρήγορη βόλτα είναι γεμάτος αδρεναλίνη και προφανώς νεότερος.Α! Ξέχασα: η μόνη μοτοσυκλέτα που θα δείς ποτέ παρκαρισμένη έξω από ιατρείο ψυχιάτρου, είναι του γιατρού!
Ποια ζήλια ρε φίλε ; Οδηγώ μηχανή για περίπου 1.000χλμ/μήνα , έχω και αυτοκίνητο. Και τα δύο τα γουστάρω τρελά. Φοβάμαι με την μηχανή και την δική μου αδρεναλίνη , που τέλος πάντων την περιορίζω αλλά και την μλκία του άλλου. Όταν αγοράζεις το ένα ή το άλλο , να ξέρεις , αγοράζεις όλο το πακέτο. Στο αυτοκίνητο τον κλιματισμό και την μουσικούλα σου , την άνεσή σου , την ασφάλεια αλλά και το παρκάρισμα , το κόστος τήρησης/συντήρησης , κίνηση. Στην μηχανή την ψευδαίσθηση ελευθερίας , το πολύ και φθηνό γκάζι , την αίσθηση αλλά και την βροχή , το κρύο , το επικίνδυνο του πράγματος εν γένει. Δεν τίθεται θέμα ζήλιας αλλά συνειδητοποίησης ότι οδηγείς το τάδε όχημα και πρέπει να το σέβεσαι.
-
Ποια ζήλια φίλε μου? Το πρωί για τις δουλειές στο κέντρο και σε πολλές άλλες περιοχές αν βιάζεσαι, υπάρχει το μετρό. Ούτε μπλέκεις με μποτιλιάρισμα, ούτε έχεις το άγχος του παρκαρίσματος, ούτε τίποτα. Καλό είναι να περπατάμε και λίγο. Δεν θα πάθουμε τίποτα. Γιατί να ζηλέψει κάποιος τις μηχανές? Σε άσχετες ώρες, ο άλλος για να έχει επιλέξει να μετακινείται με αυτοκίνητο και όχι μοτοσυκλέτα, πάει να πει ότι αυτό τον ευχαριστεί καλύτερα. Που βλέπεις ζήλια σε αυτό; Μην λέμε και ότι θέλουμε τώρα.
-
ginogsm που τα εχεις δει αυτα ρε συ? Εδω απο οτι μας λεει ο φιλος οι μηχανακιδες ειναι αγιοι, οι αυτοκινητακιδες αλητες, και κακος που καθε πρωι πριν παμε δουλεια δεν παμε στο μηχανοβιο της πολυκατοικιας μας να τα κανουμε κανα μπουκιτσι!
-
Φίλε kovathe εάν αύριο αποφασίσω να πηγαίνω δίχως αύριο στους δρόμους οι οδηγοί αυτοκινήτων θα με προσέξουν ( είτε σαν πεζό , είτε σαν δικυκλιστή είτε σαν ΙΧ ) για να μην τους κλείσω το σπίτι. Με αυτήν την λογική όμως κάποιος δεν θα είναι τόσο τσίτα όσο απαιτώ εγώ και θα γίνει η στραβή ( if you know what I mean ). Τότε θα μου φταίει εκείνος ( ΙΧής , δικυκλιστής , πεζός ) που δεν είδε την μπλε αστραπή ( μπλε είναι το ΧΤ μου και το Astra ) ή την χαλαρή μου κόμμωση να ανεμίζει ( εάν είμαι πεζός και τους γράφω όλους ) και μου χάλασε το stunt ;
Η προσοχή για την αποφυγή ατυχήματος είναι υποχρέωση καθ' ενός που χρησιμοποιεί τον δρόμο. Αυτή την υποχρέωση δεν μπορεί κανείς να την κάνει δικό του δικαίωμα.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
ginogsm που τα εχεις δει αυτα ρε συ? Εδω απο οτι μας λεει ο φιλος οι μηχανακιδες ειναι αγιοι, οι αυτοκινητακιδες αλητες, και κακος που καθε πρωι πριν παμε δουλεια δεν παμε στο μηχανοβιο της πολυκατοικιας μας να τα κανουμε κανα μπουκιτσι!Νταξ μωρέ, μένω σε κυριλέ συνοικία....
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Αν βρισκόταν στη μέση του δρόμου πιάνοντας κανονικά τη θέση του και πηγαίνοντας με 50χλμ όσο είναι το όριο, ευχαρίστως να τον θεωρήσω 'ισάξιο' όπως κάνω πάντα και να μην επιχειρήσω να τον προσπεράσω. Όταν όμως κινείται στην άκρη του δρόμου δίπλα στα παρκαρισμένα και επειδή το κορεάτικο 50άρι χρέπι δεν τραβάει δικάβαλο πηγαίνει με 30χλμ, θα προσπαθήσω να τον προσπεράσω με όση ασφάλεια γίνεται.
Όχι όμως αφού τον περάσω και ξεκινάει να κατηφορίζει ο δρόμος αυτός να έρχεται και να μου κολλάει στην τυφλή γωνία όταν έχω αναμένο φλας για δεξιά.Σόρυ αλλά τώρα λες μακακίες!
Δηλαδή επειδή είχε χρέπι τον έκλεισες στεγνά και πήγες να τον σκοτώσεις??
Εσύ φταις σε αυτή την περίπτωση 100%.-Εσύ kovathe, έστω και στην περίπτωση που ο άλλος σε πέρασε φέτες και μπήκε μπροστά σου, από τη στιγμή που θα τον δεις να έχει δεξί φλας, να φρενάρει και στο βάθος να διακρίνεται διασταύρωση ή στενό, θα πας να του χωθείς από δεξιά; Δεν 'διαβάζεις' μπροστά το δρόμο; Το λογικό ποιο είναι; Να φρενάρεις προληπτικά για να δεις τι θα κάνει το προπορευόμενο αυτοκίνητο ή να χωθείς από δεξιά για να τον περάσεις μάγκικα (τη στιγμή μάλιστα που είσαι και σε 2τροχούς και έχεις και συνεπιβάτη); Όσο έφταιγε ο Neos ίσως με την κάπως βεβιασμένη του επιλογή, άλλο τόσο φταίει και το παπί γιατί αγνόησε το φλας, και τις συνθήκες μπροστά του.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Φίλε kovathe εάν αύριο αποφασίσω να πηγαίνω δίχως αύριο στους δρόμους οι οδηγοί αυτοκινήτων θα με προσέξουν ( είτε σαν πεζό , είτε σαν δικυκλιστή είτε σαν ΙΧ ) για να μην τους κλείσω το σπίτι. Με αυτήν την λογική όμως κάποιος δεν θα είναι τόσο τσίτα όσο απαιτώ εγώ και θα γίνει η στραβή ( if you know what I mean ). Τότε θα μου φταίει εκείνος ( ΙΧής , δικυκλιστής , πεζός ) που δεν είδε την μπλε αστραπή ( μπλε είναι το ΧΤ μου και το Astra ) ή την χαλαρή μου κόμμωση να ανεμίζει ( εάν είμαι πεζός και τους γράφω όλους ) και μου χάλασε το stunt ;Η προσοχή για την αποφυγή ατυχήματος είναι υποχρέωση καθ' ενός που χρησιμοποιεί τον δρόμο. Αυτή την υποχρέωση δεν μπορεί κανείς να την κάνει δικό του δικαίωμα.
+00
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το πόσο τρελένομαι κάθε φορά που είμαι σε φανάρι και τα μηχανάκια κάνουν 2 ελιγμούς για να περάσουν ανάμεσα απο εμένα και τον προπορευόμενο...δε περιγράφεται!
Πειράζει που δε βλέπω τίποτα το κακό σε αυτό, εφόσον είσαι σταματημένος?
Εκτός αν ισχύει το 'να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα'.
Όταν σε ακουμπήσει όμως, καλύτερα να έχει κλείσει κρεββάτι σε νοσοκομείο από πριν...
Ακριβώς. Γιατί, οι περισσότεροι, έρχονται με φόρα, και αν σου χτυπήσουν και τον καθρέφτη, σου κάνουν και παρατήρηση, επειδή δεν άφησες αρκετό χώρο να περάσουν!
Καλά τα λέει ο iliasp!
@Taurus Δεν εννούσα αυτό, ούτε που κατάλαβα τον λόγο στο 'να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα'!
