-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ . ΚΑΙ ΕΓΩ ΩΣ RED_ARMY7 ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ
Ρε το ***!!! Ετσι και δε μου έσπαγε τα νεύρα στο μπάσκετ θα ήταν άπαιχτος!!!
Θα φανω σαν τον Λιακοπουλο τωρα ,αλλα δεν με νοιαζει. Καποια παγκοσμια λαμογια εδω και αιωνες συντηρουν ολα αυτα και κονομανε. Εχουν στηθει ολοκληρες βιομηχανιες με καλλιντικα,κολονιες,ρουχα,περιοδικα lifestyle(που προβαλλουν αρρωστημενα προτυπα),αυτοκινητοβιομηχανιες κ.τ.λ
Όχι άλλο!! Ελεος!!! Δε μπορώ!!
-
Κατ'αρχας, εχετε καταλαβει πως εδω και 6,5 σελιδες μιλατε μονοι σας γιατι οι γυναικες του φορουμ απλα βαρεθηκαν? Τεσπα, παμε και οποια τα διαβασει.
Μερικες παρατηρησεις προς τις γυναικες εδω μεσα:
α) το να φτιαχνεστε για να μεινετε μονες μεσα στο σπιτι, ειναι τουλαχιστον χαζο. Δεν θα σας δει κανεις, τσαμπα κοπος. Αν το κανετε για να νιωσετε ομορφα για τον εαυτο σας, τοτε εχετε ακομα μεγαλυτερο προβλημα
β) το να σας πειραζει που ολο το μαγαζι κοιταει τα βυζια και τον κωλο σας ενω φορατε ντεκολτε Pamela Anderson και φουστα που κανονικα ειναι ζωνη, ειναι τουλαχιστον δειγμα σχιζοφρενειας. Τα φορατε ΑΚΡΙΒΩΣ για να προκαλεσετε και για να σας κοιτανε.
γ) ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ. Γουσταρετε να μπλεκετε με ΜΑΛΑΚΕΣ. Και αφου μπλεξετε με μαλακα και φατε τα μουτρα σας, κλαιγεστε για λιγο στην κολλητη σας για το ποσο μαλακες ειναι οι αντρες, και μετα πατε και πεφτετε στον επομενο και σαφως μεγαλυτερο ΜΑΛΑΚΑ που θα βρειτε.
δ) Ακομα χειροτερα, οταν σας δειξει ενδιαφερον ενας σωστος ανθρωπος, θα τον ΜΑΜΗΣΕΤΕ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ (και οχι με την καλη εννοια). Ακριβως επειδη θα του βγαλετε ολα τα ζορια που σας εχουν μαζευτει απο τους προηγουμενους μαλακες και επειδη αφου αυτος δεν ειναι μαλακας, δεν μπορει/θελει να σας δουλεψει εκεινος και να σας κοψει την φορα.
Δεν θα ξεχασω ποτε σχολιο ωραιας φιλης μου που μου ειπε 'ε ενταξει αντι να κανεις εσυ το παιχνιδι σου, το εκανε εκεινη' και 'βρες καποια που να ειναι στα μετρα σου' για μια γκομενα που με δουλεψε, ενω ολη η παρεα γνωριζει οτι ο μετριοτατης εμφανισης φιλος της την εχει κανει ΤΑΡΑΝΔΟ. Κρατηθηκα πολυ για να μην ανοιξω το στομα μου...
ε)) Τελευταιο και σημαντικοτερο. Ακομα και αν καποια απο τα παραπανω ή ολα σας φαινονται μαλακιες (που δεν ειναι, ειναι ακριβως ετσι οπως τα λεω απλα μερικες δεν τα εχετε συνειδητοποιησει ακομα), εσεις μας εχετε κανει να τα πιστεουμε αυτα με την συμπεριφορα σας. Τουλαχιστον αυτο το τελευταιο θα επρεπε να σας ανησυχει...
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ . ΚΑΙ ΕΓΩ ΩΣ RED_ARMY7 ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ
Ρε το ***!!! Ετσι και δε μου έσπαγε τα νεύρα στο μπάσκετ θα ήταν άπαιχτος!!!
