-
Obituary στις 31 Μαιου Αθηνα και 1 Ιουνιου Θεσ/νικη!!
όταν ανακοινωθεί επίσημα θα ενημερώσω!!! -
29/11/07
Sickening Horror, Celebrate,
Code Of Silence, Fall From Grace!
Underworld club (Θεμιστοκλέους και Γαμβέτα, Αθήνα) doors open at 20:30, ticket price 8 euro!1/12/07
Ολέθριο Ρήγμα, Α.Τ.Μ
Underworld club (Θεμιστοκλέους και Γαμβέτα, Αθήνα), doors open at
20:00, ticket price 10 euro! -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Θα έρθει κανείς σήμερα από το ΑΝ να ροκάρουμε σκληρά; Παίζουν οι Skid Row.Από ότι άκουσα ήταν πολύ ωραία. Σήμερα παίζουν εδώ, Θεσσαλονίκη, με άνοιγμα στις 10 η ώρα, αλλά δεν ξέρουμε αν θa έχουν support...
-
Ήταν απρόσμενα καλό live!!! Έγινε πραγματικά χαμός και στο τέλος έφυγα μούσκεμα από τον ιδρώτα.
-
Ήταν απρόσμενα καλό live!!! Έγινε πραγματικά χαμός και στο τέλος έφυγα μούσκεμα από τον ιδρώτα.Συγγνώμη, όταν λέτε Skid Row, εννοείται τους γνωστούς skid row, με sebastian bach και δε συμμαζεύεται; Και αυτοί έπαιξαν στο ΑΝ;
-
Nαι αυτοί! Χωρίς Bach όμως, αν και ο καινούριος ρόκαρε πολύ καλά, άξιος. Πάθανε την πλάκα τους από την αντίδραση και τη συμμετοχή του κόσμου (κι εγώ επίσης... ) και ως αποτέλεσμα τα έδωσαν όλα, έχοντας ένα playlist το οποίο ήταν το πιο δυνατό που θα μπορούσαν να έχουν (piece of me, sweet little sister, slave to the grind, get the fuck out κλπ) + speed διασκευή του Psychotherapy των Ramones. Και φυσικά έπαιξαν και όλα τα hits.
-
Nαι αυτοί! Χωρίς Bach όμως, αν και ο καινούριος ρόκαρε πολύ καλά, άξιος. Πάθανε την πλάκα τους από την αντίδραση και τη συμμετοχή του κόσμου (κι εγώ επίσης... ) και ως αποτέλεσμα τα έδωσαν όλα, έχοντας ένα playlist το οποίο ήταν το πιο δυνατό που θα μπορούσαν να έχουν (piece of me, sweet little sister, slave to the grind, get the f**k out κλπ) + speed διασκευή του Psychotherapy των Ramones. Και φυσικά έπαιξαν και όλα τα hits.Φοβερό πάντως, αυτοί που κάποτε έπαιζαν μπροστα σε 100.000 νοματαίους, που έπαιζαν με bon jovi και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις στην κεντρική πλατεία της μόσχας κ.λπ. να παίζουν τώρα στο AN. Ρε σεις, σίγουρα μιλάμε για το γνωστό ΑΝ, στη Σολωμού;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Nαι αυτοί! Χωρίς Bach όμως, αν και ο καινούριος ρόκαρε πολύ καλά, άξιος. Πάθανε την πλάκα τους από την αντίδραση και τη συμμετοχή του κόσμου (κι εγώ επίσης... ) και ως αποτέλεσμα τα έδωσαν όλα, έχοντας ένα playlist το οποίο ήταν το πιο δυνατό που θα μπορούσαν να έχουν (piece of me, sweet little sister, slave to the grind, get the f**k out κλπ) + speed διασκευή του Psychotherapy των Ramones. Και φυσικά έπαιξαν και όλα τα hits.
Φοβερό πάντως, αυτοί που κάποτε έπαιζαν μπροστα σε 100.000 νοματαίους, που έπαιζαν με bon jovi και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις στην κεντρική πλατεία της μόσχας κ.λπ. να παίζουν τώρα στο AN. Ρε σεις, σίγουρα μιλάμε για το γνωστό ΑΝ, στη Σολωμού;
Mα τι σου λέω; Κι εγώ αυτά σκεφτόμουνα! Και το λέγανε κι οι ίδιοι βέβαια. Κάποια στιγμή λέει ο Bolan 'παλιά παίζαμε σε stadiums με 40 και 80 και 100.000 κόσμο, αλλά αυτό το πράγμα που ζούμε σήμερα με εσάς εδώ, είναι ένα gig που θα το θυμόμαστε για πάντα'.
-
Πήγε κανείς να ακούσει τη Mariza?
Την άκουσα εδώ (τιμή εισητηρίου 30 -
Nαι αυτοί! Χωρίς Bach όμως, αν και ο καινούριος ρόκαρε πολύ καλά, άξιος. Πάθανε την πλάκα τους από την αντίδραση και τη συμμετοχή του κόσμου (κι εγώ επίσης... ) και ως αποτέλεσμα τα έδωσαν όλα, έχοντας ένα playlist το οποίο ήταν το πιο δυνατό που θα μπορούσαν να έχουν (piece of me, sweet little sister, slave to the grind, get the f**k out κλπ) + speed διασκευή του Psychotherapy των Ramones. Και φυσικά έπαιξαν και όλα τα hits.
Φοβερό πάντως, αυτοί που κάποτε έπαιζαν μπροστα σε 100.000 νοματαίους, που έπαιζαν με bon jovi και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις στην κεντρική πλατεία της μόσχας κ.λπ. να παίζουν τώρα στο AN. Ρε σεις, σίγουρα μιλάμε για το γνωστό ΑΝ, στη Σολωμού;
Mα τι σου λέω; Κι εγώ αυτά σκεφτόμουνα! Και το λέγανε κι οι ίδιοι βέβαια. Κάποια στιγμή λέει ο Bolan 'παλιά παίζαμε σε stadiums με 40 και 80 και 100.000 κόσμο, αλλά αυτό το πράγμα που ζούμε σήμερα με εσάς εδώ, είναι ένα gig που θα το θυμόμαστε για πάντα'.
Η συναυλία χθες τελειώσε στη Θεσαλονίκη λίγο μετά τις 11...ήταν πολύ ωραία, όντως. Μετά ακολούθησε after party σε μπαράκι στα Λαδάδικα ως τις 3, όπου ήρθε και το συγκρότημα με το οποίο χαιρετηθήκαμε. Φάνηκαν πολύ καλά παιδιά, μάλιστα η φίλη μου ζήτησε ΚΑΙ ΠΗΡΕ το σκουλαρίκι του Brian...Χε,χε, έπαθα πλάκα λέμε...
-
*Οι Iron Maiden θα εμφανισθούν στο Terra Vibe Park το Σάββατο 2 Αυγούστου στα πλαίσια του SOMEWHERE BACK IN TIME WORLD TOUR 2008 *
Πολύ μακριά είναι, αλλά ψήνομαιιιιιιιι.
Once a Maiden fan, always a Maiden fan! -
Σάββατο 2/8 ε; Καλή φάση.. Θα έχουν περάσει και 8 χρόνια από την τελευταία φορά...
-
Το Σαββατο θα παει κανενας στους Firewind??
-
def leppard τον ιουλιο αθηνα η παρακουσα?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
def leppard τον ιουλιο αθηνα η παρακουσα?Ασε τους def leppard και ελα το Σαββατο
-
Θα πάει κανείς στην Kylie Minogue τον Μάιο;
-
Red Hot Chili Peppers μυρίζει για φέτος...
-
Και απ'το καυτερό καίγεται το αισθητήριο της όσφρησης και στο τέλος δε μυρίζει τίποτα. Κάθε χρόνο τα ίδια.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
def leppard τον ιουλιο αθηνα η παρακουσα? -
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
def leppard τον ιουλιο αθηνα η παρακουσα?
Ασε τους def leppard και ελα το Σαββατο
Άμα έρθει ο αδης δεν υπάρχει περίπτωση να μην έρθω εγώ.
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2007-2014