Ο χώρος τις περισσότερες φορές είναι περιορισμένος και έτσι όπως περιμένω εγώ στο φανάρι να περιμένει και ο οποιοσδήποτε με 2τροχο δε πα να έχει jogάκι ή harley, όταν τύχει να πέσει επάνω μου( που θα τύχει μιας και απλά έχω ξεφύγει, όσο περνάει ο καιρός πλησιάζουν όλο και πιο απειλητικά...δοκίμασε να κυκλοφορήσεις σε ώρες αιχμής κεντρικά, είτε αθήνα βρίσκεσαι είτε θεσσαλονίκη) δε θέλω να σκεφτώ ότι απλά έτυχε λόγω κακού υπολογισμού να βρεθεί επάνω μου μιας και ήθελε να πάει πρώτος στο φανάρι! Θα το σκεφτώ και θα κλατάρω επιτόπου σκεπτόμενος το πως θα άρμοζε να αντιδράσω, εάν άρχιζα τα μπινελίκια θα είχα άδικο?
Ναι, θα έιχα:hmmm: , αλλά πως να κρατηθείς...
Το πόσο τρελένομαι κάθε φορά που είμαι σε φανάρι και τα μηχανάκια κάνουν 2 ελιγμούς για να περάσουν ανάμεσα απο εμένα και τον προπορευόμενο...δε περιγράφεται!
οι μικροελιγμοί δεν με ενοχλούν αρκεί να τον έχω αντιληφθεί. Πολλές φορές τους διευκολύνω να περάσουν.
αλλά αυτοί που έρχονται με τρελή ταχύτητα ανάμεσα στα αυτοκίνητα από που αντλούν την σιγουριά ότι κάποιος δεν θα κάνει στραβοτιμονιά και δεν θα τους χτυπήσει;
Γενικά θεωρώ, χωρίς να αφορίζω, τους μηχανόβιους πολύ επικίνδυνους στην πόλη. Σου πετάγονται από εκεί που δεν τους περιμένεις κ λόγω του ότι δεν προστατεύονται επαρκώς πολλές φορές χωρίς να το θες έχεις κ τρεχάματα.
Χειρότερους δε, θεωρώ τους πάσης φύσεως ντελιβεράδες. Ο ΟΡΙΣΜΟΣ της παρανομίας.
Εννοείται πως όταν μπορώ και έχω χωρό να κινηθώ ανάλογα ώστε να τον διευκολύνω το κάνω, διότι και εγώ είμαι σε ασφαλή θέση αλλά και αυτός κάνει την δουλειά του ήσυχα, ωραία και ακίνδυνα! Αλλά πως να το κάνουμε δεν ισχύει πάντα...μερικές φορές είναι καλύτερα να κάθεσαι στα αυγά σου και να περιμένεις!
Και όχι δεν εννοώ τίποτα του στυλ 'να ψοφήσει η κότα του γείτονα'...
-
KAI 250άρι dominator ΚΑΙ Xόρνετ?
Μεγάλε, είσαι ο άνθρωπός μου!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ακου με το 250 λεει μας εχει μια δευτερα......Αμφιβάλεις?
Αυτό το 250ράκι είχε καμιά 30ρια άλογα!
-
Καλα.... Φερε ενα βραδακι οτι παπι θες, απο 50αρη μεχρι 1.300αρη και παμε μια βολτα απο την Λιμνη Βουλιαγμενης μεχρι το ναο του Σουνιου και πισω.... Θα ρθω με το Αστρα 1.6 εγω... Κ ενα φιλαρακι μ ενα Ford Puma 1.6 κ αυτος... Και τα λεμε...
Αλλα να ρθεις...
10 χρονια κανονιζουμε αυτη τη κοντρα και κανενας 2 τροχος δεν εχει δεχτει....-Υ.Γ. Αν μας κλεισεις.... θα περασουμε απο πανω σου:)
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τα αμάξια σταματούν κανονικά στα φανάρια, ΠΡΙΝ τις διαβάσεις. Μόνο τα μηχανάκια σταματούν ΠΑΝΩ στις διαβάσεις. Θέλεις να βγάλουμε φωτογραφίες;Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;
Ακριβώς. Δεν μιλάμε βέβαια για περιπτώσεις που παίρνουν παραμάζωμα καθρέφτες κλπ, αυτό είναι προφανώς κατακριτέο.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]