-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Αυτή ήταν η πρώτη σκέψη μου.
Αλλά επειδή είναι λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι μου δεν ήθελα να με βάλουν στο μάτι και μετά να βρω καμία πόρτα μέσα ή παράθυρο σπασμένοΠοτέ δεν ξέρεις με ποιόν τα βάζεις.
Ενταξει, δεν εχεις παρα να παρεις τηλεφωνο την αστυνομια 5-6 μερες μετα, οταν θα ξανακανει το ιδιο.
Βασικα να κανω μια ερωτηση... οταν κανεις καταγγελια στην αστυνομια δεν πρεπει να ειναι επωνυμη??? αρα παλι εισαι στοχος... εχουνε γνωστους αυτοι και βρισκουνε ποιος πηρε τηλ... αρα παλι τα ιδια...
ΓΙΝΕΤΑΙ να κανεις ΑΝΩΝΥΜΗ καταγγελια??Μπα...δεν νομίζω...
Αλλιώς θα παίρνανε όλοι και θα λέγανε ελάτε εδώ, ελάτε εκεί κλπ κλπ!!!Ακόμα και για παράπονο για τον απέναντι που βάζει δυνατά μουσική πάλι δίνεις όνομα...
εεε, πηγαινε σε ενα καρτοτηλεφωνο και πες οτι σε λενε.... Κωστα Σιμητη!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αυτή ήταν η πρώτη σκέψη μου.
Αλλά επειδή είναι λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι μου δεν ήθελα να με βάλουν στο μάτι και μετά να βρω καμία πόρτα μέσα ή παράθυρο σπασμένοΠοτέ δεν ξέρεις με ποιόν τα βάζεις.
Ενταξει, δεν εχεις παρα να παρεις τηλεφωνο την αστυνομια 5-6 μερες μετα, οταν θα ξανακανει το ιδιο.
Βασικα να κανω μια ερωτηση... οταν κανεις καταγγελια στην αστυνομια δεν πρεπει να ειναι επωνυμη??? αρα παλι εισαι στοχος... εχουνε γνωστους αυτοι και βρισκουνε ποιος πηρε τηλ... αρα παλι τα ιδια...
ΓΙΝΕΤΑΙ να κανεις ΑΝΩΝΥΜΗ καταγγελια??Μπα...δεν νομίζω...
Αλλιώς θα παίρνανε όλοι και θα λέγανε ελάτε εδώ, ελάτε εκεί κλπ κλπ!!!Ακόμα και για παράπονο για τον απέναντι που βάζει δυνατά μουσική πάλι δίνεις όνομα...
εεε, πηγαινε σε ενα καρτοτηλεφωνο και πες οτι σε λενε.... Κωστα Σιμητη!!!
Ναι καλησπέρα σας!
Με λένε Κώστα Σημίτή, ξέρετε ο γνωστός, και θέλω να παρκάρω το αυτοκίνητο μου στην Φυλής αλλά δεν με αφήνουν
Για ελάτε να με βοηθήσετε! -
Καταγγελία ανώνυμα μπορείς να κάνεις.
Λέτε όλοι αυτοί που ενώ έχουν αυθαίρετο τηλεφωνούν ότι ο γείτονας φτιάχνει δωμάτιο στην ταράτσα να το κάνουν επώνυμα;
Να ξέρεται όμως ότι στα τμήματα και στο 100 έχουν αναγνώριση κλήσεις. Οπότε αν θέλετε να είστε ουσιαστικά ανώνυμοι τηλέφωνο όχι από το σπίτι ή το κινητό. -
Anvnymh kataggelia den mporeis na kaneis. Omvs to kolpo einai pvs aytos ton opoio kataggeleis den mporei na parei antigrafo toy biblioy symbantvn (opoy anaferetai to onoma toy kataggelontos) xvris entolh eisaggelea, poy den dinetai eykola kai xvris 'trejimo' kai sobaro logo.
(Ektos an exei kapoio gnvsto sthn Astynomia )
To emaua otan 'kalos' geitonas efere thn astynomia kai egrace to aytokinhto ths kopelas moy epeidh ton dyskoleye (kai oxi empodize...) na bgei apo to gkaraz.
(Sorry gia ta greeklish, eimai ektos Elladas)
-
Ναι καλά.
Δεν την λένε καταγγελία την λένε πληροφορία!! -
Είμαι πολύ χαρούμενος!
Έκανα Hi-Score!!55 λεπτά για παρκάρισμα...
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
. . . .
Ακόμα και για παράπονο για τον απέναντι που βάζει δυνατά μουσική πάλι δίνεις όνομα...Εάν, όμως, ο απέναντι είναι γύφτος, ακόμα κι αν η μουσική του ενοχλεί ολόκληρη την πόλη, όσες φορές κι αν καλέσεις και καταγγείλεις το συμβάν στην Αστυνομία (που δεν υπάρχει και λόγος βέβαια, αφού το κλαρίνο τρελαίνει και τους ίδιους) ΔΕΝ έρχονται. Περιμένουν να τελειώσει το γλέντι των περίπου 2-3 ατόμων που ουσιαστικά δεν χορεύουν πλέον αλλά απλά προσπαθούν να βρούν πότε - τελικά - θα - σταματήσει - να -γυρίζει - η - καρέκλα - να - καθίσω, πράγμα που γίνεται κατά τις 6 το πρωί, ΑΚΡΙΒΩΣ όταν χτυπάει το ξυπνητήρι σου. . . .
Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος.
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Είμαι πολύ χαρούμενος!
Δυστηχως παιζουμε σε ενα game αναγκασμενοι να κανουμε συνεχεια high scores... περιμενε 3-4 χρονακια και θα κανεις και μιαμηση ωρα...
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Είμαι πολύ χαρούμενος!
Δυστηχως παιζουμε σε ενα game αναγκασμενοι να κανουμε συνεχεια high scores... περιμενε 3-4 χρονακια και θα κανεις και μιαμηση ωρα...
Στις πόσες παίρνω κανονάκι?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Είμαι πολύ χαρούμενος!
Στις πόσες παίρνω κανονάκι?
Εγω στην 1 ωρα θα σου εδινα... κανονακι να αρχισεις να σπας τα παρκαρισμενα...
-
Μέσα σε όλα τα απίθανα που έχω δει μέχρι σήμερα στο δρόμο ας δώσουμε και λίγη σημασία στα παρακάτω:
- Σήμερα βγαίνοντας το πρωί στο δρόμο να φύγω για την δουλειά μου η πρώτη μου κίνηση με το που μπήκα στο αμάξι ήταν να ανάψω τα φώτα. Λόγος ... η καταρακτώδης βροχή που έπεφτε εκείνη τη στιγμή (ώρα 8:30) και η απίστευτη συνεφιά. Και αναρωτιέμαι ... καθ'ολη τη διάρκεια της πορείας μου μέχρι τη δουλεία (Κατεχάκη, Περιφεριακή Υμητού, Αττική Οδός, Εθνική Οδός) οι 3 στους 5 που προχωρούν (σαν τα ζων...βολα) με κλειστά τα φώτα δεν διαθέτουν το ελάχιστο μυαλό που απαιτείται για να καταλάβουν ότι μέσα από ένα πλαινό τζάμι γεμάτο σταγόνες και με ένα καθρέφτη επίσης άχρηστο από τα νερά, δεν είναι ποτέ δυνατό κανείς, σε περίπτωση που θέλει για παράδειγμα να αλλάξει λουρίδα να τους
δει να έρχονται από πίσω και πλάι.
Αλήθεια πόσοι από αυτούς δεν τα ανάβουν σε τέτοιες περιπτώσεις επειδή πιστεύουν ότι χαλάει η μπαταρία τους και πόσοι άλλοι (κα..ροι) πιστεύουν ότι τα φώτα τα ανάβεις μόνο για να βλέπεις εσύ ο ίδιος και όχι για να σε βλέπουν οι άλλοι.
