-
@otso
Άνοιξε αυτή τη σελίδα και κοίταξε πόσο ασφαλές είναι το μηχάνημά σου.
https://www.grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2 -
[quote='otso']γιατι αυτοι δεν εχουν καμμια αναμειξη μου ειπαν , απο κει και περα ειναι θεμα τεχνικης υποστηριξης και σερβις της logitech, οπως οταν αγορασα σκαννερ απο την επσον το προβλημα ειναι του τμηματος υποστηριξης πελατων και στο τελος τελος στο σερβις της εταιρειας.δεν ασχοληθηκε το πλαισιο απο οπου το αγορασα.[/quot]
Και βέβαια όχι! Ειδικά απο τη στιγμή που δεν υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, έχουν υποχρεώση εκ του νόμου να τιμήσουν την εγγύηση, τουλάχιστον για δύο χρόνια απο την ημερομηνία πώλησης. Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού.
-
Ο χρήστης geolib έγραψε:
γιατι αυτοι δεν εχουν καμμια αναμειξη μου ειπαν , απο κει και περα ειναι θεμα τεχνικης υποστηριξης και σερβις της logitech, οπως οταν αγορασα σκαννερ απο την επσον το προβλημα ειναι του τμηματος υποστηριξης πελατων και στο τελος τελος στο σερβις της εταιρειας.δεν ασχοληθηκε το πλαισιο απο οπου το αγορασα.
Και βέβαια όχι! Ειδικά απο τη στιγμή που δεν υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, έχουν υποχρεώση εκ του νόμου να τιμήσουν την εγγύηση, τουλάχιστον για δύο χρόνια απο την ημερομηνία πώλησης. Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού.
ακριβώς! Κοίτα τους κουτοπόνηρους βγάλανε την ουρίτσα τους απέξω...
-
Και μια που αρχίσαμε να ποστάρουμε ας ζητησουμε ακομη μια βοηθεια.
Πριν καμια 20αρια μερες αγορασα ένα σκαννερ Επσον ν200 .
Το προβλημα μου είναι ότι δεν δουλευουν τα κουμπια του, δηλαδη πατωντας τα δεν αναδυεται το αντιστοιχο πρόγραμμα. Το ψαξαμε με τον τεχνικο της επσον και δεν βρηκαμε ακρη.
Τον εγκατεστησα σε ένα παλιο μμχ400 της κορης μου και δουλευει τελεια .
Και τα δυο pc εχουν xp service pack2 μονο που της κορης μου δεν έχει αντιβιρους
Και φιρεγουολ ενεργοποιημενα.
Γεματος χαρα το ξαναεγκαθιστω στο δικο μου με απενεργοποιημενο το αντιβιρ και τα φιρεγουολς , αλλα τα ιδια .
Καμια ιδεα κανεις? -
Οι εγκαταστάσεις αφήνουν 'σκουπίδια', 'απομεινάρια', πολλές φορές. Δοκίμασε να καθαρίσεις τη registry με κάποιο utility (Ashampoo, RegFirstAid, CCleaner) (ή και με παραπάνω από ένα), κάνε restart και ξαναδοκίμασε..
-
Ξέρει κανείς αν υπάρχει τίποτα σε Firewall δωρεάν στο νετ; Το αντίστοιχο του AVG πχ...
Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ξέρει κανείς αν υπάρχει τίποτα σε Firewall δωρεάν στο νετ; Το αντίστοιχο του AVG πχ...Ευχαριστώ!
comodo v.3
pctools firewall
webroot firewall
το καλύτερο είναι το πρώτο. Google it για να τα βρεις.
-
'Κληρονόμησα' έναν AMSTRAD 6128! Τον έθεσα σε λειτουργία και αποκρίθηκε άψογα!
Τέτοιον υπολογιστή είχα την πάλαι ποτέ εποχή (ήταν ο δεύτερος που είχα αποκτήσει, μετά από ένα SPECTRUM), και είχα κάνει τα πρώτα μου βήματα στον προγραμματισμό με την Locomotive Basic που διέθετε. Ακόμη κρατώ ως ενθύμια τις εκτυπώσεις των listing των προγραμμάτων που είχα δημιουργήσει.