Θα φανω σαν τον Λιακοπουλο τωρα ,αλλα δεν με νοιαζει. Καποια παγκοσμια λαμογια εδω και αιωνες συντηρουν ολα αυτα και κονομανε. Εχουν στηθει ολοκληρες βιομηχανιες με καλλιντικα,κολονιες,ρουχα,περιοδικα lifestyle(που προβαλλουν αρρωστημενα προτυπα),αυτοκινητοβιομηχανιες κ.τ.λ
Όχι άλλο!! Ελεος!!! Δε μπορώ!!
Εχω και αλλα . Για περνα απο το τοπιλ του μπασκετ ,μπασκετικε(τρομαρα σου) φιλε μου
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Δεν υπαρχει διαφορα μεταξυ των ανθρωπων. Το ''αρσενικο'' και το ''θηλυκο'' ταιριαζει καλυτερα στα ζωα.Δυστυχως στην μπανανια που ζουμε ,αλλα και γενικοτερα στον υπολοιπο κοσμο εχουν επικρατησει ολα αυτα που προαναφερατε ολοι. Το θηλυκο λενε μερικοι απο την φυση του εχει ωραιοπαθεια και ναρκισσισμο και το αρσενικο παρασυρεται απο την τεστοστερονη και κυνηγαει καθε θηλυκο .
Πραγματικα θλιβομαι. Θα μπορουσαμε να ζουμε σε ενα κοσμο οπου πραγματικα ολοι θα ηταν ισοι,οπου πραγματικα θα υπηρχε αγαπη μεταξυ ανθρωπων και το κυριο κριτηριο θα ηταν η ψυχη του καθε ανθρωπου και οχι αν εχει οπισθια Brad pit ή angelina joliie ,οχι αν εχει Πορσε ή Βιλα στην Εκαλη και οχι αν ξυριζει τα γεννητικα του/της οργανα για να ειναι πιο cool(επειδη το λενε ολα τα lifestyle περιοδικα)
Ναι ρε κοπελιες του φορουμ ειναι αρρωστεια να βαφεστε οταν ειστε μονες,για να νιωθετε ωραιες και ναι ρε μαγκες ειναι αρρωστεια να βριζετε τις γυναικες επειδη βαφονται οταν εσεις οι ιδιοι τις εχετε οδηγησει να το κανουν αυτο.
Αυτο γινεται εδω και αιωνες ,αλλα πλεον εχει παρει τεραστιες διαστασεις και εχει δημιουργηθει ενα τερας. Καθε κοριτσακι πλεον ονειρευεται να μεγαλωσει και να πιασει ενα πλουσιο πανεμορφο γκομενο και να σπαταλησει ολη της την ζωη αγοραζοντας ρουχα,κολονιες κ.τ.λ και καθε αγορι ονειρευεται να αποκτησει μια φεραρι,να βρει μια γκομεναρα να την π@δ@ει και αφου την παντρευτει να εχει και μερικα αλλα γκομενακια
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κατ'αρχας, εχετε καταλαβει πως εδω και 6,5 σελιδες μιλατε μονοι σας γιατι οι γυναικες του φορουμ απλα βαρεθηκαν? Τεσπα, παμε και οποια τα διαβασει.Μερικες παρατηρησεις προς τις γυναικες εδω μεσα:
α) το να φτιαχνεστε για να μεινετε μονες μεσα στο σπιτι, ειναι τουλαχιστον χαζο. Δεν θα σας δει κανεις, τσαμπα κοπος. Αν το κανετε για να νιωσετε ομορφα για τον εαυτο σας, τοτε εχετε ακομα μεγαλυτερο προβλημα
β) το να σας πειραζει που ολο το μαγαζι κοιταει τα βυζια και τον κωλο σας ενω φορατε ντεκολτε Pamela Anderson και φουστα που κανονικα ειναι ζωνη, ειναι τουλαχιστον δειγμα σχιζοφρενειας. Τα φορατε ΑΚΡΙΒΩΣ για να προκαλεσετε και για να σας κοιτανε.
γ) ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ. Γουσταρετε να μπλεκετε με ΜΑΛΑΚΕΣ. Και αφου μπλεξετε με μαλακα και φατε τα μουτρα σας, κλαιγεστε για λιγο στην κολλητη σας για το ποσο μαλακες ειναι οι αντρες, και μετα πατε και πεφτετε στον επομενο και σαφως μεγαλυτερο ΜΑΛΑΚΑ που θα βρειτε.
δ) Ακομα χειροτερα, οταν σας δειξει ενδιαφερον ενας σωστος ανθρωπος, θα τον ΜΑΜΗΣΕΤΕ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ (και οχι με την καλη εννοια). Ακριβως επειδη θα του βγαλετε ολα τα ζορια που σας εχουν μαζευτει απο τους προηγουμενους μαλακες και επειδη αφου αυτος δεν ειναι μαλακας, δεν μπορει/θελει να σας δουλεψει εκεινος και να σας κοψει την φορα.
Δεν θα ξεχασω ποτε σχολιο ωραιας φιλης μου που μου ειπε 'ε ενταξει αντι να κανεις εσυ το παιχνιδι σου, το εκανε εκεινη' και 'βρες καποια που να ειναι στα μετρα σου' για μια γκομενα που με δουλεψε, ενω ολη η παρεα γνωριζει οτι ο μετριοτατης εμφανισης φιλος της την εχει κανει ΤΑΡΑΝΔΟ. Κρατηθηκα πολυ για να μην ανοιξω το στομα μου...
ε)) Τελευταιο και σημαντικοτερο. Ακομα και αν καποια απο τα παραπανω ή ολα σας φαινονται μαλακιες (που δεν ειναι, ειναι ακριβως ετσι οπως τα λεω απλα μερικες δεν τα εχετε συνειδητοποιησει ακομα), εσεις μας εχετε κανει να τα πιστεουμε αυτα με την συμπεριφορα σας. Τουλαχιστον αυτο το τελευταιο θα επρεπε να σας ανησυχει...
Παντως κοιτα το οτι θα κατσεις μεσα στο σπιτι ολο οτ σ/κ ας πουμε δεν σημαινει οτι θα κυκλοφορεις απλυτος κα ιμε τις πυτζαμες, ενα μπανακι πρεπει να το κανεις και να βαλεις και μια φορμουλα...αλλα νταξ μην ξυριστεις και βαλεις κουστοθυμι να πας μεχρι το σαλονι να δεις το Χ σόου περιμενοντας τον ντιλιβερα
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
...Ξέρω δεν τρέφεις και την καλύτερη συμπάθεια προς εμένα καθώς οι απόψεις σχεδόν πάντα διύστανται ...'Ξέρεις' ... λάθος!
Διάφορες απόψεις είναι λαβή για σκέψη και συζήτηση, αλλοίμονο αν μιλούσαμε μόνο σ' αυτούς με τους οποίους συμφωνούμε.Στο υπόλοιπο ποστ σου, ... συμφωνώ.
...Μερικες παρατηρησεις προς τις γυναικες εδω μεσα:
α) το να φτιαχνεστε για να μεινετε μονες μεσα στο σπιτι, ειναι τουλαχιστον χαζο. Δεν θα σας δει κανεις, τσαμπα κοπος. Αν το κανετε για να νιωσετε ομορφα για τον εαυτο σας, τοτε εχετε ακομα μεγαλυτερο προβλημα...
Ο ένας τους τη λέει ότι έχουν κόμπλεξ όταν φτιάχνονται για να αρέσουν στους άλλους, ο άλλος όταν φτιάχνονται γιατί γουστάρουν. Εγώ θα τους την έλεγα αν καθόντουσαν σπίτι σαν κλαμένες χήρες, άπλυτες κι (όχι επιμελώς) ατημέλητες.
Ό, τι κι αν κάνουν, δεν γλιτώνουν: Κομπλεξικές τις χαρακτηρίζουμε!
