-
Άσχετο, sv2 στο πάρκο της Αιγαίου είναι η φωτό?
-
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
έλα στώρα στην θέση του ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου Τιγκουάν να βλέπει οδηγό Πόρσε Καγιέν να το φωτογραφίζει...τι μπορεί να σκεφτεί;
Μα το προφανές... οτι προς το παρόν το τιγκουάν είναι πολύυυ πιο σπανιο από τις αναρίθμητες καγιέν που κυκλοφορούν...
-
Εμένα πάντως μ'αρέσει το Tiguan σαν σχεδιο...
-
Είναι εύπεπτο αυτοκίνητο εκεί που σε άλλα θες χρόνο να τα συνηθίσεις νομίζω ότι αυτό το δέχεσαι χωρίς δυσκολία. Βέβαια ο καθένας μας έχει τις προτιμήσεις του.
-
2 Cross Polo σήμερα! Το ένα ήταν κάποιας υπηρεσίας!
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
2 Cross Polo σήμερα! Το ένα ήταν κάποιας υπηρεσίας!ειδα κ εγω 1 την παρασκευη στη βουλιαγμενης
Χθες επισης στο περιφ γαλατσιου σκουρα 996 cabrio πηγαινε πολυ γρηγορα και εκανε και μερικες πορτες
-
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Τι αμάξι είναι αυτό?Έχει και ελληνικές πινακίδες.
Πάντως ο τύπος το είχε σε πολύ καλή κατάσταση.Αν και δεν ξέρω ποιά είναι η εργοστασιακή του έκδοση-εμφάνιση, μου άρεσε...
ΥΓ:Υποθέτω τα μαύρα φανάρια πίσω ήταν extra... ..εε..aftermarket.(Αν και θα με πρόλαβε κάποιος 'κλασσικός')... είναι το (VW) Karmann Ghia. Άραγε, έχω δει κανένα τέτοιο και 'γω ;
-
Αν μένεις Πάτρα, πολύ πιθανό να το ξαναδείς. Παρκάρει συχνά εκεί που το έχω τραβήξει και τώρα. (Ηρώων Πολυτεχνείου έξω από το W. )
2008-1956=52 ετών αμάξι? Και είναι σε τέτοια κατάσταση?Respekt!!
Αν και δεν μου αρέσουν τα κλασσικά αυτοκίνητα, αυτό το ερωτεύτηκα...Έχει ένα λίγο brutal σχήμαΑυτό μου μου έκανε περισσότερο εντύπωση είναι πως έχει κανονικές πινακίδες (και καινούριου τύπου)...Πώς και δεν έβαλε ΕΛΠΑ? (ή μήπως υπάρχει περιορισμός για τις μέρες και ώρες που το κινείς στο δρόμο?πχ μόνο μέρες που έχει κάποια εκδήλωση και μόνο συνεργείο-σπίτι και τούμπαλιν? )
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
2 Cross Polo σήμερα! Το ένα ήταν κάποιας υπηρεσίας!1 τέτοιο την προηγούμενη βδομάδα στην Παλλήνη με οδηγό 60χρονη.
Στην αρχή δε το γνώρισα...δεν ήξερα ότι βγαίνουν τέτοια. -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
(Αν και θα με πρόλαβε κάποιος 'κλασσικός')... είναι το (VW) Karmann Ghia. Άραγε, έχω δει κανένα τέτοιο και 'γω ;Αν και απέχω από το να χαρακτηριστώ 'κλασσικός' (4 χρόνια νομίζω), έχω βάλει τον Αύγουστο και εγώ ένα Karmann Ghia στο Carspotting που είχα δει στη Ρόδο. Το αυτοκίνητο έχει ελληνικές πινακίδες και είναι μόνιμο εκεί πέρα, αφού το βλέπω κάθε καλοκαίρι.
-
Audi A3 3.2 quattro σήμερα σε βενζινάδικο στο Ρέντη.
Ερώτηση: Υπάρχει νόημα να το προτιμήσει κάποιος έναντι του ** S3**; -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ερώτηση: Υπάρχει νόημα να το προτιμήσει κάποιος έναντι του ** S3**;Ναι,τα κυβικά είναι αναντικατάστατα.....και ο ήχος από τον εξακύλινδρο
+1
Έχω δει κι εγώ 2 φορές στο παρελθόν και τη μία άνοιγε κιόλας. Ο ήχος είναι πάρα πολύ ωραίος!!
http://uk.youtube.com/watch?v=QdB-ug4FeL4
http://uk.youtube.com/watch?v=8t_-cv6ei ... re=related -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ερώτηση: Υπάρχει νόημα να το προτιμήσει κάποιος έναντι του ** S3**;Ναι,τα κυβικά είναι αναντικατάστατα.....και ο ήχος από τον εξακύλινδρο
Επίσης καγκουρίζει λίγο το S3.
Ταυτόχρονα το Α3 το 3.2, αν του ξεκολλήσεις τα διακριτικά, δεν το ξεχωρίζεις από ένα 1.8Τ ή κι από ένα 1.6 (αν παραβλέψουμε την διπλή απόλοιξη και το λογότυπο quattro μπροστά).
Προσωπικά θα το επέλεγα σε σχέση με το S3, γιατί δε μου αρέσει να προκαλώ (αν είχα τα € για το s3 έτσι?). -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Αν μένεις Πάτρα, πολύ πιθανό να το ξαναδείς. Παρκάρει συχνά εκεί που το έχω τραβήξει και τώρα. (Ηρώων Πολυτεχνείου έξω από το W. )2008-1956=52 ετών αμάξι? Και είναι σε τέτοια κατάσταση?Respekt!!
Αν και δεν μου αρέσουν τα κλασσικά αυτοκίνητα, αυτό το ερωτεύτηκα...Έχει ένα λίγο brutal σχήμαΑυτό μου μου έκανε περισσότερο εντύπωση είναι πως έχει κανονικές πινακίδες (και καινούριου τύπου)...Πώς και δεν έβαλε ΕΛΠΑ? (ή μήπως υπάρχει περιορισμός για τις μέρες και ώρες που το κινείς στο δρόμο?πχ μόνο μέρες που έχει κάποια εκδήλωση και μόνο συνεργείο-σπίτι και τούμπαλιν? )
To εχω πετυχει κ εγω αρκετες φορες και οντως ειναι κουκλι...Για τις πινακιδες ΕΛΠΑ ισχυουν οσα ειπες παραπανω! Μονον μετακινηση για αγωνες κ event της ΕΛΠΑ και το πολυ 2 φορες τον μηνα για συντηρηση.Βεβαια το πως θα το ελεγξουν αυτο, αλλη υποθεση...
-
Ο χρήστης Scuderia rosso έγραψε:
To εχω πετυχει κ εγω αρκετες φορες και οντως ειναι κουκλι...Για τις πινακιδες ΕΛΠΑ ισχυουν οσα ειπες παραπανω! Μονον μετακινηση για αγωνες κ event της ΕΛΠΑ και το πολυ 2 φορες τον μηνα για συντηρηση.Βεβαια το πως θα το ελεγξουν αυτο, αλλη υποθεση...Ε...οι πινακίδες ΕΛΠΑ κάνουν και λίγο μπάμ
Αν σε πετύχει περιπολικό και δεν έχει event...ΥΓ:Βόλτες το βράδυ χαλαρά τςι κάνεις, αρκεί να αποφεύγεις τις εξόφθαλμες παρανομίες Βέβαια το να είσαι παράτυπος-παράνομος δεν είναι και πολύ ωραίο συναίσθημα
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Ερώτηση: Υπάρχει νόημα να το προτιμήσει κάποιος έναντι του ** S3**;Είχε κυκλοφορήσει πριν το S3.
Με το που βγήκε το S3, προτιμούν όλοι αυτό.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ερώτηση: Υπάρχει νόημα να το προτιμήσει κάποιος έναντι του ** S3**;Είχε κυκλοφορήσει πριν το S3.
Με το που βγήκε το S3, προτιμούν όλοι αυτό.
Εκτος αν θες το DSG, το οποιο μπαινει μονο στο 3.2.
Α! το 3.2 τουρμπίζεται και γινεται πολύ πιο γρηγορο από οποιοδηποτε 'φτιαγμενο' S3.... -
Ο χρήστης eyzhn έγραψε:
Α! το 3.2 τουρμπίζεται και γινεται πολύ πιο γρηγορο από οποιοδηποτε 'φτιαγμενο' S3....
Ναι..και το DSG και το Haldex πανε περιπατο!
Carspotting [#4]