-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
snip
**
Αν το αυτοκινητο αυτο εβγαινε με σηματα αλλου πουλ μουρ κατασκευαστη θα λεγατε τα ιδια??**
snipΝαι, και ακόμα χειρότερα.
-
Τελικά όντως βασίζεται στο Phaeton;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Χαλια το πίσω μέρος, στο πλάι κάτι με χαλάει στις αναλογίες και μπροστά μου θυμίζει Passat με στοιχεία από Fabia.+1
Το πίσω μέρος μου θυμίζει Ρενό (δεν μπορώ να προσδιορίσω τι ακριβώς), ενώ στο προφίλ στη μέση μου φαίνεται σαν τραβηγμένο με το ζόρι. Το παλιό επίσης ήταν εμφανώς μακρύ αλλά ήταν πιο έξυπνα σχεδιασμένο νομίζω.Μακάρι έστω και 5θυρο να είναι εξίσου καλό με το παλιό.
-
Οποιος δεν ειχε skoda εως τωρα δυσκολα μπορει να εκτιμησει την μαρκα.Δυστυχως στην Ελλαδα ζει και βασιλευει το πουλ-μουρ.Τι σημαινει π.χ premium αυτοκινητα?.ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΑΡΕΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΛΛΟ,ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ.Το superb ειναι μια τιμια προταση οπως ειναι και σχεδον ολα τα αυτοκινητα της skoda.Γιατι να ειναι καλυτερο το passat απο το octavia η το superb δηλαδη ?Αλαζει σχεδον μονο το σημα η οχι ?
-
Τα σχόλια έχουν να κάνουν μόνο με την εμφάνιση. Το αν αυτή αρέσει ή όχι δεν έχει να κάνει με το αν είναι καλό αυτοκίνητο...
Πάντως από ορισμένες γωνίες (κυρίως από μπροστά) μοιάζει πιο σύγχρονο και πιο όμορφο από το παλιό από το πλάι και πίσω όμως κάτι δεν πάει καλά όπως παρατηρούν και οι υπόλοιποι...Θυμίζει Renault Thalia
Υγ. Ας περιμένουμε όμως να το δούμε καλύτερα από κοντά...
-
Ρε σεις αποβάλλετε το κόμπλεξ σας.
-
Ο χρήστης COSTANA έγραψε:
Οποιος δεν ειχε skoda εως τωρα δυσκολα μπορει να εκτιμησει την μαρκα.Δυστυχως στην Ελλαδα ζει και βασιλευει το πουλ-μουρ.Τι σημαινει π.χ premium αυτοκινητα?.ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΑΡΕΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΛΛΟ,ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ.Το superb ειναι μια τιμια προταση οπως ειναι και σχεδον ολα τα αυτοκινητα της skoda.Γιατι να ειναι καλυτερο το passat απο το octavia η το superb δηλαδη ?Αλαζει σχεδον μονο το σημα η οχι ?ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ!
Αν κάποιος αγοράζει value for money αυτοκίνητο , χωρίς ακριβό σήμα, κάνει μια επιλογή: ΔΕΝ πληρώνει για το σήμα (και για όλα τα υπόλοιπα). Επομένως, ΔΕΝ πρέπει να περιμένει να αντιμετωπιστεί σαν κάποιον που ΠΛΗΡΩΣΕ για το σήμα (και όλα τα υπόλοιπα)...
Μπορεί τα Skoda να είναι τα καλύτερα αυτοκίνητα του κόσμου (δεν είναι, αλλά το γράφω για να μην σε κακοκαρδίσω... ), αλλά ΟΛΟΙ ξέρουν πως ΔΕΝ πλήρωσες χρήματα για καλό σήμα (αλλιώς θα είχες BMW, Merc, Lexus κ.ο.κ...). ΔΕΝ θα τους πείσεις πως το δικό σου είναι καλύτερο κι ας είναι πχ πιο γρήγορο, ό,τι 'τσιπάρισμα' κι αν κάνεις εσύ ή η αντιπροσωπεία...