Χώρια οι ηλίθιοι που δεν τα ανάβουν όταν περνούν τα τουνελ της περιφεριακής και της Αττικής. Μαύρο αυτοκίνητο στην αριστερή μέσα στο τούνελ και με σβηστά τα φώτα πιστεύω ότι μπορεί να ανήκει μόνο σε άνθρωπο χαμηλής διανοητικής ικανότητας ...
Πληροφοριακά, στην Ιταλία όλοι τα έχουν συνεχώς αναμένα πρωί-μεσημέρι-βράδυ. Γιατί άραγε? Μάλλον επειδή είναι λιγότερο έξυπνοι από εμάς τους Ελληνάρες ....
- Επιστροφή από την ίδια διαδρομή το απόγευμα. Στην κατεχάκη μεταξύ πρώτης και δεύτερης εξόδου για Καισαριανή, στις δύο λουρίδες δρόμου προχωρούν (με 5) τα κορόιδα. Οι πονηροί θα ανέβουν σαν κύριοι στο πεζοδρόμιο (!!!) - βοηθητικη λουρίδα που υπάρχοι στα δεξια και θα φτάσουν ένα 20αλεπτο νωρίτερα από τους άλλους στα σπίτια τους
Τι καφρίλα θεέ μου .....
Και για όσους διαβάζουν το παραπάνω αυτή τη στιγμή και συνηθίζουν να νομίζουν ότι είναι αυτοί μόνο οι πονηροί και όλοι οι άλλοι οι βλάκες, την επόμενη φορά που θα ανέβουν πάνω στο 'πεζοδρόμοιο' αν δουν κάποιον λίγο πιο μποστά να τους πηγαίνει καρότσι, να ξέρουν ότι θα είμαι εγώ.
Περισσότερα σε λίγο ...
- Σήμερα βγαίνοντας το πρωί στο δρόμο να φύγω για την δουλειά μου η πρώτη μου κίνηση με το που μπήκα στο αμάξι ήταν να ανάψω τα φώτα. Λόγος ... η καταρακτώδης βροχή που έπεφτε εκείνη τη στιγμή (ώρα 8:30) και η απίστευτη συνεφιά. Και αναρωτιέμαι ... καθ'ολη τη διάρκεια της πορείας μου μέχρι τη δουλεία (Κατεχάκη, Περιφεριακή Υμητού, Αττική Οδός, Εθνική Οδός) οι 3 στους 5 που προχωρούν (σαν τα ζων...βολα) με κλειστά τα φώτα δεν διαθέτουν το ελάχιστο μυαλό που απαιτείται για να καταλάβουν ότι μέσα από ένα πλαινό τζάμι γεμάτο σταγόνες και με ένα καθρέφτη επίσης άχρηστο από τα νερά, δεν είναι ποτέ δυνατό κανείς, σε περίπτωση που θέλει για παράδειγμα να αλλάξει λουρίδα να τους
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Πληροφοριακά, στην Ιταλία όλοι τα έχουν συνεχώς αναμένα πρωί-μεσημέρι-βράδυ. Γιατί άραγε? Μάλλον επειδή είναι λιγότερο έξυπνοι από εμάς τους Ελληνάρες ....
Περισσότερα σε λίγο ...Μπορει να κανω και λαθος αλλα στην ελλαδα νομιζω οτι ο ΚΟΚ απαγορευει την χρηση των φωτων την ημερα και μαλιστα νομιζω στην ιταλια ηταν το ιδιο, και αλλαξε πριν κανα χρονο..
μονο που εδω για να αλλαξει αν ισχυει αυτο που λεω θα παρει 20 χρονια... -
- Επιστροφή από την ίδια διαδρομή το απόγευμα. Στην κατεχάκη μεταξύ πρώτης και δεύτερης εξόδου για Καισαριανή, στις δύο λουρίδες δρόμου προχωρούν (με 5) τα κορόιδα. Οι πονηροί θα ανέβουν σαν κύριοι στο πεζοδρόμιο (!!!) - βοηθητικη λουρίδα που υπάρχοι στα δεξια και θα φτάσουν ένα 20αλεπτο νωρίτερα από τους άλλους στα σπίτια τους
Τι καφρίλα θεέ μου .....
