-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
πάρε mac...
συμφωνω...
+air
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
πάρε mac...
συμφωνω...
δεν είναι ftp server το apple tv.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=26115&postdays=0&postorder=asc&start=1170
Σημερα δεησε ο Κωτσοβολος να μου βγαλει εντολη αντικαταστασης στο seagate και πηγα να παρω αλλον..
Εκτος του οτι περιμενα περιπου μιση ωρα γιατι ολοι με κοιταγαν σαν χανοι παρολο που ειχαν το χαρτι μπροστα τους, επρεπε να πληρωσω και 10 Ε (δεν ειναι το ποσο αλλα η γυφτια και η εγγυηση που υποτιθεται οτι εχω) γιατι ο ιδιος δεν υπηρχε μιας και ηταν προσοφορα τοτε, και για να παρω ιδιας χωρητικοτητας δισκο, επρεπε να πληρωσω για να παρω τον πιο φθηνο, ο οποιος ειναι ενας Iomega 500αρης, ο οποιος ειναι πολυ πιο στιβαρη κατασκευη απο τον seagate.
Ελπιζω να μην εχω προβλημα (και) με αυτον.Ω ναι, χαλασε και αυτος (Iomega).
Παω για 3 δισκους σε 6 μηνες.
Καλα, refurbised τους παιρνουν?Μακριά απο Seagate.
+1
Η καλύτερη λύση ειναι αγορά εσωτερικού δίσκου και τοποθέτηση σε θηκούλα USB
Eπεισης τους Death Star....σορρυ Desk Star IBM και αργοτερα Hitachi!
ΜΟΝΟ Western Digital και Fujitsu-Siemens σε εξωτερικη θηκη
-
Πρόσφατα πήρα αυτόν τον εξωτερικό (300 Mb)
http://193.128.183.41/home/v3__hdd.asp?wg=89Μου είπαν στο μαγαζί ότι ο Fujitsu μοιράζεται τεχνολογία με τους WD...
Seagate.......? ούτε στο km..... Σε φιλου χάλασε όλο το Raid που είχε στήσει.... και μέχρι να του τους αντικαταστήσουν (1.5 μήνας) είχε πάρει WD (βέβαια)....
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Πρόσφατα πήρα αυτόν τον εξωτερικό (300 Mb)
http://193.128.183.41/home/v3__hdd.asp?wg=89Μου είπαν στο μαγαζί ότι ο Fujitsu μοιράζεται τεχνολογία με τους WD...
Seagate.......? ούτε στο km..... Σε φιλου χάλασε όλο το Raid που είχε στήσει.... και μέχρι να του τους αντικαταστήσουν (1.5 μήνας) είχε πάρει WD (βέβαια)....
Ξεχωριστα θα τα παρεις....
Γιατι τα MyBook της WD ειχαν πολλα προβληματα λογο πλακετας της θηκης. Ενω ο δισκος δεν παθαινε τιποτα.
Τα εστελνες για σερβις κ εχανες τα δεδομενα σου, γιατι σου εστελναν νεο MyBook.
Icy Box, Lacie, VIPowER...
Kαι να χαλασει η θηκη ο δισκος ειναι ΟΚ.
Την στελνεις για αντικατασταση η στα σκουπιδια και τον δισκο τον βαζεις σε νεα... -
Δεν έχω εξωτερικό σε στυλ MyBook. Τον εξωτερικό τον χρειάζομαι για μεταφορά αρχείων, οπότε η φορητότητα μετράει για μένα. Έχω και έναν Unibrain(*) 1.8'' 80αρη, αλλά χρειαζόμουν και κάτι μεγαλύτερο.
Αν χρειαστώ μεγάλο αποθηκευτικό χώρο (>>1Τb), μάλλον θα καταφύγω σε NAS.
(*)Εξαιρετικό service!
-
Σκληρός δε μου έχει καεί ΠΟΤΕ!!!
Πάντα χρησιμοποιούσα Western Digital
-
Και μια που το θυμήθηκα...
