-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Τα ρενώ δεν έχουν τρύπα για μανιβέλα;Τα κατρελ ήταν τα τελευταία (μέχρι τον Αύγουστο του 71.
Το ένα δικό μου έχει την τρύπα στον προφυλακτηρα αλλά του αλλάξαν σαζμάν κάποτε και...Νίκο καλή χρονιά και καλή ξεκούραση!!!
-
χρονια πολλα νικο και καλα να περασετε
θα τα πουμε και τηλεφωνικα -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Βασικά και εμείς πρέπει να πάρουμε ένα 02... Όσο και να τα χώνουμε στη Μπενβέ, είναι γεγονός ότι το 02 είναι η μοναδική επιλογή που έχουμε, εθνικά μιλώ πάντα , σε αυτή την κατηγορία . Έχεις κανένα 1602 για πούλημα; Θα σου βρούμε καθετόνι άμεσα ανταλλάξιμο!Τ αγαπάω τα ρημάδια μου και μου είναι δύσκολο να τα δώσω. Εχω υπόψιν μου ενα - δύο που πουλιώνται για όποιον ενδιαφέρεται. Βρήκα και τι ηταν το τακ τακ στο άσπρο μετα από πολύ ψάξιμο. Απλά δεν είχα σφίξει τους τροχούς μπροστά...πάλι τυχερός ήμουνα
Το ασημί σκυλί σήμερα, εκανε 400 χλμ χωρίς ούτε ενα πρόβλημα και με απαγορευτικές ταχύτητες για κλασσικό. Μια κρύο μια ζέστη ,με πάνε... -
Είναι κάποιο από αυτά που διατίθενται σε χρησιμοποιήσιμη κατάσταση ή θέλουν όλα φτιάξιμο;
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Βασικά και εμείς πρέπει να πάρουμε ένα 02... Όσο και να τα χώνουμε στη Μπενβέ, είναι γεγονός ότι το 02 είναι η μοναδική επιλογή που έχουμε, εθνικά μιλώ πάντα , σε αυτή την κατηγορία . Έχεις κανένα 1602 για πούλημα; Θα σου βρούμε καθετόνι άμεσα ανταλλάξιμο!
Τ αγαπάω τα ρημάδια μου και μου είναι δύσκολο να τα δώσω. Εχω υπόψιν μου ενα - δύο που πουλιώνται για όποιον ενδιαφέρεται. Βρήκα και τι ηταν το τακ τακ στο άσπρο μετα από πολύ ψάξιμο. Απλά δεν είχα σφίξει τους τροχούς μπροστά...πάλι τυχερός ήμουνα
Το ασημί σκυλί σήμερα, εκανε 400 χλμ χωρίς ούτε ενα πρόβλημα και με απαγορευτικές ταχύτητες για κλασσικό. Μια κρύο μια ζέστη ,με πάνε...τσουλα τα γιαννη, να ξεπιαστουν τα κοκαλακια τους
μονο καλο τους κανεις οταν τα τσουλας πιστευω -
Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά σε αυτούς που φεύγουν και σε αυτούς που μένουν.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Είναι κάποιο από αυτά που διατίθενται σε χρησιμοποιήσιμη κατάσταση ή θέλουν όλα φτιάξιμο;Δεν συμφέρει το φτιάξιμο σε αυτά. Εχω υπόψιν μου 2 σε μέτρια κατάσταση και ενα σε καλή (δίλιτρο).
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
τσουλα τα γιαννη, να ξεπιαστουν τα κοκαλακια τους
μονο καλο τους κανεις οταν τα τσουλας πιστευωΑχ, γι αυτό το λόγο κράτησα μόνο δύο καλά, επειδή δεν μπορώ να τα τσουλάω και πάλι όλο προβλήματα έχουν.
Τα ηλεκτρικά του άσπρου εστρωσαν μετά από μια 10λεπτη βόλτα, σταμάτησε να κορνάρει μόνο του δηλαδή, και το ασημί πάει καλύτερα από ποτέ, τουλάχιστον έτσι δείχνει.
Ευελπιστώ του χρόνου τέτοια εποχή να τα έχω ξανακάνει 4 αν και ο κολλητός του Λάμπη με καθυστερεί με την φανοποιεία (αλλά είναι καλλιτέχνης...)
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Είναι κάποιο από αυτά που διατίθενται σε χρησιμοποιήσιμη κατάσταση ή θέλουν όλα φτιάξιμο;
Δεν συμφέρει το φτιάξιμο σε αυτά. Εχω υπόψιν μου 2 σε μέτρια κατάσταση και ενα σε καλή (δίλιτρο).
Έχεις ρωτήσει τιμές; Βασικά 1602 θα μου άρεσε για να το έχω κανονικά στο δρόμο αλλά δε θέλω κάτι που να χρειάζεται πολλά πολλά για να γίνει ευπαρουσίαστο... το δίλιτρο πως είναι ακριβώς σε κατάσταση;
-
Λοιπόν, αφού έκανα τα σχετικά τηλ. υπάρχει ενα 1802 74-75 μοντέλο που όμως από ότι θυμάμαι θέλει αρκετά για να είναι βγεί στον δρόμο ως αξιοπρεπές κλασσικό και το δίλιτρο.
Το δίλιτρο ξεκίνησε την ζωή του ως 1602, είναι άριστο μηχανικά και εσωτερικά, δεν έχει σκουριές κτλ αλλά έχει φουσκωτά φτερά. ολα καλά δηλ. και θα το είχα πάρει αλλά αυτά ήταν ο ανασταλτικός παράγοντας. Το καλό που έχει είναι ότι το βάζεις μπροστά και φεύγεις και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για αρκετό καιρό πριν ρίξεις πάνω του δουλειά ή χρήματα.
Και τα δύο ειναι με τετράγωνα φανάρια πίσω.
Στρογγυλοφάναρα αξιοπρεπή δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα.
Υπάρχει επίσης και ενα 1602 γαλάζιο σε ημιάθλια κατάσταση αλλά καλό από μηχανικά, επίσης 74-75 μοντέλο, αλλά δεν έκανα επαφή.
Από την εμπειρία μου πάντως, ενα νορμάλ 1602 άνετα στέκεται στην καθημερινή χρήση σαν ένα συγχρονο αυτοκίνητο. Το μοναδικό που ίσως λείψει ειναι ο κλιματισμός (εμένα δεν μου λείπει καθόλου), και είναι άκρως αγχολυτικό ως αυτοκίνητο!! -
-
καλημερα...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Σα μεγάλο ραπανάκι είναι!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ
και απο εμένα!Μ'αυτα τα ραπανακια (το στυλ του πισω μερους ) ημουν ερωτευμενος για χροοοονια , αφου εσκασαν μυτη αρκετα στα μεσα του 60 απο διαφορους καροσεριστες και για την εποχη μας ειχαν το .. κατι τις , που μας εφτιαχναν .........Ενταξει , τωρα και εγω δεν τρελενομαι
καλη χρονια σε ολους
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
καλημερα...καλημερα γιαννη, δεν ερχεσαι μαγαζι για καφε???
-
να σου πω ερχομαι....
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
να σου πω ερχομαι....εισαι εδω ν.σμυρνη???
-
Καλημέρα σε όλους τους εργαζόμενους, τους ημι-εργαζόμενους και τα... ρεμάλια
-
Καλημέρα σε όλους και....
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!! -
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Καλημέρα σε όλους και....
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!χρονια πολλα στουμπακο
πως περασες? -
Πολύ καλά !!!
Αψογος καιρός, όμορφη πόλη, πολύ περπάτημα.
Και ένα πιτσιρίκι, με τα μάτια ορθάνοιχτα, να 'σκανάρει' τα πάντα !!!
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών"