-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ιδού (από απόσταση δυστυχώς) πώς το περιβόητο μονοθέσιο C1 της BMW γίνεται διθέσιοΟ συνεπιβάτης είναι καθισμένος στο φτερό και κρατιέται έχοντας αγκαλιάσει το κουκούβλιο που περιστοιχίζει τον οδηγό
Και η νταλικα απο πισω καραδοκει για φρεσκο κρεας στην πρωτη λακκουβα... Α, ρε ξυλο που θελουν μερικοι διτροχοι...
-
Γιατι θελει ξυλο?
-
Ζώο μεγάλο ο διανομέας με το παπάκι που χτες κατά τις 10 το βράδυ πήγαινε ανάποδα και με σβηστά φώτα σε κεντρικό δρόμο μονής κατεύθυνσης στο Ρέντη
-
Εσύ ζώο μέγιστο, που χτες το βράδυ πήγαινες μαλιοκούβαρα με το σεντάν σου στα στενά της γειτονιάς, καταπίνοντας αμάσητο και ένα στοπ, είσαι τυχερός που δε σε πρόλαβα στο φανάρι, το οποίο μετά από λίγο επίσης παραβίασες.
Την επόμενη φορά να περάσει νταλίκα από πάνω σου παλιόπουστα! -
Χαίρομαι που το γράφω εγώ εδώ και όχι κάποιος άλλο στα τροχαία ατυχήματα
Σήμερα το πρωϊ ήρθα από Πάτρα Αθήνα. Στο ύψος του Ξυλόκαστρου σε μεγάλη ευθεία όπου επιτρέπεται το προσπέρασμα έβγαλα φλας και ξεκίνησα να προσπερνάω δύο προπορευόμενα αυτοκίνητα. Ενώ βρισκόμουν ήδη δίπλα στο πρώτο αυτοκίνητο νταλίκα από το απέναντι διάζωμα έβγαλε φλας και βγήκε και αυτή αριστερά για να προσπεράσει άλλη νταλίκα με αποτέλεσμα να βλέπω τη μούρη της να έρχεται κατά πάνω μου, μιας και φυσικά πατούσε μεγάλο μέρος της στο αντίθετο ρεύμα, εκεί που κινούμουν εγώ.
Να κόψω και να μπω πίσω δεν προλάβαινα, ούτε είχα χώρο να χωθώ δεξιά, οπότε έκανα όσο πιο δεξιά μπορούσα, τόσο οριακότατα δεν ακούμπησα με τον καθρέφτη μου αυτόν που προσπέρναγα και βρέθηκα να περνάω εκατοστά δίπλα από την νταλίκα, τόσο κοντά που ένιωσα το σφύριγμα του αέρα
Να σου καεί το σπίτι παλιοδολοφόνε της ασφάλτου Να ήταν κάποιος άλλος στο τιμόνι που να τρόμαζε και να μην αντιδρούσε σωστά και θα είχε γίνει μια περιποιημένη μετωπική νταλίκας-αυτοκινήτου, φυσικά με θύμα εμένα
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Χαίρομαι που το γράφω εγώ εδώ και όχι κάποιος άλλο στα τροχαία ατυχήματαΣήμερα το πρωϊ ήρθα από Πάτρα Αθήνα. Στο ύψος του Ξυλόκαστρου σε μεγάλη ευθεία όπου επιτρέπεται το προσπέρασμα έβγαλα φλας και ξεκίνησα να προσπερνάω δύο προπορευόμενα αυτοκίνητα. Ενώ βρισκόμουν ήδη δίπλα στο πρώτο αυτοκίνητο νταλίκα από το απέναντι διάζωμα έβγαλε φλας και βγήκε και αυτή αριστερά για να προσπεράσει άλλη νταλίκα με αποτέλεσμα να βλέπω τη μούρη της να έρχεται κατά πάνω μου, μιας και φυσικά πατούσε μεγάλο μέρος της στο αντίθετο ρεύμα, εκεί που κινούμουν εγώ.
Να κόψω και να μπω πίσω δεν προλάβαινα, ούτε είχα χώρο να χωθώ δεξιά, οπότε έκανα όσο πιο δεξιά μπορούσα, τόσο οριακότατα δεν ακούμπησα με τον καθρέφτη μου αυτόν που προσπέρναγα και βρέθηκα να περνάω εκατοστά δίπλα από την νταλίκα, τόσο κοντά που ένιωσα το σφύριγμα του αέρα
Να σου καεί το σπίτι παλιοδολοφόνε της ασφάλτου Να ήταν κάποιος άλλος στο τιμόνι που να τρόμαζε και να μην αντιδρούσε σωστά και θα είχε γίνει μια περιποιημένη μετωπική νταλίκας-αυτοκινήτου, φυσικά με θύμα εμένα
Εγω τους νταλικεριδες τους δινω στεγνα....
Εχω κανει αρκετες φορες αναστροφη και καταδιωξη νταλικας μεχρι το επωμενο μπλοκο.....ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Χαίρομαι που το γράφω εγώ εδώ και όχι κάποιος άλλο στα τροχαία ατυχήματαΣήμερα το πρωϊ ήρθα από Πάτρα Αθήνα. Στο ύψος του Ξυλόκαστρου σε μεγάλη ευθεία όπου επιτρέπεται το προσπέρασμα έβγαλα φλας και ξεκίνησα να προσπερνάω δύο προπορευόμενα αυτοκίνητα. Ενώ βρισκόμουν ήδη δίπλα στο πρώτο αυτοκίνητο νταλίκα από το απέναντι διάζωμα έβγαλε φλας και βγήκε και αυτή αριστερά για να προσπεράσει άλλη νταλίκα με αποτέλεσμα να βλέπω τη μούρη της να έρχεται κατά πάνω μου, μιας και φυσικά πατούσε μεγάλο μέρος της στο αντίθετο ρεύμα, εκεί που κινούμουν εγώ.
Δολοφόνοι...
-
Πάλι καλά που το Μάρτιο φεύγω από την Πάτρα και θα σταματήσω να κάνω αυτή την κ@λοδιαδρομή. Δεν είναι η ταχύτητα αυτή καθ' εαυτή που σκοτώνει αλλά οι αλήτες που παίρνουν στα χέρια τους το τιμόνι και προσπερνάνε όπου να 'ναι, όπως να 'ναι, γράφοντας στ' @@ τους όσους κινούνται στο δρόμο.
Ναι, και γω πήγαινα πάνω από το όριο σχεδόν παντού, προσπέρναγα όμως μόνο στις ευθείες με φλας, στις στροφές καθόμουν δεξιά και αν έπεφτα σε κίνηση πριν τη στροφή μείωνα την ταχύτητά μου και 30 και 40 και 50 χλμ/ώρα αν χρειαζόταν περιμένοντας να βγω σε ευθεία για να περάσω, όταν προσπέρναγε κάποιος από απέναντι του έκανα χώρο επίσης πηγαίνοντας δεξιά, κτλ
Του μ@λ@κα του νταλικιέρη πραγματικά να του καεί το σπίτι Γενικά δεν αγχώνομαι εύκολα στο δρόμο και πιστεύω ότι βάση των όποιων οδηγικών ικανοτήτων έχω αντέδρασα όσο καλύτερα γινόταν. Πραγματικά όμως δεν έχω ξαναζήσει πιο οριακή κατάσταση στο δρόμο. Όταν σας λέω ότι πέρασα ξυστά και από αριστερά και από δεξιά εννοώ ότι σε στενάκι θα έκοβα στα 20 χλμ.ώρα max για να περάσω ανάμεσα σε ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ που βρίσκονταν σε αυτή την απόσταση μεταξύ τους. Ε τώρα εγώ θα πήγαινα με 100-110, η νταλίκα με 90-100, κάντε τους υπολογισμούς σας
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Πάλι καλά που το Μάρτιο φεύγω από την Πάτρα και θα σταματήσω να κάνω αυτή την κ@λοδιαδρομή. Δεν είναι η ταχύτητα αυτή καθ' εαυτή που σκοτώνει αλλά οι αλήτες που παίρνουν στα χέρια τους το τιμόνι και προσπερνάνε όπου να 'ναι, όπως να 'ναι, γράφοντας στ' @@ τους όσους κινούνται στο δρόμο.Ναι, και γω πήγαινα πάνω από το όριο σχεδόν παντού, προσπέρναγα όμως μόνο στις ευθείες με φλας, στις στροφές καθόμουν δεξιά και αν έπεφτα σε κίνηση πριν τη στροφή μείωνα την ταχύτητά μου και 30 και 40 και 50 χλμ/ώρα αν χρειαζόταν περιμένοντας να βγω σε ευθεία για να περάσω, όταν προσπέρναγε κάποιος από απέναντι του έκανα χώρο επίσης πηγαίνοντας δεξιά, κτλ
Του μ@λ@κα του νταλικιέρη πραγματικά να του καεί το σπίτι Γενικά δεν αγχώνομαι εύκολα στο δρόμο και πιστεύω ότι βάση των όποιων οδηγικών ικανοτήτων έχω αντέδρασα όσο καλύτερα γινόταν. Πραγματικά όμως δεν έχω ξαναζήσει πιο οριακή κατάσταση στο δρόμο. Όταν σας λέω ότι πέρασα ξυστά και από αριστερά και από δεξιά εννοώ ότι σε στενάκι θα έκοβα στα 20 χλμ.ώρα max για να περάσω ανάμεσα σε ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ που βρίσκονταν σε αυτή την απόσταση μεταξύ τους. Ε τώρα εγώ θα πήγαινα με 100-110, η νταλίκα με 90-100, κάντε τους υπολογισμούς σας
Ασε τα μαθηματικα.
Το κακο ειναι οτι ο νταλικερης θα βγει ζωντανος ενω οι υπολοιποι -γιατι θα κανει καραμπολα με 3 και πανω αυτοκινητα ο καριολης- στην καλυτερη θα περασουν το υπολοιπο της ζωης τους στην εντατικη η πανω σε καροτσακι.
Στην χειροτερη.....
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Όταν είναι 20 μέτρα πίσω μου (μέσα στην πόλη και με παρόμοια ταχύτητα και οι δύο μας - περίπου 40-50Kmh), εγώ έχω αλλάξει σχεδόν πλήρως λωρίδα και αντί να κόψει πατάει γκάζι και βγαίνει στο αντίθετο ρεύμα μάλλον ναι. Δεν σου λέω να απαιτήσεις από τον άλλο να σε αφήσει αλλά όχι και να σε βλέπει ότι αλλάζεις λωρίδα και να πατάει παραπάνω για να μην σε αφήσει. Μη τρελαθούμε κιόλας.Να κοψει ΔΕΝ εχει υποχρεωση. Εχει υποχρεωση να μην επιταχυνει. Οπως καταλαβαινεις το παν ειναι η σχετικη σας ταχυτητα και αποσταση.
έχω βγάλει φλας απ'τη μεσαία για την αριστερή και έχω ήδη ξεκινήσει να βγαίνω (άδεια η αριστερή) κι εκείνη τη στιγμή ξεκινάει να βγαίνει και ο πίσω μου χωρίς φλας, αν γίνει μαλακία π.χ. επιταχύνει πιο γρήγορα ο πίσω, ποιος φταίει? λογικά ο πίσω αφού μπήκαμε σχεδόν την ίδια στιγμή
Προτεραιοτητα στην αλλαγη λωριδας μεταξυ δυο αυτοκινητων που ξεκινανε ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΩΡΙΔΑ να πανε ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ, εχει αυτος που πρωτος εβγαλε φλας. Το ποιος ειναι εμπρος ή πισω δεν εχει σημασια.
[quote='kyr80']500
-
ζώο ο κορόλλας σε φανάρι στην οδό Καρέας που ενώ ήταν σε κόκκινο τσουλούσε σιγά σιγά μπροστά εμποδίζοντας τη μάνα μου να περάσει πεζή. Εγώ κοιτούσα από αλλού κ τον κατάλαβα τελευταία στιγμή που έφυγε αλλιώς θα τον είχα φτιάξει τον π@π@ρ@
-
Στην κοπελίτσα με το Γράντε Πούντο που μου είχε κολλήσει στον προφυλακτήρα χωρίς λόγο, στο ποτάμι με 100+, έχω να πω το εξής:
Μωρή @$#$#^%%, τι σε κάνει να πιστεύεις οτι θα φρενάρεις καλύτερα από εμένα αν χρειαστεί? -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Χαίρομαι που το γράφω εγώ εδώ και όχι κάποιος άλλο στα τροχαία ατυχήματα
Σήμερα το πρωϊ ήρθα από Πάτρα Αθήνα. Στο ύψος του Ξυλόκαστρου σε μεγάλη ευθεία όπου επιτρέπεται το προσπέρασμα έβγαλα φλας και ξεκίνησα να προσπερνάω δύο προπορευόμενα αυτοκίνητα. Ενώ βρισκόμουν ήδη δίπλα στο πρώτο αυτοκίνητο νταλίκα από το απέναντι διάζωμα έβγαλε φλας και βγήκε και αυτή αριστερά για να προσπεράσει άλλη νταλίκα με αποτέλεσμα να βλέπω τη μούρη της να έρχεται κατά πάνω μου, μιας και φυσικά πατούσε μεγάλο μέρος της στο αντίθετο ρεύμα, εκεί που κινούμουν εγώ.
Εγω τους νταλικεριδες τους δινω στεγνα....
Εχω κανει αρκετες φορες αναστροφη και καταδιωξη νταλικας μεχρι το επωμενο μπλοκο.....ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ
Μεγάλο ΖΩΟ ο νταλικέρης!
Και καλά τους κάνεις...
Το αξίζουν οι κ.........! -
taurus πας στοιχημα οτι το γκρλαντε φρεναρει καλητερα απο το σαξοραλλο?
-
Δεν ξέρω αν φρενάρει καλύτερα ή όχι, αλλα
α) τα φρένα μου είναι αναβαθμισμένα
β) ακόμα και αν φρενάρει καλύτερα το πούντο, η πιτσιρίκα ΔΕ θα φρενάρει καλύτερα από εμένα. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Στην κοπελίτσα με το Γράντε Πούντο που μου είχε κολλήσει στον προφυλακτήρα χωρίς λόγο, στο ποτάμι με 100+, έχω να πω το εξής:
Μωρή @$#$#^%%, τι σε κάνει να πιστεύεις οτι θα φρενάρεις καλύτερα από εμένα αν χρειαστεί?Αμα ειχε μπραβο θα την αφηνες να περασει
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μωρή @$#$#^%%, τι σε κάνει να πιστεύεις οτι θα φρενάρεις καλύτερα από εμένα αν χρειαστεί?**Αμα ειχε μπραβο θα την αφηνες να περασει **
-
-
Χθες η Πειραιώς ήταν πήχτρα στην κάθοδο από την Ομόνοια ως την Ιερά Οδό.
Εννοείται ότι το ρεύμα προς Ομόνοια ήταν 2 πήχτρες, αλλά είναι 'λογικό' αφού ο κάθε ανισόρροπος πρέπει να πάει με το αυτοκίνητο στο κέντρο για τα εορταστικά ψώνια.Ποια όμως ήταν τα πραγματικά ζώα; Αυτοί που έστριβαν από την άνοδο της Πειραιώς αριστερά προς την Ιερά Οδό και ενώ η Ιερά Οδός ήταν επίσης πηγμένη, κλείνοντας το δρόμο σε όσους κατέβαιναν και δημιουργώντας μποτιλιάρισμα τέτοιο που ένα λεωφορείο χρειαζόταν 40' για να κάνει μια απόσταση 5' από την Ομόνοια ως εκεί.
-
Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!!!!!!!!!!!!
ΤΟΣΑ ΖΩΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]