-
Για να επανέρθουμε...
Ανθρακί Audi S8 το πρωί στην Α.Ο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το Tiida μαλλον εκμεταλευεται την ομοιότητά του με τα pug 307 και πουλάει.
Αν θες να ξαναμιλήσουμε, αναθεώρησε τώρα.
Όσο για το tiida, έχω δει 2 τρέντηδες 20αρηδες να βγαίνουν μέσα από δαύτο, οπότε όλα είναι απολύτως πιθανά.
Που ειναι κρυμμενα και δεν τα βλεπω εγω? Εχουν καπου φωλια?
-
Νωρίτερα το απογευμα στο ποτάμι, κόκκινο δεξιοτίμονο Copen...
-
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
ενώ του Αξεντ στην τηλεόραση...
με εκείνο το ηλίθιο ύφος ξερόλα του και καλά πωλητή...
Μα δεν ειπαμε τετοια...
-
Audi S5 σήμερα το πρωί με Γερμανικές πινακίδες. Όμορφο!
-
Σήμερα είδα απο κοντά, γύρω γύρω το Renault Laguna. Όχι καλές εντυπώσεις εμφανησιακά τουλάχιστον ... Χαμηλό, στενό στο μάτι και απο μπροστά αλλά πίσω ιδίως θυμίζει έντονα κάτι σε μεγάλο Citroen.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σήμερα βρέθηκα στη Nissan και υπήρχαν 5 Tiida τα οποία ετοίμαζαν για παράδοση ... 4 τετράθυρα (2 μαυρα, 1 καφέ και 1 ασημί) και 1 πεντάθυρο (μπλε) ... Ο πωλητής μου είπε ότι έχει ζήτηση λόγω πολύ καλού κινητήρα και εξοπλισμού ...(!!?!!)
Το είδε και ο πατέρας μου (63 ετών)και το βρήκε 'ωραία κούρσα' ...Μα καλα τοσο δυσκολο ηταν να θυμασαι τί πινακιδες πηραν;
-
-
μα από πίσω είναι το ενδιαφέρον κομμάτι του design.
εμένα μου αρέσει όπως και το Vel Satis
Σήμερα λευκό 5οο στην Αγία Παρασκευή χωρίς ρίγες με την πολυάκτινη ζαντούλα. Σαν πολλά λευκά δεν κυκλοφορούν; Βάλτε λίγο χρώμα στην ζωή σας ρε αδέρφια!
-
Προχθές είδα λευκό 500 Abarth (η ζάντα βγάζει μάτι) χωρίς πινακίδες δίπλα στη Σχολή Τυφλών (Βασ. Όλγας).
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Σήμερα **λευκό 5οο στην Αγία Παρασκευή χωρίς ρίγες με την πολυάκτινη **ζαντούλα. Σαν πολλά λευκά δεν κυκλοφορούν; Βάλτε λίγο χρώμα στην ζωή σας ρε αδέρφια!
Κοίτα στην προηγούμενη σελίδα,νομίζω είναι το ίδιο.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Σήμερα **λευκό 5οο στην Αγία Παρασκευή χωρίς ρίγες με την πολυάκτινη **ζαντούλα. Σαν πολλά λευκά δεν κυκλοφορούν; Βάλτε λίγο χρώμα στην ζωή σας ρε αδέρφια!
Αν μιλάς, γι' αυτό που έχει ποσταριστεί σρην 24 σελίδα, δεν θα μυρίσω και τα νύχια μου για τον άν είναι το ίδιο...
Άλλωστε το δικό μου, έχει κανονικά πινακίδες... -
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Αν μιλάς, γι' αυτό που έχει ποσταριστεί σρην 24 σελίδα, δεν θα μυρίσω και τα νύχια μου για τον άν είναι το ίδιο...
Άλλωστε το δικό μου, έχει κανονικά πινακίδες...ε;
δεν αναφέρεται σε σένα...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Άλλωστε το δικό μου, έχει κανονικά πινακίδες...ε;
δεν αναφέρεται σε σένα...
Καλά δεν την παλεύω να πούμε...
Και εγώ στην Αγία Παρασκευή το είδα και... με μπερδέψατε πια! -
Nice parking skillz!
-
Στο sport center απ'έξω είναι;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στο sport center απ'έξω είναι;Ναι.
-
Σήμερα στο Πανόραμα πρωί πρωί Aston Martin DB9..
Πήγε καλά όλη μέρα μου! -
Ο χρήστης mikekir82 έγραψε:
Σήμερα στο Πανόραμα πρωί πρωί Aston Martin DB9..
Πήγε καλά όλη μέρα μου!Όταν βλέπω αυτοκίνητο που να μου αρέσει, και ιδίως κάτι τέτοια το πρωί μου πάει πάντα καλά η μέρα...
Carspotting [#4]