-
Μπροστά foresterοφέρνει και μου αρέσει
Με το καλό -
-
Μπροστά foresterοφέρνει και μου αρέσει
Με το καλό -
2720 κιλά.
Εχει χαθει η μπαλίτσα εντελώς.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
...
βάρος 2720 κιλά
...Μήτε πουλί πετούμενο να μη βρεθεί μπροστά του.
Να δω το πράμα (Να με συγχωρείς 'SV2' αλλά 'αυτοκίνητο' με την ευρεία έννοια δεν είναι. Ελαφρύ φορτηγό ίσως) να αποπειράται να επιβραδύνει από τα 160+ χ.α.ω. σε λογική απόσταση θα ήθελα. -
Επιβραδύνει άνετα (έχει αξιοπρεπείς αποστάσεις φρεναρίσματος) αλλά βάζει φωτιά στα φρένα.
Ο κινητήρας είναι όλα τα λεφτά. Τέτοια φορτηγά μόνο με ντίζελ μετακινούνται και έχουν τεράστιες διαφορές στη κατανάλωση από τα βενζινοκίνητα (σε σχέση με αυτές που ανακοινώνει το εργοστάσιο) - ιδίως μέσα στη πόλη είναι πολύ οικονομικότερα των βενζινοκινητήρων.
-
Μπάρμπα-Tάζιο είμαι κι εγώ αντίθετος στην κυκλοφορία ελαφρών φορτηγών για ιδιωτική χρήση, αλλά αφ' ενός αυτό επιτρέπεται (ΟΚ, δυστυχώς), αφ' ετέρου ο Εσβιδυός έχει ήδη ένα άλλο, και δη βενζινοκίνητο.
Με χίλια λοιπόν να πάρει το ντήζελ, να εξοικονομήσει και κανα φράγκο για υποδήματα πίστας, της Μόνικας...
-
Νίκο, υπάρχουν ντιζελάτα πολύ πιο οικονομικά και χρηστικά, από ένα όγκο 3 τόνων, με δυο άτομα καύσιμα κ.λ.π. τόσο φτάνει άνετα.
(Δε λέω να μη το πάρει, ποιος είμαι που θα πω σε κάποιον τι να αγοράσει και τι να κάνει, δικό το το καρπούζι δικό του και το μαχαίρι, αλλά σα χρήστης των δρόμων αυτός ο όγκος δίπλα μου όσο 'οικολογικός' και να είναι ... )
-
ΦΙΛΕ ΠΑΡΕ ΤΟ ΤΟΓΙΟΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ
ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΤΑΤΟ ΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙς..ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΦΡΑΓΚΑ GO FOR IT ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ
-
-
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
ΦΙΛΕ ΠΑΡΕ ΤΟ ΤΟΓΙΟΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΤΑΤΟ ΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙς..ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΦΡΑΓΚΑ GO FOR IT ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ
Καλά μας τα χώνεις ραντομίξ χώσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε και άλλαααααααααααααααααααααααααααααααα.
-
Εχει κάποιο πλεονέκτημα αυτό σε σχέση με το Cayenne που έχεις ήδη sv2; ΟΚ, στα ΠΟΛΥ δύσκολα εκτός δρόμου, ίσως να έχει, αλλά θα το πας ποτέ σε κάτι τέτοιο;
Δεν βλέπω δηλαδη ποιος ακριβώς λόγος είναι ν'αφήσεις ένα Cayenne Turbo για τις χάρες ενός τετρακίνητου φορτηγού, δεν νομίζω να σου λείπουν λεφτά για βενζίνες ούτως ή άλλως!
-
το να βαζεις αυτα τα αυτοκινητα διπλα διπλα ειναι σαν να συγκινείς π... με βουρτσες !!
Υμαρτον πια τα εχουμε κανει ολα ιδια ,για κανε ενα σερβις στο καγιεν!!
ασε που το ενα ειναι για μια ζωη το αλλο θα το πληρωνεις μια ζωη!!Το καγιεν ειναι μονο για να πουλας μουρη και τπτ αλλο δεν εχει καμια αλλη χρηση!Δεν εχω δει ουτε ενα στο χωμα ποτε!!!
-
Ο χρήστης lepes έγραψε:
το να βαζεις αυτα τα αυτοκινητα διπλα διπλα ειναι σαν να συγκινείς π... με βουρτσες !!
Υμαρτον πια τα εχουμε κανει ολα ιδια ,για κανε ενα σερβις στο καγιεν!!
ασε που το ενα ειναι για μια ζωη το αλλο θα το πληρωνεις μια ζωη!!Το καγιεν ειναι μονο για να πουλας μουρη και τπτ αλλο δεν εχει καμια αλλη χρηση!Δεν εχω δει ουτε ενα στο χωμα ποτε!!!
ΠΕΣΤΑ ΜΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ.,..
-
Πάντως εφόσον το λέει ένας άνθρωπος από τα χέρια του οποίου έχουν περάσει και τα δυο αυτοκίνητα δεν έχω κανένα λόγο να τον αμφισβητήσω απεναντίας δέχομαι τα γραφόμενά του.
-
παρατήρηση... δεν εχω τιποτα με τα καγιεν-μλ-τουαρεγκ απλα ειναι για αλλες δουλειες(και αφου το λεει ο φιλος οτι το εχει βαλει χωμα γιατι να μην το πιστεψω)
ο αυτοκράτορας ειναι αυτοκράτορας
και πιστευω οτι καποιος πρεπει να εχει η μεγαλα @@ η πολλα λεφτα για να χωσει αυτα τα αμαξια στις πετρες και στα κλαδια -
Ο χρήστης lepes έγραψε:
αφου το λεει ο φιλος οτι το εχει βαλει χωμα γιατι να μην το πιστεψωκαι πιστευω οτι καποιος πρεπει να εχει η μεγαλα @@ η πολλα λεφτα για να χωσει αυτα τα αμαξια στις πετρες και στα κλαδια
'Προφανώς' (που λέει και το ανέκδοτο) ο Εσβιδυός έχει κι απ' τα δύο!
-
Τρομερό αυτοκίνητο θα είναι το LC200 και αφού ο Γιώργος βαρέθηκε την cayenne του δε βλέπω το λόγο για να μην το αλλάξει. Η μόνη μου ένσταση είναι ότι τυο μέγεθος του LC200 είναι τέτοιο που κάνει μόνο για την έρημο.
Προσωπικά έχω κινηθεί σε διαδρομές εκτός δρόμου που το RAV4 μου ίσα ίσα που χωρούσε ενώ σε αρκετά σημεία για να στρίψω έπρεπε να κάνω μανούβρα.
Με αυτά τα δεδομένα (τα δικά μου προφανώς) εμένα ένα τέτοιο αυτοκίνητο μου φαίνεται εντελώς άχρηστο εκτός δρόμου. -
απο τοτε που εκανα παιδι και παω σ/κ σε παραλιες ή βουνο (camping ή εκδρομες ) οσο χωρο και να εχεις παντα θες και αλλο .
το 200 ειναι το μεγαλο της toyota οταν το rav ειναι το μικρο ,η αναλογια ειναι φυσιολογικη
επισης υπαρχει ενα σιτε με αυστραλους που εχουν μεταμορφωσει τα lc τους σε κινουμενα σπιτια !!! αμα το βρω το site θα σας το ανεβασω
TOYOTA LAND CRUISER V8 200