-
Μπραβο στα παιδια του Tarmac. Περα απ ολα τ αλλα και σημαντικα, βαζουν τα γυαλια σε κατι...άλλα παιδια, που εχουν χαθει απο προσωπου γης και νομιζουν οτι αγωνες ειναι μονο παλη με το τιμονι και κουβεντουλα με παχεια λογια στις καφετεριες και τα υπογεια
Και του χρονου καλυτερα και δυνατοτερα. -
Και μπράβο τους που έδωσαν την ευκαιρία σε παιδιά να ζήσουν μια εμπειρία που εμείς δεν είχαμε την δυνατότητα να ζήσουμε!
-
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ TARMAC KAI TOY ΧΡΟΝΟΥ.
(χαρηκα που ειδα και τον κυριο el-em εκει να ατενιζει τα αγωνιστηκα και να σκεφτεται την επανοδο τους)
-
Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Οδηγούς Αγώνων που χωρίς εσάς αυτή η Φιλανθρωπική Εκδήλωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.
Πολλοί βοήθησαν και περεταίρω, ενώ κάποιοι αν και χωρίς αυτοκίνητο ήρθαν για την εκδήλωση και τον κουμπαρά.
(αλφαβητικά):Alberto Di Maggio
KleisJ
Δημήτρης Αγγελέτος
Στέφανος Αττάρτ
Αρης Βάρσος
Θοδωρής Βούλγαρης
Χαράλαμπος Γαζετάς
Βασίλης Γάτσος
Γιάννης Δημητροκάλλης
Θανάσης Δημητρόπουλος
Αγγελος Ζήβας
Σάκης Ηλιάδης
Ιαβέρης
Αρης Ιγγλέσης
Νάσος Κάζακλης
Στέφανος Καλαϊτζάκης
Μανώλης Κατσαρέλιας
Μάνος Κουτάτζης
Παντελής Κουτρούλης
Παναγιώτης Κωσιαβέλος
Νίκος Λάρδης
Γιάννης Λιλλής
Αριστοφάνης Λυμπέρης
Ελένη Μαλακτάρη
Σωτήρης Μαλακτάρης
Θοδωρής Μαπάκης
Λώρης Μελετόπουλος
Ορέστης Μέντζος
Ανδρέας Ντόφης
Χρήστος Οικονόμους
Σταμάτης Παντιέρας
Ξένια Παπαγεωργίου
Γιάννης Πενέσης
Χρήστος Πλατής
Δημήτρης Ραζής
Γιώργος Σαμουρέλης
Διονύσης Σινόπουλος
Παναγιώτης Σμυρναίος
Αργύρης Στριγγάρης
Λευτέρης Σωτήρχος
Γιάννης Τασιόπουλος
Πάρης Τασιόπουλος
Κώστας Τσιόντζος
Παναγιώτης Χαλάτσης
Δημήτρης ΨύλλοςΣίγουρα ήταν και άλλοι που μου διαφεύγουν.
ΣυμπληρώστεΤελειώνοντας, θα ήταν μεγάλη μας χαρά αν έχετε κάποιο σχόλιο, καλό ή κακό, να το καταθέσετε στο
TARMAC Forum » Εκδηλώσεις » Εντυπώσεις από την Φιλανθρωπική εκδήλωση 2008 -
Λυμπέρης Παπάζογλου μήπως?
-
Δεν ξέρω πώς να ξεκινήσω να γράψω αυτά που θέλω γιατί από την χαρά μου φοβάμαι ότι θα τα κάνω…
Να ευχαριστήσω τον Δημήτρη που με εμπιστεύτηκε για την οργάνωση τον αγωνιζομένων και τον αγωνιστικών.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους που πήρα τηλέφωνο να τους ρωτήσω αν θα έρθουν δεν το σκεφτόντουσαν καθόλου.
Ευχαριστώ τον Κύριο ΕΛ-ΕΜ που ηταν πριν και από την οργάνωση εκεί για να μας δείξει μερικά σημαντικά πράγματα.
Να ευχαριστήσω τον Κύριο Attart που για να μας φέρει το smart χρειάστηκε νταλίκα!
Ευχαριστώ όσους συναθλητές μου είχαν έρθει οδηγούς & συνοδηγούς χωρίς αγωνιστικό και βοήθησαν στο να δένουμε σωστά τα παιδάκια.
Να ευχαριστήσω τον Κύριο Πλατή για την αρίστη συμπεριφορά του και δυστυχώς που τον χρειαστήκαμε και σαν γιατρό.
Ευχαριστώ όσους έχω τσακωθεί στο παρελθόν μαζί τους που και ηταν εκεί και είχαν άριστη συμπεριφορά απέναντι μου.
Ευχαριστώ τον Μανώλη Κατσαρέλια που ενώ το αμάξι του ηταν χτυπημένο από έξοδο στην Ριτσώνα το ετοίμασε για την φιλανθρωπική.
Θέλω να πω πως είμαι περήφανος για τους συναθλητές μου γιατί σε τέτοιες στιγμές έδειξαν πραγματικά ότι έχουν μεγάλη καρδιά και συναισθήματα!!!
Εύχομαι να γίνει και μεταξί μας!!!
Σας ευχαριστώ όλους.
Με εκτίμηση
Νίκος Βλάχος -
Ο χρήστης Vlachos έγραψε:
Να ευχαριστήσω τον Κύριο Πλατή για την αρίστη συμπεριφορά του και δυστυχώς που τον χρειαστήκαμε και σαν γιατρό.
Ti egine?
-
Mια κυρία ένιωσε μια ελαφρά αδιαθεσία, που πιθανόν ήταν από το θόρυβο και τα καυσαέρια.
-
Pali kala.... Pesto apo thn arxh kai me ekopse kryos ydrwtas mhn egine tpt. 8a htan krima..... Krima poy den mporesa na er8w opws ypologiza alla h doyleia blepeis kai eidika sto ekswteriko den soy afhnei peri8wreia na kanonizeis to programma soy.....
Ante kai toy xronoy
-
Aλέξανδρε δεν πειράζει.
Να είμαστε ΟΟΟΛΟΙ καλά και να έχουμε κουράγιο και δύναμη να το κάνουμε κάθε χρονιά! -
Εν τω μεταξύ λόγω κάποιου τεχνικού προβλήματος δεν ήταν δυνατή η απάντηση στο
TARMAC Forum » Εκδηλώσεις » Εντυπώσεις από την Φιλανθρωπική εκδήλωση 2007
Το πρόβλημα διορθώθηκε και μπορούμε όλοι να γράψουμε τα σχόλιά μας. -
Ο χρήστης Jimmy_Caesar έγραψε:
Mια κυρία ένιωσε μια ελαφρά αδιαθεσία, που πιθανόν ήταν από το θόρυβο και τα καυσαέρια.A όλα και όλα.
Ο Χρήστος μια χαρά θα τα κατάφερε -
Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά του TARMAC και ειδικά τον Νίκο που με πήρε τηλ. και με κάλεσε για τις όμορφες στιγμές που μου έδωσαν τα παιδάκια, άν και θα ήθελα να είναι περισσότερες. Δεν με πειράζει όμως, ελπίζω του χρόνου να μαζευτούν περρισότερα χρήματα. Παιδιά και πάλι ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!
-
Στο www.TARMAC.gr εκτός από τις εντυπώσεις που μπορείτε να γράψετε, έχουν ξεκινήσει να ανεβαίνουν φωτογραφίες από την εκδήλωση και μπορείτε να τις δείτε στο :
TARMAC -> Album -> Tarmac Events -> Φιλανθρωπική 07Τις επόμενες ημέρες θα ενημερώνεται συνέχεια με φωτογραφίες.
-
Πριν λίγες μέρες έλαβα έναν φάκελλο με λίγες γραμμές από 4 κορίτσια του Χατζηκυριακείου!!!
TARMAC Forum Index » THE CLUB » Εκδηλώσεις » Εντυπώσεις από την Φιλανθρωπική εκδήλωση 2007
.
.
.
Φιλανθρωπική Εκδήλωση TARMAC - Οδηγοί Αγώνων