-
Βασικά, μάλλον ίδιο είναι το πίσω μέρος.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Βασικά, μάλλον ίδιο είναι το πίσω μέρος.Ακριβώς.
Για το εσωτερικό πάντως δεν έχουμε δει τίποτα μέχρι τώρα...
-
Έκανα μια μικρή έρευνα στο δίκτυο για τα τελευταία νέα της Junior και ανακάλυψα ότι όλες οι photoshopιές αρχίζουν και συγκλίνουν σε ένα σχέδιο που άνετα θα μπορούσε να είναι το τελικό.
Να κάποια απο αυτά που θεωρώ αντιπροσωπευτικά του τελικού....
Απο διαφορετική γωνία η μούρη φαίνεται πολύ διαφορετική. Οι φωτογραφίες το αδικούν κατα την γνώμη μου, με μόνη ένσταση το αν έχουν καταφέρει και να διατηρήσουν το μήκος του Punto και να δώσουν το γνωστό σφηνοειδή σχήμα....
Προσοχή στο αριστερό άκρο της φωτογραφίας. Ένα ίδιο αυτοκίνητο μπαίνει με μπροστινό φανάρι που νομίζω ότι μοιάζει πολύ στα σχέδια που βλέπουμε...
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
λετε να βγει ετσι? σλουρπ.....
-
Πολύ όμορφο!
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
λετε να βγει ετσι? σλουρπ.....
Μακαρι θεε μου...
-
Είμαι ο μόνος που του φαίνεται κάπως χοντροειδές το ρύγχος της?
-
-
αντε τι περιμενουν επιτελους??ο λαος θελει να δει τα τελικα σχεδια!!!! ετσι οπως παει πρωτη φορα θα το δουμε σε αντιπροσωπεια!!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Είμαι ο μόνος που του φαίνεται κάπως χοντροειδές το ρύγχος της?Ναι!
-
Ο χρήστης tan έγραψε:
Είμαι ο μόνος που του φαίνεται κάπως χοντροειδές το ρύγχος της?
Ναι!
-
Μπροστά πάντως η γωνία που κάνει το φανάρι με τον προφυλακτήρα θυμίζει έντονα... Micra
Στο πίσω μέρος, πιστεύω θα ταίριαζε καλύτερα ένα πιο ακανόνιστου (και πιο επιθετικού) σχήματος φωτιστικό σώμα αντί για τα στρογγυλά που επέλεξαν.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Είμαι ο μόνος που του φαίνεται κάπως χοντροειδές το ρύγχος της?Ναι το ρύγχος φαίνεται χοντρό. Μάλλον στην προσπάθεια για την διατήρηση του κλασσικού (πλεον) σφηνοειδούς σχήματος το μπροστά μέρος θα είναι πιο μακρύ απο του Punto.
Μένει να το δούμε απο κοντά.
Το σίγουρο είναι οτι οι πολλές καμπύλες δεν βοηθούν στο να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη. Οι photoshopιές δεν φτάνουν αν και κατα την γνώμη μου οι Ιταλοί πάλι θα πρωτοτυπίσουν στον σχεδιασμό.
-
Εμένα, πάλι, μου αρέσει ότι είναι ξεχωριστό σαν σχήμα. Σαν σχέδιο. Δεν πρόκειται να το μπερδέψεις με άλλο αυτοκίνητο αν το δεις.
Μακάρι να είναι κοντά σε αυτό που φαίνεται στην φωτό...
-
αυτό μου φαίνεται πραγματικό
απο μπροστά θα είναι το πρόβλημα καθώς πάνε να μασκαρέψουν το g.punto σε 8C και δεν νομίζω οτι τα καταφέρνουν -
Πάντως όσοι λέγαν φάλαινα τη Brera, εδώ όντως βλέπουν το μωρό της φάλαινας. Λίγο στο προφίλ φαίνεται χοντροκομμένο το ρύγχος αλλά δεν νομίζω να το αφήσουν έτσι. Εμένα μου αρέσει πάντως.
-
Kαμιά σχέση με την Brera αυτό είναι πάρα πολυ όμορφο
-
Πολυ ομορφο σε αυτά τα shops!
Ισως το πρωτο Alfa Romeo το οποιο θα αξιολογουσα σοβαρα, μιας και επιτελους ειναι made in FIAT μηχανολογικως, κατα συνεπεια γνωστα και καλα πραγματα και οχι 'λεμονια'.
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Ρόμπαξ120i -
ο κωλος ειναι ωραιος...εκει μπροστα κατι συμβαινει...απροσδιοριστο...οπως οταν τρως γιαουρτι για πρωτη φορα...
Alfa Romeo Mi.Τo 2008