-
Εχει μία απίστευτη σκηνή σ'αυτή την ταινία του Λουί Ντε Φυνες, που οδηγεί το Mehari του λέει ο επιλοχίας από δίπλα ότι δεν πηγαίνει αρκετά γρήγορα και να του δώσει το τιμόνι να οδηγήσει εκείνος. Ο Λουί Ντε Φυνές βγάζει το τιμόνι ενώ τρέχουν, το παίρνει ο άλλος το βάζει μπροστά του και συνεχίζει να οδηγεί. Όταν φτάνουν το βγάζει πάλι, του το δίνει κι ο Ντε Φυνές το ξαναβάζει στη θέση του !!!!
-
-
Απιστευτη σκηνη οντως , την εχω την ταινια σε ντιβιντι
-
-
Απο τη Χρυσή Ευκαιρία:
CITROEN 2CV V6, 600 cc, μοντ. '71, μπλε, καινούρια λάστιχα, εξάτμιση, ρουλεμάν, πολλά ανταλλακτικά, τιμή 1.500 ευρώ
Είναι αυτό που λέγαμε κάποτε, η κορυφαία βελτίωση σε 2CV. Απο το σήμα '2CV6 Special' κόβουμε το '2C' και μένει 'V6 Special'
-
-
-
ΩΧ...... θα το μυριστεί.....
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
ΩΧ...... θα το μυριστεί.....αυριο θα ναι εκει για αυτοψια
-
που χάθηκε αυτός ο GeoKy;
κάπου αλλού τα λοιδωρούν τα ταπεινά Γαλλικά αυτοκινητάκια αλλά εγώ κοίτα τι πήρα σήμερα: (σε 1/87!!)

-
εεε, ναι και ένα τέτοιο σε 1/43 για να μην παθαίνω στέρηση:

-
Είχα πάρει ένα 43άρι Μεχαρί και απογοητεύτηκα...καθόλου ρεαλιστικό...το αμάξωμα ήταν μεταλλικό!
-
-
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
αυτό ήταν του πολύ καλού μου φίλου του Κώστα ο οποίος το πούλησε σε γνωστό μηχανικό Citroen στην Αθήνα.
Εδω ειμαι . .
Και δεν ειπες τιποτα Προεδρε να το παρω ;
για να θέλει κάποιος δεξιοτίμονο ami super πρέπει να έχει μεγάλο πρόβλημα
να χαίρεσαι που δεν σε σκέφτηκα λοιπόν -
Θα πηγαινε κατευθειαν για ιστορικο και θα την εβγαζε κυριως στο κλειστο γκαραζ μου
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Θα πηγαινε κατευθειαν για ιστορικο και θα την εβγαζε κυριως στο κλειστο γκαραζ μουok να σου δώσω τηλέφωνο να το αγοράσεις.
Ενδιαφέρεσαι? -
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Θα πηγαινε κατευθειαν για ιστορικο και θα την εβγαζε κυριως στο κλειστο γκαραζ μου
ok να σου δώσω τηλέφωνο να το αγοράσεις.
Ενδιαφέρεσαι?Τωρα ο μηχανικος θα το δινει διπλη τιμη , αν το δινει . .
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
ok να σου δώσω τηλέφωνο να το αγοράσεις.
Ενδιαφέρεσαι?Τωρα ο μηχανικος θα το δινει διπλη τιμη , αν το δινει . .
δοκίμασε...θες το τηλ?
Classic Citroen Forum