-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Έτσι, να καεί η Αθήνα μπας και προχωρήσει αυτός ο τόπος..
δικό σας πρόβλημα.
απλά δεν μπορεί να θεωρείτε πανελλαδικά προβλήματα τα της.......ρούλας.
Εγώ αν πάρω το αλυσοπρίονο 10 σβτκ την έκανα τη μπάζα μου κι ας είναι τα παπαδαριά σε κυριαρχία.Εναν να μαγκώσω τον έκοψα τα αρχίδια.
Να δω εσένα όταν θα θες 300 το μήνα γι καύσιμα κι άλλα τόσα για πετρέλαιο θέρμανσης τι θα κάνεις.
Πάνε κόψε ξύλα απ την Ομόνοια να ζεσταθείς........Μην αγχώνεσαι για μένα, σκοπεύω να δουλέψω και να βγάλω λεφτά αντί να κλαίγομαι στα forums για την κακιά Αθήνα και τους μαλάκες τους Αθηναίους.
μαγκιά σου.
Δούλεψε (αν και όποτε και να δω πόσα θα βγάζεις για να έχεις μερσεντε,κινητα,σκυλάδικα κλπ) και πλήρωνε το πετρέλαιο και 5 ευρά το λίτρο.
Εγώ δεν τα πληρώνω στους κλέφτες -
Ψυχραιμια ρε παιδια.
-
Όσοι προμηθεύεστε πετρέλαιο θέρμανσης από την Athens Oil διαβάστε το παρακάτω:
Στον εισαγγελέα παραπέμπεται η Athens Oil
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ON LINE
Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2008 14:29Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών παραπέμπεται η εταιρεία εμπορίας πετρελαιοειδών Athens Oil, με κατεπείγουσα εντολή του υφυπουργού Ανάπτυξης Γιώργου Βλάχου.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, η εταιρεία σε έλεγχο κατά τη διακίνηση πετρελαίου θέρμανσης παρεμπόδισε το κλιμάκιο, αρνούμενη να επιδείξει τα αναλυτικά παραστατικά, ενώ στέλεχός της χειροδίκησε σε βάρος μέλους του κλιμακίου.
Επίσης, ενημερώθηκε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αθηνών, ως αρμόδια για την έκδοση άδειας λειτουργίας της συγκεκριμένης εταιρείας, προκειμένου να επιληφθεί του θέματος.
Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει παραπεμφθεί και το 2006/2007 για παραβάσεις κατά τη διακίνηση πετρελαίου θέρμανσης στη δικαιοσύνη, στην αρμόδια ΔΟΥ, στη Νομαρχία, αλλά και στην ΥΠΕΕ, καταλήγει το ΥΠΑΝ.
Πηγή:
naftemporiki.gr
http://www.naftemporiki.gr/news/static/ ... 485463.htm -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Όσοι προμηθεύεστε πετρέλαιο θέρμανσης από την Athens Oil διαβάστε το παρακάτω:Στον εισαγγελέα παραπέμπεται η Athens Oil
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ON LINE
Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2008 14:29Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών παραπέμπεται η εταιρεία εμπορίας πετρελαιοειδών Athens Oil, με κατεπείγουσα εντολή του υφυπουργού Ανάπτυξης Γιώργου Βλάχου.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, η εταιρεία σε έλεγχο κατά τη διακίνηση πετρελαίου θέρμανσης παρεμπόδισε το κλιμάκιο, αρνούμενη να επιδείξει τα αναλυτικά παραστατικά, ενώ στέλεχός της χειροδίκησε σε βάρος μέλους του κλιμακίου.
Επίσης, ενημερώθηκε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αθηνών, ως αρμόδια για την έκδοση άδειας λειτουργίας της συγκεκριμένης εταιρείας, προκειμένου να επιληφθεί του θέματος.
Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει παραπεμφθεί και το 2006/2007 για παραβάσεις κατά τη διακίνηση πετρελαίου θέρμανσης στη δικαιοσύνη, στην αρμόδια ΔΟΥ, στη Νομαρχία, αλλά και στην ΥΠΕΕ, καταλήγει το ΥΠΑΝ.
Πηγή:
naftemporiki.gr
http://www.naftemporiki.gr/news/static/ ... 485463.htmΘα της κλασουν μια .....ξερεις τι και απο τι......
-
Το θέμα είναι να μάθουν οι καταναλωτές να 'τιμωρούν' τέτοιες επιχειρήσεις με αλητήρια συμπεριφορά και όχι να τις στηρίζουν.
-
Δεν λετε παλι καλα που εχει παει το δολαριο 1,53 σε σχεση με το Euro και το πληρωνουμε το πετρελαιο τσαμπα?
Για φανταστειτε λιγο να ηταν η ισοτιμια στο 1 πρως 1 ευρω με δολαριο!
Παντος ρε παιδια σαν λαος εχουμε παντα την ταση να ειμαστε απαισιοδοξοι. Παντα να βλεπουμε το ποτιρι μισο-αδειο.
Αντι να λεμε οτι φετος πληρωνουμε το πετρελαιο / πασχαλινο τραπεζι / ρευμα / νερο / τηλ και τα σχετικα χ-ψ της εκατο ακριβοτερα απο περσυ, γιατι δε λεμε οτι συμφωνα με εκτιμησεις φετος τα πληρωνουμε χ-ψ% φθηνοτερα σε σχεση με του χρονου και του παραχρονου κ.ο.κ ?
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Δεν λετε παλι καλα που εχει παει το δολαριο 1,53 σε σχεση με το Euro και το πληρωνουμε το πετρελαιο τσαμπα?Για φανταστειτε λιγο να ηταν η ισοτιμια στο 1 πρως 1 ευρω με δολαριο!
Παντος ρε παιδια σαν λαος εχουμε παντα την ταση να ειμαστε απαισιοδοξοι. Παντα να βλεπουμε το ποτιρι μισο-αδειο.
Αντι να λεμε οτι φετος πληρωνουμε το πετρελαιο / πασχαλινο τραπεζι / ρευμα / νερο / τηλ και τα σχετικα χ-ψ της εκατο ακριβοτερα απο περσυ, γιατι δε λεμε οτι συμφωνα με εκτιμησεις φετος τα πληρωνουμε χ-ψ% φθηνοτερα σε σχεση με του χρονου και του παραχρονου κ.ο.κ ?
-
Για όσους δεν το έχουν καταλάβει, το δολλάριο απέθανε, ζήτω το ευρώ (προς το παρόν τουλάχιστον).
Δεν είναι τυχαίο ότι το ευρώ είναι στο 1,5 δολλάρια και το πετρέλαιο στα 100+$.
Αν το ευρώ ήταν 1-1 με το δολλάριο, το πετρέλαιο θα ήταν στα 70 δολλάρια.Με απλά λόγια, το πετρέλαιο δεν είναι 105 δολλάρια, είναι ~70 ευρώ.
-
Τα μαντάτα δεν ειναι καλά. Φέτος πάμε για ένα ευρω το λίτρο. Παναγία μου και Χριστέ μου πώς θα τη βγάλουμε?
Δεν γίμεται αλλιώς θα πάω να πάρω μία σόμπα αερίου με δυο μπουκαλες - τη μια εφεδρικη - και όπου αντέξουμε.Μα ειναι δυνατον να έχει πέσει το πετρέλειο τόσο χαμηλα και η θέρμανση να ειναι +20% ακριβότερη?
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Δεν γίμεται αλλιώς θα πάω να πάρω μία σόμπα αερίου με δυο μπουκαλες - τη μια εφεδρικη - και όπου αντέξουμε.Έχω μια Delonghi στην αποθήκη, μου τη χάρισαν. Είναι άχρηστες αυτές οι σόμπες γιατί τα προϊόντα της καύσης μένουν μέσα στο χώρο. Δεν μυρίζει πολύ αλλά εμένα μου προκαλεί πονοκέφαλο. Η σόμπα 3 χρόνια τώρα δεν έχει κάψει ούτε μισή φιάλη αέριο (με τη φιάλη που αγοράστηκε είναι). Μόνο για υπαίθριους χώρους κάνει ή για καταστήματα που δεν κλείνει ποτέ η πόρτα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν γίμεται αλλιώς θα πάω να πάρω μία σόμπα αερίου με δυο μπουκαλες - τη μια εφεδρικη - και όπου αντέξουμε.
Έχω μια Delonghi στην αποθήκη, μου τη χάρισαν. Είναι άχρηστες αυτές οι σόμπες γιατί τα προϊόντα της καύσης μένουν μέσα στο χώρο. Δεν μυρίζει πολύ αλλά εμένα μου προκαλεί πονοκέφαλο. Η σόμπα 3 χρόνια τώρα δεν έχει κάψει ούτε μισή φιάλη αέριο (με τη φιάλη που αγοράστηκε είναι). Μόνο για υπαίθριους χώρους κάνει ή για καταστήματα που δεν κλείνει ποτέ η πόρτα.
Αυτες που εχουν καταλυτη ειναι καλυτερες αλλα και παλι φτιαχνεις κεφαλι μετα απο ωρα.
-
Γιατι βιαζεστε??
Ηδη το πετρελαιο ειναι στα 88$/βαρελι και οι τασεις ειναι πτωτικες.
Μαλλον για κανα 70αρι λεπτα το λιτρο το βλεπω .Και αν η κυβερνηση και ο Φωλιας αφησουν τις μ@λ@κιες περι Ελευθερης Αυτορυθμιζομενης Αγορας και τραβηξουν λιγο τα @@ σε Διυληστηρια, εταιρειες εμποριας και Βενζινοπωλες θα ειναι ακομα χαμηλοτερα.
Και μη πει κανενας οτι δε μπορουν...
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Γιατι βιαζεστε??
Ηδη το πετρελαιο ειναι στα 88$/βαρελι και οι τασεις ειναι πτωτικες.
Μαλλον για κανα 70αρι λεπτα το λιτρο το βλεπω .Και αν η κυβερνηση και ο Φωλιας αφησουν τις μ@λ@κιες περι Ελευθερης Αυτορυθμιζομενης Αγορας και τραβηξουν λιγο τα @@ σε Διυληστηρια, εταιρειες εμποριας και Βενζινοπωλες θα ειναι ακομα χαμηλοτερα.
Και μη πει κανενας οτι δε μπορουν...
οχι για την Ελλάδα......
εδώ μόλις ξεκινήσει η διάθεση θα πάρει την άνοδο η τιμή......
θα υπάρχει πάλι αισχοκέρδεια με την ανοχή της Κυβέρνησης...... -
κάπου είχα διαβάσει οτι κανονικά οι τιμές στην ελλάδα επηρεάζονται 6 εβδομάδες μετά την αλλαγή τιμήε του πετρελαίου... Ισχύει;;
Πώς γίνεται όμως να κατηφορίζει το πετρέλαιο, να κατηφορίζει και το δολλάριο και οι τιμές να μας γ@μάνε εδώ στηο ελλαδιστάν δεν έχω καταλάβει...Μα να μην πέφτουν με τίποτα!!
πάντως με τις φετινές τιμές θ αρχίσουμε να φοράμε μπουφαν στα σπίτια...
Ευτυχώς που υπάρχει και το τζάκι δηλαδή
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
...και το κρεβάτι
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
...και το κρεβάτι
Αν ήταν και δίπλα αυτά τα δύο καλύτερα, ε;;
-
Πέτα ένα καναπέ δίπλα στο τζάκι και μετά να δεις θερμοκρασίες που θα χτυπήσεις ... θα ζεσταθεί και ο γείτονας μιλάμε
-
...και το κρεβάτι
και τι θά κάνεις ?
γούτσου-γούτσου ??? -
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
κάπου είχα διαβάσει οτι κανονικά οι τιμές στην ελλάδα επηρεάζονται 6 εβδομάδες μετά την αλλαγή τιμήε του πετρελαίου... Ισχύει;;Πώς γίνεται όμως να κατηφορίζει το πετρέλαιο, να κατηφορίζει και το δολλάριο και οι τιμές να μας γ@μάνε εδώ στηο ελλαδιστάν δεν έχω καταλάβει...Μα να μην πέφτουν με τίποτα!!
πάντως με τις φετινές τιμές θ αρχίσουμε να φοράμε μπουφαν στα σπίτια...
Οι τιμες στα καυσιμα στην Ελλαδα αλλαζουν συμφωνα με το χρηματιστηριο (ειναι χρημ .ειδος) .Για να καταλαβεις καλυτερα τι συμβαινει το απλοποιω ακομα .
Η Ελλαδα παραλαμβανει αργο σε σταθερη τιμη π.χ 40δολ.το βαρελι η τιμη στο χρηματιστηριο εχει φτασει τα 80 ,οι τιμες ηδη εχουν προσαρμοστει με τις τιμες του χρημ. -
...και το κρεβάτι
Το κρεβάτι είναι δωρεάν (το να μαμήσεις βέβαια , καμιά φορά πληρώνεται ακριβά! ).
Το τζάκι, στα αστικά κέντρα , κοστίζει σαφώς περισσότερο, όταν θέλεις 20€ για δυο σάκους με ξύλο χειρίστης ποσότητας!Εκτός αν πάρεις κάνα αλυσοπρίονο και αρχίσεις να κόβεις τις...νερατζιές της γειτονιάς!
Πετρελαιο Θερμανσης