-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
2gb σίγουρα.2gb?
-
+gb
-
Μεταξύ των Sony-Ericsson W960i και P1i ποιο θα διαλέγατε; Τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι περίπου ίδια, απλά το W960i είναι περισσότερο προσανατολισμένο (και καλά) σε multimedia χρήση, ενώ έχει fixed μνήμη 8Gb σε σχέση με το P1i...Επίσης, είναι κατά 95 ευρώ ακριβότερο (νεότερο και πιο μουράτο γαρ)
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Μεταξύ των Sony-Ericsson W960i και P1i ποιο θα διαλέγατε; Τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι περίπου ίδια, απλά το W960i είναι περισσότερο προσανατολισμένο (και καλά) σε multimedia χρήση, ενώ έχει fixed μνήμη 8Gb σε σχέση με το P1i...Επίσης, είναι κατά 95 ευρώ ακριβότερο (νεότερο και πιο μουράτο γαρ)Η διαφορά τιμής δεν είναι αντίστοιχη τις διαφοράς απόδοσης των δυο συσκευών. Προσωπικά θα προτιμούσα το P1i.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μεταξύ των Sony-Ericsson W960i και P1i ποιο θα διαλέγατε; Τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι περίπου ίδια, απλά το W960i είναι περισσότερο προσανατολισμένο (και καλά) σε multimedia χρήση, ενώ έχει fixed μνήμη 8Gb σε σχέση με το P1i...Επίσης, είναι κατά 95 ευρώ ακριβότερο (νεότερο και πιο μουράτο γαρ)
Η διαφορά τιμής δεν είναι αντίστοιχη τις διαφοράς απόδοσης των δυο συσκευών. Προσωπικά θα προτιμούσα το P1i.
Ο JohnStarlet που εχει το P1i δεν ειναι ικανοποιημενος....
Δεν θυμαμαι για ποιο λογο.
Πρεπει να μας πει αυτος:) -
Πότε κυκλοφόρησε το W960i;
Πόσο κάνει; -
Πριν τα Χριστούγεννα κυκλοφόρησε.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πριν τα Χριστούγεννα κυκλοφόρησε.Δεν είναι δυνατόν, από τα Χριστούγεννα το ζητάω παντού, και κανένας δεν το έχει...
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Δεν είναι δυνατόν, από τα Χριστούγεννα το ζητάω παντού, και κανένας δεν το έχει...
Μάλλον δεν ξέρεις να ψάχνεις. Εγώ μια χαρά βρήκα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν είναι δυνατόν, από τα Χριστούγεννα το ζητάω παντού, και κανένας δεν το έχει...
Έψαξα σε Αθήνα, Ρέθυμνο, Καλαμάτα... Σε media markt, Γερμανό, Voda, κτλ... Πουθενά. Πόσο κάνει;
-
Δεν θυμάμαι τιμή.
Εγώ πάντως σε Vodafone το βρήκα.
-
Έψαξα σε Αθήνα, Ρέθυμνο, Καλαμάτα... Σε media markt, Γερμανό, Voda, κτλ... Πουθενά. Πόσο κάνει;
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... ct=1039415
Ψάχτε και λίγο για τις τιμές.
Δεν είναι τόσο δύσκολο. -
Εμένα το πήρε ο πατέρας μου από την ΤΙΜ στη Ρόδο. Πολύ εύκολα.
-
Ν82
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ν82ωραίος
καλορίζικο!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ν82Ωραία συσκευή! Καλορίζικη!
-
-
εκεινο το touch cruise, θα τριζουν τα κοκκαλα του, να 'ουμε!
-
Ασε με ρε!!! Έχω σκάσει! Έτσι μου έρχεται να χέσω το -4% και να πάω να το πάρω από το Πλαίσιο με δόσεις! Όλο το 'περίμενε' είναι γμτ!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ασε με ρε!!! Έχω σκάσει! Έτσι μου έρχεται να χέσω το -4% και να πάω να το πάρω από το Πλαίσιο με δόσεις! Όλο το 'περίμενε' είναι γμτ!!!
expansys...
http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=160263
σιγα με δωσω 750ε στους κλεφτες εδω...
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]