Χρησιμοποιείτε κανένα Data Recovery utility/software? (τα προγράμματα που κάνουν ανάκτηση δεδομένων)
Προχτές χρειάστηκα ένα, οταν για ανεξιχνίαστους ακόμα λόγους, σβήστηκαν όλες οι φωτό από την κάρτα της μηχανής... -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Χρησιμοποιείτε κανένα Data Recovery utility/software? (τα προγράμματα που κάνουν ανάκτηση δεδομένων)
Προχτές χρειάστηκα ένα, οταν για ανεξιχνίαστους ακόμα λόγους, σβήστηκαν όλες οι φωτό από την κάρτα της μηχανής... -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Προχτές χρειάστηκα ένα, οταν για ανεξιχνίαστους ακόμα λόγους, σβήστηκαν όλες οι φωτό από την κάρτα της μηχανής...Thnxs!
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Σκληρός δε μου έχει καεί ΠΟΤΕ!!!+1...και έχω 3 Seagate 500αρηδες κι 1 320αρη.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
+1...και έχω 3 Seagate 500αρηδες κι 1 320αρη.
και είναι και Seagate... τυχερό σε κόβω......
[Τελικά μήπως τα παραλένε για τη συγκεκριμένη μάρκα?]
-
γιατί σε τι δεν είναι υπερβολικοί οι έλληνες;
-
Σωστό.
-
υπάρχει δίσκος 2,5άρης εξωτερικός USB, χωρίς εξωτερική τροφοδοσία πάνω από 250GB?
-
ναι
π.χ. (το παράδειγμα τυχαίο, απ'το skroutz.gr)
-
Εγώ πήρα αυτόν (300 Mb)
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=26115&postdays=0&postorder=asc&start=1170
Σημερα δεησε ο Κωτσοβολος να μου βγαλει εντολη αντικαταστασης στο seagate και πηγα να παρω αλλον..
Εκτος του οτι περιμενα περιπου μιση ωρα γιατι ολοι με κοιταγαν σαν χανοι παρολο που ειχαν το χαρτι μπροστα τους, επρεπε να πληρωσω και 10 Ε (δεν ειναι το ποσο αλλα η γυφτια και η εγγυηση που υποτιθεται οτι εχω) γιατι ο ιδιος δεν υπηρχε μιας και ηταν προσοφορα τοτε, και για να παρω ιδιας χωρητικοτητας δισκο, επρεπε να πληρωσω για να παρω τον πιο φθηνο, ο οποιος ειναι ενας Iomega 500αρης, ο οποιος ειναι πολυ πιο στιβαρη κατασκευη απο τον seagate.
Ελπιζω να μην εχω προβλημα (και) με αυτον.Ω ναι, χαλασε και αυτος (Iomega).
Παω για 3 δισκους σε 6 μηνες.
Καλα, refurbised τους παιρνουν?Μακριά απο Seagate.
+1
Η καλύτερη λύση ειναι αγορά εσωτερικού δίσκου και τοποθέτηση σε θηκούλα USB
Eπεισης τους Death Star....σορρυ Desk Star IBM και αργοτερα Hitachi!
ΜΟΝΟ Western Digital και Fujitsu-Siemens σε εξωτερικη θηκη
Ok, μακρυα απο seagate, τωρα μακρια και απο Iomega.
Tον εστειλα σημερα με δικα μου εξοδα στην Interset στην Αθηνα.
Πανε τα δεδομενα, περιμενε ουτε και εγω ξερω ποσο καιρο και δικα μου τα εξοδα των μεταφορων.
Και αυτο λεγεται εγγυηση.
Μαλλον θα κανω αναβαθμιση στον εσωτερικο του laptop να τελειωνουμε.
Μα 2 χαλασμενοι δισκοι διαφορετικης μαρκας σε 6 μηνες? -
Και οι WD χαλάνε.
Θα επαναλάβω: αν έχετε ρυθμίσει στα γουΐντοουζ να σβήνει ο δίσκος μετά από κάποια ώρα απραξίας, ξερυθμίστε το. Το σταμάτα-ξεκίνα κάνει πολύ περισσότερη ζημιά από τη διαρκή λειτουργία.
-
Πάρτε mac με ssd, δεν χαλάει.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]