-
Ένα εκ των παραπάνω το προσφέρει δωρεάν η Vodafone.
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Ένα εκ των παραπάνω το προσφέρει δωρεάν η Vodafone.τοτε εγω στην θεση σου θα προτιμουσα το Sony T250......
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ρε σεις, μπα και ειδε κανεις κανενα htc touch cruise?
(ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΡΕ )Mπα, δεν το έπαιξα ακόμα.
-
έχει απίστευτη πλάκα ο διαχωρισμός των κινητών που υπάρχει στο πλαίσιο οnline... είναι λειτουργικό, όμως τα ονόματα της κατηγορίας μου προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση...
πχ. 'επαγγελματικά', 'φωτογραφικά', 'μουσικά', κτλ
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
έχει απίστευτη πλάκα ο διαχωρισμός των κινητών που υπάρχει στο πλαίσιο οnline... είναι λειτουργικό, όμως τα ονόματα της κατηγορίας μου προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση...πχ. 'επαγγελματικά', 'φωτογραφικά', 'μουσικά', κτλ
Γιατί σου κάνουν εντύπωση;
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
έχει απίστευτη πλάκα ο διαχωρισμός των κινητών που υπάρχει στο πλαίσιο οnline... είναι λειτουργικό, όμως τα ονόματα της κατηγορίας μου προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση...
πχ. 'επαγγελματικά', 'φωτογραφικά', 'μουσικά', κτλ
Γιατί σου κάνουν εντύπωση;
...μοδατα....
-
Σε ένα κινητό που έχει πάθει 4 φορές ακριβώς το ίδιο πράγμα και έχει πάει για επισκευή εγγύησης μπορούμε να αξιώσουμε κάποιου είδους αντικατάσταση; Τι θα γίνει όταν τελειώσει η εγγύηση δλδ;
-
Αντικατάσταση μπορείς να ζητήσεις από το service point, να το καταγράψουνε και να ενημερώσουνε τα κεντρικά ότι ο πελάτης ζήτησε αντικατάσταση. Μετά είναι στην ευχέρεια της εταιρίας.
-
Γιαβόλ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σε ένα κινητό που έχει πάθει 4 φορές ακριβώς το ίδιο πράγμα και έχει πάει για επισκευή εγγύησης μπορούμε να αξιώσουμε κάποιου είδους αντικατάσταση; Τι θα γίνει όταν τελειώσει η εγγύηση δλδ;Οταν τελειωσει η εγγυηση, θα τα σκας απο την τσεπη σου.
Θα πας στο σερβις με τα χαρτια που σου εδωσαν και θα τους πεις οτι ειναι η τεταρτη φορα που ερχεσαι με την ιδια βλαβη η θα το αντικαταστησουν η θα κινηθεις νομικα εναντιων τους.
Το 'νεο ΙΝΚΑ' θα σου πει τι ακρηβως πρεπει να κανεις αν σου αρχησουν τα παραμυθακια περι φυσικης φθορας και λαθος χρισης της συσκευης. -
2 χρόνια είναι η εγγύηση σε όλα τα κινητά...!
πόσο θα το κρατήσεις; Αμάξι είναι;
-
To K800 που έχω για δεύτερο ναι, σκοπεύω να το κρατήσω όσο πάει.
-
τόσο δεμένος με το 800;
2 τηλέφωνα...πού φτάσμαε από την πολυτέλεια του 1 ...τώρα στα 2.
-
Ε για reserve δεν χρειαζεται να ειναι ολοκαίνουριο ρε συ.
-
Α! άλλο για ρεζέρβα άλλο για παράλληλο δεύτερο.
έχω ένα γνωστό μου φίλο ο οποίος κουβαλά ένα HTC P3300, ένα Motrola Razr V3 κι ένα nokia 6300.
όλα με τα αντίστοιχα bt hfree (3 Samsung Wep200)....
(το ένα της δουλειάς, το άλλο κάρτα για φτηνή ομιλία με την γυναίκα του και το τρίτο το κανονικό του με συμβόλαιο)
-
Ε εντάξει, και μια δεύτερη κάρτα tim την έχω για ο non-stop 500 για το αμόρε και για το wind plus non-stop.
-
Άμα πω κι εγώ τα χάλια μου...
Θα γελάτε όλοι!
Ρε που καταλείξαμε... Με 4 κάρτες και 3 τηλέφωνα... -
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Άμα πω κι εγώ τα χάλια μου...
Θα γελάτε όλοι!
Ρε που καταλείξαμε... Με 4 κάρτες και 3 τηλέφωνα...+1
Η ανάγκη της 'επικοινωνίας' βλέπεις.......
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Α! άλλο για ρεζέρβα άλλο για παράλληλο δεύτερο.έχω ένα γνωστό μου φίλο ο οποίος κουβαλά ένα HTC P3300, ένα Motrola Razr V3 κι ένα nokia 6300.
όλα με τα αντίστοιχα bt hfree (3 Samsung Wep200)....
(το ένα της δουλειάς, το άλλο κάρτα για φτηνή ομιλία με την γυναίκα του και το τρίτο το κανονικό του με συμβόλαιο)
ενταξει... τωρα ξερουμε οτι μας δουλευεις... 6300 με bt δεν παιζει!
εχει προβλημα στον ηχο! σε ακουνε με διακοπες! -
1 ΕΤΕΝ Χ500+ με συμβολαιο για επαγγελματικη χριση
1 Νokia 8600Luna με συμβολαιο για προσωπικη χριση
1 Νokia 8800 με καρτα για γκομενο-δουλειες
1 Νokia 8850 με καρτα για γκομενο-δουλειες
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]