-
-
'Επιθυμίες στο παρά πέντε' (original τίτλος 'Bucket list')
Εκπληκτική ταινία. Ρεσιτάλ ηθοποιίας και από τους δύο πρωταγωνιστές.
Αξίζει!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
'Επιθυμίες στο παρά πέντε' (original τίτλος 'Bucket list')Εκπληκτική ταινία. Ρεσιτάλ ηθοποιίας και από τους δύο πρωταγωνιστές.
Αξίζει!!
εμένα μου φάνηκε αρκετά επιφανειακό και ψιλο-μελούρα.... αλλά σωζόταν από το παίξιμο των 'γερόντων'...
-
Αυτό το παίξιμο είναι όλη η ουσία. Αλλά και το θέμα της ταινίας μόνο αδιάφορο δεν μπορείς να το χαρακτηρίσεις.
Είχε και την Shelby!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αυτό το παίξιμο είναι όλη η ουσία. Αλλά και το θέμα της ταινίας μόνο αδιάφορο δεν μπορείς να το χαρακτηρίσεις.Είχε και την Shelby!
Συμφωνώ, όσον αφορά το θέμα, και την τετρατροχη θεά.....
Δεν ξέρω όμως πως να το πω [δεν ειμαι κι ο Δανικας!] αλλά περίμενα την ταινια πιο 'δυνατη'. Εφυγα από την αίθουσα απλά ικανοποιημένος... Εστω. Καλή ήταν.
(Indianapolis ήταν?)
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:inlove:Κατάλαβα.... άλλος ένας Paul Newman fan.....
-
προ ολιγου ειδα το χιτμαν...
μια χαρα action movie που δε ξεφευγε και πολυ απο το παιχνιδι... δε καταλαβαινω γιατι εφαγε τοσο θαψιμο...
γελασα πολυ εκει που καταληγει ο χιτμαν σε ενα διαμερισμα και ειναι κατι μικρα που παιζουν το παιχνιδι
και η ολγιτσα.......
-
Το παιχνίδι το είχες παίξει εσύ; Εγώ απλά την περίμενα πιο σκοτεινή, δεν ξέρω, ποιο bad ass...
-
Σημερα θα δω επιτελους το 'Day watch.'
-
για δώσε καμιά πληροφορία για το στόρι...να δούμε εάν αξίζει το bandwidth μας...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το παιχνίδι το είχες παίξει εσύ; Εγώ απλά την περίμενα πιο σκοτεινή, δεν ξέρω, ποιο bad ass...εξαφανισε το θρησκευτικο του πραγματος αλλα δε νομιζω οτι βγηκε απο το πνευμα....
εγω να παιξω χιτμαν?χιχιχιχιχιχιχιχιχ........
-
Πριν από λίγο γύρισα από τον κινηματογράφο όπου είδα το 'John Rambo'. Σε αντίθεση με ότι περίμενα, η ταινία ήταν πολύ καλή (για το είδος της). Οι σκηνές ήταν ρεαλιστικότατες (άρα 'είχαν αρκετό αίμα') και όχι ψεύτικες. Κοίταξα για πρώτη φορά το ρολόι μου 5 λεπτά πριν το τέλος της ταινίας γιατί, ενώ από την εξέλιξή της φαινόταν ότι τελείωνε, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είχε περάσει τόση ώρα.
Καμία σχέση με το σήκουελ του Rocky που ήταν πατάτα.Επίσης, προχθές είδα την 'Εξιλέωση'. Ωραία ταινία με ενδιαφέρον τέλος, χωρίς ωστόσο να είναι η ταινία που κάνει τη διαφορά.
-
+1 για τον John Rambo...
Μαζί την είδαμε
-
Λέτε να τα δώσω τα γκαφρά και να την δω; Έχω και τον todd να δω.
-
Δηλαδή η Εξιλέωση σας άρεσε ας 'ούμ'?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λέτε να τα δώσω τα γκαφρά και να την δω; Έχω και τον todd να δω.Για Rambo-style δεν ήταν άσχημη...
_
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δηλαδή η Εξιλέωση σας άρεσε ας 'ούμ'?Η βαρεμάρα στην μέση προσωπικά ήταν ανείπωτη, αλλά το τέλος και μουσική έφεραν θετικό πρόσημο.
-
Krusenstern για πέρνα μία από το Film Quiz !, σου λέει τίποτα η σκηνή που έβαλα;
_
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δηλαδή η Εξιλέωση σας άρεσε ας 'ούμ'?
Η βαρεμάρα στην μέση προσωπικά ήταν ανείπωτη, αλλά το τέλος και μουσική έφεραν θετικό πρόσημο.
Το τέλος απλά εξισορρόπησε 2 ώρες βαρεμάρας για μένα, όχι και θετικό... Περί μουσικής... δεν ήξερα ότι αυτός ο σπαστικός ήχος γραφομηχανής που ταλαιπωρούσε τα τύμπανά μου σε ΟΛΗ την ταινία λογίζεται ως soundtrack
Γενικώς...
Κινηματογράφος - Ταινίες [#4]