-
EDDIE_147 καλα ρε κα ιαγορασες Ιταλικο?
skullone
τι να κανει ο Λαζοπουλος? -
Ναι! Έλεγε - δεν θυμάμαι πότε - ότι του'ρχεται να πάρει όπλο και να πάει στα Σκόπια. Να του δώσω κανένα απ'τα G3 του φυλακίου των Πυρομαχικών της 115ΠΜ και δυο γεμιστήρες, να του δώσω και την παραλλαγή μου και τις αρβύλες μου... Για να δούμε, θα το κάνει;
Μωρέ καλά το'λεγε η μάνα μου όταν ήμουν 16 χρονών κι έλεγα τέτοιες μαλακίες κι εγώ... 'Πήγαινε πρώτα φαντάρος να δεις τι είναι ο στρατός και μετά παίξτο παλικαράς'.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρε συ, όντως δεν καταλαβαίνεις, ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις;Όσα αυτοκίνητα φτιάχνονται στην Τουρκία (τουλάχιστον όσα ξέρω εγώ, αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος) είναι ανεπτυγμένων αυτοκινητοβιομηχανιών και δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα ίδια μοντέλα που φτιάχνονται σε άλλα εργοστάσια.
Στην Κίνα, **εκτός **από τα μοντέλα που φτιάχνονται και είναι εξίσου καλά με τα ίδια που κατασκευάζονται σε άλλες χώρες (και τα οποία ΚΑΝΕΙΣ δεν κατηγόρησε) υπάρχουν και άλλα αμάξια της ντόπιας αυτοκινητοβιομηχανίας τα οποία αποτελούν ντροπή για την αυτοκίνηση. Αυτά τα συγκεκριμένα φυσικά και θα τα θάψουμε γιατί είναι ΓΤΠ εντελώς.
Δεν μπορώ να στο κάνω πιο λιανά, λυπάμαι.
Πάντως τα προηγούμενα Astra και συγκεκριμένα παρτίδες δύο ετών που ήρθαν από Τουρκία είχαν προβλήματα ( από κρεμαγιέρα μέχρι ηλεκτρολογικά ).
Πάντως δεν είδα πουθενά να αναφέρεται ο ferox σε πολέμους κτλ άρα βρίσκω το thread να μην έχει άλλο λόγο ύπαρξης εκτός από αυτόν την επίθεσης σε κάποιον γιατί νόμισε κάποιος άλλος ότι κάτι ειπώθηκε και τα παγκοσμιοποιημένα αντανακλαστικά του αντέδρασαν. Στο κάτω - κάτω θεωρώ υποχρέωσή μας , όλων , να μαχόμασθε για να έχουμε όλοι την γνώμη μας ( όχι το αντίθετο ).
-
Ο χρήστης sotiris28 έγραψε:
Μπορεί και οι 'άλλοι΄να μην είναι πάντα υπέρ μας αλλά διαφέρει από το να πας να δίνεις τα ζεστά λεφτάκια σου συνάλλαγμα στα ταμεία της Τουρκίας (για να γίνουν σφαίρες και αεροπλάνα που θα τα βρουμε μπροστά μας αύριο)
Και εγώ θα΄θελα να είμαστε αυτάρκεις, να μην υπήρχε η παγκοσμιοποιηση του κεφαλαίου, να είχαμε παγκόσμια ειρήνη, και να γίνονταν οι Τουρκοι κάποτε άνθρωποι για να μπορούσαμε να φιλιώσουμε. Αλλά με ένα γενικό ευχολόγιο δεν πάμε πουθενά. Μικρά, υλοποιήσιμα βήματα χρειάζονται. και ένα από αυτά κατ'εμέ είναι να μποικοτάρω τα τουρκικα προιόντα.Καλά ρε συ , με την ίδια λογική , τα πάντα μπορούν να γίνουν σφαίρες και κάνες. Δεν στέκει. Το ίδιο και τα FIAT το ίδιο και τα τουρκικά ποτήρια το ίδιο και η premium VAG ή οι κουζίνες Bosch.
-
Τωρα πως απο μενα ξεκινησε τετοιο τοπικ ......ουτε που το καταλαβα
Το οτι ειπα οτι δεν αγοραζω Τουρκικα προιοντα (για τους λογους μου....μπορει να ειναι γιατι δεν τους εμπιστευομαι σαν κατασκευαστες η' γιατι τους βλεπω σαν οικονομικους εν δυναμι αντιπαλους και δε θελω να τους ενισχυσω ) το κανατε [Διάσπαση] Πατριωτισμός, ελληνοτουρκικά και άλλα... και πανω σ αυτο αναπτυξατε ενα διαλογο που δε βλεπω να οδηγει πουθενα . -
cooperS_JCW
Forum είναι. Οπότε μην παραξενεύεσαι! Οι συζητήσεις πάνε μερικές φορές σε άλλη κατεύθυνση. Αυτό δεν είναι κακό! -
Οχι οκ ....... απλα δεν ειμαι ουτε πατριδοκαπηλος ουτε προοδευτικος ...... ειμαι μετριως μετριος και παντα μετρημενος και μου εκανε εντυπωση πως εδωσα τετοιο ερεθισμα
-
re paidia mia aporia . giati oloi oi prodotes einai dexioi?
-
Γιατί πρέπει να σώσουν τη χώρα οι αριστεροί.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γιατί πρέπει να σώσουν τη χώρα οι αριστεροί.Κι έλεγα ποιος θα τσιμπήσει πρώτος
Μην ρημάξουμε το θέμα παίδες, plz. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κι έλεγα ποιος θα τσιμπήσει πρώτος
Μην ρημάξουμε το θέμα παίδες, plz.+1
Αγνοήστε το 'σχόλιό' του... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κι έλεγα ποιος θα τσιμπήσει πρώτος
Μην ρημάξουμε το θέμα παίδες, plz.Μα έχει πλάκα...
(άλλωστε σιγά το θέμα )
-
http://to-adifago-kitos.com/
Πολλά τα κήτη οπότε ψυχραιμία -
δεξιοι το νου σας δε σας περιμενουμε πλεον σας ψαχνουμε
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Καλά ρε συ , με την ίδια λογική , τα πάντα μπορούν να γίνουν σφαίρες και κάνες. Δεν στέκει. Το ίδιο και τα FIAT το ίδιο και τα τουρκικά ποτήρια το ίδιο και η premium VAG ή οι κουζίνες Bosch.Τι δεν στέκει; Έχεις ένα καθεστώς που εξαργυρώνει σε κάθε ευκαιρία την ανάπτυξη του σε όπλα και τρόπους να υπονομεύει τους γείτονες του, για ποιό λόγο να το βοηθήσω σε αυτό; Εσύ δεν φοβάσαι μια ισχυρή οικονομικά Τουρκία; (πόσο δύσκολα μπορεί να μπεί στο πυρηνικό παιχνίδι για παράδειγμα;)
-
Έτσι κι αλλιώς η Τουρκία έχει εκδηλώσει πολλάκις πυρηνικές βλέψεις...
-
Καλά ρε συ , με την ίδια λογική , τα πάντα μπορούν να γίνουν σφαίρες και κάνες. Δεν στέκει. Το ίδιο και τα FIAT το ίδιο και τα τουρκικά ποτήρια το ίδιο και η premium VAG ή οι κουζίνες Bosch.
Τι δεν στέκει; Έχεις ένα καθεστώς που εξαργυρώνει σε κάθε ευκαιρία την ανάπτυξη του σε όπλα και τρόπους να υπονομεύει τους γείτονες του, για ποιό λόγο να το βοηθήσω σε αυτό; Εσύ δεν φοβάσαι μια ισχυρή οικονομικά Τουρκία; (πόσο δύσκολα μπορεί να μπεί στο πυρηνικό παιχνίδι για παράδειγμα;)
... και θα την σταματήσεις από τις πυρηνικές της βλέψεις μη-αγοράζοντας τούρκικα προϊόντα ε;
Ο μόνος τρόπος να μην μας υπονομεύει η Τουρκία, είναι να στεκόμαστε ψηλά ως χώρα υπερασπιζόμενοι το δικό ΜΑΣ συμφέρον, και όχι σκοτώνοντας την κατσίκα (συμφέρον) του γείτονα. Και ο μόνος τρόπος να συμβεί αυτό, είναι να κοιτάξουμε τη δική ΜΑΣ καμπούρα.
-
Σύμφωνοι. Δεν θα την βοηθήσω όμως και από πάνω, και από το ολότελα κάτι είναι και αυτό (εδώ θυμάμαι κάναμε μποικοταζ στην κοκακόλα παλιά για τους ολυμπιακούς, ποιο σημαντικό ήταν αυτό;)
Επίσης συμφωνούμε ότι πρέπει να αλλάξει η κατάσταση στην χώρα αλλά δεν προτείνεις κάτι για αυτό. π.χ. Συμφωνείς ότι ο υγιής πατριωτισμός μπορεί να βοηθήσει να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο ή όχι;
-
Επίσης συμφωνούμε ότι πρέπει να αλλάξει η κατάσταση στην χώρα αλλά δεν προτείνεις κάτι για αυτό. π.χ. Συμφωνείς ότι ο υγιής πατριωτισμός μπορεί να βοηθήσει να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο ή όχι;Συμφωνώ, αλλά ξέρεις ότι ο πατριωτισμός πολύ εύκολα ερμηνεύεται διαφορετικά από τον καθένα μας. Γι' αυτό προτιμώ να μην τον αναφέρω καν. Όσο για το αν προτείνω, πρότεινα με την ψήφο μου πριν λίγους μήνες. Πράγμα που δεν φαίνεται να έπραξε η συντριπτική πλειοψηφία των συμπατριωτών μου, κρίνοντας εκ του εκλογικού αποτελέσματος
Δεν θα υποδείξω σε κανέναν φυσικά τι θα ψηφίσει, αλλά όσο εξακολουθούμε να αφήνουμε την Ελλάδα στα χέρια 10-20 οικογενειών που την κατάντησαν φτωχό συγγενή εδώ και δεκαετίες, δεν θ' αλλάξει τίποτα. Και θα συνεχίσει να μας φταίει η Τουρκία και η κάθε Τουρκία. Δεν είναι μόνο πολιτικό το θέμα βέβαια. Και σαν κοινωνία, τα ίδια σκατά είμαστε. Κρατάμε τα κουσούρια των προγόνων μας και μεταλαμπαδεύουμε τα δικά μας στα παιδιά μας, καμαρώνοντας για 5-10 εκλάμψεις που φαίνονται κατά καιρούς και για λίγο μόνο, μέσα στη σκατίλα.
... δεν κάνω για κουβέντα απόψε, έχω τις απαισιοδοξίες μου
-
Μακάρι να υπήρχε κάποιος πολιτικός χώρος σήμερα στην Ελλάδα που να με εκφραζε. Σε κανένα δεν νοιάζονται για τον τόπο. Ένα μάτσο ψεύτικοι μικροπωλητές εξουσίας. Αλλά από την άλλη η τουρκία είναι μια υπαρκτή απειλή που δεν πρέπει να υποτιμάμε. Έχω διαβάσει αρκετά για την Τουρκία και έχω σχηματίσει μια άποψη για την νοοτροπία τους (σαν τους Αγγλους και αυτοί κολλημένοι στα αυτοκρατορικά τους περασμένα μεγαλεία). Σε χτυπάνε μόλις ρίξεις τις άμυνες σου (δείτε το 55, το 74).
[Διάσπαση] Πατριωτισμός, ελληνοτουρκικά και άλλα...