Τέλος, όταν κάποιος λέει πως δεν του αρέσει το νέο Superb, δεν το λέει απαραίτητα επειδή είναι Skoda, αλλά επειδή απλώς...το βρίσκει άσχημο! Αλλος θα πει πως είναι άσχημη η BMW 5 (που εγώ την βρίσκω καταπληκτική! ) κι ας είναι BMW! Επομένως αν κάτι είναι άσχημο, είναι άσχημο ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΜΑΡΚΑΣ!
Α και για να μην λέμε για την Ελλάδα μόνον, αν είδες το τελευταίο TopGear, o Jeremy πείραζε τον καλεσμένο του επειδή ήταν ιδιοκτήτης ενός Octavia. Και στην Μ.Βρετανία λοιπόν, η εικόνα είναι η ίδια.
Στην τελική, αφού είσαι εσύ ευχαριστημένος, τι σε ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων; Ή μήπως ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥΛ-ΜΟΥΡ, ΑΛΛΑ ΣΕ VALUE FOR MONEY ΤΙΜΗ;Αυτό ΔΕΝ πρόκειται να γίνει! Το πουλ-μουρ, είναι αγαθό που...κοστίζει, παραπάνω από αυτό που...δίνουν οι υπόλοιποι... Γι'αυτό και τόσοι το επιθυμούν σφόδρα...
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Δηλαδη τι θα πει δυσαναλογοι ογκοι??
Ποιο ειναι το ζητουμενο σε αυτου του ειδους τα αυτοκινητα??Μεγαλοι ανετοι χωροι με τη καλυτερη δυνατη ευελιξια.Και ποια ειναι κατηγορια του εν λογω μοντελου??
Γιατι εγω πιστευω οτι το μοντελο αυτο τποθετειται στο ανω ακρο (εστω) της μεσαιας κατηγοριαςΑν το αυτοκινητο αυτο εβγαινε με σηματα αλλου πουλ μουρ κατασκευαστη θα λεγατε τα ιδια??
Μια χαρα ειναι το αυτοκινητο.Κι αν συνεχισει τη κατασταση που μας εχει συνηθισει η skoda τα τελευταια χρονια (πολυ καλη συνολικα ποιοτητα σε προσιτοτατες τιμες) θα τα παει καλα, πραγμα που δεν εκανε το απερχομενο μοντελο (που εμοιαζε με Πασσατ παρεπιπτοντως) λογω κυριως της τσιμπημενης τιμης του.
Κρίνω σύμφωνα με το γούστο μου και αυτό που βλέπω απο 2 μόνο φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν. Η πραγματικότητα μπορεί να είναι καλύτερη.
Δεν το σνομπάρω και δεν έχω λόγο να το κάνω. Το Octavia5 RS το θεωρώ ίσως το καλύτερο σπορ οικογενειακό, και σε επιδόσεις και σε εμφάνιση ...
σε σχέση με 'επώνυμα' μεγαλομεσαία ή μικρομέγαλα 1600 ή 1800αρια 110 ίππων με έξτρα ποσότητα λαμαρίνας ... αντίστοιχης τιμής.
Σχετικά με το Superb εξαρτάται το target group που στοχεύουν και την πολιτική της εταιρίας, αφού νομίζω ότι ανήκει ανάμεσα σε 2 κατηγορίες και διεκδικεί οδηγούς και του Mondeo και του Audi A6... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
snip
**
Αν το αυτοκινητο αυτο εβγαινε με σηματα αλλου πουλ μουρ κατασκευαστη θα λεγατε τα ιδια??**
snipΝαι, και ακόμα χειρότερα.
Ακριβώς. Από κάποιο κατασκευαστή με παράδοση στην κατηγορία συγχωρείς τέτοια σχεδιαστικά εκτρώματα πολύ δυσκολότερα από ότι στην Skoda. Φαντάσου μεγάλη Alfa, BMW, Mercedes με τέτοιο σχήμα. Θα γέλαγε και το παρδαλό κατσίκι, όπως γελάει ο κόσμος με την 7άρα ας πούμε.
Όχι ότι δεν βγάζει πολύ καλά αυτοκίνητα η Skoda. Η Octavia 5 είναι αμαξάρα με τα όλα της. Αλλά για ομορφιά, δεν βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά. Η δε νέα Superb, είναι πραγματικά δυσανάλογη, πραγματικά άσΚημη (ναι, με κάππα), τουλάχιστον από αυτές τις φωτό που βλέπουμε. Και σκέψου ότι ένα μεγάλο sedan μάλλον είναι το ευκολότερο project για ένα σχεδιαστή.
-
Ωρέ πάτε καλά? Μια χαρά είναι το αμάξι! Για κάποιον που θέλει λιμουζίνα είναι οτι πρέπει. Στα 25 χιλιάρικα (το πολύ και με καλό εξοπλισμό) με τον 1.8TSI160 που το υπολογίζω ποια λιμουζίνα άλλη υπάρχει? Το Chevrolet EPICA?
Αλλά τι μανία είναι αυτή από ορισμένους που μονίμως θαβουν οποιοδήποτε νέο αμάξι σκάσει μούρη αν τυχόν δεν ταιριάζει απόλυτα στα γούστα τους... Είδαν δύο φωτογραφίες και έβγαλαν συμπέρασμα...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Α και για να μην λέμε για την Ελλάδα μόνον, αν είδες το τελευταίο TopGear, o Jeremy πείραζε τον καλεσμένο του επειδή ήταν ιδιοκτήτης ενός Octavia. Και στην Μ.Βρετανία λοιπόν, η εικόνα είναι η ίδια.
Kαλα αυτος ειναι γνωστος ΜΑΛΑΚΑΣ....
Στις ερευνες αγορας και ικανοποιησης πελατων του ιδιου του Top Gear αλλα και της JDPower για το περιοδικο WHAT CAR? η Skoda ειναι πολυ πιο πανω απο τους πουλ μουρ.
Aναμφισβητητα παντως η ομορφια ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα.
Τελος οποιος αγοραζει αμαξι ΜΟΝΟ για το σημα του κατα τη γνωμη μου ανηκει στη κατηγορια που αναφερω πιο πανω για τον CLAXON . -
ισως ειμαι απο τους λιγους που το λεει αλλα μου αρεσει αρκετα και ιδιαιτερα πισω
-
Εγώ δεν καταλαβαίνω το κόλλημα που έχουν κάποιοι... Αν δεν μου αρέσει θα το πω. Αν θεωρώ ότι χρειάζεται θάψιμο θα το θάψω. Όποιος έχει αντίρρηση προφανώς δεν θα έπρεπε να είναι μέλος - οποιουδήποτε - forum.
@νδρέας
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Ωρέ πάτε καλά? Μια χαρά είναι το αμάξι! Για κάποιον που θέλει λιμουζίνα είναι οτι πρέπει. Στα 25 χιλιάρικα (το πολύ και με καλό εξοπλισμό) με τον 1.8TSI160 που το υπολογίζω ποια λιμουζίνα άλλη υπάρχει? Το Chevrolet EPICA?Αλλά τι μανία είναι αυτή από ορισμένους που μονίμως θαβουν οποιοδήποτε νέο αμάξι σκάσει μούρη αν τυχόν δεν ταιριάζει απόλυτα στα γούστα τους... Είδαν δύο φωτογραφίες και έβγαλαν συμπέρασμα...
Εσύ δηλαδή είδες εκατόν δύο φωτογραφίες και έβγαλες το συμπέρασμα ότι 'ωρέ, δεν πάμε καλά, είναι μια χαρά το αμάξι';
Γιατί πολύ θα ήθελα να δω και εγώ τις υπόλοιπες 100 και να αναθεωρήσω. Βοήθησέ με λοιπόν, περιμένω.
-
Οποιος δεν ειχε skoda εως τωρα δυσκολα μπορει να εκτιμησει την μαρκα.Δυστυχως στην Ελλαδα ζει και βασιλευει το πουλ-μουρ.Τι σημαινει π.χ premium αυτοκινητα?.ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΑΡΕΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΛΛΟ,ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ.Το superb ειναι μια τιμια προταση οπως ειναι και σχεδον ολα τα αυτοκινητα της skoda.Γιατι να ειναι καλυτερο το passat απο το octavia η το superb δηλαδη ?Αλαζει σχεδον μονο το σημα η οχι ?
ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ!
:rant: :rant:
Αν κάποιος αγοράζει value for money αυτοκίνητο , χωρίς ακριβό σήμα, κάνει μια επιλογή: ΔΕΝ πληρώνει για το σήμα (και για όλα τα υπόλοιπα). Επομένως, ΔΕΝ πρέπει να περιμένει να αντιμετωπιστεί σαν κάποιον που ΠΛΗΡΩΣΕ για το σήμα (και όλα τα υπόλοιπα)...
Μπορεί τα Skoda να είναι τα καλύτερα αυτοκίνητα του κόσμου (δεν είναι, αλλά το γράφω για να μην σε κακοκαρδίσω... :yahoo: :lol: ), αλλά ΟΛΟΙ ξέρουν πως ΔΕΝ πλήρωσες χρήματα για καλό σήμα (αλλιώς θα είχες BMW, Merc, Lexus κ.ο.κ...). ΔΕΝ θα τους πείσεις πως το δικό σου είναι καλύτερο κι ας είναι πχ πιο γρήγορο, ό,τι 'τσιπάρισμα' κι αν κάνεις εσύ ή η αντιπροσωπεία...
Τέλος, όταν κάποιος λέει πως δεν του αρέσει το νέο Superb, δεν το λέει απαραίτητα επειδή είναι Skoda, αλλά επειδή απλώς...το βρίσκει άσχημο! Αλλος θα πει πως είναι άσχημη η BMW 5 (που εγώ την βρίσκω καταπληκτική! :oops: ) κι ας είναι BMW! Επομένως αν κάτι είναι άσχημο, είναι άσχημο ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΜΑΡΚΑΣ!
Στην τελική, αφού είσαι εσύ ευχαριστημένος, τι σε ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων; Ή μήπως ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥΛ-ΜΟΥΡ, ΑΛΛΑ ΣΕ VALUE FOR MONEY ΤΙΜΗ;
:whistlink:
Αυτό ΔΕΝ πρόκειται να γίνει! Το πουλ-μουρ, είναι αγαθό που...κοστίζει, παραπάνω από αυτό που...δίνουν οι υπόλοιποι... Γι'αυτό και τόσοι το επιθυμούν σφόδρα...
:whistlink: :yahoo:1ον)Θελω να πω οτι δεν εχω skoda.Eπισης διαφωνω οτι το πουλ-μουρ ειναι αγαθο...Ειναι ψωνιο και τιποτα αλλο.Ξερω ανθρωπους που εχουν αυτοκινητα 70000 ευρω και σπιτι τους δεν σε καλουνε γιατι μενουν σε ισογειο.Αυτο ειναι το πουλ-μουρ.Αλλα αφου το θετεις και ετσι τι θα σε πειραζε ενα πουλ-μουρ αμαξι με value for money?.Ti ειναι ομως καλυτερο ,να παρεις μια merc c180 οπως επαιρναν καποιοι για να δειχνονται η ενα octavia 1800?Αν μπορεις να το υποστηριξεις το σημα παρτο σε ακριβη εκδοση και οχι για να λες οτι εχεις merc.Aυτη ειναι η γνωμη μου.Οχι κουστουμι armani και το βραδυ να γυρνας με τα ποδια γιατι το λεοφωρειο ειναι ακριβο.
-
Γιατί, άσχημη επιλογή είναι μια C180; Ως value for money φυσικά και δεν συγκρίνεται με το Οκτυ, αλλά με αντικειμενικά κριτήρια τα αμάξια δεν συγκρίνονται καν.
-
-
Με βούτυρο ή απλά;
-
Mε ζάχαρη.
-
Αχαρο αμαξι... Πρεπει να θελει απελπισμενα κανεις 'κουρσα' για να παει να το παρει...
Κριμα... το σακατεψαν
Skoda Superb II