-
Κύριε πρόεδρε, ορίστε τα εγκεκριμένα υγρά της BMW
και οι κωδικοί των σαζμανTransm oil yellow label after 9-97
http://www.putfile.com/pic.php?img=7364160Transm oil orange label ATF + Mini
http://www.putfile.com/pic.php?img=7364159LSD oils
http://www.putfile.com/pic.php?img=7364158BMW transmission designation
http://www.putfile.com/pic.php?img=7364157 -
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Der bmw ist hier.ποτε θα 'ανοιξουμε' ?
(οροφες??)καλοταξιδη!
-
Καλοτάξιδη Αφάνα!
κυρ Βασίλη, κατατοπιστικότατος βέβαια ο πίνακας, αλλά....τι να πάρω τελικά?
-
αυτοκινητο!
-
Καλοταξιδη Max.
Επεσε προπελο-ιος εε?
-
.. εχουμε εμβολιαSτεί!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
.. εχουμε εμβολιαSτεί!Αυτο μ'αRSε.......
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
η 325 εχει εξακυλινδρο με 3.0 λιτρα απο οσο γνωριζω.
Αν δεν ηταν 3.0 λιτρα και παρεμενε 2,5 θα επαιρνα αυτην αλλα 3,0 λιτρα πας για 335 και τελειωνει το παραμυθι
Λοιπον τελικα στο διλημα Α5 η 320 που ειχα θεσει παλαιοτερα κατεληξα και εκλεισα την 320coupe και την περιμενω στα μεσα μαρτιου.Αυτη η αναμονη με σκοτωνει. 2 βδομαδες τωρα οταν βλεπω καμια που και που παρκαρισμενη πηγαινω και την κοιταζω μεσα εξω καλα καλα να δω τι συνδυασμους θα μπορουσα να εχω βαλει και δεν εβαλα, τι ζαντες κ.λ.π.
θα αρρωστησω στο τελος.
Σιχαινομαι την αναμονηποσο σου πηγε αν επιτρεπεται?
λιανικη τιμη πωλησης 56 χιλιαρικα.(ξερω τι θα επαιρνα με τοσα... αλλα ...)
γκαζι η γκατζετς ειναι το ερωτημα ?
εγω επελεξα το δευτερο και ελπιζω οτι δεν θα μου λειψει και το πρωτο(πολυ)
δεν εβαλα την αναρτηση Μ μονο για να εχω περισσοτερη ανεση και αξιοπιστια και αυτο γιατι ,
γιατι στο SLK που ειχε την σπορ αναρτηση και 18αρια μετα απο 2 χρονια δηλαδη σημερα τριζει παρα πολυ ασχημα.οικτρα ασχημα -
Έβαλα το x-brace σήμερα! (ευγενική χορηγία του Τρούλη! )
Απίστευτο! Το μπροστά σύστημα του αυτοκινήτου, μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο!!!! Οχι 'τούβλο'. Δεμένο. Δουλεύει μόνο η ανάρτηση!
Το δύσκολο ήταν να μπουν τα πριτσίνια. Που νομίζω ότι πολλοί απλά τα περνάνε στις τρύπες, χωρίς να τα πριτσινώσουν.
Από εκεί και πέρα, απλούστατο. Αλλά κορυφαίο!!!
-
τι ακριβως ειναι το x-brace?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
τι ακριβως ειναι το x-brace? -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Έβαλα το x-brace σήμερα! (ευγενική χορηγία του Τρούλη! )Απίστευτο! Το μπροστά σύστημα του αυτοκινήτου, μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο!!!! Οχι 'τούβλο'. Δεμένο. Δουλεύει μόνο η ανάρτηση!
Το δύσκολο ήταν να μπουν τα πριτσίνια. Που νομίζω ότι πολλοί απλά τα περνάνε στις τρύπες, χωρίς να τα πριτσινώσουν.
Από εκεί και πέρα, απλούστατο. Αλλά κορυφαίο!!!
-
X-brace θυμαμαι οτι ειχε ο Αριστοτελης στην Μ του εδω κ 2 χρονια ρε....
Αργησες λιγο Νικο
-
Κάλιο αργά παρά ποτέ...
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
η 325 εχει εξακυλινδρο με 3.0 λιτρα απο οσο γνωριζω.
Αν δεν ηταν 3.0 λιτρα και παρεμενε 2,5 θα επαιρνα αυτην αλλα 3,0 λιτρα πας για 335 και τελειωνει το παραμυθι
Λοιπον τελικα στο διλημα Α5 η 320 που ειχα θεσει παλαιοτερα κατεληξα και εκλεισα την 320coupe και την περιμενω στα μεσα μαρτιου.Αυτη η αναμονη με σκοτωνει. 2 βδομαδες τωρα οταν βλεπω καμια που και που παρκαρισμενη πηγαινω και την κοιταζω μεσα εξω καλα καλα να δω τι συνδυασμους θα μπορουσα να εχω βαλει και δεν εβαλα, τι ζαντες κ.λ.π.
θα αρρωστησω στο τελος.
Σιχαινομαι την αναμονηποσο σου πηγε αν επιτρεπεται?
λιανικη τιμη πωλησης 56 χιλιαρικα.(ξερω τι θα επαιρνα με τοσα... αλλα ...)
γκαζι η γκατζετς ειναι το ερωτημα ?
εγω επελεξα το δευτερο και ελπιζω οτι δεν θα μου λειψει και το πρωτο(πολυ)
δεν εβαλα την αναρτηση Μ μονο για να εχω περισσοτερη ανεση και αξιοπιστια και αυτο γιατι ,
γιατι στο SLK που ειχε την σπορ αναρτηση και 18αρια μετα απο 2 χρονια δηλαδη σημερα τριζει παρα πολυ ασχημα.οικτρα ασχημα320 E92 56.000
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Der bmw ist hier.
Ωπ ... ο Αη Βασίλης σε έφτειαξε
H Bimmer Uber-Coupe είναι εν Ελλάδι, πρέπει να εκτελωνιστεί και να εξοφληθεί .
-
Der bmw ist hier.
Kαλοτάξιδη
-
Der bmw ist hier.
Καλοτάξιδη Βασίλη!!!
-
Τελικα το προβλημα με τα turbo της 335 ,δεν ειναι και τοσο σπανιο...
Μολις εγινε γνωστο το προβλημα σην 335 του EVO,τοπεριοδικο δεχθηκε δυο email ,απο ιδιοκτητες 335 που ειχαν το ιδιο προβλημα με την waste gate,με αποτελεσμα να χρειαζονται αντικατασταση τα turbo. -
Όταν περίμενα την 120i είχα πιάσει μια πολύ ενδιαφέρον κουβέντα με τον πωλητή για την 335i και το θέμα της 'ανοιχτής' (τότε) παράδοσης. Το πρόβλημα ήταν ότι τα μπεκ ψεκασμού καυσίμου βρέθηκαν από τη BMW κατόπιν παραγωγής του αυτοκινήτου να μη περνάνε κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές της φίρμας, με αποτέλεσμα να διακόψει τη συνεργασία με την εταιρία παροχής μπεκ όσπου να κατασκευαστούν νέα με συγκεκριμένες προδιαγραφές.
Λογικά το πρόβλημα λύθηκε.
BMW FORUM