-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ο γκάρτνερ.Ξανθό μαλλάκι και θα τρως Χ από ρέιτσελ 24/7?
-
Χ από ρέιτσελς τρώω έτσι και αλλιώς. Το ξανθό μαλλάκι μπορούμε να το αφήσουμε έξω, θα φοράω την φουξ μου μπλούζα.
-
αμέρικαν pub το κάνατε
-
Μπορεί να μου πει κάποιος πού είναι το μαγαζί του γιακούμπ? tx
-
Άσχετο ως προς την προηγούμενη ροή των θεμάτων
Ανακάλυψα ένα βενζινάδικο στην Ιωνία (Διαβατά) με κατεύθυνση προς τη Χαλκηδόνα. Είναι της φίρμας El Petrol και έχει πάντα την 95άρα φθηνότερη κατά πολύ και από την ΕΚΟ που βρίσκεται παραπλεύρως των διυλιστηρίων. Τελευταία φορά που φούλαρα είχα την βενζίνη 0.99 ευρώ ανά λίτρομ ενώ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είχε και 1,10 ευρώ ανά λίτρο. Το δε βενζινάδικο έχει πάντα τρελή ουρά να περιμένει για γέμισμα και προσφέρει και δωρεάν πλύσιμο σε βούρτσα. Το αυτοκίνητό μου Corolla AE80 μοντέλο 1984 με περίπου 40 λίτρα ρεζερβουάρ και οικονομική οδήγηση βγάζει αυτονομία πάνω από 550 χιλιόμετρα, με αντιοικονιμική γύρω στα 350 χιλιόμετρα. Γενικά είμαι ευχαριστημένος και έχω δοκιμάσει πολλά και διαφορετικά πρατήρια, υπόψιν κατοικώ περιοχή ευκλείδη, παπαναστασίου με κατσιμίδη. Για συμπεριφορά τώρα καινούριου αυτοκινήτου δεν ξέρω να σας πω γιατί την 156 μου την φουλάρω στο shell της πλαστήρα, δεν πειραματίστηκα ακόμα γιατί το αμάξι τώρα βρίσκεται πιο πολύ στα Γρεβενά παρά εδώ. -
Απο τη shell στην πλαστηρα εβαζα απλη 95αρα στο μηχανακι μου εναν καιρο κ μου εκανε κατι περιεργα μπερδεματα.Οποτε σταματησα να βαζω απο'κει κ σταματησε κ το προβλημα!!!Τι να πεις...;
-
Μιας και γίνεται λόγος για βενζινάδικα και οδό Πλαστήρα (αν και η Shell που λέτε είναι στη Χαριλάου).......έχει δοκιμάσει κανείς την Ελίν στη Ν. Πλαστήρα της Κρήνης (μετά τις καγκουροκαφετέριες); Πέρασα σήμερα από εκεί και μου γυάλισε η τιμή, 0,999/lt.
-
Τη δοκιμασα εγω μια φορα κ μου εκανε εντυπωση οτι ο δεικτης δεν ανεβηκε τοσο πολυ οσο τις αλλες φορες!Απο χλμ ομως πανω κατω τα ιδια μου εβγαλε...
-
σχετικα με το σημα εισοδου στο ΑΠΘ, το εστειλα το email στον πρυτανη.
δυστυχως υπογραφω μονος μου, αφου δεν μου εστειλε κανεις pm με το ονομα του. θα ηταν καλυτερα να ημασταν περισσοτεροι, αλλα ελπιζω εστω και ετσι να ευαισθητοποιηθει.
οταν λαβω απαντηση, θα την ποσταρω εδω. -
Βασικά ,εμάς στο Αχέπα, μας είπε ο Διοικητής μας, ότι θα μιλήσει με τον πρύτανη για το θέμα της μπάρας μπροστά από το παθολογοανατομικό...
Βέβαια, έχουμε το πάρκινγκ του νοσοκομείου, αλλά οι δίοδοι έχουν περιορισθεί απελπιστικά για να προσεγγίσεις το νοσοκομείο ή να φύγεις... -
@Golfrider
Συγγνώμη για την καθυστέρηση - τώρα είναι πια αργά, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να στείλω κι εγώ ένα παρόμοιο/ίδιο μέιλ. Ίσως ο όγκος στο inbox του να τον συγκινήσει...
-
Σήμερα κατά τις 5.30 στη Μ.Αλεξάνδρου, στο ύψος της Μαρτίου είχε μια στούκα δύο αυτοκινήτων, ένα εκ των οποίων μπλε C3, με τσαλακωμένο το αριστερό φτερό.
Στην περιφερειακή ένα τέταρτο αργότερα στο ρεύμα εισόδου στο σημείο που ενώνεται με την είσοδο από χλακιδική(λίγο πριν, δλδ στη γέφυρα) 4 αυτοκίνητα σε καραμπόλα, οι διοκτήτες περίμεναν την τροχαια κι όχι τον ηλίθιο με το χαζο suv του που για να δει τι γίνεται έκλεισε τη μια λωρίδα εντελώς αψυχολόγητα...
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
@GolfriderΣυγγνώμη για την καθυστέρηση - τώρα είναι πια αργά, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να στείλω κι εγώ ένα παρόμοιο/ίδιο μέιλ. Ίσως ο όγκος στο inbox του να τον συγκινήσει...
Έστειλα κ εγώ. Ας ελπίσουμε..
-
καλα εκανες ArrowsFA1. δεν πειραζει για την καθυστερηση. ισως τελικα δυο mail να ειναι καλυτερα απο δυο ονοματα.
αναμενουμε απαντηση λοιπον. -
Τί αέρας είναι αυτός? Πάλι θα ίπτανται διάφορα καλούδια, καλλιτεχνία
-
Σε διασταύρωση της Καλαμαριάς έπεσε ένα φανάρι ... ευτυχώς σε νησίδα ... Ή το έριξε ο Βαρδάρης ή κάποιος ... Γρήγορος και Ελαφρύς ...
Και ένα καψώνι ... Ας πάει η Υπηρεσία Καθαριότητας να σηκώσει τους κάδους ... σχεδόν όλοι έχουν αναποδογυρίσει ...
-
Που θα βρω σχαρες ποδηλατου και καποιον πωλητη που να ξερει να μου πει δυο πραγματα για την τοποθετηση;
Ψαχνω για 'κρεμαστρα' στην 5η πορτα, οπως εγραψα στο θεμα για τα ποδηλατα.
Ευχαριστω. -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Που θα βρω σχαρες ποδηλατου και καποιον πωλητη που να ξερει να μου πει δυο πραγματα για την τοποθετηση;
Ψαχνω για 'κρεμαστρα' στην 5η πορτα, οπως εγραψα στο θεμα για τα ποδηλατα.
Ευχαριστω.Ή στο Praktiker ή στα 2 (αρκετά καλά) μαγαζιά με αξεσουάρ στην Επτάλοφο που υπάρχουν και άνθρωποι εκεί να σου εξηγήσουν...
-
Χτύπησα με το αυτοκίνητο σήμερα στην Περιφερειακή καφάσι από κόντρα πλακέ...τα νεύρα μου!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Χτύπησα με το αυτοκίνητο σήμερα στην Περιφερειακή καφάσι από κόντρα πλακέ...τα νεύρα μου!Ηταν ασφαλισμενο τουλαχιστον;
Posts προς Θεσσαλονικείς