-
Το Octavia είναι μια σίγουρη και οικονομική λύση αλλά μάλλον θα μείνω σε μία από τις αρχικές μου επιλογές, εκτός εάν αλλάξει κάτι βλέποντας το Α4.
Τελικά εσείς ποιό θα προτιμούσατε; ΒMW σειρά 3 ή Alfa 159; -
3αρα diesel
-
+3
-
Εαν δεν τίθεται οικονομικό θέμα, τότε 3άρα. Τα πιο πολλά από τα παραπάνω χρήματα που κοστίζει θα επιστρέψουν στην μεταπώληση.
Επιπλέον, νομίζω πως παραμένει συνολικά καλύτερο αυτοκίνητο από την 159. -
3 αρα diesel.Ο κινητήρας είναι απλά εκπληκτικός.Για ποιότητα και οδικές συμπεριφορές δεν νομίζω να χρειάζεται να πούμε τίποτα.
Και η alfa είναι εξαιρετική και όμορφη αλλά είναι μεγαλύτερη σε εξωτερικές διαστάσεις
χωρίς μεγαλύτερους εσωτερικούς χώρους ή χώρους αποσκευών...καλό θα ήταν να τα δείς βέβαια και απο κοντα
-
Ο χρήστης link20 έγραψε:
3 αρα diesel.Ο κινητήρας είναι απλά εκπληκτικός.Για ποιότητα και οδικές συμπεριφορές δεν νομίζω να χρειάζεται να πούμε τίποτα.
Και η alfa είναι εξαιρετική και όμορφη αλλά είναι μεγαλύτερη σε εξωτερικές διαστάσεις
χωρίς μεγαλύτερους εσωτερικούς χώρους ή χώρους αποσκευών...καλό θα ήταν να τα δείς βέβαια και απο κοντα
3αρα κι εγώ!
Για Lexus τι λες; -
3αρα
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Τελικά όλοι προτιμούν την 3άρα.
Πάντως θα περιμένω έως το τέλος Ιανουαρίου, για να δω και το Α4 και θα αποφασίσω, αν και δεν νομίζω να αλλάξει κάτι.
Καλή πρωτοχρονιά σε όλους. -
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ HONDA ACCORD 2,4 AUTO!!!
ΑΝ ΕΧΕΙΣ € ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ DIESEL, LEXUS ME ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΧΕΙΣ VW ME ΣΗΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ AUDI!!! -
Ναι και το Accord είναι καλό αλλά η 3αρα....
-
to kainoyrgio avensis!!!!!! http://www.autowereld.com/spyshots/deta ... tikel=5601 !!! ego tha perimena na to do prin paro kati
-
shift+alt.
-
Καθενας με τον πονο του λεω γω...και δεν αναφερομαι στο Ντινο...
-
για μενα η αλφα ρομεο ειναι η ιδανικη επιλογη..ειναι δυσκολο να βρεις σπορτιφ οδηγικη σε καποιο απ αυτα του υπολοιπου ανταγωνισμου...και η bmw ειναι μια χαρα αλλα τα 4000 Ε ειναι αρκετα και ανουσια...
-
Δεν μπαίνεις και σε κανένα ξένο φόρουμ μήπως και βρεις κατόχους των Diesel μοντέλων που κοιτάς; Εγώ πάντως θα πρότεινα 159 2.4. Είδα τα Χριστούγεννα μία κόκκινη στο Πήλιο και ήταν...
Αγορά 4θυρου sedan