-
-
Θέλω ένα τέτοιο
-
Εγώ θέλω ένα τέτοιο:
Kαι ένα τέτοιο:
Kαι:
Και τέλος:
Δόξα τω θεώ, 5 στρέμματα έχουμε, αγάπη έχουμε, ελπίζω να τα καταφέρω...
-
Και γω ένα τέτοιο:
Το κακό είναι ότι 10/12 μήνες το χρόνο μένουμε σε διαμέρισμα, οπότε το περιβάλλον δεν το θεωρώ κατάλληλο για ένα σκύλο τέτοιου μεγέθους.
Κόκερ σπάνιελ σαν την 1ης φωτογραφίας θέλουν οι γονείς μου...
-
εγώ αυτό θα αποκτήσω κάποτε...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Απο οτι βλεπω παντως πρεπει να τραβαγε ελκηθρο ολη την ημερα με τετοια κουραση που εχειΤην ξύπνησα 3 το βράδυ για να τη βγάλω φωτό! Το μάτι δεν άνοιξε ποτέ ολόκληρο, ούτε με το φλας που έβαλα!
Χάρη, είναι μεγάλη σε ηλικία και έχει πάρει κιλά όπως είπε ο Adis. Το πρόβλημα είναι ότι η (διπλή) γούνα όντως είναι στυλ περμανάντ. Ζούμε στα 80s...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Α πα πα! Το έχει μια φίλη μου, μιλάμε για μεγάλο βλάκα. Ουσιαστικά δεν έγινε ποτέ κατοικίδιο αυτό το σκυλί, δε μιλάει, δε λαλάει, δεν κουνιέται αν δεν το κουνήσεις, μέχρι και οι γάτες πλάκα του κάνουν... Παντελώς αναίσθητο και αποκομμένο από το περιβάλλον, σου δίνει την εντύπωση ότι αν γκρεμιστεί το σπίτι στο κεφάλι του θα κάτσει εκεί να κοιτάει... Φλοκάτη με πόδια και μωβ γλώσσα
... να έπεσε στην περίπτωση ή είναι όλα έτσι;
-
Από όσα έχω διαβάσει (πολύ λίγες επαφές έχω με τα τσόου) μάλλον δεν έπεσε στην περίπτωση.
-
γουσταρω τσοου τσοου...
μοιαζουμε...
δεν εχω ομως μπλε γλωσσα...
-
Ε δεν έχεις και τόσο πολύ μαλλί ρε...
-
καλα βλεπω τη φατσα και ξεραινομαι στο γελιο...ειναι πολυ κουλ!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
καλα βλεπω τη φατσα και ξεραινομαι στο γελιο...ειναι πολυ κουλ!Είναι ΤΟΣΟ κουλ που νομίζεις ότι έχει ψοφήσει ρε, σοβαρά. Όσο για την μπλε γλώσσα, μπορείς να μασήσεις ένα bic
-
Τα Τσόου Τσόου είναι από τη φύση τους απόμακρα ζωντανά, δεν είναι για πολλά πολλά.
Επίσης δεν κάνουν για το δικό μας κλίμα, υποφέρουν αφάνταστα.Τωρα βέβαια μερικοί τα βλέπουν κουτάβια, ξετρελαίνονται και πάνε και τα αγοράζουν και υποφέρουν και αυτοί αλλά κυρίως τα ζώα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Είναι ΤΟΣΟ κουλ που νομίζεις ότι έχει ψοφήσει ρε, σοβαρά. Όσο για την μπλε γλώσσα, μπορείς να μασήσεις ένα bic
-
Α πα πα! Το έχει μια φίλη μου, μιλάμε για μεγάλο βλάκα. Ουσιαστικά δεν έγινε ποτέ κατοικίδιο αυτό το σκυλί, δε μιλάει, δε λαλάει, δεν κουνιέται αν δεν το κουνήσεις, μέχρι και οι γάτες πλάκα του κάνουν... Παντελώς αναίσθητο και αποκομμένο από το περιβάλλον, σου δίνει την εντύπωση ότι αν γκρεμιστεί το σπίτι στο κεφάλι του θα κάτσει εκεί να κοιτάει... Φλοκάτη με πόδια και μωβ γλώσσα
Eίναι σκυλί ανεξάρτητο το οποίο δεν γουστάρει πολύ την δράση αλλά αρέσκεται στο να παρατηρεί το εξωτερικό περιβάλλον. Εξαιρετικός φύλακας ( γι αυτό φτιάχτηκε άλλωστε ) αλλά μάλλον ακατάλληλο για σκύλος παρέας-οικογένειας. Έχει δική του προσωπικότητα και απαιτεί κατα κάποιο τρόπο εξηγήσεις από το αφεντικό του για να εκτελέσει την εντολή. Αδύναμοι χαρακτήρες απορρίπτονται ως υποψήφια αφεντικά. Επίσης με τους ξένους είναι πάρα πολύ επιφυλακτικά. Όσο για τις γάτες, αμα τσαντιστεί δεν νομίζω να του κάνουν και πολύ πλάκα. Πολύ όμορφα σκυλιά αλλά δύσκολοι χαρακτήρες. Κάποτε ήταν της μόδας, πλέον δεν βλέπω τόσα πολλά προφανώς λόγω του 'κακού' τους χαρακτήρα τον οποίο οι υποψήφιοι ιδιοκτήτες δεν γνώριζαν οταν τα χρυσοπλήρωναν
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Είναι ΤΟΣΟ κουλ που νομίζεις ότι έχει ψοφήσει ρε, σοβαρά. Όσο για την μπλε γλώσσα, μπορείς να μασήσεις ένα bic
ελα κομμενα τα γελια...
-
-
+σε όλα όσα είπες φίλου ροχαλίζει όταν κοιμάται. Μιλάμε για ροχαλητό.
αυτός έχει λευκό...καρασπάνιο. Τα κουτάβια του τα πούλησε 700 ευρώ το ένα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Eίναι σκυλί ανεξάρτητο
+1.
Είχε ένα τέτοιο φίλος μου στο Πήλιο. Όσο κι αν προσπάθησε δεν μπόρεσε να το κρατήσει κοντά του. Εδώ κι ένα χρόνο το σκυλί νοικιάζει γκαρσονιέρα στο κέντρο του Βόλου.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Eίναι σκυλί ανεξάρτητο
+1.
Είχε ένα τέτοιο φίλος μου στο Πήλιο. Όσο κι αν προσπάθησε δεν μπόρεσε να το κρατήσει κοντά του. Εδώ κι ένα χρόνο το σκυλί νοικιάζει γκαρσονιέρα στο κέντρο του Βόλου.
είσαι όλα τα λεφτά!
Ασχετο, αλλά οταν μου έφεραν εναν τετοιο κουκλο για να ζευγαρώσει με την δική μου (καναδεζικο-λευκο λυκοσκυλο), η δική μου δεν τον ήθελε ουτε ζωγραφιστό!!!
Λες να έφταιγε η μπλέ γλώσσα;;;;;;;
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε?