-
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Επειδή δεν καταλάβατε το πνεύμα μου, σας λέω ότι η συγκεκριμένη ημερομηνία πέφτει.....πρωταπριλιά
Μα και εσύ τι τους δυσκολεύεις τόσο !!!!
Έχουν να μάθουν και πως δουλεύει αυτό το καταραμένο το iDrive !
Εκτός του Τρούλη που έχει να μάθει αν το αυτοκίνητό του φοράει ποδιά !!
Αρσακειάδα του βγήκε ....Ο Τρούλης είναι ο απόλυτος επιστήμων επί της πλατφόρμας εξέλιξης, την οποίαν έχωμεν την τιμήν να οδηγώμεν, άθλιε μακαρονά!
καλά του τα είπα Τρούλη μου?
-
-
τις ζαντούλες που έχω επιλέξει ... υπάρχουν σαν επιλογή στο Ελλαδα ???.... style 142 ...γιατι δεν τις βρίσκω σαν επιλογή ...θα παω στον αντιπρόσωπο... να δούμε !!!
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
τις ζαντούλες που έχω επιλέξει ... υπάρχουν σαν επιλογή στο Ελλαδα ???.... style 142 ...γιατι δεν τις βρίσκω σαν επιλογή ...θα παω στον αντιπρόσωπο... να δούμε !!!Ναι υπάρχουν. Διατίθενται. Το κόστος αν θυμάμαι καλά είναι 400 ευρώ όταν τις παραγγείλεις...και έχουν άλλη διάσταση εμπρός...και άλλη πίσω. Βασικά δε μου αρέσουν αυτές οι ζάντες...είναι λίγο χοντρές. Έρχεται στη Sport έκδοση με τις άλλες 17άρες αστέρι...δε θυμάμαι κωδικό.
Το άλλο κακό είναι ότι εάν θέλεις να αλλάξεις λάστιχα στις 17άρες με άλλη διάσταση εμπρός και πίσω...θα είναι περισσότερα χρήματα.
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Εκτός του Τρούλη που έχει να μάθει αν το αυτοκίνητό του φοράει ποδιά !!
Αρσακειάδα του βγήκε ....Zηλέυεις,επειδή ξηλώθηκε η δική σου στη Εθνική οδό,ωσάν της βεβιασμένης κορασίδος?
Έχομεν εκ του εργοστασίου,ότι οι άλλοι πληρώνουν....μάλιστα!
Καλά τα λές,αλλά την πάτησα με το xbrace προεδρούκο... είναι σεμνή έκδοση η δική μου,μού είπαν,και της φορέσαν ποδιά από το εργοστάσιο για να μην ντρέπεται!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Καλά τα λές,αλλά την πάτησα με το xbrace προεδρούκο... είναι σεμνή έκδοση η δική μου,μού είπαν,και της φορέσαν ποδιά από το εργοστάσιο για να μην ντρέπεται!
Δεν ακούς !!
Είπαμε .. xbrace = ή σε 6cyl, ή με πολύ σφιχτές αναρτήσεις, ή με ημισλικ λάστιχα => τότε ζορίζεται το πλάισιο της πλατφόρμας εξέλιξης -
κατι μου λεει, πως αδικα προβαινει σε ολες αυτες τις βελτιωσεις της πλατφορμας εξελιξης...
φημες λενε οτι ψηνεται ασχημα να αφησει τα λουκανικα και τις μπυρες και να το γυρισει σε ρυζι και σακε -
Εσύ να πάρεις το πλαγιολισθαίνον σαπάκιον σου και να πας να βρεις καμιά στεγνή ευθεία να ξεδώσεις!!
(Καλά τα είπα γιατρέ μου? )
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
κατι μου λεει, πως αδικα προβαινει σε ολες αυτες τις βελτιωσεις της πλατφορμας εξελιξης...
φημες λενε οτι ψηνεται ασχημα να αφησει τα **λουκανικα και τις μπυρες **και να το γυρισει σε **ρυζι και σακε **:whistlink:Ποτέ μου δεν θα αφήσω λουκάνικα βραστά,
ώστε να τρώω ψάρια και να φορώ πανιά!!μας 'έκαψες' και εσύ ρε Τριανταφυλε Χριστουγεννιάτικα...
μα τόσο εύκολα 9000 σαλ?
τι αυτοκινητάρα είναι αυτό ρε!!Καλά τα είπες....άντε να'oυμ γεμίσαμε από ψευδοτζαπώνια να΄ουμ και έτσι!!
-
Την Πρωτοχρονιά και για λίγες μέρες θα έχουμε και αεροπορικές ενισχύσεις από το εξωτερικό. Άλλες 6 προπελοφόρες πεταλούδες θα υπερασπιστούν τα ιερά και όσια από αέρος. Βάστα Τρούλη, μην ακούς τις υψίσυχνες σειρήνες του ανατέλλοντος ηλίου. Να σκέφτεσαι πως ότι και να κάνουν, πάντα 4κύλινδρες θα παραμένουν.
-
Για αυτό σας θέλω φίλοι μου ....είμαι επίφοβος!!
Στηρίξτε με,στηρίξτε με (με βόλτα στις Μ3)...κλπ αλά Σαρρή!!
-
Για την 135 γνωρίζουμε τίποτα? - τιμές, χρόνο παράδοσης, κλπ...
-
Ο χρήστης miataman έγραψε:
Για την 135 γνωρίζουμε τίποτα? - τιμές, χρόνο παράδοσης, κλπ...Αύριο κυκλοφορεί Autobild Hellas με δοκιμή της στην Ελλάδα
Χρόνος παράδοσης ακόμη δεν ειναι γνωστός. -
Autobild JAAAA!!!
(είναι το καινούριο φετίχ των βορειων )
-
Στο ε3ωφυλλο του Drive γραφει απο 49.800. Μαλλον προλαβαν το Autobild.
-
Thank you!
-
Άρα 51000...μια χαρά...
-
-
Ωραίο το Μ pack Παντελή,πάει πολύ....το ίδιο και οι ζάντες!
BMW FORUM