(Και να φανταστείς ότι, τελικά, όλοι εμείς μια απ’ αυτές 'δικιά μας' θέλουμε..) -
kacey
Πόσο δίκιο έχεις φίλε μου. -
Αποψεις ειναι αυτες, αλλα θεωρω οτι τα δυο πιο κατω σχολια ειναι κοινως αποδεκτα ή τουλαχιστον σε μεγαλο βαθμο αποδεκτα:
εξαρταται τι εννοει η καθεμια με την λεξη 'φτιαχνομαι'. Το να καθεσαι να βαφεσαι απλα για να ξεβαφτεις το βραδυ και να πεσεις για υπνο και στο μεταξυ να μην σε εχει δει κανεις, ε συγνωμη αλλα δεν πας καλα. Αλλο αυτο και αλλο να κανεις ενα μπανιο και να βγαλεις την πυτζαμα για να βαλεις κατι αλλο.
Αντιστοιχα οταν βαφεσαι, στολιζεσαι και ψαχνεις επι μιση ωρα τι θα βαλεις για να πας στο περιπτερο και σκεφτεσαι πως θα σε δει η γειτονια, επισης εχεις προβλημα. Εκτος αν γουσταρεις τον περιπτερα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αντιστοιχα οταν βαφεσαι, στολιζεσαι και ψαχνεις επι μιση ωρα τι θα βαλεις για να πας στο περιπτερο και σκεφτεσαι πως θα σε δει η γειτονια, επισης εχεις προβλημα. Εκτος αν γουσταρεις τον περιπτερα.
Κατά τη θεωρία του Λεωνίδα αν είναι άσχημη θα πάρει και αυτόν. Ό,τι προλάβει να αρπάξει στο διάβα της
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
...Ξέρω δεν τρέφεις και την καλύτερη συμπάθεια προς εμένα καθώς οι απόψεις σχεδόν πάντα διύστανται ...
'Ξέρεις' ... λάθος!
Διάφορες απόψεις είναι λαβή για σκέψη και συζήτηση, αλλοίμονο αν μιλούσαμε μόνο σ' αυτούς με τους οποίους συμφωνούμε.Στο υπόλοιπο ποστ σου, ... συμφωνώ.
α) το να φτιαχνεστε για να μεινετε μονες μεσα στο σπιτι, ειναι τουλαχιστον χαζο. Δεν θα σας δει κανεις, τσαμπα κοπος. Αν το κανετε για να νιωσετε ομορφα για τον εαυτο σας, τοτε εχετε ακομα μεγαλυτερο προβλημα...
**Ο ένας τους τη λέει ότι έχουν κόμπλεξ όταν φτιάχνονται για να αρέσουν στους άλλους, ο άλλος όταν φτιάχνονται γιατί γουστάρουν. Εγώ θα τους την έλεγα αν καθόντουσαν σπίτι σαν κλαμένες χήρες, άπλυτες κι (όχι επιμελώς) ατημέλητες.
Ό, τι κι αν κάνουν, δεν γλιτώνουν: Κομπλεξικές τις χαρακτηρίζουμε! **
(Και να φανταστείς ότι, τελικά, όλοι εμείς μια απ’ αυτές 'δικιά μας' θέλουμε..)Μήπως να αποφασίσετε πως μας θέλετε, να ξέρουμε και εμείς τι πρέπει να κάνουμε;
Όταν είμαι μόνη μου στο σπίτι, πρέπει να είμαι στολισμένη, και δεν εννοώ βαμένη, και ντυμένη σαν λατέρνα... Και αυτό γιατί σίγουρα θα περάσει κάποιος-κάποιοι, και τις περισσότερες φορές αυτό γίνεται απροειδοποίητα. Κάποιος είπε και για νυχτικό. Ε, όχι ρε παιδιά να κάτσω και με το νυχτικό για να μην με πούνε κομπλεξικιά... Άλλωστε δεν βολεύει... -
Βάψου όπως θέλεις,αλλά πριν να βάλλεις και λίγο **αστάρι **για να μην ξεφτύσει το χρώμα!
Με πλάκωσε στην παντόφλα!
