-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
ΖΩΟΝ μέγιστο ο παπάρας με την αγωνιστική εντούρο (ένας από τους έξι διαφορετικούς που έχω μετρήσει ως τώρα) που κάθε τόσο ξεσηκώνει τα Χανιά.
- ΕΝΤΕΛΩΣ ελεύθερη εξάτμιση, να τον ακούνε ένα χιλιόμετρο μακριά.
- Σήμερα παραβίασε ΤΕΣΣΕΡΑ διαδοχικά κόκκινα με πάνω από 90 χ.α.ω.: Ελευθερίου Βενιζέλου και Χατζημιχάλη Γιάνναρη, Χατζημιχάλη Γιάνναρη και Δημοκρατίας, Χατζημιχάλη Γιάνναρη και Αποκορώνου και το φανάρι στα 'κεράδικα'. Και ναι, είχε κίνηση εκείνη την ώρα.
- Ως αγωνιστική που είναι η κωλομηχανή του, ΔΕΝ έχει φώτα.
- Δεν φορούσε κράνος.
- Δεν έχει τοποθετήσει πινακίδες.
- Δεν υπήρχαν καθρέπτες.
Αν περνώντας με ΠΡΑΣΙΝΟ εγώ τον εμβολίσω ή με εμβολίσει και γίνει χυλός θα με τρέχουν μετά για φόνο εξ' αμελείας;
Θα σε τρέχουν για φόνο εξ αμελείας και μπορεί και να καταδικαστείς ως συνυπεύθυνος, επειδή... 'βιάστηκες να ξεκινήσεις' ή 'δε σταμάτησες όταν είδες τη μηχανή να σου'ρχεται'. Αλλά τι τα θες, εμείς είμαστε για τον πούτσο, οι μόνοι σωστοί είναι οι μηχανόβιοι. Αυτοί είναι οι μοναδικοί που έχουν δικαιώματα στο δρόμο, αυτοί έχουν ΜΟΝΟ δικαιώματα, ΜΗΔΕΝ υποχρεώσεις.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Αν περνώντας με ΠΡΑΣΙΝΟ εγώ τον εμβολίσω ή με εμβολίσει και γίνει χυλός θα με τρέχουν μετά για φόνο εξ' αμελείας;Ε μην αρχησουμε να απαριθμουμε τα ιχ που παραβιασαν κοκκινα.....βγαινει τιποτα μεσα απο τετοιες αντιπαραθεσεις?(μονο το κομπλεξ και τα στερεοτυπα μερικων)
-
Το ότι υπάρχουν ΙΧήδες που παραβιάζουν κόκκινα δεν κάνει λιγότερο ζώο τον μηχανόβιο που κάνει το ίδιο. Η κακή συμπεριφορά είναι κακή συμπεριφορά, ανεξαρτήτως αν εκδηλώνεται από οδηγό αυτοκινήτου, SUV, φορτηγού, τρακτέρ, ποδηλάτου, μοτοσυκλέτας ή πεζό. Αλλά προφανώς κάποιοι βλέπουν μόνον στηλίτευση της συμπεριφοράς των μηχανόβιων, παραβλέποντας την εξ ίσου έντονη στηλίτευση των παραπτωμάτων των ΙΧήδων, γιατί ακριβώς τέτοιο είναι το πρίσμα μέσα από το οποίο βλέπει και κρίνει τα πράγματα.
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Αν περνώντας με ΠΡΑΣΙΝΟ εγώ τον εμβολίσω ή με εμβολίσει και γίνει χυλός θα με τρέχουν μετά για φόνο εξ' αμελείας;
Ε μην αρχησουμε να απαριθμουμε τα ιχ που παραβιασαν κοκκινα.....βγαινει τιποτα μεσα απο τετοιες αντιπαραθεσεις?(μονο το κομπλεξ και τα στερεοτυπα μερικων)
Αντίστοιχη απορία έχω και για τα ΙΧ... δε θεωρώ ότι οι οδηγοί τους είναι καλύτεροι σε καμία περίπτωση.
Το θέμα είναι ότι το λαλάκα οδηγό αυτοκινήτου που θα αλλάξει λωρίδα χωρίς λόγο και χωρίς προειδοποίηση και θα τον εμβολίσω θα χρειαστούμε και οι δύο το πιο πιθανόν φτερά, καπώ, προφυλακτήρες, φανάρια, κτλ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ
Αντίθετα, ο μηχανόβιος που θα αλλάξει λωρίδα χωρίς λόγο και χωρίς προειδοποίηση και θα τον εμβολίσω θα χρειαστεί ιατροδικαστήΓι' αυτό λοιπόν συγχίζομαι περισσότερο όταν μου πετάγονται μηχανές από το πουθενά γιατί εκεί ανησυχώ μήπως καταλήξω και στη φυλακή από τη λαλακία άλλου. Αν αντίθετα πρόκειται για αυτοκίνητο θα βριστούμε, θα αναλάβει η ασφάλεια και τέλος
Ελπίζω να έγινα κατανοητός
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ελπίζω να έγινα κατανοητόςΜην είσαι σίγουρος.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Το ότι υπάρχουν ΙΧήδες που παραβιάζουν κόκκινα δεν κάνει λιγότερο ζώο τον μηχανόβιο που κάνει το ίδιο. Η κακή συμπεριφορά είναι κακή συμπεριφορά, ανεξαρτήτως αν εκδηλώνεται από οδηγό αυτοκινήτου, SUV, φορτηγού, τρακτέρ, ποδηλάτου, μοτοσυκλέτας ή πεζό. Αλλά προφανώς κάποιοι βλέπουν μόνον στηλίτευση της συμπεριφοράς των μηχανόβιων, παραβλέποντας την εξ ίσου έντονη στηλίτευση των παραπτωμάτων των ΙΧήδων, γιατί ακριβώς τέτοιο είναι το πρίσμα μέσα από το οποίο βλέπει και κρίνει τα πράγματα.Καλα μας δουλευεις την μια αναφερεις κατι για μανες,αλητες και αιματοβαμενα παντελονια την αλλη μας λες οτι φταιει το πρισμα που βλεπουν(βλεπουν?) οι αυτοκινηταδες τους αλλους?Πανω που πιστεψα οτι παω κατευθειαν για κρεμαλα μου το χαλας?
-
Αν έχεις όρεξη να ξεκινήσεις καυγά, ψάξε αλλού και να διαβάζεις αυτά που ΓΡΑΦΕΙ ο άλλος, όχι αυτά που ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι γράφει.
Και κάτι ακόμα: είναι εντελώς βλακεία αυτό που κάνουν οι περισσότεροι μηχανόβιοι. Από τη μια κάνουν τις εξυπνάδες με τη σιγουριά ότι, λόγω ευελιξίας του μέσου τους, δεν θα τους πιάσει καμμιά αστυνομία, αλλά από την άλλη, άμα δεν τους βγει η... μαγκιά που κάνουν, αυτοί θα σκοτωθούν.
-
skullone το 99% απο που βγηκε ρε φιλε? Και εγω θελω να αρχισω στις φαπες σχεδον τους μισους 2τροχους που συνανταω, αλλα μην τα μαμησουμε τωρα...99%...με τπτ.
Σημερα περασε παποβιος καθετα τον δρομο (σα να ηταν πεζος) ενω ερχομουνα με αρκετα (βαρης κωροπιου) βραδυ σε δρομο με λιγα φωτα, και φυσικα απο το πλαι οπως τον 'εβλεπα'...δεν φαινοτανε.Α, φυσικα εγω ειχα πρασσινο
-
Γελάω πολύ πάντως με την επιχειρηματολογία του madox. Γιατί έχουμε ενστάσεις παιδιά, αφού και οι ΙΧηδες κάνουν τα ίδια. Φυσικά αντί να καταδικάσει τις ηλιθιότητες που κάνουν οι ανόητοι μηχανάκηδες, ρίχνει την μπάλα αλλού. Κουβέντα για την ταμπακιέρα.
-
skullone
Το ποιος εχει ορεξη φαινεται απο αυτα που γραφει και ουκ ολιγες φορες
γραφεις στα ορια του προκλητικου και με τα παραπανω τα ξεπερασες.Αλλα μην πας να χρυσωσεις το χαπι.Αυτο ηδη αιματοκυλιστηκε αλλα δεν με ενδιαφερει γιατι δεν μπορω να μαθω σε γερικο σκυλι νεα κολπα.Σε ενα τετοιο φορουμ ειμαι εντελως χαμενος απο χερι αν τολμησω να εναντιωθω σε αποψεις που ανηκουν στην ιουρασικη περιοδο.Και επειδη εντασσομαι και στις δυο ρατσες, που βρισκονται κακως σε 'πολεμο' επι της ασφαλτου,μπορω να εχω πιο καθαρη αποψη για το απο ποια κινδυνευει η κοινωνια περισσοτεροΣε σχεση παντα με αυτους που δεν εχουν ακουμπησει μηχανακι και τα βλεπουν ολα μεσα απο το παρπριζ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γελάω πολύ πάντως με την επιχειρηματολογία του madox. Γιατί έχουμε ενστάσεις παιδιά, αφού και οι ΙΧηδες κάνουν τα ίδια. Φυσικά αντί να καταδικάσει τις ηλιθιότητες που κάνουν οι ανόητοι μηχανάκηδες, ρίχνει την μπάλα αλλού. Κουβέντα για την ταμπακιέρα.Δεν προκειται να παρω μερος σε συζητησεις αφοριστικου περιεχομενου.Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα εναντιωθω σε αποψεις κατηγοριας ,οι μαυροι βρωμανε,ολες οι γυναικες ειναι πουτανες,οι Αγγλοι ειναι λουγκρες,οι μηχανοβιοι ειναι επικινδυνοι αλητες,κτλ.
-
Μα δεν είπε κανείς ότι όλοι οι μηχανόβιοι είναι αλήτες και καραγκιόζηδες.
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
η διαχωριστικη γραμμη δεν εχει προσφηση και κανενας μοταιος δεν θελει να βρεθει ξαπλα με τα αυτοκινητα διπλα να πηγαινουν με 100-130 σε δρομο με οριο 90.
Και το να μην φοράς κράνος είναι αυτοκτονική βλακεία, δεν παύει να είναι τυπική εικόνα οι ξεκράνωτοι στο δρόμο.
Πηγαινουμε στην μεση της λωριδας μας προσπερνανε ξυστα ειτε απο δεξια ειτε απο αριστερα.Πηγαινουμε τερμα δεξια παλι προσπερασμα με την ψυχη στο στομα.Πηγαινουμε μεταξυ των διαχωριστικων παλι φιλερ το προσπερασμα.Ε που στο διαλο ρε φιλε να παμε για να μην μας παρει κανεις παραμαζωμα και κυριως με ποσα πρεπει να τρεχουμε σε δρομους με οριο τα 90- για να κανεις εσυ την μεγαλοπρεπη σου προσπεραση?
Την διακοσμητικη χρηση των καθρεφτων και φλας την διδαξατε αριστα πρωτα εσεις.Αν προσεχατε περισσοτερο λιγοτεροι 'μηχανακιδες' θα σωριαζονταν στη ασφαλτο.
Πραγματικά εξακολουθώ να απορώ γιατί αρπάζεσαι. Και οι δικαιολογίες που προβάλλεις είναι επιπέδου δημοτικού ('Μα γιατί κυρία λέτε μόνο εμένα; Και ο Κωστάκης μιλάει!') Και ο After κι εγώ οδηγούμε μηχανές και συμφωνήσαμε και οι 2 με τον Kacey (με τον Kacey, φαντάσου!), αυτό δεν σου λέει κάτι;
β) ειναι προφανες οτι ΠΡΕΠΕΙ να καθεσαι στο μεσον της λωριδας. Απο κει και περα αν στο σκηνικο που περιγραφω εγω, σε ΑΔΕΙΕΣ δυο λωριδες, καθεσαι στην μεση της μιας, δεν υπαρχει κανενας λογος να σε περασει καποιος ξυστα. Περναει απο την ΑΛΛΗ ΑΔΕΙΑ. Οταν καθεσαι αναμεσα, ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ οτι θα σε περνανε ξυστα και απο τις δυο.
Εχμ, πρακτικά αυτό δεν είναι σωστό. Σε μια τυπική λωρίδα αντιστοιχούν περίπου 3 διαφορετικές θέσεις για μηχανές (εντελώς μέσα στη λωρίδα) και ο αναβάτης πρέπει να κινήται με βάση τη κατάσταση της ασφάλτου, τη θέση της λωρίδας κλπ ανάλογα με τη περίσταση. Εννοείται πάντα μέσα στη λωρίδα, αφήνοντας όσο χώρο στο πλάι θα άφηνε κι ένα αυτοκίνητο.
Για παράδειγμα, αν έχει βρέξει προηγουμένως και οι ροδιές των αυτοκινήτων είναι πιο στεγνές, θα πατήσω εκεί. Αν αντίθετα, έχουν χυθεί κάπου νερά και οι ροδιές τα μεταφέρουν πιο πέρα, θα πατήσω στο στεγνό στη μέση.
Αν είμαι στην δεξιά λωρίδα εθνικής, θα κινηθώ στο αριστερό τμήμα της λωρίδας ώστε να 'φυλάξω' τη λωρίδα μου αποθαρρύνοντας όποιον θέλει να περάσει επικίνδυνα κοντά και για να έχω έξτρα περιθώριο ασφάλειας στα δεξιά μου αν παρ'όλα αυτά κάποιος επιχειρήσει να αλλάξει λωρίδα πάνω μου. (Υπάρχει και η αντίθετη άποψη του να κάθεσαι στην άκρη, έχω παρατηρήσει όμως ότι αυτό φέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα καθώς προσκαλεί τα ζώα να σε προσπεράσουν τόσο κοντά όσο δεν τολμάς να προσπεράσεις εσύ!). -
Ο χρήστης madox έγραψε:
Γελάω πολύ πάντως με την επιχειρηματολογία του madox. Γιατί έχουμε ενστάσεις παιδιά, αφού και οι ΙΧηδες κάνουν τα ίδια. Φυσικά αντί να καταδικάσει τις ηλιθιότητες που κάνουν οι ανόητοι μηχανάκηδες, ρίχνει την μπάλα αλλού. Κουβέντα για την ταμπακιέρα.
Δεν προκειται να παρω μερος σε συζητησεις αφοριστικου περιεχομενου.Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα εναντιωθω σε αποψεις κατηγοριας ,οι μαυροι βρωμανε,ολες οι γυναικες ειναι πουτανες,οι Αγγλοι ειναι λουγκρες,οι μηχανοβιοι ειναι επικινδυνοι αλητες,κτλ.
Αυτο που δεν λες να καταλαβεις ειναι οτι ο kacey δεν ειπε οτι ολες οι γυναικες ειναι πουτανες, αλλα μου την δινουν ολες οι γυναικες που ειναι πουτανες, μαλλον καπου παρανοησες.
-
zorz
Ναι αυτο εννοουσα και εγω, οτι πρεπει να εισαι ΜΕΣΑ στην λωριδα, τωρα λιγο πιο δεξια η αριστερα απο το κεντρο αναλογα με την κατασταση του δρομου, φυσικα και ειναι δεκτον. Και οποιος περασει ξυστα πχ απο δεξια σου επειδη εσυ εχεις κατσει λιγο πιο αριστερα, ειναι μαλακας.
rataplan
μερικοι εχουν σκοπο να αρπαχτουν, οποτε διαβαζουν οτι τους βολευει.madox
εισαι βλακας. Εισαι βλακας γιατι σε αυτα που γραφω εγω λεγοντας οτι 'θα εχουν ως αποτελεσμα να σκοτωθειτε', απαντας 'ναι αλλα δεν σταματαμε να τα κανουμε γιατι τα κανετε και εσεις'. Συνεχιστε λοιπον να τα κανετε 'εσεις' αφου τα κανουμε και 'εμεις', μεχρι να σκοτωθειτε και να ησυχασουμε. Για αυτο ακριβως πιο πανω σου λεει καποιος οτι γελαει με τα επιχειρηματα σου, στο οποιο εσυ παλι απαντας οτι 'ειναι συζητηση αφοριστικου περιεχομενου'.Ειπαμε, οι μηχανακηδες δεν φταινε ποτε ή και να φταινε εχουν δικαιωμα να τα κανουν επειδη τα κανουν και οι ΙΧηδες, ασχετα που αυτο σημαινει οτι θα τσακιστειτε. Και στο moto.gr/forum τις ιδιες μλκιες γραφετε και μετα βριζετε 'τον καραγκιοζη τον ΙΧ που περασε ξυστα απο διπλα μας' ενω εχετε καθηλωσει δυο αδειες λωριδες κυκλοφοριας.
Επισης κανει κρα απο μακρυα οτι εισαι βλακας γιατι σου λεει ο αλλος για καποιον που περναει κοκκινα, χωρις κρανος, χωρις πινακιδες, χωρις φωτα και ξεσηκωνοντας μια ολοκληρη συνοικια απο τον θορυβο, και εσυ αυτα τα αποκαλεις 'αποψεις για τον πουτσο' επειδη σου λεει οτι αντι η μανα του να κλαιγεται ΟΤΑΝ θα σκοτωθει (γιατι ειναι σιγουρο και αναποφευκτο) θα επρεπε να του ειχε βαλει μυαλο να συμπεριφερεται σαν ανθρωπος.
-
Και for the record, συμφωνώ με τους περισσότερους από τους προλαλήσαντες, συμπεριλαμβανομένου και του kacey! Με ποιον δεν συμφωνώ νομίζω είναι προφανές, όπως και το γιατί.
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Δηλωση
Μου αρεσαν οι μηχανες.... Καποτε
ΑΛΛΑ....
Εχω θαψει τοσο κοσμο, που πηγε απο μαλακια αλλου, που τις εχω μισησει οσο τιποτ αλλο στον κοσμο.
Πραγμα που συμαινει πως θα συνεχησω να την λεω στους διτροχους, για την, κατα την αποψη μου, λαθος επιλογη μεσου μετακινησης.Γιατι δεν εχεις μισησει και τα αυτοκινητα που ευθυνονται για τον θανατο του κοσμου που λες οτι εχεις θαψει?Ενταξει κατα την γνωμη σου να τα απαγορεψουμε τοτε για να σταματησουν και οι θανατοι.
ειναι στα αμεσα σχεδια μου, ακριβως κατω απο το 'να μη ξεχασω να ρηξω την κυβερνηση'
Στα δικα μου τωρα.
Παω την γιαγια μου για εξετασεις στο Ευγενιδιο στο κεντρο.
Παωαν κοτ,, γιατι ειναι μετα πο εγκεφαλικο και δεν ειναι σε θεση να κραιεται σε αποτομα φρεναρησματα και αλλαγες κατευθυνσης.
Ειμαι στη δευτερη λωριδα -πρωτη λεοφωριολωριδα- και τσουλαω.
Πλησειαζει η στροφη μου, βγαζω δεξι φλας, μπαινω στην λεοφωριολωριδα λιγο πριν γινει διακεκομενη και αρχηζω το φρεναρισμα για το φαναρι που ειναι κοκκινο.
Στα καλα καθουμενα, σκουτερ απο την δευτερη λωριδα, μπαινει στην δικια μου και παει καρφοτο για το αριστερο φτερο μου.
