-
ναι αλλά κι αυτοί δέχονται πιέσεις κι απ'τ'αφεντικά τους, να έχουν ξεμπερδέψει σ'ένα καθόλου μη εύλογο διάστημα, αλλά πολύ πιο αδύνατο
-
Σήμερα το πρωί νταλίκα στη παραλιακή που μετέφερε 2 τεράστια μαρμάρινα κομμάτια που το καθένα πρέπει να ζύγιζε πάω από 10 τόνους πήγαινε όπως να ‘ναι. Τα είχε «δεμένα» δε με έναν ιμάντα της πλάκας στο καθένα που στη παραμικρή στραβή δεν πρόκειται να αντέξει με τίποτα. Και έρχομαι να ρωτήσω. Τόσοι αστυνομικοί σε κάθε φανάρι της παραλιακής δεν το πρόσεξαν? Πρέπει να γίνει κάποιο δυστύχημα πρώτα και μετά να αρχίσουμε να ρίχνουμε ευθύνες και να αναθεματίζουμε τη κακιά στιγμή? Είναι σημαντικότερο να ρυθμίζουμε τη κίνηση στα φανάρια από το να φροντίζουμε για την ασφάλεια όσων κινούνται και είναι στο έλεος μερικών ασυνείδητων?
-
Δεν ειναι δουλεια τους αυτη. Τους εβαλαν εκει για να ρυθμιζουν τα φαναρια, και αυτο θα κανουν. ΜΟΝΟ. Αιντε τωρα και εσυ που ζητας απο δημοσιο υπαλληλο να αναλαβει πρωτοβουλια και να κανει κατι διαφορετικο απο αυτο που του εχουν αναθεσει, που νομιζεις οτι βρισκεσαι?
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Στην Αγγλία τους θεωρούν εδώ και χρόνια εγκληματίες των δρόμων. Στην Ελλάδα είναι ψιλονέο φρούτο. Αναφέρομαι στα βανάκια που πάνε χωρίς αύριο. Τώρα μάλιστα που μία 'κλούβα' 150αρίζει για πλάκα...Αναμφίβολα βασιλιάδες του ζωικού βασιλείου των βαν είναι οι οδηγοί της UPS. Οι τύποι είναι για δέσιμο. Τσίτα 140-150 με υπερυψωμένα Transit, κολητά στο 1 μέτρο από τον μπροστινό τους.
Σήμερα ένας τέτοιος με έφερε στο παρά τσακ να παρω τηλ. την αστυνομία στην Α.Ο. (παρότι δεν το έκανε σε εμένα).καλά η ΑΟ είναι hot spot για τέτοια σκηνικά (UPS&DHL έχω δει εγώ)
φεύγουν απο παραλαβές απο αεροδρόμιο και πηγαίνουν χωρίς αύριο
ευτυχώς τους προσπερνάω και τελείωνει -
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Για όνομα του Θεού. Ας τους κλείσει κάποιος μέσα!!!ελπιζω ηδη να ειναι πισω απο τα σιδερα
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν ειναι δουλεια τους αυτη. Τους εβαλαν εκει για να ρυθμιζουν τα φαναρια, και αυτο θα κανουν. ΜΟΝΟ. Αιντε τωρα και εσυ που ζητας απο δημοσιο υπαλληλο να αναλαβει πρωτοβουλια και να κανει κατι διαφορετικο απο αυτο που του εχουν αναθεσει, που νομιζεις οτι βρισκεσαι?Μήπως όμως αν τον έβλεπες να έχει σταματήσει την νταλίκα στην άκρη του δρόμου και να μιλάει με τον νταλικέρη για την 'παράβαση' του και η κίνηση να είναι ένα μπάχαλο μήπως θα έλεγες το ίδιο για τον κ#$οτροχονόμο που αντί να ρυθμίσει την γα$%^& κίνηση, μιλάει με τον νταλικιέρη?
Δυστυχώς χρειάζεται και λίγη κατανόηση ... Αυτοί οι 'δημόσιοι υπάλληλοι' των 800 ευρώ δεν φταίνε σε τίποτα ... Το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι ... όχι απο την ουρά... -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Στην Αγγλία τους θεωρούν εδώ και χρόνια εγκληματίες των δρόμων. Στην Ελλάδα είναι ψιλονέο φρούτο. Αναφέρομαι στα βανάκια που πάνε χωρίς αύριο. Τώρα μάλιστα που μία 'κλούβα' 150αρίζει για πλάκα...Αναμφίβολα βασιλιάδες του ζωικού βασιλείου των βαν είναι οι οδηγοί της UPS. Οι τύποι είναι για δέσιμο. Τσίτα 140-150 με υπερυψωμένα Transit, κολητά στο 1 μέτρο από τον μπροστινό τους.
Σήμερα ένας τέτοιος με έφερε στο παρά τσακ να παρω τηλ. την αστυνομία στην Α.Ο. (παρότι δεν το έκανε σε εμένα).Έμαθαν από τους συναδέλφους τους στο εξωτερικό και τα 'κόλπα' του σιναφιού.
Αυτοκόλλητο:
'How do I drive?
Call: 695665FUCKU' -
Καινούριο γρατζούνισμα στον προφυλακτήρα, αρκετούτσικο.
-
πώς? ποιά το έκανε?
-
Κάποιος ο οποίος πάρκαρε/ξεπάρκαρε. Σήμερα το πρωί έγινε. Με έχουν ξεσκίσει ρε γμτ.
-
δυστυχώς Κων/νε από αυτό δεν γλιτώνουμε με τίποτα. Ζώα είναι Ζώα. Δεν τους νοιάζει τίποτα.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν ειναι δουλεια τους αυτη. Τους εβαλαν εκει για να ρυθμιζουν τα φαναρια, και αυτο θα κανουν. ΜΟΝΟ. Αιντε τωρα και εσυ που ζητας απο δημοσιο υπαλληλο να αναλαβει πρωτοβουλια και να κανει κατι διαφορετικο απο αυτο που του εχουν αναθεσει, που νομιζεις οτι βρισκεσαι?
Μήπως όμως αν τον έβλεπες να έχει σταματήσει την νταλίκα στην άκρη του δρόμου και να μιλάει με τον νταλικέρη για την 'παράβαση' του και η κίνηση να είναι ένα μπάχαλο μήπως θα έλεγες το ίδιο για τον κ#$οτροχονόμο που αντί να ρυθμίσει την γα$%^& κίνηση, μιλάει με τον νταλικιέρη?
Δυστυχώς χρειάζεται και λίγη κατανόηση ... Αυτοί οι 'δημόσιοι υπάλληλοι' των 800 ευρώ δεν φταίνε σε τίποτα ... Το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι ... όχι απο την ουρά...Οχι, θα του ελεγα και μπραβο που ασχοληθηκε. Οσο για το τελευταιο, δεν χρειαζεται να εχεις σωστο αφεντικο για να εχεις συνειδηση, ουτε να βγαζεις πολλα λεφτα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κάποιος ο οποίος πάρκαρε/ξεπάρκαρε. Σήμερα το πρωί έγινε. Με έχουν ξεσκίσει ρε γμτ.Μη το σκέφτεσαι. Έτσι θα γίνει όλο το αμάξι εκτός αν αλλάξεις πόλη/κράτος.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Κάποιος ο οποίος πάρκαρε/ξεπάρκαρε. Σήμερα το πρωί έγινε. Με έχουν ξεσκίσει ρε γμτ.
Μη το σκέφτεσαι. Έτσι θα γίνει όλο το αμάξι εκτός αν αλλάξεις πόλη/κράτος.
Kαι αυτό του το λες για να τον παρηγορήσεις;
-
Έχει αυτό το κάτι ο Λεωνίδας...
-
UPS drivers suks
Ακομα και οταν εχουν βγει απο ΑΟ και πανε για Βαρης κοροπιου πανε σαν μουρλοι
Μετα θα γραψω και για ενα ζωο λεοφοριατζη χθεσινοβραδυνο
-
Ζώον ο κωλόγερος με την Carina E που χθες ξεπάρκαρε 'διά της ακοής' στη Λεωφόρο Δημοκρατίας στα Χανιά, στραπατσάροντας τη μούρη ενός Almera που βρισκόταν πίσω του. Εννοείται ότι ο γελοίος εξαφανίστηκε μετά.
-
Τρία τα ζώα χθες στο Βόλο. Κατά τύχη (;) δύο με Αθηναϊκές πινακίδες και ένας ταρίφας.
Το πρώτο ζώο 'ψαχνόταν' για κόντρα μάλλον γιατί όταν κάποια στιγμή επιτάχυνα λίγο πιο γρήγορα από το 'φυσιολογικό' θεώρησε πρέπον να επιταχύνει, να χωθεί στα δεξιά μου και να κινηθεί κατά πάνω μου (ήταν δεν ήταν 10εκ.) αφού δεν είχε αρκετό χώρο για να συνεχίσει ευθεία. Τελικά, αναγκάστηκε να κόψει αφού δεν έκανα πολύ αριστερά.
Ο ταρίφας σε κεντρικό δρόμο του Βόλου (Ιάσωνος) είχε διπλοπαρκάρει και λίγο πριν φτάσω δίπλα του ξεκίνησε κι έκανε αριστερά κατά πάνω μου. Κόρνες, φρένα και τιμόνι αριστερά (είχα δει ακριβώς πιο πριν ότι δεν ερχόταν κανένας). Καταφέρνω στο τσακ να αλλάξω λωρίδα χωρίς να χτυπήσω τις κορίνες που χωρίζουν τις λωρίδες. Κοιτάω λοξά πίσω και βλέπω τον ταρίφα που έχει σταματήσει (βγήκε μόνο καμιά 20-30εκ.) να κάνει γκριμάτσες σα να λέει 'σιγά ρε φίλε, τι φωνάζεις'.
Το τελευταίο ζώο αποφάσισε εντελώς αψυχολόγητα να στρίψει απότομα αριστερά (σχεδόν με τα τέσσερα) σε κάθετο δρόμο ενώ βρισκόταν λίγο μπροστά και δεξιά από λεωφορείο που ήθελε να στρίψει στον ίδιο δρόμο. Αν και δε χρειάστηκε να πατήσει φρένο το λεωφορείο, ο οδηγός του πρέπει να τρόμαξε λίγο.
Υ.Γ. Το τρίτο ζώο ήμουν εγώ
-
Ο .............. (συμπληρώστε τη λέξη) με την ασημένια BMW σειράς 5 που σταμάτησε στην αριστερή λωρίδα της Βεΐκου αμέσως μετά από αριστερή καμπή χωρίς ορατότητα, για να δει το τρακάρισμα που είχε γίνει στο αντίθετο ρεύμα, μάλλον αξίζει μια θέση σε αυτό το θέμα.
-
Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και ακόμη έξι τραυματίστηκαν -εκ των οποίων ένας σοβαρά-, όταν ένα όχημα συγκρούστηκε μετωπικά με ένα άλλο και ακολούθησε καραμπόλα πέντε αυτοκινήτων, στο 391ο χλμ του οδικού άξονα Πατρών-Αθήνας-Θεσσαλονίκης-Ευζώνων, αργά το απόγευμα της Παρασκευής.
Συγκεκριμένα, το δυστύχημα συνέβη όταν ο 47χρονός Αστέριος Σδούγκας εισερχόμενος με το αυτοκίνητο του στην εθνική οδό από παρακείμενη δρόμο, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα όπου κινήθηκε για τρία έως τέσσερα χιλιόμετρα και εν συνεχεία συγκρούσθηκε μετωπικά με διερχόμενο ΙΧ.
Από τη σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων προκλήθηκε καραμπόλα με τα οχήματα που ακολουθούσαν.
Αποτέλεσμα ήταν να χάσει τη ζωή του ο 47χρονός, να τραυματιστεί ένας άλλος άνθρωπος σοβαρά και ακόμη πέντε άλλοι ελαφρά. Όλοι οι τραυματίες διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
Στον χώρο του δυστυχήματος έσπευσαν Αστυνομία και δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ η κυκλοφορία για ένα διάστημα διεξήχθη μέσω παράδρομου.
Τωρα αμα εγω πω καλα να παθει, θα μου τα χωσετε παλι?
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]