-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Κούκο ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!
Ρε θα τον τρελάνετε τον άνθρωπο
Εεε οχι και θα τον τρελλανουμε! Εναν mod εχουμε και θελουμε το καλυτερο γι αυτον Κακο ειναι?
Κουκο.... ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ........
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
τα SE το SAR τους και οι χρήστες τους επιβεβαιώνουν τη θεωρία της φυσικής επιλογής
και την ασχετοσυνη των υπολοιπων! After all, we are Power users
όντως δεν αφήνεται emmited power να πάει χαμένη
-
corsair
v@silisΑmateurs...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τωρα που ειπες για αυτονομια μου θυμισες το θρυλικο Κ700 που ειχα πληρωσει 400 ευρω για να απολαμβανω την εξαιρετικη αυτονομια των μερικων ωρων...
Τεσπα,κοιταει κανεις που βρισκεται η μια εταιρια και που η αλλη... .-Αυτό με το Κ700 θα το λές καμια δεκαετία ε?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Τωρα που ειπες για αυτονομια μου θυμισες το θρυλικο Κ700 που ειχα πληρωσει 400 ευρω για να απολαμβανω την εξαιρετικη αυτονομια των μερικων ωρων...
Τεσπα,κοιταει κανεις που βρισκεται η μια εταιρια και που η αλλη... .-Και οχι μονο εχει καλη αυτονομια.. αλλα και εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης και ακομα με υπηρετει ως GPRS modem. Μακαρι και οι αλλες εταιριες να ειχαν την ποιοτητα κατασκευης της SE
+1 για την αυτονομία του Κ700. Ακόμα το έχω και backup του backup.
Και παρόλη την χρήση που έφαγε, η μπαταρία του ακόμα καλά κρατάει. Πάσχο, έπεσες σε περίπτωση προφανώς.Το Κ700 είχε 2 μειονεκτήματα: δεν είχε επέκταση μνήμης (ενώ ο αρχικός σχεδιασμός έλεγε ότι θα έχει, σαν το Κ750) και η πλαστική μαλατσία στο κάλυμμα του βύσματος η οποία παραμορφωνόταν με την χρήση.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τεσπα,κοιταει κανεις που βρισκεται η μια εταιρια και που η αλλη... .-Αυτό με το Κ700 θα το λές καμια δεκαετία ε?
Τι παει να πει ρε συ για καμια δεκαετια; Ηταν το μονο Se που ειχα ποτε,αυτη την εμπειρια ειχα και αυτην θα επικαλουμαι οποτε ερχεται το ζητημα αυτο.
Ντινε,το εχουμε ξαναπει,θα μουν χαζος να ελεγα οτι ηταν προβληματικο κινητο επειδη ετυχε μονο σε μενα.Προφανως οσοι γνωστοι μου το ειχαν (εκτος απο μια κοπελα που το κινητο ηταν οκ) επεσαν στην περιπτωση.. Τεσπα,απλα τυχαινει να εχω διαφορετικη αποψη,δεν υπαρχει αναγκαια εξηγηση για τον λογο που το κ700 δε στεριωσε στα χερια τα δικα μου και αλλων.
-
NOKIA IS LIKE SERBIA. EVERY YEAR SMALLER AND SMALLER....
-
To Χ1 φαίνεται σούπερ αλλά περιμένω να δω και την μπαταρία που θα έχει. Η αυτονομία είναι σημαντικό πράμα για μια φορητή συσκευή.
Βέβαια πάντα όλο και κάτι 'κόβουν' για νάχουμε να ονειρευόμαστε. Χάθηκε 5άρι στην κάμερα; Ένα flashάκι xenon; Ένα προστατευτικό στο φακό;Τα 'ονειρεμένα' gadgets παραμένουν πάντα όνειρα τελικά, όπως το K1i...
