-
Ο χρήστης sirros έγραψε:
ολα τα αλλα ειναι σκουπιδοντενεκεδες που τα κανουν ολα μετριαΑδερφέ γιατί δεν λες στο παλικάρι τότε να πάρει ένα τρακτέρ που είναι και καλύτερο από όλα αυτά που του προτείνεις τόσο εύστοχα και τεκμηριωμένα?
Άσε που με ένα τρέιλερ θα μπορεί να μεταφέρει και όλο το σόι??? -
Ο χρήστης COSTANA έγραψε:
Φιλε diamond o αδελφος μου εχει ενα μικρο cuore οποτε δεν τον νοιαζει η καθημερινη καταναλωση.Απο την αλλη πιστευει οτι ενα SUV οπως το outlander το diesel θα τον βγαλει απο τις μικρες δυσκολες καταστασεις. Το ΤΙGUAN που ανεφερες ειναι αρκετα μικρο πισω ειδικα αν εχεις δυο παιδια.Αναμεσα σε santa fe kai outlander πιστευω οτι το δευτερο ειναι πιο αξιοπιστο και με καλυτερη μεταπωληση.Οσο αφορα τις αποψεις σου για την συχνοτητα της χρησης του jeep η suv συμφωνω απολυτα.Ομως αν ειναι εστω και μια φορα να το χρειαστεις το 4χ4 τι θα διαλεγες μεχρι 40000,αυτο ρωταω ωστε να κανεις την καλυτερη επιλογη -οσο γινεται δηλαδη-βάση αυτών που αναφέρεις το outlander (ειδικά με τον 2,2 diesel) ακούγεται πολύ καλή περίπτωση. Αρκετά ευρύχωρο, αξιοπρεπής τετρακίνηση και γενικά ευχάριστο στην οδήγηση. Δεν είναι για extreme καταστάσεις. Aξιόλογη επιλογή (όσον αφορά SUV με δυνατότητες) το νέο xtrail αρκεί να συμβιβάζεσαι με την εμφάνιση του. Πολύ ευκολοδήγητο και με εξαιρετικά καλό σύστημα τετρακίνησης για SUV.
Το mazda CX7 που πρότεινε φίλος δεν νομίζω να μπορεί (ή να αξίζει) να το πας σε χώμα. Μάλλον σαν cayenne του φτωχού θα το έβλεπα (Πάντως είναι απίθανο αμάξι για το δρόμο)
Τώρα να θέλει να πάει παραπέρα σε καινούργιο το νέο Cherokee (μόνο diesel) είναι πολύ καλό. (44000
-
[quote='COSTANA']Φιλε diamond o αδελφος μου εχει ενα μικρο cuore οποτε δεν τον νοιαζει η καθημερινη καταναλωση.Απο την αλλη πιστευει οτι ενα SUV οπως το outlander το diesel θα τον βγαλει απο τις μικρες δυσκολες καταστασεις. Το ΤΙGUAN που ανεφερες ειναι αρκετα μικρο πισω ειδικα αν εχεις δυο παιδια.Αναμεσα σε santa fe kai outlander πιστευω οτι το δευτερο ειναι πιο αξιοπιστο και με καλυτερη μεταπωληση.Οσο αφορα τις αποψεις σου για την συχνοτητα της χρησης του jeep η suv συμφωνω απολυτα.Ομως αν ειναι εστω και μια φορα να το χρειαστεις το 4χ4 τι θα διαλεγες μεχρι 40000,αυτο ρωταω ωστε να κανεις την καλυτερη επιλογη -οσο γινεται δηλαδη-
βάση αυτών που αναφέρεις το outlander (ειδικά με τον 2,2 diesel) ακούγεται πολύ καλή περίπτωση. Αρκετά ευρύχωρο, αξιοπρεπής τετρακίνηση και γενικά ευχάριστο στην οδήγηση. Δεν είναι για extreme καταστάσεις. Aξιόλογη επιλογή (όσον αφορά SUV με δυνατότητες) το νέο xtrail αρκεί να συμβιβάζεσαι με την εμφάνιση του. Πολύ ευκολοδήγητο και με εξαιρετικά καλό σύστημα τετρακίνησης για SUV.
Το mazda CX7 που πρότεινε φίλος δεν νομίζω να μπορεί (ή να αξίζει) να το πας σε χώμα. Μάλλον σαν cayenne του φτωχού θα το έβλεπα (Πάντως είναι απίθανο αμάξι για το δρόμο)
Τώρα να θέλει να πάει παραπέρα σε καινούργιο το νέο Cherokee (μόνο diesel) είναι πολύ καλό. (44000
-
γΓΙΑ ΤΟ REXTON II H TO KYRON ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ?
-
Kyron?
-
Ναι εχω μια ιδεα, αλλα θα δισταζα να την πραγματοποιησω φοβουμενος μηπως οι ιδιοκτητες δεν εχουν ασφαλεια πυρος
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ναι εχω μια ιδεα, αλλα θα δισταζα να την πραγματοποιησω φοβουμενος μηπως οι ιδιοκτητες δεν εχουν ασφαλεια πυρος -
Ο χρήστης evolander έγραψε:
ολα τα αλλα ειναι σκουπιδοντενεκεδες που τα κανουν ολα μετρια
Αδερφέ γιατί δεν λες στο παλικάρι τότε να πάρει ένα τρακτέρ που είναι και καλύτερο από όλα αυτά που του προτείνεις τόσο εύστοχα και τεκμηριωμένα?
Άσε που με ένα τρέιλερ θα μπορεί να μεταφέρει και όλο το σόι???του εχω προτεινει μερικα αλλα μαλον δεν διαβαζεις .
land rover defender ειχα οπς και cherokee ---οποτε ξερω τι προτεινοπροσφατα ταξιδια μου , με patrol Ελληνοβουλγαρικα , με TDV6 εκανα πανω απο 2000κμ πανω απο 500 σε χωμα --πλαστηρα κτλ.
το wrangler unlimited δυστηχος μονο για 100 κμ στην Πεντελη
land cruiser μεχρι τα Γρεβενα .
πιο απο τα παραπανω δεν κανει για ταξιδι , εκτος απο το 110 που ειναι εξδικευμενο οχημα ?
ολα τα suv ειναι μια μετριοτητα και μια μοδα της τελευτεας 10ετιας , δυστηχος ειναι αναγκασμενος να κυκλοφορο με crv για ενα χρονο ακομα .
αντι να παρεις ενα suv παρε ενα audi τετρακινητο που και καλητερα θα στιβει και πιο ασφαλες θα ειναι .
εχω ταβηξει μονο περιση πανω απο 20 suv στον παρνασσο και που ? στην ασφαλτο , το χωμα δεν υπαρχει για αυτα τα αυτοκινητα .
μια φορα θα χρειαστει της κοντες σχεσεις και οταν δεν θα της εχει ...
εναν που εχει κολησει στο χωμα να θελει να τραβηξει θα φαει το δισκο , αντιστηχα να θελει να βγαλει το σκαφος απο την μαρινα. -
Ο χρήστης sirros έγραψε:
ολα τα αλλα ειναι σκουπιδοντενεκεδες που τα κανουν ολα μετρια
Αδερφέ γιατί δεν λες στο παλικάρι τότε να πάρει ένα τρακτέρ που είναι και καλύτερο από όλα αυτά που του προτείνεις τόσο εύστοχα και τεκμηριωμένα?
Άσε που με ένα τρέιλερ θα μπορεί να μεταφέρει και όλο το σόι???του εχω προτεινει μερικα αλλα μαλον δεν διαβαζεις .
...ολα τα suv ειναι μια μετριοτητα και μια μοδα της τελευτεας 10ετιας , δυστηχος ειναι αναγκασμενος να κυκλοφορο με crv για ενα χρονο ακομα .αντι να παρεις ενα suv παρε ενα audi τετρακινητο που και καλητερα θα στιβει και πιο ασφαλες θα ειναι .
εχω ταβηξει μονο περιση πανω απο 20 suv στον παρνασσο και που ? στην ασφαλτο , το χωμα δεν υπαρχει για αυτα τα αυτοκινητα.
Επειδή διαβάζω γι'αυτό απαντώ,
- Ένα κουρσάκι με πίσω ή μπροστά κίνηση, δεν πάει εκεί που πάει το suv - οπότε ο σκουπιδοντενεκές που τα κάνει όλα μέτρια είναι αν μη τι άλλο πολύ άστοχος χαρακτηρισμός.
- Ένα suv δεν είναι μετριότητα γιατί και περισσότερους χώρους έχεις (+1 για οικογένεια) και (μπορεί) να τα ρίχνει σε πληθώρα απλών αυτοκινήτων σε όοοοολους τους τομείς (βλέπε forester 2.5 xt).
- Σε ποιόν τομέα υπερτερεί ένα audi 4-κίνητο έναντι ενός cx-7 ?
- Το αν έχεις τραβήξει περισσότερα από 20 suv στην άσφαλτο δεν είναι κριτήριο αξιολόγησης για την ανικανότητα των suv μιας και δεν ξέρουμε το λόγο για κάθε φορά.
- Υπάρχουν όμως και άνθρωποι που κατάφεραν να πάνε αυτά τα περίφημα suv και στο χώμα!
Φιλικά πάντα!
Να επαναλάβω πως αν θες να συνδυάσεις αυτοκίνητο οικογενειακό, και για πόλη, και για την εθνική, και για light off road διαδρομές, τότε η επιλογή είναι suv, άλλωστε αυτός είναι και ο σκοπός ύπαρξής τους.
-
Costana πες του να παρει το New GRAND VITARA Diesel Full αξεσουαρ (τα παντα ) ,ειδικη παραγγελια και εχει οτι εχει και το Land Cruiser 39.000 χιλιαρικακια και καθαρισε....και SUV και 4χ4 Μια κατηγορια μονο του . Κατι πιο πανω απο ενα suv και κατι πιο κατω απο σκληρο 4χ4. Δεν εχει αντιπαλο......
-
φιλε costana για το σανταφε δεν τιθεται θεμα αξιοπιστιας..ηδη μρ 10ετη εεγγυηση ειναι το ιδιο η και πιο αξιοπιστο απο το μιτσουμπισι..
σκεψου οτι το σαντα φε εχει απειρως πιο πλουσιο εξοπλισμο απο το αουτλαντερ και πολυ καλυτερες επιδοσεις τοσο σε ιππους οσο και σε ροπη..189 ιπποι και 25κιλα ροπη..
οσοσ αφορα το σαντα φε ντιζελ 2.2 ειναι νο9μιζω στα 160αλογα με αναλογο εξοπλισμο και ο κινητηρας του ειναι οτι πιο συγχρονο σε ντιζελ..εκπληκτικες επιδοσεις κ οικονομια..αν μενεις αθηνα πες μου να σε βοηθησω να βγαλουμε πινακιδα στα σκουρτα κ να εχεις ντιζελ μεσα στην αθηνα..
Σε καποιον φιλο που ανεφερε οτι σουβ και πολη δεν συμβιβαζονται γελαω γιατι ειλικρινα τα σουβ ειναι πιο απαραιτητα στην πολυ παρα στην εξοχη...
Επισης γελαω με τη συγκριση τιγκουαν και σαντα φε..Ειναι δυνατον το πατινι(τιγκουαν)να συγκριθει με το ΣανταΦε???
Οσον αφορα τα ..εφτα που ανεφερε αλλος φιλος βλ. CAR ιανουαριου με πρωτοσελιδο το τιγκουαν..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ και μετα πες μου οτι δεν εσκασε φραγκα η φολκσβαγκεν...
ΤΟ ΚΙΑ εχει ελαφρα διαφοροποιημενη 4κινηση απο το σανταφε αλλα λογω ημιακαμπτου αξονα πισω κοπαναει στις εγκαρσιες ανωμαλιες οποτε καλυτερα να το αποφυγεις..αν και στην ουσια το κια χιουνται ειναι..
Κλεινοντας σου προτεινω να κινηθεις μονο σε 4κουνα ιαπωνα η κορεατη..
Τα Τσεροκι βριθουν απο βλαβες και τα σερβις τους τα νορμαλ αγγιζουν και τα 3000ευρω πραγμα ασυμφορο...τα δε καλα γερμανικα σουβ ειναι πανακριβα οποτε ιαπωνοκορεα ειναι μονοδρομος..
Με τιμη που χαιδευει κοντα τα 40 000 ευρω το σανταφε προσφερει τα ΠΑΝΤΑ.. -
Πάντα....μετρημένος και καθόλου ...υπερβολικός ο Random! Και φυσικά ...αντικειμενικός!
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
φ
Σε καποιον φιλο που ανεφερε οτι σουβ και πολη δεν συμβιβαζονται γελαω γιατι ειλικρινα τα σουβ ειναι πιο απαραιτητα στην πολυ παρα στην εξοχη... :lol:Βάση αυτής της λογικής έχει γεμίσει η Αθήνα SUV ενώ σε όλη την Ευρώπη τα εν λόγω οχήματα είναι για ταξίδια.
Τέλος πάντων ο καθένας με τις απόψεις του :whistlink: -
Πηρε λοιπον ενας γνωστος πριν 2-3 χρονια το santa-fe , νομιζοντας οτι πηρε οχημα εκτος δρομου, πηγε σε μια δαιδρομη οπως μου ειπε με πετρες και επρεπε αναγκαστηκα να πηγαινει σιγα ....ελα ομως που επειδη το αυτοκινητο αυτο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΓΑ αναγκαστηκα εβαλε 1η ταχυτητα, ομως ακομη και με τη πρωτη 'ετρεχε' ....Το αποτελεσμα συμπλεκτης ΚΑΠΟΥΤ.
Ρε παιδια θα μας τρελανεται τωρα???? αυτα τα αμαξακια δεν κανουν για κακουχιες, μονο ογκο και χωρους εχουν........εκτος αν τραβαει η ορεξη σας να σας κοροιδευουν.
Αμαξι που δεν εχει αργα αστο,.....καλυτερα να συζητησουμε για ποδοσφαιρο. -
που να πω τον πονο μου?
-
Ο χρήστης sirros έγραψε:
...ολα τα αλλα ειναι σκουπιδοντενεκεδες που τα κανουν ολα μετρια...
Όπα ρε κουμπάρε...για κράτα και λίγο τα γκέμια από το άλογο που καβαλάς...
Μπράβο στις απέραντες γνώσεις σου περί Offroad δυνατοτήτων στα SUV...αλλά τότε μάλλον οι παρακάτω φωτό πρέπει να είναι φωτοσοπιά, έτσι;Φιλικά...
Ένας ευτυχισμένος κάτοχος ενός ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟΥ Santa Fe... -
Ο ορισμός του sport utility vehicle σίγουρα δεν είναι ίδιος με αυτόν του off road.
-
Ο χρήστης piato έγραψε:
Πηρε λοιπον ενας γνωστος πριν 2-3 χρονια το santa-fe , νομιζοντας οτι πηρε οχημα εκτος δρομου, πηγε σε μια δαιδρομη οπως μου ειπε με πετρες και επρεπε αναγκαστηκα να πηγαινει σιγα ....ελα ομως που επειδη το αυτοκινητο αυτο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΓΑ αναγκαστηκα εβαλε 1η ταχυτητα, ομως ακομη και με τη πρωτη 'ετρεχε' ....Το αποτελεσμα συμπλεκτης ΚΑΠΟΥΤ.Ρε παιδια θα μας τρελανεται τωρα???? αυτα τα αμαξακια δεν κανουν για κακουχιες, μονο ογκο και χωρους εχουν........εκτος αν τραβαει η ορεξη σας να σας κοροιδευουν.
Αμαξι που δεν εχει αργα αστο,.....καλυτερα να συζητησουμε για ποδοσφαιρο.To santa fe δεν εχει συμπλεκτη..χαχαχαχαχ δεν μιλαμε για πλεξιμο καλυτερα?η δε πρωτη που εχει στο σειριακο μπορει να ειναι μακρια αλλα μπορεις να κινεισαι με ελαχιστα χλμ..οσον αφορα τα λασπωδη η πολυ ολισθηρα οδοστρωματα προσφρεται και η 2α απο σταση καθως και το κλειδωμα 50-50...
-
Ο χρήστης webfox έγραψε:
...ολα τα αλλα ειναι σκουπιδοντενεκεδες που τα κανουν ολα μετρια...
Όπα ρε κουμπάρε...για κράτα και λίγο τα γκέμια από το άλογο που καβαλάς...
Μπράβο στις απέραντες γνώσεις σου περί Offroad δυνατοτήτων στα SUV...αλλά τότε μάλλον οι παρακάτω φωτό πρέπει να είναι φωτοσοπιά, έτσι;Φιλικά...
Ένας ευτυχισμένος κάτοχος ενός ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟΥ Santa Fe...εγραψα πιο πανω οτι κυκλοφορο εδω και καιρο μεενα crv και θα το εχω για κανα χρονο ακομα ,οποτε ξερω της δυνατοτητες αλλα off-road οχηματα δεν ειναι.
για καλη μου τυχη εχω και ενα playcar για το βουνο με περιπου 180hp και καλα κλημακομενο κιβωτιο
-
Εκει κολλας εσυ???, γελας με τη ζημια που επαθε ο αλλος ...μας κανεις και πλακιτσα .
Δεν ειμαι μαστορας για να σου και ορολογία , αυτο σε πειραξε η το οτι αντιμετωπησε προβλημα ?
Δηλαδη αν σου οτι γ@μ..%ε το το συστημα μεταδοσης εισαι ευχαριστημενος ????ή μηπως κανεις οτι δεν καταλαβαινεις???
SYV H JEEP ? ΜΕΧΡΙ 40000 euro