Κορνα και μαζευομαι οσο ποιο δεξια μπορω, παραλληλα καβαλωντας την κωρνα, μπας και ξυπνησει ο μαλακας.
Στην ερωτηση ου, αν βλεπει που παει μου απαντησε οτι ειμαι σε λεοφωριολωριδα
Ε...εγω του πα οτι στρηβω δεξια και επιτρεπεται να ειμαι εκει και αφου ανταλλαξαμε φιλοφρονησεις, του πα ενελως φιλικα, να παει να γ...μηθει του κα..λι και να μαθει τον ΚΟΚ.Τελικα η αγνοια σκοτωνει!
Δευτερη φορα που μου συμβαινει φετος.
Και τις 2 φορες μηχανη μπηκε μπροστα μου και μετα μου λεγε μαλακιες για λεοφωριολωριδες...
ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΕΚΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΡΗΒΩ ΔΕΞΙΑ, ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΖΩΑ!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
ΖΩΟΝ μέγιστο ο παπάρας με την αγωνιστική εντούρο (ένας από τους έξι διαφορετικούς που έχω μετρήσει ως τώρα) που κάθε τόσο ξεσηκώνει τα Χανιά.
- Σήμερα παραβίασε ΤΕΣΣΕΡΑ διαδοχικά κόκκινα με πάνω από 90 χ.α.ω.: Ελευθερίου Βενιζέλου και Χατζημιχάλη Γιάνναρη, Χατζημιχάλη Γιάνναρη και Δημοκρατίας, Χατζημιχάλη Γιάνναρη και Αποκορώνου και το φανάρι στα 'κεράδικα'. Και ναι, είχε κίνηση εκείνη την ώρα.
- Δεν φορούσε κράνος.
- Δεν υπήρχαν καθρέπτες.
ναι...
Τρεχα να αποδειξεις οτι ηταν πρασινο μετα... -
Ο χρήστης madox έγραψε:
- Δεν φορούσε κράνος.
- Δεν υπήρχαν καθρέπτες.
Επειδή έχω δει κάμποσους τέτοιους 'αγωνιζόμενους' (σιγά τους 'αγωνιζόμενους') και μπόλικα ινδιανάκια που τους μιμούνται με τα παπιά, ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ με όσα λέει ο kacey για τους μηχανόβιους (κατά 99% τέτοιοι είναι) και προσθέτω ότι και οι ΗΛΙΘΙΟΙ οι γονείς φταίνε για την ανυπαρξία αγωγής (πρώτα ΣΚΕΤΗΣ αγωγής - μετά έρχεται η κυκλοφοριακή) σ'αυτά τα κωλοπαίδια.
Κι αντί η κάθε χανιώτισσα μάνα να γράφει μαντινάδες για να θρηνήσει το 'βλαστάρι' της που έκανε τη μαλακία και κατασκοτώθηκε με το παπί ή τη μηχανή (χωρίς κράνος, χωρίς φώτα, με τη μαγκιά να χύνεται στο δρόμο απ'τα μπατζάκια), καλά θα κάνει να σκεφτεί τι βλακείες έκανε και βγήκε το 'καμάρι' της τέτοιος ηλίθιος.
Άντε, δεν ξέρουν σ'αυτό το νησί τι να την κάνουν τη μαγκιά τους (για να μη μεταχειριστώ καμμιά ΠΟΛΥ πιο βαριά κουβέντα) μου φαίνεται...
Αν σου πατησουν το καλο (βλεπε ιταλικη αυτοκινητοβιομηχανια) επαναστατεις.Γιατι γραφεις με τροπο που δεν θελεις οι αλλοι να γραφουν?Οι αποψεις σου ειναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.
Και οι δικες σου ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΑΝ
-
Nαι ρε kacey(stoner?)ειμαι μαλακας και το παραδεχομαι.
Οσο για τα τζαμπα μαθηματα πρωτα τα κανουμε εφαρμογη στον εαυτο μας και μετα στους αλλους.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]