Ωραία ήταν αν και πονάει λίγο! Την άλλη βδομάδα πάλι,μην πάρει και πολύ θάρρος γιατί έχει και ένα ζευγάρι τσόκαρα και δεν λέει,άσε που τις τα είχα πάρει δώρο!
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Βάψου όπως θέλεις,αλλά πριν να βάλλεις και λίγο **αστάρι **για να μην ξεφτύσει το χρώμα!Με πλάκωσε στην παντόφλα!
Ωραία ήταν αν και πονάει λίγο! Την άλλη βδομάδα πάλι,μην πάρει και πολύ θάρρος γιατί έχει και ένα ζευγάρι τσόκαρα και δεν λέει,άσε που τις τα είχα πάρει δώρο!
Προσωπικά δεν χρειάζομαι κανένα ''αστάρι'' όπως λες.
-
Δεν αναφερόμουν σε σένα!
Μy mind!
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Δεν αναφερόμουν σε σένα!Μy mind!
Ναι, γιατί υπάρχουν και πολλές αυτή τη στιγμή εδώ!
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
...Ξέρω δεν τρέφεις και την καλύτερη συμπάθεια προς εμένα καθώς οι απόψεις σχεδόν πάντα διύστανται ...
'Ξέρεις' ... λάθος!
**Ο ένας τους τη λέει ότι έχουν κόμπλεξ όταν φτιάχνονται για να αρέσουν στους άλλους, ο άλλος όταν φτιάχνονται γιατί γουστάρουν. Εγώ θα τους την έλεγα αν καθόντουσαν σπίτι σαν κλαμένες χήρες, άπλυτες κι (όχι επιμελώς) ατημέλητες.
Ό, τι κι αν κάνουν, δεν γλιτώνουν: Κομπλεξικές τις χαρακτηρίζουμε! **
(Και να φανταστείς ότι, τελικά, όλοι εμείς μια απ’ αυτές 'δικιά μας' θέλουμε..)Μήπως να αποφασίσετε πως μας θέλετε, να ξέρουμε και εμείς τι πρέπει να κάνουμε;
Όταν είμαι μόνη μου στο σπίτι, πρέπει να είμαι στολισμένη, και δεν εννοώ βαμένη, και ντυμένη σαν λατέρνα... Και αυτό γιατί σίγουρα θα περάσει κάποιος-κάποιοι, και τις περισσότερες φορές αυτό γίνεται απροειδοποίητα. Κάποιος είπε και για νυχτικό. Ε, όχι ρε παιδιά να κάτσω και με το νυχτικό για να μην με πούνε κομπλεξικιά... Άλλωστε δεν βολεύει...Eμείς γιατί δεν έχουμε πρόβλημα με τις πυτζάμες ή τις φόρμες?
Ας έρθει όποιος θέλει,κουμάντο στο πως θα είμαι σπίτι και τι θα βλέπω στην tv δε θέλω από κανέναν.
Δεν τρελλάθηκα να είμαι 24 ώρες στην πρίζα για τον ΑΝ θα έρθει κάποιος.
Απ την άλλη η ωραία γυναίκα είναι ωράια απ τη φύση της,πάει και τελείωσε.
Οχι να φοράει φόρμες,οχι να είναι άβαφη..........είναι μανάρι.
Η Μητσοτάκινα δεν γίνεται γυναίκα ούτε με ανακατασκευήΚαι κάτι ακόμα που αγνοείτε.
Η ομορφιά από μόνη της δεν λέει τπτ αν δεν έχετε χαρακτήρα. -
Η Μαρίκα στα νιάτα της λένε ότι ήταν πολύ όμορφη γυναίκα...
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Η Μαρίκα στα νιάτα της λένε ότι ήταν πολύ όμορφη γυναίκα...Τρόπος του λέγειν ρε συ
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Πιστεύω ότι τα πράγματα είναι πιο απλά.Οι γυναίκες ως οι κύριοι υπεύθυνοι για τη διαιώνιση του είδους είναι από τη φύση τους επιλεκτικές.