Και για όσους διαβάζουν το παραπάνω αυτή τη στιγμή και συνηθίζουν να νομίζουν ότι είναι αυτοί μόνο οι πονηροί και όλοι οι άλλοι οι βλάκες, την επόμενη φορά που θα ανέβουν πάνω στο 'πεζοδρόμοιο' αν δουν κάποιον λίγο πιο μποστά να τους πηγαίνει καρότσι, να ξέρουν ότι θα είμαι εγώ.
Περισσότερα σε λίγο ...
το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις τηλεφωνο την αστυνομια (οπως ειπαμε και πιο πριν σε αυτο το ποστ 'ανωνυμα') και να ζητησεις να στησουν μπλοκο στο συγκεκριμενο σημειο... να σου πω μετα αν το ξανακανουν... τα ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ.
-
Φίλε μου,
Εκτός από τον ΚΟΚ και τον (πιθανά ανεγκέφαλο) νομοθέτη
ο οποίος δεν προέβλεψε ότι μπορεί να βρέχει και την ημέρα (!!!)
υπάρχει και το μυαλό μας.Τουλάχιστον το δικό μου μου λέει ότι όταν βρέχει, άν εγώ δεν μπορώ
να διακρίνω τους άλλους απο τον (βρεγμένο) καθρέφτη, τότε δεν μπορούν
να με διακρίνουν ούτε οι άλλοι εκτός και άν ανάψω τα φώτα μουΣτο μεταξύ ήθελα να ήξερα όσοι δεν τα ανάβουν, όσο βλέπουν τους άλλους με αναμένα φώτα, τι σκέφτονται. Άσε, για να σκεφτείς πρέπει να έχεις και λίγο μυαλό και ως γνωστόν ένα μεγάλο ποσοστό από αυτούς είναι απλά λοβοτομημένοι ...
Όσο για την Ιταλία, αρκεί να σου πώ ότι έκανα 5000 χιλ. χιλιόμετρα μέσα στον προηγούμενο Αύγουστο και ήταν τόσο απίστευτη η οδηγική απόλαυση
που να μου έλεγες να το ξανακάνω τώρα .. αύριο ξεκίναγα να το ξανακάνω
Οι άνθρωποι είναι απλά πολύ μπροστά, τελεία. -
Σχετικά με την Κατεχάκη,
Έχει τύχει να πάρω την Τροχαία. Όσο τους είδες εσύ άλλο τόσο τους είδα και εγώ. Έχουν πιο σοβαρά πράγματα να κάνουν όπως το να κόβουν κλήσεις για υπρβολική (120) ταχύτητα σε 3 άδειες λουρίδες στην Αττική οδό .... Άσε που πολλοί από αυτούς μπορεί να κάνουν τις ίδιες πονηριές
Άσε που το πρόβλημα δεν είναι μόνο στο συγκεκριμένο σημείο. Πονηροί υπάρχουν παντού, και σε εκείνο το σημείο, και στην κάθοδο της Εθνικής πριν από το φανάρι (πρώην) της Ρενο που όλοι πάνε από την βοηθητική και σε πολλά πολλά άλλα σημεία. Αν είχα καιρό να κάτσω να τα απαριθμήσω όλα θα έγραφα για κανα 5ωρο.
Το μεγάλο γέλιο είναι που σε τέτοια σημεία όταν τους πηγαίνω καροτσάκι
(και το κάνω πάντα) είναι το ύφος απορίας τους όταν με προσπερνούν
Δεν καταλαβαίνουν τα ζώα ότι η συγκεκριμένη λουρίδα είναι Β-Ο-Η-Θ-Η-Τ-Ι-Κ-Η !!!!!! -
μα δεν διαφονουμε φιλε μου... και εγω αναβω τα φωτα μου... παντως παρολαυτα πιστευω οτι αν με εγραφε κανενας καραγκιοζης μπορει και να στραβωνα και να μην τα ξανααναβα... παντως τι λεμε για Ιταλιες και τετοια τωρα... οχι ερη μπροστα... χιλιετιες... εδψ οδηγουμε σαν τα ζωα... τελοσπαντων.. καπου ειχα διαβασει οτι εχουν γινει μελετες και ειχαν σαν αποτελεσμα οτι τα ατυχηματα θα ηταν τα μισα εαν αναβαμε τα φωτα μας και την ημερα... και το πιστευω.... ειναι πολυ πιο ευδιακριτος ο αλλος...
-
UnHackAble , στο κομμάτι της εθνικής εκείνο, η βοηθητική είνα πιο αργή από την αριστερή και αυτό μέχρι τις γέφυρες. Τώρα η καφρίλα της βοηθητικής επιταχύνει λίγο τη διαδρομή μέχρι να περάσεις την έξοδο της Αττικής Οδού στην Μεταμόρφωση.
υπό άλλες συνθήκες, θα έλεγα τα ΖΩΑ για τις αντιδράσεις αρκετών . Πλέον βρίσκω πως δεν είναι εύκολο να αφορίσεις για την κατάσταση στους δρόμους στην κίνηση... ειδικά εάν βιάζεσαι, θα κάνεις και πολλά λάθη, αφού ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει να επιλέγει λωρίδες ανάλογα την ταχύτητά του...
-
.......Το μεγάλο γέλιο είναι που σε τέτοια σημεία όταν τους πηγαίνω καροτσάκι
(και το κάνω πάντα) είναι το ύφος απορίας τους όταν με προσπερνούν
Δεν καταλαβαίνουν τα ζώα ότι η συγκεκριμένη λουρίδα είναι Β-Ο-Η-Θ-Η-Τ-Ι-Κ-Η !!!!!!Δεν καταλαβες φιλε μου, οταν το κανω εγω αυτο (και ειδικα 2-3 φορες που εχω κλεισει ΟΛΟΥΣ οσους πηγαιναν να ανεβουν πεζοδρομιο) οχχι μονο με κοιταγαν απορημενοι, αλλα με εβριζαν κιολας γιατι δεν τους αφηνα να περασουν, ΑΦΟΥ τους ελεγα 'που πας να περασεις απο εδω?'
-
Κωνσταντίνε, μαζί σου είμαι
Σου παίζουν φώτα, κορνάρουν, βρίζουν και όλα αυτά
επειδή δεν τους αφήνεις να περάσουν απο το ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ !!!Αν είναι ποτέ δυνατόν.
Χαίρομαι πάντως που βλέπω ότι δεν είμαι ο μόνος που
τους πάει καροτσάκιΑλήθεια αν ξεκινάγαμε σιγά σιγά να κάνουμε όλοι το ίδιο,
δεν υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να παρουνε κάποτε χαμπάρι
τα ΖΩΑ οτι πρέπει να σταματήσουνε ? -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
'Γρήγορος' με Berlingo έκανε ανάλογη 'χειροφρενιά' μέσα στο παρινγκ του Carrefour το ψιλοέχασε μάλιστα και παραλίγο να χτυπήσει πάνω στα σταθμευμένα. Πολύ μάγκας έτσι ! Αν και αυτές οι 'χειροφρενιές' έχουν αρχίσει να αυξάμονται τον τελευταίο καιρό ίσως είναι της μόδας ποιος ξέρειΑντίστοιχη περίπτωση στο λιμάνι της Σαλαμίνας (στα fery) είναι δύο αυτοκίνητα και κάνουν σβούρες την ώρα που φορτώνει πλοίο
( )
Έλα μου ντε όμως που το Λιμεναρχείο στη Σαλαμίνα είναι ακριβώς μπροστά από το σημείο που έκαναν σβούρες και μόλις πάνε να βγούνε από το λιμάνι τους περιμένουν στην έξοδο 5 Λιμενικοί....
Μερικές φορές υπάρχει και θεία δίκη...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!