-
[quote='Nick-K']Πήγα στον οδοντίατρο τις προάλλες και είδα πως πήρε την EOS 400D πριν 2-3 μήνες. Μου είπε πως την πήρε 1100
-
Είχε ένα φακό αλλά δεν γνωρίζω λεπτομέριες..
-
[quote]Πήγα στον οδοντίατρο τις προάλλες και είδα πως πήρε την EOS 400D πριν 2-3 μήνες. Μου είπε πως την πήρε 1100
-
Και του είπα πως μου φάνηκαν πάρα πολλά και μου έλεγε πως την πήρε μια χαρά...
Του είπα επίσης πως ένας ξάδερφος μου πήρε το καλοκαίρι την OLYMPUS E-500 με 2 φακούς στα 500-550 -
Ε λογικά θα πήρε σώμα + (όχι φακό 18/55)
-
Μόλις έκανα edit το παραπάνω post μου
-
Για τον οδοντίατρο με την eos πήγαινε το δικό μου
-
Ωπ, sorry!
-
Για όσους γνωρίζουν,θέλω να βρω μια φωτογραφία να την κάνω αφίσα για να καλύψω μια επιφάνεια γύρω στα 2,00 μέτρα ύψος και 1,15μ πλάτος...Υπάρχουν κάπου στο νετ τόσο καλής ανάλυσης φωτο?
-
SD Card HighSpeed 1GB 14,00 €
Ansmann PHOTO CAM III Power-Set plus 24,90 €
Canon PowerShot A720 IS 191,00 €
Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
Ανάλυση
8,0 MegapixelΖοοm
6Χ οπτικό Zoom με σταθεροποιητή 35-210mmΟθόνη
2,5' ιντσώνΠλέον
DIGIC III Prozessor
Face DetectionAF/AE/FE
ISO 1600, High ISO Auto & Auto ISO Shift
USB 2.0 Hi-Speed
Print/Share-Taste
PictBridge ΣυμβατότηταΔιαστάσεις
97,3 x 67,0 x 41,9 mmΒάρος
200 g**Συνολική Αξία 3 προϊόν/ντα 229,90 €
Συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.(19%) 36,71 € **Πώς σας φαίνονται τα παραπάνω;Eίναι από εδώ:
Βγαίνει λίγο πάνω από 20 ευρώ το μήνα μέσω mastercard
-
Άλλες μηχανές αργούν να εστιάσουν, άλλες αργούν ανάμεσα στις φωτογραφίες, άλλες ξοδεύουν τη μπαταρία, σε άλλες δεν μου αρέσουν τα χρώματα/βάθος/ταχύτητα.
Αν βγάζει καλές φωτογραφίες (πάντα στο αυτόματο) και σε βολεύει...
-
Canon Powershot A720 219
-
[quote='leroef']SD Card HighSpeed 1GB [b]14,00
-
Με την 710is που έχω εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος πάντως. Η τιμή ακούγεται πολύ καλή!
-
Σήμερα το πρωί έπεσε κάτω η Sony που είχα έδω και 3 χρόνια με ανοικτό το φακό και τελείωσαν τα ψωμιά της....
Σκέφτομαι να τα χώσω μια και καλή και να πάρω την Canon G9 (την βρίσκω 430
-
[quote='cmarin']Σήμερα το πρωί έπεσε κάτω η Sony που είχα έδω και 3 χρόνια με ανοικτό το φακό και τελείωσαν τα ψωμιά της....
Σκέφτομαι να τα χώσω μια και καλή και να πάρω την Canon G9 (την βρίσκω 430
-
sony DSC-W90
8,1 250 ευρωsony DSC- W200
12,1 350 ευρω -
-1 για την ixus. Το μόνο πλεονέκτημα της είναι η φορητότητα σε σχέση με μία σειρά Α της canon.
Άσε που η Α710, που μου έχει πέσει μία φορά χοντρά, δεν έπαθε τίποτα, ενώ η ixus διαλύθηκε όταν έπεσε πάνω σε χαλί . -
Με 1000 για τη σειρά Α της canon... η μόνη κόμπακτ που άντεξε στα χέρια μου 5 χρόνια (!!! και ακόμα παίζει). Με manual ρυθμίσεις θα μάθεις και τα μυστικά της φωτογραφίας, αν θέλεις να ψαχτείς ή απλά να παίξεις.
Εγώ της είχα πάρει και ευρυγώνιο converter που την κατεβάζει στα 24mm και πραγματικά την έχω καταφχαριστηθεί! -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
sony DSC-W90
8,1 250 ευρωsony DSC- W200
12,1 350 ευρωΣυμφωνώ αλλά και στα δύο το προηγούμενο μοντέλο.
-
Η W80 είναι φτηνότερη
-
Η Τ100 είναι ΚΑΛΥΤΕΡΗ (από Τ200).
-
Φωτογραφία. Ασχολείστε;