-
Ο χρήστης fog έγραψε:
To Χ1 φαίνεται σούπερ αλλά περιμένω να δω και την μπαταρία που θα έχει. Η αυτονομία είναι σημαντικό πράμα για μια φορητή συσκευή.
Βέβαια πάντα όλο και κάτι 'κόβουν' για νάχουμε να ονειρευόμαστε. Χάθηκε 5άρι στην κάμερα; Ένα flashάκι xenon; Ένα προστατευτικό στο φακό;Τα 'ονειρεμένα' gadgets παραμένουν πάντα όνειρα τελικά, όπως το K1i...
Ειναι και με Windows Mobile.....
Δεν φαινεται κακο....
Αυτο το aGPS τι ειναι;;;; -
ναι...ξεκίνησε συνεργασία Microsoft με SE...έτσι γράφουν στο myphone έτσι δείχνει και το xperia x1.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
ναι...ξεκίνησε συνεργασία Microsoft με SE...έτσι γράφουν στο myphone έτσι δείχνει και το xperia x1.Αυτο δεν ειναι καλο..... Για μας που γουσταρουμε ΝΟΚΙΑ
-
πάσχο η Νοκια παρουσίασε το Ν96...
-
και πολυ αργησε
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
τα SE το SAR τους και οι χρήστες τους επιβεβαιώνουν τη θεωρία της φυσικής επιλογήςενδεικτικά μόνο:
Nokia E51 1.40
Nokia N73 RM-133 1.12
Nokia N77 1.28
Nokia N76 1.04
Nokia 6500 Slide 1.10
Nokia 6120 1.19
Nokia 5700 Xpressmusic 1.24HTC Touch Dual (P5500) 1.59
HTC P3300 Artemis 1.10Motorola Z8 RΑZR 1.13
Motorola Z3 RΑZR 1.02
Motorola L6 SLVR 1.33
Motorola W200 1.02LG Prada 1.29
πάντως όντως τα SE είναι ψηστήρια...αλλά όχι ότι κ η Νοκια πάει πίσω.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αυτο το aGPS τι ειναι;;;;To A είναι για τη λέξη Assisted, σα να λέμε ...υποβοηθούμενο gps. Ουσιαστικά, μέσω GPRS ή 3G, χρησιμοποιεί το δίκτυο που έχουμε για να πετύχει ταχύτερη σύνδεση και εντοπισμό της θέσης. Αυτό είναι το θετικό και είναι χρήσιμο αν θέλουμε γρήγορο 'κλείδωμα' θέσης πχ. ενώ βρισκόμαστε σε ένα κινούμενο αμάξι ή θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε γρήγορα άλλες εφαρμογές ή δυνατότητες της συσκευής που χρειάζονται το gps (πχ. για να τραβήξουμε γρήγορα μια φωτογραφία και να συμπεριλάβουμε και το γεωγραφικό της στίγμα). Το αρνητικό είναι ότι χρεώνεται. Αν λοιπόν δεν υπάρχει βιασύνη για γρήγορο εντοπισμό θέσης, το κοινό gps κάνει μια χαρά τη δουλειά και είναι δωρεάν.
-
να γραψω μερικα λογια για το HTC touch cruise?
πολυ ποιοτικη κατασκευη, με διαφορα οτι καλυτερο ειχα ποτε! Εξαιρεση το πλαινο ρυθμιστικο της φωνης που 'παιζει'
γρηγορη συσκευη! Τα 128ΜΒ ram κανουν εξαιρετικη δουλεια και ειναι μαλλον απιθανο να μεινεις απο μνημη ή να νιωθεις οτι καθυστερει το μηχανημα λογω ελλειψης μνημης.
πολυ καλο gps, εκτος σπιτιου βρισκει σημα σε 15-20''
ακομη και μεσα στο σπιτι βρισκει 2-5 δορυφορουςκαλη ακουστικη, καλο σημα gsm +3G +hsdpa.
καλυτερος και ευκολοτερος χειρισμος σε σχεση με πιο παλια pda. Θα ηθελα ομως 1-2 πληκτρα ακομη
καλη αυτονομια, πραγμα που σημαινει οτι το φορτιζεις το βραδυ, ανοιγεις το πρωι b/t + wifi και με 1 ωρα ομιλιας συν αρκετο σκαλισμα σε βγαζει ανετα μεχρι το βραδυ. Πιστευω οτι οταν στρωσει η μπαταρια και σταματησω λιγο να του βγαζω τα ματια, θα βγαζει 2-2,5 μερες.
δε μου αρεσει η υπολποιηση που εχει γινει για το Ελληνικο πληκτρολογιο. Δεν ειναι τοσο ευχρηστο οσο περιμενα.
οταν βρω χρονο να το σκαλισω σε ...βαθος θα επανελθω.
-
Ο χρήστης fog έγραψε:
Αυτο το aGPS τι ειναι;;;;
To A είναι για τη λέξη Assisted, σα να λέμε ...υποβοηθούμενο gps. Ουσιαστικά, μέσω GPRS ή 3G, χρησιμοποιεί το δίκτυο που έχουμε για να πετύχει ταχύτερη σύνδεση και εντοπισμό της θέσης. Αυτό είναι το θετικό και είναι χρήσιμο αν θέλουμε γρήγορο 'κλείδωμα' θέσης πχ. ενώ βρισκόμαστε σε ένα κινούμενο αμάξι ή θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε γρήγορα άλλες εφαρμογές ή δυνατότητες της συσκευής που χρειάζονται το gps (πχ. για να τραβήξουμε γρήγορα μια φωτογραφία και να συμπεριλάβουμε και το γεωγραφικό της στίγμα). Το αρνητικό είναι ότι χρεώνεται. Αν λοιπόν δεν υπάρχει βιασύνη για γρήγορο εντοπισμό θέσης, το κοινό gps κάνει μια χαρά τη δουλειά και είναι δωρεάν.
Κατι τετοιο κανει και το ΕΤΕΝ μου και γενικοτερα ολα τα PPC.
Μονο που αυτα κατεβαζουν μια φωρα καθε 4μερες μεσω gprs η οταν το συνδεεις στο cradle ενα αρχειο το οποιο βοηθα να κλειδωνει το σημα σχεδον αμεσως.
Ειναι τζαμπα ομως.... Χρειαζεται μονο να σαι συνδεδεμενος με το ιντερνετ -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
τα SE το SAR τους και οι χρήστες τους επιβεβαιώνουν τη θεωρία της φυσικής επιλογής
ενδεικτικά μόνο:
Nokia E51 1.40
Nokia N73 RM-133 1.12
Nokia N77 1.28
Nokia N76 1.04
Nokia 6500 Slide 1.10
Nokia 6120 1.19
Nokia 5700 Xpressmusic 1.24HTC Touch Dual (P5500) 1.59
HTC P3300 Artemis 1.10Motorola Z8 RΑZR 1.13
Motorola Z3 RΑZR 1.02
Motorola L6 SLVR 1.33
Motorola W200 1.02LG Prada 1.29
πάντως όντως τα SE είναι ψηστήρια...αλλά όχι ότι κ η Νοκια πάει πίσω.
Samsung
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
να γραψω μερικα λογια για το HTC touch cruise?.....................
οταν βρω χρονο να το σκαλισω σε ...βαθος θα επανελθω.
καμια φωτο θα το βγαλεις το καμαρι σου να το δουμε και μεις?
-
πολλη ωραιο το w580i inlove:
αλλα ειναι χαλασμενο
εχει προβλημα η καμερα
μου ειπαν απο το γερμανο να παω αυριο να το τσεκαρουν και αν οντος εχει προβλημα να μου δωσουν καινουργιο
τσαμπα περναγα ολα τα τραγουδια-βιντεο-φωτο
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]