-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
με το scenic II 4X4 τι γίνεται..??
έχω δει ένα καινούριο να κυκλοφορεί, αλλά δεν έχει αναφερθεί τπτ για το αν εισάγεται κανονικά στην Ελλάδα..Αν εννοείς αυτό
είναι δικίνητο τύπου Cross Golf κλπ. Τετρακίνητο Renault αυτή τη στιγμή δεν βγαίνει.
Φετος θα έρθει το Renault Koleos ...
-
ναι αυτό εννοώ thnx..
εισάγεται κανονικά όμως..?? δεν το έχω δει ούτε σε περιοδικό ούτε στο ελληνικό σαιτ της ρενώ -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
ναι αυτό εννοώ thnx..
εισάγεται κανονικά όμως..?? δεν το έχω δει ούτε σε περιοδικό ούτε στο ελληνικό σαιτ της ρενώΟχι, δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Δεν το έχω δει σε αντιπροσωπίες, ούτε στα περιοδικά, ουτε στους τιμοκαταλόγους.
-
Εδώ δεν έχει γραφτεί τίποτα σχετικά με τα φρένα του Bravo και το σκάνδαλο του Αuto Triti και θεώρησα ότι πρέπει να κάνουμε μια νύξη. Το δικαστήριο άραγε πώς πάει;
-
Πώς είναι δυνατόν να άφησε η ρενό να κάνει τέτοιο πράμα η φίατ; Πάμε καλά;
-
Έφτασε η ώρα να κλείσει μια και καλή αυτή η αυτοκινητοβιομηχανία (για τη Ρενό μιλάω).
-
Άσχετο --> Μήπως πρέπει να αλλάξετε το '(F1 champions)' από τον τίτλο του θέματος?
-
Είδατε τι πάθατε,
για να μάθετε να βάζετε στο στόμα σας την Fiat !!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Άσχετο --> Μήπως πρέπει να αλλάξετε το '(F1 champions)' από τον τίτλο του θέματος?Παλι με χρονια με καιρους,παλι δικα μας θα'ναι......
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Άσχετο --> Μήπως πρέπει να αλλάξετε το '(F1 champions)' από τον τίτλο του θέματος?
Παλι με χρονια με καιρους,παλι δικα μας θα'ναι......
Ίσως το 2030.
-
ισως και φετος
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
ισως και φετοςΧο Χο Χο
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Άσχετο --> Μήπως πρέπει να αλλάξετε το '(F1 champions)' από τον τίτλο του θέματος?Πωπω εγκαθετηλα εδω μεσα!!!
-
Παιδια μηπως ξερετε αν ισχυει για ολα τα μοντελα η αποπληρωμη του 50% σε 36 μηνες?? (μετα τους 36 μηνες:επιστροφη του αυτοκινητου χωρις επιβαρυνση ή ανταλλαγη με νεο ή εξοφληση του )
Οχι τιποτα αλλο αλλα να μην ονειρευομαι τσαμπα το megane cc που γουσταρω
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Παλι με χρονια με καιρους,παλι δικα μας θα'ναι......
+1
-
Σήμερα πήγα να αλλάξω λάδια, φίλτρα στο Κλιό ΙΙ και είχα μία καμμένη εμπρος λάμπα εδώ και 1 βδομάδα. Δεν μου είχε ξανατύχει να κάει λάμπα μπροστά, μόνο του ΣΤΟΠ.
Αρχίζει ο μάστορας να λεέι 'ωχ λάμπα' ξέρεις πόση ώρα θέλει' κλπ κλπ. Για να μην τα πολυλογώ, για αλλαχθεί η λάμπα, έλυσε προφυλακτήρα για να λύσει το φανάρι. Το καπάκι που έχει από μέσα δεν χωράει να κουμπώσει η καινούργια και μου λέει ότι αν προσπαθήσεις να την αλλάξεις, ή θα την σπάσεις ή θα σπάσει το κούμπωμα της στο φανάρι. Έτσι λύνουν το μισό αυτοκίνητο. Α, ρε Γάλλοι -
εεεεε;;;;;;
Την επόμενη φορά προσπάθησε να το κάνεις μόνος σου...σου έχω εμπιστοσύνη! Αντίθετα, στον μάστορα...
Άφτερ λιφτ (2001 και μετά) δεν είναι; Τις περίεργες λάμπες με το λαιμό (ΗΒ3) δεν παίρνει;
-
Ναι, είναι του 2002. Είναι περίεργος ο λαιμός, αλλά ο κωδικός είναι Η7.
-
Αυτό πάντως πρώτη φορά το ακούω...Να λύσει φανάρι για να βάλει λάμπα....Εδώ τα xenon τα βάζουν χωρίς να βγάλουν φανάρι είτε σε phase I είτε σε phase II...
-
Θα πάω και θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή cmarin και θα στείλω εντυπώσεις!
RENAULT FORUM