-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
δεκτον αλλα καταλαβες τη υπερβολη της δηλωσης σου μετα την ερωτηση μουΔε βρισκω τιποτα υπερβολικο στην υπερβολικη δηλωση του μετα την ερωτηση σου στην πρωτη υπερβολικη δηλωση του.
Υπερβαλλεις.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
δεκτον αλλα καταλαβες τη υπερβολη της δηλωσης σου μετα την ερωτηση μου
Δε βρισκω τιποτα υπερβολικο στην υπερβολικη δηλωση του μετα την ερωτηση σου στην πρωτη υπερβολικη δηλωση του.
Υπερβαλλεις.
υπερβολες τωρα,υπερβολες
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Αντε να βγεις,να δεις την αντλια(που δεν καταλαβεις τιποτα,και αν καταλαβεις αντε να αποδειξεις)γιατι να κλεισεις εσυ την ταπα?
Υπερβολη το βρισκωΕγώ όχι. Επιπλέον το αυτοκίνητό μου δε το αγγίζει κανείς χωρίς την άδειά μου, πολλω δε μάλλον ο βενζινάς, που δεν την έχει
να σε ρωτησω χωρις παρεξηγηση?
Τι αμαξι εχεις και εχεις αυτην την αποψη για το αμαξι
Δεν ειναι γκομενα το αμαξι,και να σε βαλει βενζινα θα στο χαλασει?Να με ρωτήσεις.
Τα smileys μετά την πρότασή μου δείχνουν νομίζω το υπερβολικό της δήλωσης που έκανα. Οπότε δεν μιλάω 100% σοβαρά. Δεν έχει σημασία πάντως το τί αμάξι έχω. Συμπεριφέρομαι σχεδόν το ίδιο απο ένα ταπείνό corolla του '90 ως και οποιοδήποτε superκάρο μπορεί να τύχει να έχω κάποτε. Το προσέχω δηλαδή σα τα μάτια μου
Για την ιστορία έχω το αυτοκίνητο της υπογραφής μου
έγινε, γεια χαρά
-
ατυχημα στην εξοδο του δρομου της χαλκιδικης για περιφερειακη (ανηφορικη δεξια)
τα crx η τρεχουν πολυ η δε στριβουν...ψωνισε το αριστερο κιγκλιδωμα ακαριαια αποτι φαινεται και γυρισε η μουρη αντιθετα στο δρομο...
ευτυχως το μεγαλο πνευμα δεν αφησε να τραυματιστει κανεις απο το λιγο που μπορεσαμε να δουμε..
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Αντε να βγεις,να δεις την αντλια(που δεν καταλαβεις τιποτα,και αν καταλαβεις αντε να αποδειξεις)γιατι να κλεισεις εσυ την ταπα?
Υπερβολη το βρισκωΕγώ όχι. Επιπλέον το αυτοκίνητό μου δε το αγγίζει κανείς χωρίς την άδειά μου, πολλω δε μάλλον ο βενζινάς, που δεν την έχει
να σε ρωτησω χωρις παρεξηγηση?
Τι αμαξι εχεις και εχεις αυτην την αποψη για το αμαξι
Δεν ειναι γκομενα το αμαξι,και να σε βαλει βενζινα θα στο χαλασει?Να με ρωτήσεις.
Τα smileys μετά την πρότασή μου δείχνουν νομίζω το υπερβολικό της δήλωσης που έκανα. Οπότε δεν μιλάω 100% σοβαρά. Δεν έχει σημασία πάντως το τί αμάξι έχω. Συμπεριφέρομαι σχεδόν το ίδιο απο ένα ταπείνό corolla του '90 ως και οποιοδήποτε superκάρο μπορεί να τύχει να έχω κάποτε. Το προσέχω δηλαδή σα τα μάτια μου
Για την ιστορία έχω το αυτοκίνητο της υπογραφής μου
έγινε, γεια χαρά
να σαι καλα
χρονια σου πολλα και καλες γιορτες -
Σημερα τα ξημερωματα γυρνωντας σπιτι εγινε σχεδον μπροστα μου ενα τροχαιο(δεν ειδα τι και πως γιατι ηταν καμια 200-300 μετρα μπροστα μου) με μηχανακι-αυτοκινητο.. Οταν εφτασα ο μηχανακιας ηταν ορθιος(δεν φορουσε κρανος) με λιγα αιματα, σταματησα ρωτησα και τους 2 αν ειναι οκ και αν ηθελαν βοηθεια ομως μου ειπε ο μηχανακιας οτι ειναι οκ..