Παράλληλα, μου δόθηκαν και μερικές δισκέτες, στις οποίες -αν θυμάμαι καλά- μπορείς μόνο να γράψεις (και να διαβάσεις κατόπιν).Μπορεί κανείς να μου πει αν υπάρχει περίπτωση να βρω τέτοιες δισκέτες σήμερα;
-
Τι δισκέτες? 5 κι 1/4?
-
κατέβασα τον Firefox 3 beta3 ...καταπληκτικός!
ακόμα πιο λειτουργικός, πιο γρήγορος και χωρίς το φαινόμενο της μνήμης.
πάει τον παράτησα τον 2.
-
Όχι, μικρές 3' είχε ο AMSTRAD.
-
Πράγματι, είναι 3', όπως λέει ο manosk.
Αυτές που μου δόθηκαν είναι γεμάτες, και -απ' ότι θυμάμαι- δεν μπορείς να κάνεις format για να αδειάσουν, ούτε delete των περιεχομένων τους. Ότι φράφεις σε αυτές, δεν διαγράφεται. Συνεπώς, χρειάζομαι νέες δισκέτες. Μάλλον είναι απίθανο να βρω τέτοιες σήμερα, εκτός αν υπάρχουν κάπου 'θαμμένες' -
παιξε με το ασπρο tab που φαινεται στην επανω αριστερα γωνια απο τις δισκεττες..
προφανως ειναι προστατευμενες απο εκει για να μη σβηστουν..
αν δεν εχει το ασπρο tab και θες να γραψεις επανω τους, χρησιμοποιησε λιγο.. σελοτεϊπ βρε αδερφε!
δεν υπαρχει περιπτωση να μη σβηνουν, εκτος αν η κεφαλη τα εχει ... παιξει... μαγνητικο μεσο ειναι, δεν ειναι οπτικο... -
Θυμάμαι αμυδρά πως στο λειτουργικό του (μία ειδική έκδοση του cp/m γι' αυτόν τον υπολογιστή) δεν προβλέπεται το re-write σε αυτές τις δισκέτες. Μπορεί όμως να πέφτω έξω, αφού την εποχή εκείνη οι γνώσεις μου ήταν ελάχιστες. Θα ψάξω στην αποθήκη μου να βρω έναν οδηγό του λειτουργικού του που είχα. Πρέπει να έχω ακόμη το βιβλίο αυτό. Εντούτοις, θα παίξω με το λευκό tab.
Αν κανείς γνωρίζει περισσότερα, ας μου το πει... -
Μια χαρά γράφουν/σβήνουν αλλά πρόσεξε μη σβήσεις το λειτουργικό που είναι στη δισκέτα.
-
Γνωρίζετε κάποιο καλό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο, διαθέσιμο δωρεάν στο internet?
-
Τι εννοείς φίλε leonp με το να μην σβήσω το λειτουργικό που είναι στην δισκέτα;
-
ο αμστραντ αν δεν με απατα η μνημη μου, ανοιγε 'ετσι'
στις δισκεττες 'συστηματος' ειχε την icpm, την logo και κατι αλλα εργαλειακια... αυτες, οντως ειναι 'προσταστευμενες' εχοντας βγαλμενο το tab απο το εργοστασιο, οποτε ηταν συνεχεια 'write protected' -
Δυστυχώς tm, δεν έχω τις δισκέτες του συστήματος. Τι κάνω;
-
Εμένα μου κάνει εντύπωση πως διαβάζονται ακόμα οι δισκέτες αυτές. Από την εμπειρία που έχω, ήταν τρομερά αναξιόπιστες. 'Χτύπαγαν' συνεχώς και μετά από λίγο καιρό ούτε καν format δεν μπορούσες να κάνεις.
Πάντως μια χαρά γράφονται, ξεγράφονται, ξαναγράφονται. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα που λες, zoro.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#14]