-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Παλιομηχανήματα, χαλάνε!
Τα χαλασμένα όμως πάνε καλύτερα...
Πέρα από την πλάκα, δεν έχω δει πολύ διαφορετικά προβλήματα στα συνεργεία για τους TSI-TFSI-FSI (συγκεκριμένα ο 1.6FSI της μάνας μου έχει απροβλημάτιστα ~80.000km) σε σχέση με άλλα αμάξια-εταιρίες.
Τώρα ας με διαψεύσει κάποιος.Πραγματικά θα το ήθελα για να έχω μια πιο σφαιρική άποψη πέρα από την προσωπική πείρα με 5 αμάξια να έχουν περάσει από την οικογένειά μας Group vag και 3 να είναι ακόμα εν ενεργεία στα χέρια μας.Αλλά παρακαλώ όποιος πει κάτι ας μην πει ότι άκουσε που του είπε οφίλος του που του το είπε ο ξάδερφος που έχει ένα γνωστό στο συνεργείο που του είπαν ότι οι FSI (τούρμπο ή μη) είναι προβληματικοί.ΥΓ:Γιατί μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι πρέπει σόνι και ντε πρέπει να βγάλουμε τους group vag FSI κινητήρες μάπα?
Είμαστε εγκάθετοι.
-
Τα αδιάψευστα επιχειρήματα είναι αυτά που με τρελαίνουν.
Είχα καιρό να γράψω και ξεσυνήθισα.ΥΓ:Sorry αν κάποιες φορές το παίρνω στα σοβαρά.Δυστυχώς απλά μου βγαίνει...
-
Ο χρήστης Drauto έγραψε:
είτε έτσι το πάτωμα, είτε FSI, είτε TFSI, είτε TSI... στον ίδιο δυναμικό ρυθμό τρέχουν.... στα συνεργεία. Να θυμίσω και το παλιό 'θαύμα' το G lader που καταργήθηκε....παλιοάμαξα φτου φτου ..μακριιααααά....
Υ.Γ και ιδίως μακριά απο audi
-
:ysterical:
Τα αδιάψευστα επιχειρήματα είναι αυτά που με τρελαίνουν.
Είχα καιρό να γράψω και ξεσυνήθισα.ΥΓ:Sorry αν κάποιες φορές το παίρνω στα σοβαρά.Δυστυχώς απλά μου βγαίνει...
Πρόσεξε γιατί η πολλή σοβαρότητα βλάπτει σοβαρά την υγεία ειδικά για πράγματα που δεν είναι σοβαρά. Πάντως οπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά
Y.Γ. Αυτό εκεί κάτω από το Golf είναι κιβώτιο και είναι ανοιγμένο για επισκευή
http://xs123.xs.to/xs123/08024/untitled-1801.jpg -
νομιζω οτι οι fsi εχουν δειξει τι κανουν τοσα χρονια και τωρα περιμενουμε και απο τους tsi (τους οριτζιναλ οχι αυτους της σεατ) να συνεχισουν στον ιδιο δρομο...
-
Υπάρχουν προσδοκίες, ναι...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
νομιζω οτι οι fsi εχουν δειξει τι κανουν τοσα χρονια και τωρα περιμενουμε και απο τους tsi (τους οριτζιναλ οχι αυτους της σεατ) να συνεχισουν στον ιδιο δρομο...Γιατί της SEAT τι είναι, μαϊμού?
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
νομιζω οτι οι fsi εχουν δειξει τι κανουν τοσα χρονια και τωρα περιμενουμε και απο τους tsi (τους οριτζιναλ οχι αυτους της σεατ) να συνεχισουν στον ιδιο δρομο...
Γιατί της SEAT τι είναι, μαϊμού?
ναι ετσι λεγανε καποιοι...
-
Απλά στη seat πχ λένε 1.8TSI (κι εννοούν τον 1.8 turbo fsi με τα 160 άλογα), ενώ ως αρτικόλεξα T.S.I. υποτίθεται ότι υποδηλώνουν την τεχνολογία με compressor+turbo.
-
Απλά στη seat πχ λένε 1.8TSI (κι εννοούν τον 1.8 turbo fsi με τα 160 άλογα), ενώ ως αρτικόλεξα T.S.I. υποτίθεται ότι υποδηλώνουν την τεχνολογία με compressor+turbo.
βεβαια πλεον ολοι αποκαλουν τον 1.8 οπως η σεατ..
-
βεβαια πλεον ολοι αποκαλουν τον 1.8 οπως η σεατ..Ωπ...εδώ είσαι φάουλ...Στην Audi, τον αποκαλούν με το σωστό(?) του όνομα 1.8TFSI.
Τουλάχιστον έτσι λένε 3 προσφορές που έχω πάρει για το Sportsback. -
Ωπ...εδώ είσαι φάουλ...Στην Audi, τον αποκαλούν με το σωστό(?) του όνομα 1.8TFSI.
Τουλάχιστον έτσι λένε 3 προσφορές που έχω πάρει για το Sportsback.βαρα βολες!
tsi δε λενε και το 1.4Τ?