Εφυγα, αλλα παρ'ολα αυτα μηπως θα ηταν σωστοτερο να μεινω στο σημειο?
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Να μείνεις να κάνεις τι;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Να μείνεις να κάνεις τι;
Δεν ειχα να κανω τιποτα, αλλωστε ουσιαστικα ουτε ειδα τι και πως εγινε.. Κ πρακτικα αυτη ηταν η σκεψη που με απετρεψε απο το να μεινω.
Απλα εθεσα το θεμα πιο πολυ για ψυχολογικους λογους -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ατυχημα στην εξοδο του δρομου της χαλκιδικης για περιφερειακη (ανηφορικη δεξια)τα crx η τρεχουν πολυ η δε στριβουν...ψωνισε το αριστερο κιγκλιδωμα ακαριαια αποτι φαινεται και γυρισε η μουρη αντιθετα στο δρομο...
ευτυχως το μεγαλο πνευμα δεν αφησε να τραυματιστει κανεις απο το λιγο που μπορεσαμε να δουμε..
Πιο γνωστο κι απο το οτι η γη ειναι σφαιρικη...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
τα crx η τρεχουν πολυ η δε στριβουν...ψωνισε το αριστερο κιγκλιδωμα ακαριαια αποτι φαινεται και γυρισε η μουρη αντιθετα στο δρομο...
Πιο γνωστο κι απο το οτι το bravo μου καιει λαδια...
-
λοιπόν, από τα πιο επικίνδυνα σημεία τείνει να γίνει η εθνική στο ανέβασμα για λαμία, μετά την έξοδο για κάτω πατήσια (καλυφτάκη; ). Όχι στο σημείο της αριστερής στροφής που ήταν και το μεταγωγών, πιο ψηλά. Εκεί που έχει αριστερή καμπή και τα φυτά εμποδίζουν την ορατότητα. Και επειδή όποιος φεύγει εκεί φεύγει με πολλά, ο δρόμος γεμίζει λάδια και γίνονται καραμπόλες. Μια από αυτές που έχω πετύχει πρέπει να είχε καμιά 20αρια άμάξια, και περνάγαμε με σλάλομ ανάμεσα από κορύνες για να μην πατάμε όσο το δυνατόν λάδια
Προσοχή όταν περνάτε ΕΙΔΙΚΑ βράδυ, δείτε και τις μπαριέρες στα αριστερά, αν και η στροφή είναι αριστερή, για να πεισθήται. Το πιο σωστό είναι να αποφεύγουμε τις δυο αριστερές λωρίδες στο σημείο -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Πιο γνωστο κι απο το οτι το bravo μου καιει λαδια...
Σταγονα τελευταια γιατι δεν το πιεζω καν... Εχουν εκλειψει και τα θυματα...
-
25νεκροι ο απολογισμος απο την εξοδο-εισοδο των Χριστουγενων.
Τα καναλια ως συνηθως το κανουν θεμα λογο του μαζικου αριθμου των θυματων,αλλα πουθενα δεν ακουω γιατι εχουμε αυτους τους δρομους ,αυτες τις εξετασεις για διπλωμα και γιατι η κυκλοφορικη αγωγη δεν ξεκιναει απο το σχολειο.Αν ρωτησεις την κυβερνηση θα απαντησει οτι για ολα φταινε οι πρωην αν ρωτησης τους πρωην θα σου πουν οτι κανανε βηματα προς την θετικη κατευθυνση(????) αλλα δεν προλαβαν να....μπλα μπλα μπλα.Καλη πρωτοχρονια
-
Για τα διπλωματα....ακουσα απο γνωστο μου δασκαλο οδηγησης, οτι οσοι συμπληρωνουν ποντους και τους παιρνουν το διπλωμα πρεπει να ξαναδωσουν εξετασεις (γνωστο αυτο) ε αν δεν λαδωσουν στις εξετασεις δεν το παιρνουν με τπτ. Το γιατι?
α) αν καποιος οδηγει 5-10-15 χρονια πλεον δεν σταματαει 3 δευτερολεπτα στο στοπ και μετα κοιταει περναει κλπ.
β) αν καποιοι δεχθουν να κανουν μαθηματα για να μπουν στο τριπακι του πως θελουν οι εξεταστες να φερεσε....μολις τους πιασουν την συζητηση....ξεχνιουντε στο πρωτο στοπ και τα 3 δευτερα πανε περιπατο
γ) Πανε με την σιγουρια το ξερω να οδηγαω και τα κανουν απο μονοι τους σκατα χωρις τα τρικ των εξεταστων (αυτοι καλα να παθουν)
κλπ κλπ.
Αλλα ενα εξτρα εισοδοιματακι για του εξεταστες λοιπον.
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
25νεκροι ο απολογισμος απο την εξοδο-εισοδο των Χριστουγενων.Αυτοι δεν μετρανε για νεκροι,ειναι νουμερα που τα διαβαζουμε στα πεταχτα
Ουτε στην λωριδα της Γαζας δεν πρεπει να εχουν τοσες απωλειες! -
30 οι νεκροί πλεόν , άλλα όπως έλεγε ένας της Τροχαίας είμαστε χαρούμενοι που δεν συνέβη κανένα τροχαίο με νεκρούς στον ΠΑΘΕ!
Συγχαρητήρια λοιπόν
Φαίνεται για κάποιους έχει άλλη χάρη να σκοτώνεσαι πρώτο τραπέζι πίστα............... -
Μπετονιέρα καταπλάκωσε ΙΧ αυτοκίνητο λίγο μετά τις 10 το πρωί στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας στο ύψος της Ρενό, στη Μεταμόρφωση. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η μπετονιέρα κατευθυνόταν προς Λαμία, αλλά για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο ξέφυγε από την πορεία της, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και ανατράπηκε με αποτέλεσμα να καταπλακώσει διερχόμενο ΙΧ στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα. Απεγκλωβίστηκε ο οδηγός ΙΧ, ενώ νωρίτερα είχαν απεγκλωβιστεί η σύζυγος και το παιδί τους. Στο σημείο έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Πειραιά και η Τροχαία κάνει εκτροπή μέσω της Αττικής Οδού, με ελεύθερη διέλευση από τα διόδια για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί. Η εκτροπή γίνεται προκειμένου να διευκολυνθούν οι οδηγοί που κινούνται στο εισερχόμενο ρεύμα της Αθηνών-Λαμίας και οι οποίοι αντιμετωπίζουν οξύτατο κυκλοφοριακό πρόβλημα από το ύψος της Κηφισιάς μέχρι το ύψος της Μεταμόρφωσης.
-
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... 11#1111011
Πάμε στο παραπάνω πλέον. Να είστε όλοι καλά φίλοι μου.
-
Δεν υπάρχει σωτηρία δυστυχώς...2-3 νεκροί τη μέρα σε αυτό το νησί...
Κρίμα.
-
Μέχρι το βράδυ στης 11 που πέρασα από την εθνική δεν είχαν ακόμα καταφέρει να ανοίξουν το δρόμο. Υπήρχαν περιπολικά στην έξοδο για Κλαδισό και έδιωχναν την κυκλοφορία μέσω Χανίων.
Σήμερα το μεσημέρι πάντως που πέρασα πάλι είδα εκατοντάδες των εκατοντάδων μικρά κομματάκια/ τμήματα των αυτοκινήτων στην άκρη του δρόμου.
Οι περιγραφές όσων βρέθηκαν κοντά στο σημείο είναι ανατριχιαστικές.
Τι να πω? Κρίμα...
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