κυριος υπευθυνος για την διαιωνιση του ειδους δεν υπαρχει, ειναι γνωστο το που χρησιμευει ο ανδρας και που η γυναικα οσον αφορα αυτον τον σκοπο. αν οποιοδηποτε μερος απο τα δυο εκλειψει, δεν θα υπαρχει αναπαραγωγη. επομενως, ειναι ισαξιος ο ρολος των δυο στην αναπαραγωγη.
Παλαιότερα τα πράγματα ήταν απλά το πιο ρωμαλέο αρσενικό εξασφάλιζε την επιβίωση του Θηλυκού και των παιδιών της. Σήμερα η έννοια ισχυρότερο-ρωμαλέο είναι 'σχετική'
σωστος
Οι άνδρες από την άλλη ενδιαφέρονται να ζευγαρώσουν με όσο περισσότερες γυναίκες γίνεται καθώς αυτός είναι ο μόνος στόχος τους. Από τη φύση τους είναι επιθετικοί (τεστοστερόνη), δολοφόνοι (καθώς ένας άνδρας λιγότερος δεν συνεπάγεται και εξόντωση του είδους), πολυγαμικοί (χαρέμι), ψεύτες (όσον αφορά το τι θα πράξουν για να πείσουν μία γυναίκα να κοιμηθεί μαζί τους) κ.λπ.
ισως να ενδιαφερονται να γ@μησουν οσες περισσοτερες γινεται, αλλα ενδιαφερονται να ανοιξουν σπιτι ή να κανουν παιδια με οσες περισσοτερες γινεται; δε νομιζω..
νομιζω οτι εχεις μπερδεψει το σεξ για την απολαυση με το σεξ για την αναπαραγωγη (..και ολα τα παρελκομενα, μεγαλωμα παιδιων κλπ ).
γιατι νομιζω πως εχεις μπερδεψει τον ανθρωπο με το πως πραττουν τα υπολοιπα ζωα. ο ανθρωπος μπορει να ειναι ζωο, αλλα ειναι εξημερωμενο. ζει σε κοινωνιες και ακολουθει τους ηθικους κανονες που αυτες επιβαλλουν. και φοβαται για τις συνεπειες των κατακριτεων πραξεων. επισης εχει λογο και συνειδηση, πραγμα πολυ βασικο.
οποτε γ@μει ο,τι κατσει, αλλα επειδη εχει λογο για να συζηταει και συνειδηση, και επειδη ζει σε κοινωνιες που του επιβαλλουν ολα αυτα, δεν ειναι αρκετα μαλακας συνηθως να σπερνει μουλικα με οποια του κατσει.. ζμπρωχνει κατα βουληση μεν, φορα καποτα δεη ομοφυλοφιλία είναι υπαρκτή στα θηλαστικά και δει τα οργανωμένα σε αγέλες και οφείλεται στο απλό γεγονός ότι τα μη κυρίαρχα αρσενικά με κάποιο τρόπο πρέπει να βρίσκουν διέξοδο για τις ορμές τους
πως λες κατι τετοιο με τοση σιγουρια; συγνωμη, αλλα αν το λες σαν αποψη σου (εννοω αν το βασιζεις στο τι νομιζεις), φυσικα μπορει να θεωρηθει αποδεκτη, αλλα σε καμια περιπτωση δεν εχει τεκμηριωθει κατι τετοιο.
χωρις να ειμαι ειδικος, ουτε βιολογος ουτε ψυχιατρος ουτε ψυχολογος ή οτιδηποτε, νομιζω οτι θα πιστεψω τους ειδικους επιστημονες που κανουν χρονια ερευνα για την ομοφυλοφιλια, των οποιων παραθετω μερικες αποψεις: γενικα υπαρχει διαφωνια για το ποσο καθοριζει ο καθε παραγοντας την ομοφυλοφιλια στο καθε ατομο, αλλα η πλειοψηφια των επιστημονων συμφωνουν οτι τα αιτια της ομοφυλοφιλιας σε ενα ατομο ειναι πολλα (συνδιασμος), και καθοριζονται και απο βιολογικους και απο ψυχολογικους παραγοντες.
