-
STIN ELEFTHEROTYPIA THS 12/10/2003 ,
O GENIKOS DIEYTHINTHIS THIS TECHNOCAR,
ANAKOINVSE OTI TO TELETEO DEKAHMERO
TOU OKTOBRIOY THA KIKOFORISI TO- SEAT IBIZA TOP GUN III ME 115 HP-
ARAGE GIA EMAS POU EXOUME TO IBIZA 101 HP
THA IRARXEI MIXANIKO KIT METATROPIS STA 115 HP???NIKOS
-
-
-
Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα ανάλογης βελτίωσης αφού μάλλον για κάτι που σχετίζεται με εισαγωγή και εξαγωγή θα σχετίζεται!
-
Καλοί οι 115 ίπποι, αλλά τι κινητήρα θα 'φοράει'; Πριν καιρό είχα διαβάσει σε αγγλικό site ότι η συγκεκριμένη έκδοση του Ibiza θα χρησιμοποιεί το δίλιτρο κινητήρα των 115hp του VAG.
-
logikos πρέπει να είσαι και λογικός καμιά φορά... εννοώ ότι δεν υπάρχει πια 2λιτρο που να κυκλοφορεί στην Ελλάδα με 115 άλογα και να προσελκύσει το ενδιαφέρον αγοραστή!Πολύ περισσότερο 2λιτρο αμάξι που θα απευθύνεται σε νέους!Ίσως να φορά τον FSi 1600.Δε ξέρω
Φιλικά -
Ο χρήστης logikos έγραψε:
Καλοί οι 115 ίπποι, αλλά τι κινητήρα θα 'φοράει'; Πριν καιρό είχα διαβάσει σε αγγλικό site ότι η συγκεκριμένη έκδοση του Ibiza θα χρησιμοποιεί το δίλιτρο κινητήρα των 115hp του VAG.Μαλλον για ατμοσφαιρικη βελτιωση θα προκειται γιατι για TURBO ειναι πολυ λιγα τα αλογα
-
EPISIMA APO TIN TECHNOCAR
TO SEAT IBIZA 1400 / 115 HP TOP GUN III
THA PAROUSIASTI EPISIMA STIN
DIENTHI EKTHESI APO 8-16 NOEMBRIOY 2003
STO PALEO AERODROMIO ELLINIKOU.NIKOS
-
Ο χρήστης Αθάνατος έγραψε:
logikos πρέπει να είσαι και λογικός καμιά φορά... εννοώ ότι δεν υπάρχει πια 2λιτρο που να κυκλοφορεί στην Ελλάδα με 115 άλογα και να προσελκύσει το ενδιαφέρον αγοραστή!Πολύ περισσότερο 2λιτρο αμάξι που θα απευθύνεται σε νέους!Ίσως να φορά τον FSi 1600.Δε ξέρω
ΦιλικάΌπως ανέφερα προηγουμένως, τα περί δίλιτρου κινητήρα τα έχω διαβάσει σε αγγλικό site. Ιδού και το link: http://www.channel4.com/apps26/4car/jsp/main.jsp?lnk=211&id=5742. Παραθέτω το σχετικό απόσπασμα: 'The VW group 2.0-litre, 115bhp petrol engine replaces the 100bhp 1.4 in the Ibiza Sport, giving a top speed of 123mph and 0-60mph acceleration in 10.1 seconds'.
-
Νομίζω ότι αυτή η κίνηση δεν θα γίνει στην Ελλάδα.Αυτός ο κινητήρας είχε τοποθετηθεί στο Ίμπιζα GTi του 93-95.Τέτοιο πισωγύρισμα για μία brand(πως φαινεται το Μάρκετινγκ ) που θέλει να χαρακτηριστεί σπο δεν στέκει..
-
ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ,
Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 1400 κ.κ. 115 HP.
ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ 8-16 ΝΟΕ 2003
ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ.
ΕΠΙΣΗΣ, ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ, 101 HP ΣΕ 115 HP, ΜΕΣΩ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΚΙΤ,
ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΚΑΡ!!!ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ!!!
ΝΙΚΟΣ
-
Ηταν που ήταν ψόφιος ο κινητήρας αυτός χαμηλά, φαντάζομαι πως θα γίνει τώρα...
FLASH NEWS: Seat IBIZA Top Gun III : 115 HP!!!...more