-
Δεν ξέρω τι και πώς τους λένε αλλά εχθές εγώ στην Αττική οδό με το Α3 1,8ΤFSI, TSI, SI, I (χάσου) του αδερφού μου άναβα τα φώτα από το τούνελ της εξόδου Λ. Πεντέλης μέχρι και πριν την μεγάλη ευθεία στα διόδια Κορωπίου σε μία Ζ4 2,2... μα να μην κάνει στην άκρη με τίποτα ρε παιδί μου Αναγκάστηκα και προσπέρασα από δεξιά. Μπορεί να μην έχουνε τιμόνια, σπορ αίσθηση και συμμετοχή στην οδήγηση αλλά τα τουρμπάκια τους είναι άλλο πράγμα (ακόμα και με 95αρα). Πολύ εύκολο να σε πάνε μέσα και εσύ να συνεχίζεις να ορκίζεσαι ότι πήγαινες μέσα στα νόμιμα όρια...
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Δεν ξέρω τι και πώς τους λένε αλλά εχθές εγώ στην Αττική οδό με το Α3 1,8ΤFSI, TSI, SI, I (χάσου) του αδερφού μου άναβα τα φώτα από το τούνελ της εξόδου Λ. Πεντέλης μέχρι και πριν την μεγάλη ευθεία στα διόδια Κορωπίου σε μία Ζ4 2,2... μα να μην κάνει στην άκρη με τίποτα ρε παιδί μου Αναγκάστηκα και προσπέρασα από δεξιά. Μπορεί να μην έχουνε τιμόνια, σπορ αίσθηση και συμμετοχή στην οδήγηση αλλά τα τουρμπάκια τους είναι άλλο πράγμα (ακόμα και με 95αρα). Πολύ εύκολο να σε πάνε μέσα και εσύ να συνεχίζεις να ορκίζεσαι ότι πήγαινες μέσα στα νόμιμα όρια...καλά ... το ίδιο έχει γίνει με το 106 μου και με μια Ζ4 2.5si !!! σε ανηφορικό δρόμο στην Εθνική .... ΑΛΛΑ
δεν λέει τίποτα αυτό !!!! -
Πώς δεν λέει...οτι το 106 σου ήταν παρα πολυ καλά φτιαχμένο και καμιά 350αρια κιλά ελαφρύτερο απο το Ζ4, στην ανηφόρα νομίζω πως κάποιο ρόλο παίζει το βάρος... 'Αλλο όμως ήθελε να δείξει το ποστ μου, οτι τουλάχιστον ο TFSI που έχω οδηγήσει εγώ μου έχει κάνει παρα πολύ καλή εντύπωση με μια λειτουργία που θυμίζει ατμοσφαιρικό μιας και έχει δύναμη παντού και πάντα και για κανένα λόγο δεν δείχνει να έχει μόνο τα 160-170 άλογα που λένε οτι βγάζει και με πάρα πολύ αθόρυβη πολιτισμένη λειτουργία. Τώρα αν θα βγεί αξιόπιστος αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζώ.
-
Ωπ...εδώ είσαι φάουλ...Στην Audi, τον αποκαλούν με το σωστό(?) του όνομα 1.8TFSI.
tsi δε λενε και το 1.4Τ?
Οχι βέβαια ,ότι σου λέει ο Κάβουρας από πάνω
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
tsi δε λενε και το 1.4Τ?
οχι για τη φαου βε ελεγα...
περισσοτερα ονοματα και απο τους σουλτανους εχουν αυτες οι μηχανες...
-
**βεβαια πλεον ολοι **αποκαλουν τον 1.8 οπως η σεατ..
tsi δε λενε και το 1.4Τ?
οχι για τη φαου βε ελεγα...
περισσοτερα ονοματα και απο τους σουλτανους εχουν αυτες οι μηχανες...
Μα γράφω ο 'κακομοίρης'...στην Audi...
(άρα όχι όλοι. )
Επίσης αναφερόμουν στον 1.8ΤFSI (όπως και έγραφα)...Μάλλον μόνος μου τα γράφω...
Όσο για τον 1.4TFSI, δεν ξέρω τι του κολλάνε δίπλα...
(νομίζω όμως ότι ο tpapo έχει δίκιο...TFSI τον λένε...τουλάχιστον στα προσπέκτους )ΥΓ:Επίσης από πίσω τα Α3 γράφουν απλά 1.8Τ....
-
Mόνο η Audi δίνει σωστά τις ονομασίες
-
Ναι ενώ από φαντασία στο design σκίζουν. Άντε και στα μοντέλα της επόμενης γενιάς εύχομαι να έχουν κατα 10 εκ πιο φουσκωτά φτερά (οι μπούλιδες ήρθαν να δείρουν!!!) και 10 ίντσες πιο μεγάλη ζάντα... στη βασική έκδωση με το κινητήρα. Α ξέχασα... θα την ονομάσουν και 'επετειακή'!!!
Νέο Audi A3 (2009);