γενικα αρκετα αποδεκτη παντως ειναι η θεωρια οτι υπαρχει προδιαθεση (πχ http://www.sciencemag.org/cgi/content/a ... 1/5119/321)παντως οσο και αν εψαξα, και εψαξα αρκετα, δεν βρηκα κανενα αρθρο να λεει οτι ομοφυλοφιλοι γινονται ανθρωποι που θελουν να εξωτερικευσουν τις ορμες τους και δεν τους καθεται καμια (αλλωστε υπαρχουν τα μπουρδελα που γ@μαει μεχρι και το kid, και επειτα δε νομιζω οτι ολοι οι gay (μιας και μιλαμε για το kid) ειναι ασχημοι.... και υπαρχουν και οι λεσβιες, μερικες αυτων τρελες ναρεσμου ειναι )
στα υπολοιπα που λες θα συμφωνουσα αν τα ελεγες για καποια αλλη εποχη.
τα τελευταια χρονια ομως, βλεπω καθημερινα οτι οι ανδρες επιλεγουν τις συντροφους τους οσο και οι γυναικες.
τι να πω, ισως ειναι ο κυκλος μου τετοιος, και ο υπολοιπος κοσμος χωριζεται σε ανδρες που ψαχνουν να ζμπρωξουν αδιακριτως αδιαφορωντας για το αν θα βρουν ενα συντροφο ζωης, και σε γυναικες που ψαχνουν να καπαρωσουν τον φουλ καπιταλα νεανια τον οποιο βλεπουν και κανουν πλιτς πλιτς.
εξ'αλλου, γνωριζω κοπελες που πολλες φορες παρατησαν ανδρες οχι για καποιον αλλον, αλλα επειδη τον βαριοντουσαν. το ιδιο και ανδρες. πηδηχτηκαν 5,10, 50 φορες, αλλα ξαφνικα καταλαβαν οτι δεν υπαρχει το λεγομενο common ground στην επικοινωνια, και το διαλυσανε.
θεωρω λοιπον οτι, στην συγχρονη τουλαχιστον κοινωνια με τον ρολο της γυναικας αναβαθμισμενο, και τις ιδιες θεωρητικα δυνατοτητες να ζει με αυταρκεια οπως ενας ανδρας, πρωταρχικο ρολο στην ευρεση συντροφου (μακρας χρονικης διαρκειας εφοσον ετσι εχει καθοριστει, ειτε απο την κοινωνια ειτε για αλλους λογους) για εναν λογικο ανθρωπο παιζει η επικοινωνια (αλλοι το λενε χημεια, εγω διαφωνω. χημεια.. ψαχνουν να βρουν τα αλογα ζωντανα οταν ψαχνουν συντροφο).
αυτο γιατι ωραια ειναι να ριχνουμε κανα κ@υλι που και που ή να τον τρωμε απο τον αραπη με τα 22 εκατοστα, αλλα οταν θα ψαξεις κατι που θα το φας στη μαπα για χρονια και η ευημερια του οικου σου εξασφαλιζεται απο αυτη την ισορροπια στη σχεση, αρχιζεις να κοιτας ο συντροφος σου να ειναι πρωτα φιλος και να υπαρχει επαφη.τεσπα εμενα ζμπτσαμ τα παραπανω, ουκρανες βιζιτουδες ζμπρωχνω γιατι εχω λεφτα... αλλα το σωστο να λεγεται
αυτα.. το κουρασα παλι
οι υπολοιποι μην ειστε τοσο πολιτικα ορθοι. οι γυναικες ειναι σκλαβες και παντα θα ειναι -
Ο χρήστης skye έγραψε:
τεσπα εμενα ζμπτσαμ τα παραπανω, ουκρανες βιζιτουδες ζμπρωχνω γιατι εχω λεφτα... αλλα το σωστο να λεγεται
αυτα.. το κουρασα παλι
οι υπολοιποι μην ειστε τοσο πολιτικα ορθοι. οι γυναικες ειναι σκλαβες και παντα θα ειναιΘα επανέλθω , με πλήρες ...σετ κρεβατοκάμαρας, δεν θα σας αφήσω να μαμήσετε το θέμα χωρίς εμένα!
-
skye for president!
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες