-
Αν και με τη μαρκα και μονον αιδιαζω.....μαλλον καποια τεχνη ξερουν αυτοι και κερδιζουν το ακροποληs.
Ford με ψηλο λοιπον Νο 1
C 4 και Loeb Νο 2 για την νικη.
EL-EM μεινεται στον δρομο .....χωριs ζημιεs και θα δουμε.........ο αγωναs ειναι πολυ μα ΠΟΛΥ δυσκολοs. Και οι εκπληξηs ευκολεs.
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
p solberg gia na doun kai mia spri mera sti subaru!!!mono 5% o kontos??
giati??Γιατί οι Ελληνες είμαστε τρελαμένοι (καλό αυτό ) και γουστάρουμε Πετράν και Σουμπαραίους!!!!
Γιατί ο κοντός, θα κερδίσει, ούτως ή άλλως, ή βγει 2ος (δύσκολο...) ή θα βγει τελείως (με το 3ο λάθος του φέτος...) ακόμα πιο δύσκολο....
Άρα κι επειδή τα Φόκους είναι φαβορί στην Ελλάδα (ΑΠΌ ΤΟ 2000 - 2006, 4 ΝΊΚΕς!!!), κι εμείς είπαμε είμαστε τρελοκομεία, SUBARU ΟΛΕ - ΟΛΕ!!!!!!! -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ψήφισα LOEB (ήμουν και η πρώτη ψήφος για το Γάλλο) για απλά είναι ο καλύτερος!
+1
+100 giati ektos apo grhgoros kai apsogos einai kai koyklos xixixixixixixixixixi
-
Ο χρήστης maleleni έγραψε:
+1
+100 giati ektos apo grhgoros kai apsogos **einai kai koyklos **:inlove: xixixixixixixixixixi
-
+1
+1
-
Ο χρήστης super_mario έγραψε:
P.Solberg για να αναστηθει επιτελους κι αυτος και η Subaru!+1
-
+1
βάλε άλλο 1
-
Μάρκους γιατί απλά είναι Ο ΜΟΝΟΣ που μπορεί να μας θυμίσει τις παλιότερες εποχές των... πλαγίως τοποθετούμενων αυτοκινήτων.
ΥΓ: Αν και για να μπορεί να είναι ανταγωνιστικός έχει προσαρμοσθεί πλέον (και πολύ καλά μάλιστα) σε Λέμπιες τεχνικές όπου η στροφή διαγράφεται ως ευθεία!
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Μάρκους γιατί απλά είναι Ο ΜΟΝΟΣ που μπορεί να μας θυμίσει τις παλιότερες εποχές των... πλαγίως τοποθετούμενων αυτοκινήτων.ΥΓ: Αν και για να μπορεί να είναι ανταγωνιστικός έχει προσαρμοσθεί πλέον (και πολύ καλά μάλιστα) σε Λέμπιες τεχνικές όπου η στροφή διαγράφεται ως ευθεία!
+1
Πέστα Σιέλε!!
-
+1 (τι είπα Θέε μου?!!)
-
Latvala γιατι ειναι νεος, ειναι ωραιος, ειναι γρηγορος, έχει Focus και για πρωτη νικη, το Acropolis, φανταζει ιδανικο σκηνικό!
Απο τους 'μεγαλους': Solberg > Gronholm > Loeb
-
Solberg P γιατι μου δινει την εντυπωση οτι περισοτερο ενδιαφερεται για
το θεαμα παρα για την νικη . -
Peter Solbelg γιατί γουστάρω τη μούρλια του είναι και συμπαθητικός τύπος και από ότι βλέπω έχει τις περισσότερες συμπάθειες
-
Τελικός νικητής του αγώνα ο Gronholm, όμως νικητής στην ψηφοφορία και στις καρδιές των μελών του forum ο Petter Solberg!!! Μακάρι να γίνει ανταγωνιστικό το Impreza και να διεκδικήσει ο Νορβηγός και πάλι νίκες!
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Τελικός νικητής του αγώνα ο Gronholm, όμως νικητής στην ψηφοφορία και στις καρδιές των μελών του forum ο Petter Solberg!!! Μακάρι να γίνει ανταγωνιστικό το Impreza και να διεκδικήσει ο Νορβηγός και πάλι νίκες!Οταν καταλαβη η subaru οτι μοτερ απο σκαραβεο δεν μπορει να κερδιση.....τοτε θα κανει παιχνιδι.
Σας το ειπα οτι κατι ξερουν στην ford...........
-
Peter Solberg giati mono autos kserei na panigirizei tis nikes tou kai ton thelei oli i Ellada
-
Ο χρήστης MIMIKA έγραψε:
Peter Solberg giati mono autos kserei na panigirizei tis nikes tou kai ton thelei oli i ElladaΤελικά κέρδισε ο Gronholm...
54o Ρ.Α. - Ποιός θέλετε να κερδίσει;