-
απο τι αμαξι..?
Αλεξανδρε θα πας το Σαββατο..
α ρε Ευαγγελε να μην μπορεις να χαβαλεδιαζαμε (ωραια λεξη) λες να παω..? -
http://www.youtube.com/watch?v=yOtv4kN- ... re=related
κερναει το μαγαζι -
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
Για πειτε ποιοι θα πατε το Σαββατο..??
στην ''πλοηγηση''..Εγώ!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
στην ''πλοηγηση''..Εγώ!
Και εγώ (αλλά ξάπλα στην κουρσα λέμε! )...
τώρα που το σκέφτομαι όλα τα δυσκολα μου βάζετε εμένα! Πλοήγηση; Γρίφοι; Παλι νουμερα και ταμπέλες θα ψάχνω;;; (ή μήπως καλύτερα, να βρούμε κανέναν φούρνο στην ειδική και να απολαύσουμε την κίνηση, όπως με τον Ευάγγελο; ) -
Καλημέρα,
Μετά από παρότρυνση ένας παλιός φίλος έγραψε την 'Ωδή στον Ιστορικό' (Τραγουδιέται με το έτερον σας ύμιση σε πρώτη και δεύτερη φωνή σε μουσική Γ.Μηλιώκα)
Πάντα ονειρευόμουνα ένα παλιό σαπάκι
Mόνο αυτό μάς έλειπε, τώρα τι να σου πω
Πάντα γκρινιάρα ήσουνα κι αγύριστο κεφάλι
Κι εσύ είχες την απαίτηση να πάρω ΠορσικόΉθελα στον στόλο μου να υπάρχει μιά Φερράρι
Ήθελα στην θέση πάρκιγκ μου ένα μοτοσακκό
Παλιές μοτοσυκλέτες σου θα ’θελα να ’χες κάψει
Μέσα στο Φόρουμ θα ’θελα να ’σαι πιο σοβαρόςΠόσο άλλαξες, πόσο άλλαξα
Τα όνειρά μου κόκκινα, τα όνειρά μου άσπρα
κλάσικ μαζί που πλύθηκαν κι έχουνε γίνει ροζ
κλάσικ μαζί που πλύθηκαν κι έχουνε γίνει ροζΉθελα στα γενέθλια να μου ’περνες τογιότα
Ήθελα στα γενέθλια μόνος μου να οδηγώ
Να με γλυκονανούριζες τα βράδια με βεμπέρια
Άσε με, πήγε τέσσερις, θέλω να κοιμηθώKοίτα καλέ πού έμπλεξα, θα σκάσω απ’ το κακό μου
Πάνω που ετοιμαζόμουνα το ίδιο να σου πω
Βρε, αν είχα χώρο , θα ’κανα εν τέλει το δικό μου
Εγώ να δεις τι θα ’κανα, μα έλα που σ’ αγαπώΠόσο άλλαξες, πόσο άλλαξα...
-
Ωραίος!!!
Το θέλουμε σε ζωντανή εκτέλεση στο youtube!!!!
-
Πολυ καλο
-
Videoclip στο youtube άμεσα!!!
Φωνή λαού οργή Θεου!!!! -
τι λέτε για αυτό?
Item number: 200194637100
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
τι λέτε για αυτό?Item number: 200194637100
λέμε ότι αν ειναι για το ΑΜΙ σου, και αν εχεις λιγοτερα απο 20 επιπλέον αποθηκευμένα κάτω από τον καναπέ του σαλονιού σου για ενδεχόμενη μελλοντική χρήση από τα εγκόνια σου στα επόμενα 75 χρόνια... ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
στην ''πλοηγηση''..Εγώ!
ίσως έρθω καμιά βόλτα απο τερματισμό...να χαζέψω λίγο
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
στην ''πλοηγηση''..Εγώ!
Κι εγώ!
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
τι λέτε για αυτό?
Item number: 200194637100
λέμε ότι αν ειναι για το ΑΜΙ σου, και αν εχεις λιγοτερα απο 20 επιπλέον αποθηκευμένα κάτω από τον καναπέ του σαλονιού σου για ενδεχόμενη μελλοντική χρήση από τα εγκόνια σου στα επόμενα 75 χρόνια... ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ!
...
-
καλημερα, ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ...
-
Εμαθα οτι μελη του forum πηραν μερος σε εκδηλωση εντυπωσεις ..?
και πως πηγανε..? -
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
και πως πηγανε..?O 'ΘΡΥΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ'* θριάμβευσε στην 4η γενικής! Συγχαρητήρια!
- τίτλος επισήμως αποδοθείς κατά την διάρκεια της εκδήλωσης απονομής. Κατά συνέπεια περαιτέρω εξηγήσεις είναι περιττές!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
και πως πηγανε..?O 'ΘΡΥΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ'* θριάμβευσε στην 4η γενικής! Συγχαρητήρια!
- τίτλος επισήμως αποδοθείς κατά την διάρκεια της εκδήλωσης απονομής. Κατά συνέπεια περαιτέρω εξηγήσεις είναι περιττές!
Δηλαδη, λεπτομερειες...
-
Μιλάμε για τον Εγγλέζο που Γαλλοφέρνει τελευταίως και Στούμπεψε για να συνοδηγήσει την μοναδική θεά των ελληνικών ρεγκιουλαριτέ!
-
Επίσης, το audi μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν χαμπάριασε τίποτα από την ταλαιπωρία της πλοήγησης. Αυτό που δε σου είπα χτες, Νίκο, ήταν που με ρώτησε ένας παλιός φίλος με τι έχω έρθει και του λέω 'να, με αυτό το 100ρι' και κατευθείαν μου απαντά 'αλήθεια λες και το χαζεύαμε τόση ώρα, πότε το πήρες;;; '
Κάνε μου μια καλή τιμή να το πάρω...
Εγώ έχω παράπονο που στην οδό Πραξιτέλους είχε σβηστεί το βελάκι προς τα δεξιά από το roadbook μας και γυρίζαμε γύρω γύρω μια ώρα να βρούμε το ρημαδιασμένο τον μετασχηματιστή στο πουθενα!!!!
Αλλιώς τη 2η θέση την είχαμε σίγουρη!
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών" [#2]