-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Επειδή εχουμε γνώθι σ' εαυτόν, πράγμα που ούτε κατα φαντασία δεν διαθέτετε οι βάζελοι.Oυτε κατα φαντασια εσεις δεν εχετε γνωθι σε αυτον.Στο ξαναλεω λοιπον:οταν ο πασχος λεει οτι η ομαδα του(ο θεος να την κανει ομαδα ) ειναι ετη μπροστα απο αεκακι και βαο,μπορεις να μου εξηγησεις πως γινεται να ειμαστε χερι χερι στην κορυφη?
Οποτε ασε την πιπιλα περι γνωθι σε αυτον.
Και ξαναλεω.Φετος ο γαυρος παιζει πολυ καλη μπαλλα στο CL αλλα στην ελλλαδα παραπαιει.Εαν δεν το καταλαβαινετε δεν μπορω να σας βοηθησω.Κρυφτε τις χτυπητες σας αδυναμιες πισω απο την πορεια στο cl και βλεπουμε ποιον θα επιβεβαιωσει το εγγυς μελλον
Εγω βεβαια ξερω τι συμβαινει με τον ολυμπιακο διοτι οπως εχως ξαναπει,εκει που εισαι ημουν -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Επειδή εχουμε γνώθι σ' εαυτόν, πράγμα που ούτε κατα φαντασία δεν διαθέτετε οι βάζελοι.
Oυτε κατα φαντασια εσεις δεν εχετε γνωθι σε αυτον.Στο ξαναλεω λοιπον:οταν ο πασχος λεει οτι η ομαδα του(ο θεος να την κανει ομαδα ) ειναι ετη μπροστα απο αεκακι και βαο,μπορεις να μου εξηγησεις πως γινεται να ειμαστε χερι χερι στην κορυφη?
Και ξαναλεω.Φετος ο γαυρος παιζει πολυ καλη μπαλλα στο CL αλλα στην ελλλαδα παραπαιει.Εαν δεν το καταλαβαινετε δεν μπορω να σας βοηθησω.Κρυφτε τις χτυπητες σας αδυναμιες πισω απο την πορεια στο cl και βλεπουμε ποιον θα επιβεβαιωσει το εγγυς μελλον
Εγω βεβαια ξερω τι συμβαινει με τον ολυμπιακο διοτι οπως εχως ξαναπει,εκει που εισαι ημουνΕιναι ετη φωτος μπροστα ,γιατι κανει μεταγραφες μετα απο ψαξιμο(Μπελουτσι και Λεοναρντο) και δεν παιρνει δανεικους που δεν μπορει να τους αγορασει μετα(Μανουτσο). Ειναι ετη φωτος μπροστα γιατι διαθετει 100 φορες καλυτερους παικτες απο του Βαο(η τεσσερα ακομα σας ποναει).
Απλα υπαρχει ακομα προβλημα νοοτροπιας(υποτιμουμε αντιπαλους οπως τον Παο στο πρωταθλημα κ.τ.λ) ,αλλα και ατυχιας γιατι η ομαδα εχει απειρους τραυματισμους.
Ο ΒΑΟ παραπαιει σε ολα τα επιπεδα. Δεν εχει λαο(3.000 πανε στην Λεοφορο ενω στο Καραισκακι 33.000 σε καθε παιχνιδι) δεν εχει ομαδα(τρωει 4αρα,ξεφτιλιζεται απο ξυλοκοπους κ.τ.λ) δεν εχει γηπεδο(εχει ενα κοτετσι που ουτε οι κοτες δεν κουρνιαζουν εκει μεσα) και γενικα εχει βρωμικη ιστορια και βρωμικο παρον και για αυτο μια ζωη δεν θα κανει ποτε ομαδα
Το μπασκετακι σας εχει μεινει ,αλλα τωρα με δρακο θα τελειωσει και το παραμυθι των κοντων. Στο βολευ αυτος που εχει ευρωπαικα και πρωταθληματα ειναι ο Ολυμπιακος(2 χρονια ειστε απο πανω μας και χαιρεστε) και στο πολο πνιγεστε καθε φορα
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Επειδή εχουμε γνώθι σ' εαυτόν, πράγμα που ούτε κατα φαντασία δεν διαθέτετε οι βάζελοι.
Oυτε κατα φαντασια εσεις δεν εχετε γνωθι σε αυτον.Στο ξαναλεω λοιπον:οταν ο πασχος λεει οτι η ομαδα του(ο θεος να την κανει ομαδα ) ειναι ετη μπροστα απο αεκακι και βαο,μπορεις να μου εξηγησεις πως γινεται να ειμαστε χερι χερι στην κορυφη?
Εγω βεβαια ξερω τι συμβαινει με τον ολυμπιακο διοτι οπως εχως ξαναπει,εκει που εισαι ημουνΕιναι ετη φωτος μπροστα ,γιατι κανει μεταγραφες μετα απο ψαξιμο(Μπελουτσι και Λεοναρντο) και δεν παιρνει δανεικους που δεν μπορει να τους αγορασει μετα(Μανουτσο). Ειναι ετη φωτος μπροστα γιατι διαθετει 100 φορες καλυτερους παικτες απο του Βαο(η τεσσερα ακομα σας ποναει).
Απλα υπαρχει ακομα προβλημα νοοτροπιας(υποτιμουμε αντιπαλους οπως τον Παο στο πρωταθλημα κ.τ.λ) ,αλλα και ατυχιας γιατι η ομαδα εχει απειρους τραυματισμους.
Ο ΒΑΟ παραπαιει σε ολα τα επιπεδα. Δεν εχει λαο(3.000 πανε στην Λεοφορο ενω στο Καραισκακι 33.000 σε καθε παιχνιδι) δεν εχει ομαδα(τρωει 4αρα,ξεφτιλιζεται απο ξυλοκοπους κ.τ.λ) δεν εχει γηπεδο(εχει ενα κοτετσι που ουτε οι κοτες δεν κουρνιαζουν εκει μεσα) και γενικα εχει βρωμικη ιστορια και βρωμικο παρον και για αυτο μια ζωη δεν θα κανει ποτε ομαδα
Το μπασκετακι σας εχει μεινει ,αλλα τωρα με δρακο θα τελειωσει και το παραμυθι των κοντων. Στο βολευ αυτος που εχει ευρωπαικα και πρωταθληματα ειναι ο Ολυμπιακος(2 χρονια ειστε απο πανω μας και χαιρεστε) και στο πολο πνιγεστε καθε φορα
Σε γενικες γραμμες συμφωνω αλλα διαφωνω στο εξης
Εαν παρω πρωταθλημα,χεστηκα εαν εχετε καλυτερο γηπεδο(που δεν θα ειναι και για πολυ) χεστηκα εαν εχετε δεκαπλασιους οπαδους και χεστηκα εαν το πηρα με δανεικους παικτες.Καταλαβες το σκεπτικο μου.?Και καταλαβε και κατι αλλο.Οταν εμεις στο παρελθον καναμε τις καλες πορειες το ιδιο γινοταν.Παιζαμε τεταρτη ευρωπη και μετα κυριακη χαριζαμε νικες στον καθε πικραμενο.Δυστηχως οι ελληνικες ομαδες δεν μπορουν να ανταποκριθουν σε 2 ταμπλο ταυτοχρονα.Τοσα χρονια το ειδαμε σε μας,τωρα το βιωνετε και εσεις :iconcool: -
Σε γενικες γραμμες συμφωνω αλλα διαφωνω στο εξης
Εαν παρω πρωταθλημα,χεστηκα εαν εχετε καλυτερο γηπεδο(που δεν θα ειναι και για πολυ) χεστηκα εαν εχετε δεκαπλασιους οπαδους και χεστηκα εαν το πηρα με δανεικους παικτες.Καταλαβες το σκεπτικο μου.?Και καταλαβε και κατι αλλο.Οταν εμεις στο παρελθον καναμε τις καλες πορειες το ιδιο γινοταν.Παιζαμε τεταρτη ευρωπη και μετα κυριακη χαριζαμε νικες στον καθε πικραμενο.Δυστηχως οι ελληνικες ομαδες δεν μπορουν να ανταποκριθουν σε 2 ταμπλο ταυτοχρονα.Τοσα χρονια το ειδαμε σε μας,τωρα το βιωνετε και εσεις :iconcool:Εμ... Εμείς εξακολουθούμε να ανταποκρινόμαστε σε τρια ταμπλό ταυτόχρονα. Τι βιώνουμε και τι δε βιώνουμε άστο καλύτερα, γιατί 11 χρόνια είναι πολλά.
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Μπραβο στον κοσμο σημερα παντως!Που... τι;
Ας έδινε ΤΕΤΟΙΟ πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, να τον έβλεπα τον κόσμο του ΠΑΟΚ μετάμε διαφορά το χειρότερο ματς που έχω δει ποτε στη ζωη μου.
+1.
Στη ζωή μου ίσως όχι το χειρότερο, αλλά από τα χειρότερα σίγουρα. Τον ΠΑΟΚ τον ξέραμε τι καφενείο είναι (σόρι, αλλά πρώτος εγώ θα τον ήθελα πιο δυνατό), ο Ολυμπιακός έπαιξε άθλια, το ματς ήταν yatabaza γενικώς.Ας δώσει κι ο γαύρος 100.000 ευρώ σε κάθε παίκτη του Λεβαδειακού αύριο. Σαν μηχανάκια θα τρέχουν. Άσε που ίσως προσπαθήσουν να κάνουν τζακ-ποτ τσεκουρώνοντας τα ποδαράκια παικτών των βάζελου.
Μπα... ο βάζελος θα κερδίσει σήμερα. Θα φέρει κι ένα Χ με την ΑΕΚ την επόμενη εβδομάδα και... γεια σας
-
Ειναι ετη φωτος μπροστα ,γιατι κανει μεταγραφες μετα απο ψαξιμο(Μπελουτσι και Λεοναρντο) και δεν παιρνει δανεικους που δεν μπορει να τους αγορασει μετα(Μανουτσο). Ειναι ετη φωτος μπροστα γιατι διαθετει 100 φορες καλυτερους παικτες απο του Βαο(η τεσσερα ακομα σας ποναει).
που ξερεις, καλο παικτακι μπορει να βγει η μονικα που αγορασατε. Αλλα το λεοναρντο; 23 χρονων απο την 2η κατηγορια της βραζιλιας, πωπω παιχτοuρα, τρεμω μονο στο ακουσμα του ονοματος του
υποτιμωντας τον ΠΑΟ ειναι σαν να υποτιμας την ιδια σου την ομαδα. Προσεχτε το αυτο
οτι προβληματα υπαρχουν στην ΠΑΕ ΠΑΟ, οφειλονται 100% στην ανωμαλη διοικηση μας. Παντως ωραια τα λες για την τεσσαρα και τους παικτες μας, που παρεπιπτωντος στο προηγουμενο ματσακι σας ειχαν πατησει και πρεπει να ευχαριστειτε τον θεο που δεν φυγαει απο το κοκαλισκακη με το 2πλο.
Και αυτη η so-called τεσσαρα, ηταν απλα αποτελεσμα της απολυτης κωλοφαρδιας σας, σε συνδιασμο με την μαλακια που εδειρε την αμυνα μας σε εκεινο το ματς και τιποτα περισσοτεροΔεν εχουμε γηπεδο μας λες. Χαχααα οι υπογραφες στον βοτανικο μπηκαν, 40+χιλιαδες θεσεις γηπεδαρα, που θα κανει το κοκκινο λυωμενο σας (αχ, εν μια νυχτι σας το δωσανε και τσαμπα μαλιστα) να φαινεται σαν παρακμιακο γηπεδακι Γ κατηγοριας αγγλιας (δλδ αυτο που σταληθεια ειναι)
καλα ονειρεψου εσυ, αμα νομιζεις οτι η κλαψομουνα που πειρατε για προπονητη πως μπορει να φτασει τον τρισμεγιστο ΚΟΟΥΤΣ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ, τοτε μαλλον δεν εχεις ιδεα απο μπασκετ - αντε βολεψου με κανα κυπελλακι ετσι για να μην σε στεναχωρω. Στο βολλευ τι να πω, εκει δεν υπαρχετε, μονο στο πολο κατι κανετε, αλλα τωρα που μπηκε η ΠΕΚ στον ερασιτεχνη ΠΑΟ, θα αλλαξει και αυτο
-
Μιας και λεγαμε για 'σχεσεις' ομαδων, παρτε και αυτο. Εμμεση καταγγελια στημενου αγωνα, απο τον νερι καστιγιο
Καστίγιο: Πιόνι ο Λεμονής! 24/2/2008 11:29 (sportime.gr)
Αποκαλυπτικός ήταν για ακόμα μία φορά ο Νέρι Καστίγιο μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού καταφέρθηκε κατά του Πέτρου Κόκκαλη, αλλά και της διοίκησης των ερυθρολεύκων, ενώ κατά τη συνήθη τακτική του αποθέωσε τον Νίκο Αλέφαντο. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι υποστήριξε ότι δεν ήθελε να φύγει για να πάει στη Σαχτάρ, ενώ δηλώνει ακόμα οπαδός των πρωταθλητών. Δεν ξέχασε να αναφερθεί στο θέμα της Εθνικής, υποστηρίζοντας ότι δεν έγινε καμία διαπραγμάτευση με την ΕΠΟ. Από την κριτική του δεν γλίτωσε ούτε ο Τάκης Λεμονής και το πρωτάθλημα της Ουκρανίας.
Ακολουθεί αναλυτικά η συνέντευξή του στον Real FM:
- Σε στεναχώρησε αυτό;.
Είναι πράγματα που δεν τα κάνουν σωστά στον Ολυμπιακό,. Αν είσαι επτά χρόνια με έναν παίκτη δεν μπορείς να το κάνεις με τον Ριβάλντο που είναι όνομα. Ότι και να κάνεις δεν μπορείς να το κάνεις με τον Τζιοβάνι. Και μετά ξεκινάω και σκέφτομαι. Αφού ο Τάκης είναι μέσα με αυτούς. Ότι θα του πούνε θα το κάνει. Είναι τυχαίο που όταν ήταν στον Λεβαδειακό φάγαμε τρία γκολ και δεν πέσανε Β κατηγορία. Και τώρα ξαναγυρνάει. Αυτά είναι όλα τυχαία. Κατάλαβες;. Αυτά τα πράγματα με νευριάζουν και εγώ τα λεω για να ξέρει ο κόσμος του Ολυμπιακού πως είναι τα πράγματα. Απλά είναι πολλά πράγματα που ο κόσμος δεν τα βλέπει ή, τα βλέπει και δεν θέλει να τα καταλάβει. Σε ρωτάω είναι τυχαίο να σε φέρνουν πίσω; Δεν είναι τυχαίο. Αν γίνουν τέτοια πράγματα ξεκινάς να σκέφτεσαι. Ο κόσμος του Ολυμπιακού πρέπει να βλέπει πιο καλά τα πράγματα. Να μην τους κοροϊδεύουν άλλο.
http://www.sportime.gr/football_inside. ... e_id=72807
Τι λενε οι θρυλαρες για αυτα;
- Σε στεναχώρησε αυτό;.
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
- ο φοβερος κοσμος για μια επιεικως μετρια ομαδα...
thanix ξεχασες να συγχαρεις τον οσφπ που καταφερε και απεσπασε το Χ!
-
χωρίς δόση ειρωνείας...γνωρίζοντας την δυναμική του παοκ και την ιστορια του και μπλα μπλα...
με τοσα χρεη που εχει μαζεψει με τα χρονια απο τους διαφορους τυχαρπαστους προεδρους ειναι αντικειμενικα αδυνατο να ξεφυγει απο την ανυποληψια και την μιζερια. μια ζωη να παλευει για την πεμπτη-εκτη-εβδομη θεση. καταντια πραγματικη για τον παοκ. γιατι δεν δηλωνει πτωχευση,να πεσει στην Δ', να καθαρισει απο τα χρεη,σιγα σιγα να ανεβει και να βρει εναν πρωταγωνιστικο δρομο στο ελληνικο πρωταθλημα; -
Καθησα και ειδα το β ημιχρονο της υπερομαδας των εκατομυριων και της διαστημικης μπαλλας και με επισασε ενα ΔΕΟΣ.
Πω πω θεε μου λεω τι μπαλλα ειναι αυτη που βλεπουν τα ματακια μου.πασες με ακριβεια χιλιοστου τριγωνακια στο μισο μετρο,κυκλοφορια μπαλλας απο αλλο πλανητη
Και μετα εγω ο καημενος βαζελος ονειρευομαι πρωταθλημαΘυμήθηκες το ματς της ομάδας σου με την Ξάνθη ;
Ρε σεις , κοιτάξτε λίγο τις ομάδες σας και αφήστε τον Ολυμπιακό....Τι 'ναι αυτοί ρε...Δεν κοιτάτε τα χάλια σας , κοιτάτε τα δικά μας.
Δεν καταλαβες καλα μου φαινεται
Εγω ξερω παρα πολυ καλα τις δυνατοτητες και της αδυναμιες της ομαδας μου
Εσεις ειστε που τρωτε κουτοχορτο και δεν βλεπετε οτι φετος ειστε για τα μπαζα.Βεβαια υπαρχει μια δικαιολογια οτι φετος εχετε κανει την πολυποθητη ΥΠΕΡΒΑΣΗ στην ευρωπη και κρυβονται μεσω αυτης τα προβληματα σας
Καταλαβετε το.Φετος ο ολυμπιακος ειναι χαλια στο ελληνικο πρωταθλημα και πολυ καλος στο cl.Είπε κανείς το αντίθετο ; Ποιος τρώει κουτόχορτο. Το αν θα το σηκώσουμε στο τέλος ή όχι είναι άλλο καπέλο από τα χάλια μας.
Η βασική διαφορά μας είναι ότι , κατά την άποψή μου , κάτι καλό πάει να γίνει φέτος και λογικά του χρόνου θα έχουμε να δούμε τα πολύ καλά αποτελέσματα.
-
Ω τι κοσμος!!! Πηγα στις 6 και το γηπεδο ηταν τιγκα! Μετα ομως μπηκαν και αλλοι..
Το 1ο γκολ μπηκε πολυ γρηγορα και δεν προλαβαμε να το πανυγηρισουμε καθως δεν το πιστευαμε.
Πως εγινε παλι και ο Ολυμπιακος με 1 ευκαιρια και πηρε το Χ Αυτη η ομαδα εχει αστρο (και τεραστιο Νικοπολιδη).
Δεν ξερω τι φταιει, παντως για αλλη μια φορα ηταν χαλια και πηρε το περισσοτερο που δικαιουταν.Ισχυρεζεται καποιος οτι επαιξε ο ΠΑΟΚ μπαλα σημερα;;
Ενταξει εδω αρχιζεις μαθηματα ποδοσφαιρου και κοβεις την κουβεντα. Ακου επαιξε μπαλα ο ΠΑΟΚ σημερα
Πρωτη φορα βλεπω φετος τους ΠΑΟΚτζηδες τοσο απογοητευμενους απο την μπαλα που επαιξε η ομαδας τους.Μου αρεσαν πολυ ο Βερον (!!!) απο ΠΑΟΚ, και ο Λεοναρντο απο τον γαυρο. Δεν ειχε και δυσκολο εργο αλλα φανηκε ανετος και μαχητικος.
Αντε να νικησουμε και εμεις στα 2 παιχνιδια που εκρεμουν να τελειωνουμε..
Τρομερή φωτό....
-
[quote='KaragouniS']γενικα λεω, για αυτα που λετε για τις 'σχεσεις' ΠΑΟ-ΟΦΗ
btw, περσυ στο φιναλε της Πριμερα, η Μπαρτσελονα εταζε 50.000
-
Ας δώσει κι ο γαύρος 100.000 ευρώ σε κάθε παίκτη του Λεβαδειακού αύριο. Σαν μηχανάκια θα τρέχουν. Άσε που ίσως προσπαθήσουν να κάνουν τζακ-ποτ τσεκουρώνοντας τα ποδαράκια παικτών των βάζελου.
Σοβαρά τώρα, αυτήν την ανήθικη μέθοδο προσπαθείς να δικαιολογήσεις βρε Καραγκούνη;
Δεν νομιζω οτι θελει να το δικαιολογησει,αλλα να τονισει οτι παντου γινεται αυτο.
Εδω εσεις καποτε κατσατε και χασατε απο την αεκ για να μην παρουμε πρωταθλημα,κατι το οποιο ειναι πολυ ποιο ανηθικο.Ναι ήταν ανήθικο.Και μάλιστα με την επίφαση της αγωνιστικής ανωτερότητος της ΑΕΚ. Το παιχνίδι αυτό είναι μαύρη κηλίδα.
Το άλλο με τ λεφτά δεν γίνεται πουθενά.
-
Η ΑΕΚ παίζει καλύτερα.
Συνδυάζονται, αλλάζουν την μπάλα με την μία, ανοίγονται να πάρουν την μπάλα! (τα αυτονόητα δηλαδή )Κερδίζουμε και 0-1. Για να δούμε...
-
Το έφαγε ο Ηρακλής....
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Μιας και λεγαμε για 'σχεσεις' ομαδων, παρτε και αυτο. Εμμεση καταγγελια στημενου αγωνα, απο τον νερι καστιγιοΚαστίγιο: Πιόνι ο Λεμονής! 24/2/2008 11:29 (sportime.gr)
Αποκαλυπτικός ήταν για ακόμα μία φορά ο Νέρι Καστίγιο μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού καταφέρθηκε κατά του Πέτρου Κόκκαλη, αλλά και της διοίκησης των ερυθρολεύκων, ενώ κατά τη συνήθη τακτική του αποθέωσε τον Νίκο Αλέφαντο. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι υποστήριξε ότι δεν ήθελε να φύγει για να πάει στη Σαχτάρ, ενώ δηλώνει ακόμα οπαδός των πρωταθλητών. Δεν ξέχασε να αναφερθεί στο θέμα της Εθνικής, υποστηρίζοντας ότι δεν έγινε καμία διαπραγμάτευση με την ΕΠΟ. Από την κριτική του δεν γλίτωσε ούτε ο Τάκης Λεμονής και το πρωτάθλημα της Ουκρανίας.
Ακολουθεί αναλυτικά η συνέντευξή του στον Real FM:
- Σε στεναχώρησε αυτό;.
Είναι πράγματα που δεν τα κάνουν σωστά στον Ολυμπιακό,. Αν είσαι επτά χρόνια με έναν παίκτη δεν μπορείς να το κάνεις με τον Ριβάλντο που είναι όνομα. Ότι και να κάνεις δεν μπορείς να το κάνεις με τον Τζιοβάνι. Και μετά ξεκινάω και σκέφτομαι. Αφού ο Τάκης είναι μέσα με αυτούς. Ότι θα του πούνε θα το κάνει. Είναι τυχαίο που όταν ήταν στον Λεβαδειακό φάγαμε τρία γκολ και δεν πέσανε Β κατηγορία. Και τώρα ξαναγυρνάει. Αυτά είναι όλα τυχαία. Κατάλαβες;. Αυτά τα πράγματα με νευριάζουν και εγώ τα λεω για να ξέρει ο κόσμος του Ολυμπιακού πως είναι τα πράγματα. Απλά είναι πολλά πράγματα που ο κόσμος δεν τα βλέπει ή, τα βλέπει και δεν θέλει να τα καταλάβει. Σε ρωτάω είναι τυχαίο να σε φέρνουν πίσω; Δεν είναι τυχαίο. Αν γίνουν τέτοια πράγματα ξεκινάς να σκέφτεσαι. Ο κόσμος του Ολυμπιακού πρέπει να βλέπει πιο καλά τα πράγματα. Να μην τους κοροϊδεύουν άλλο.
http://www.sportime.gr/football_inside. ... e_id=72807
Τι λενε οι θρυλαρες για αυτα;
Δηλαδή τι λέει ; Ότι ήθελε να φύγει ο Ζιο και ο Ρίμπο ; Καλά έκανε. Ότι δεν έφερε αντίρρηση στην Διοίκηση στο να πάρει 20 χαρτιά και να δώσει το τσόγλανο ; Πάλι καλά έκανε.
- Σε στεναχώρησε αυτό;.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η ΑΕΚ παίζει καλύτερα.
Συνδυάζονται, αλλάζουν την μπάλα με την μία, ανοίγονται να πάρουν την μπάλα! (τα αυτονόητα δηλαδή )Κερδίζουμε και 0-1. Για να δούμε...
τι νά δείς.......
πρωτάθλημα τέλος για σάς.......... -
καλά τα σφυρίγματα πάνε καπνός.....
απόδοση μηδέν στο πηλίκο στο β ημίχρονο.....στη Λεωφόρο....... -
Aυταααα......
-
Κριμα να μην εχουμε εναν επιθετικο της προκοπης να καθαριζει τις ευκαιριες...
Καλος ο Σπυροπουλος (φαινεται να κλεινει επιτελους μια τρυπα), πολυ καλος ο Σιμαο, χωμα παλι ο Ματτος, σημαιο ο Γκουμας.Ελπιζω να μην βαραινει το αγχος την ομαδα και να παιξει πιο αποφασιστικά στους 9 τελικους που εμειναν...
-
Ο Καμπος του Αστερα μαλλον παει αεκ..
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--