-
Ο χρήστης Mike Daskalakis έγραψε:
Μιλάτε για το μοντέλο 1.8 ΤFSi με 160 HP/5.000 σ.α.λ., 25,5 Kgm/1.500 σ.α.λ. που ανακοινώνει μικτή κατανάλωση στα 5,7 lt/100 Km ?????Σε ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα αυτοκίνητα, η τυποποιημένη κατανάλωση από την πραγματική απέχει παρασάγγας. Η τυποποιημένη ανακοινώνεται και είναι χρήσιμη για να συγκρίνεις αυτοκίνητα ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ (αφού όλα είναι μετρημένα με τον ίδιο τρόπο), αλλά όχι για να μάθεις πόσο καίει το αμάξι σου στ' αλήθεια. Μετριέται σε εργαστηριακές συνθήκες.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
θα δούμε το μοτέρ αυτό σε passat ?????
Λογικό είναι, αφού θα τον δούμε και στο νέο Α4!
μπηκε και στο passat. πολυ καιει!!!!!!
-
Ο χρήστης nikodoc_z4 έγραψε:
θα δούμε το μοτέρ αυτό σε passat ?????
Λογικό είναι, αφού θα τον δούμε και στο νέο Α4!
μπηκε και στο passat. πολυ καιει!!!!!!
To έχεις δοκιμάσει και το λές αυτό; Αν ναι μπορείς σε παρακαλώ να δώσεις κάποια επιπλέον στοιχεία γιατί με ενδιαφέρει;
-
το λεω γιατι απεχει πολυ απο την τυποποιημενη. περιπου 2πλασια in real world. το εχει ενας φιλος και εχει 11lt μεση και ζει σε χωριο. καθολου σταματα ξεκινα και μικρες ταχυτητες. ενταξει τρεχει λιγο αλλα οχι 200αρες! παντως 11lt για την υποδυναμη του ειναι καλα θα ελεγα. και επισης σε τετοιους κινητηρες η επιλογη ειναι δικη σου. θες τα επιπλεον τουρμποαλογα? πληρωσε τα. θες νορμαλ αποδοση? 8-9lt
-
εγώ πάντως που το πήρα βόλτα μου έκανε εντύπωση η δύναμή του πάνω απο τις 5.000 που πραγματικα νοιωθεις οτι είναι σταθερή μέχρι τον κοφτη. Έτη φωτός μπροστά απο τον 20ν. στρίβει κίολας, θα μπορούσε άνετα να κινεί και το rs νομίζω. Το ποιό άσχημο στο αυτοκίνητο είναι τα φρένα που ζορίζονται πραγματικά πολύ μαυτήν την δύναμη(και φανταστείτε οτι αυτό που οδήγησα φορούσε καινούρια bridgestone) και ειδικά αν το αμολήσεις σε καμμια κατηφόρα θα εύχεσαι να είχαν βάλει και κλαπέτο για να σταματάς! Αλλά απο την άλλη με τόσα λεφτά δεν πρέπει να έχεις κανένα μα κανένα παράπονο...στο κάτω κάτω, άλλαζεις τακάκια και ίσως στρώσει η κατάσταση...
-
μέγιστη ιπποδύναμη στις 5.000 δεν έχει ?
γιατί να το πας παραπάνω ???
Scoda Octavia5 TSI - 160HP