Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
έφτασα 75 κιλά από 90 που ήμουνα πριν 3-4 μήνες, βασικά νοιώθω κουρασμένος αυτό τον καιρό στην εξεταστική και έχω 4 ακόμη μαθήματα, Με είδε σήμερα ο θείος μου μετά από 2 βδομάδες περίπου και μου λέει ο πατέρας μου ότι σε είδε ο θείος σου κομμένο. Κάτι παίζει, η όρεξη δεν μου έχει κοπεί καθόλου.
Δεν είναι άσχημη ιδέα να ελέγξεις το θυρεοειδή σου (τις ορμόνες του)
πίστεψε με χώρις να κάνω εξετάσεις, ξέρω ότι οι ορμόνες μου είναι απόλυτα καλές, μιας και ακουλουθώ πρόγραμμα διαιτολόγου
Giannispolo, καμία σχέση το ένα με το άλλο, αν και δεν είναι σωστό να δίνουμε ιατρικές συμβουλές μέσω ίντερνετ, δεν είναι κακή ιδέα να το ψάξεις.
Κεντρικού τύπου άπνοια είναι η άπνοια η αιτιολογία της οποίας προέρχεται από το κεντρικό νευρικό σύστημα, ενώ περιφερικού τύπου είναι λόγω άλλων αιτιών (συνήθως αποφρακτική). Στην κεντρικού τύπου σταματάς να προσπαθείς να αναπνεύσεις, ενώ στην αποφρακτικού τύπου κάτι φράζει τον αεραγωγό.
Αρθρίτιδα είναι η φλεγμονή άρθρωσης ή αρθρώσεων οποιασδήποτε αιτιολογίας ενώ ρευματοειδής αρθρίτις είναι αυτοάνοσο νόσημα (το σώμα επιτίθεται σε μέρη του εαυτού του). Συνήθως επιτίθεται σε συγκεκριμένες αρθρώσεις αλλά πολλές φορές προσβάλλει και άλλα μέρη του σώματος.
Αυτά χωρίς να είμαι ειδικός, σαν γενικές κατευθύνσεις