-
Το είχα παραγγείλει 16 αυγούστου και πήρα την δεύτερη παρτίδα που μπήκε το νοέμβρη παραγωγή... Τώρα άμα παραγγείλεις τώρα θα περιμένεις ακόμα περισσότερο. Εγώ περίμενα 3 μήνες παρά μερικές μέρες (αρκετά καλός χρόνος κατά τη γνώμη μου)
-
Ξέρει κανείς τι παίζει με την πρόσφατη προσφορά της Οpel; Έχει δημοσιευτεί στις κυριακάτικες εφημερίδες, και λέιει κάτι για -2500 ευρώ για τα Astra (πεντάπορτα/SW) τα Zafira, τα Meriva όχι όμως Corsa.
Δεν γράφει όμως τίποτε για προϋποθέσεις, αν αφορά έκπτωση σε τιμή μετρητοίς κλπ.
Αν κάποιος έιναι ενήμερος ας μας διαφωτίσει... αν και πολύ φοβάμαι ότι πρόκειται για marketing trick του στυλ μείον τόσο από το χρηματοδοτικό, τόσο από τον πρόσθετο εξοπλισμό και λιγάκι στην τιμή= κλπ. -
εχω βρει ενα astra opc 25000 euro i apli ekdosi xoris ekstra me 28.000 km 1 xronou .
einai kala ?
-
Ο χρήστης nikos2004dj έγραψε:
εχω βρει ενα astra opc 25000 euro i apli ekdosi xoris ekstra me 28.000 km 1 xronou .einai kala ?
Με τα μεταχειρισμένα εσύ μόνο μπορείς να ξέρεις. Παίζει τεράστιο ρόλο το στρώσιμο, αν είναι αμάξι αντιπροσωπείας που το χε για test drive τότε ίσως να θες να αναθεωρήσεις...
-
Ο χρήστης nikos2004dj έγραψε:
εχω βρει ενα astra opc 25000 euro i apli ekdosi xoris ekstra me 28.000 km 1 xronou .einai kala ?
Αν ειναι οκ το αμαξι..τα χρηματα καλα ειναι!
-
δεν ειναι απο τεστ drive το ειχε ιδιωτης απλα θελει λεει να παρει λεωφωρειακι για την σχολη οδηγων του.
σε καλη κατασταση φαινεται ατρακαριστο ειναι αλλα δεν ξερω μηχανικα αν ειναι οκ οπως επισης μου φαινονται πολλα και τα χιλιομετρα του -
για καντου κανα παζαρι..
-
Πού το οδηγούσε και πρόλαβε να κάνει τόσα χλμ; Μήπως το έχει σκίσει για τα καλά και θέλει να το δώσει σε σχετικά καλή (ακόμα) τιμή;
-
30000 δεν κάνει καινούργιο το Οpc??
Πώς 25000 είναι καλή τιμή για ένα μεταχειρισμένο??
Δεν παίζει καμιά προσφορά από την αντιπροσωπεία ? -
Ο χρήστης baz έγραψε:
Πώς 25000 είναι καλή τιμή για ένα μεταχειρισμένο??Μαζι με εξοδα,χρωμα κλπ ομως φτανει τα 31000!
Τα 25000(που ισως με λιγο παζαρι ακομα μπορει να πεσουν καμια 500αρια ευρω ακομα) ειναι καλη τιμη.
Μεσα σε ενα χρονο δηλαδη εχει χασει γυρω στο 1/5 της συνολικης του αξιας..ποσο θα ηταν δηλαδη η καλη τιμη για αμαξι 1 ετους?Μην ξεχναμε οτι εχει και 5 χρονια ακομα εργοστασιακη εγγυηση!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Πώς 25000 είναι καλή τιμή για ένα μεταχειρισμένο??Μαζι με εξοδα,χρωμα κλπ ομως φτανει τα 31000!
Τα 25000(που ισως με λιγο παζαρι ακομα μπορει να πεσουν καμια 500αρια ευρω ακομα) ειναι καλη τιμη.
Μεσα σε ενα χρονο δηλαδη εχει χασει γυρω στο 1/5 της συνολικης του αξιας..ποσο θα ηταν δηλαδη η καλη τιμη για αμαξι 1 ετους?Μην ξεχναμε οτι εχει και 5 χρονια ακομα εργοστασιακη εγγυηση!
28.000km μέσα σε ένα χρόνο όμως δεν είναι λίγα. Ο μέσος όρος τα χλμ αυτά τα κάνει σε 2 χρόνια.
-
Παιδιά βοήθεια! Στο πρώτο μου ταξίδι στην εθνική, έφαγα και το πρώτο μου χτύπημα από πετραδάκι στο καπώ Είναι πολύ μικρό αλλά και πολύ βαθύ, φαίνεται μέταλλο από κάτω... Τι να κάνω;
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
το 'κακο' με τα δυνατα αυτοκινητα ειναι, οτι πολλες φορες ακομη και με λιγα χλμ μπορει να εχουν φθορες που ανεβαζουν το κοστος αγορας σα μεταχ/σμενο:
πχ, αυτο αν εχει οδηγηθει λιγο γρηγορα ειναι σχεδον βεβαιο οτι στα χλμ που εχει πιθανοτατα θα θελει λαστιχα, ισως και τακακια. Αρα με το καλημερα θες αλλα 800-1000ε για να κινεισαι με ασφαλεια.
αρα προσοχη σε τετοιες περιπτωσεις!
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Παιδιά βοήθεια! Στο πρώτο μου ταξίδι στην εθνική, έφαγα και το πρώτο μου χτύπημα από πετραδάκι στο καπώ Είναι πολύ μικρό αλλά και πολύ βαθύ, φαίνεται μέταλλο από κάτω... Τι να κάνω;Θ' αγοράσεις ένα κουτάκι χρώμα με τον κωδικό του (τον γράφει σε ταμπελάκι κάπου στο χώρο της μηχανής ή στο εσωτερικό της πόρτας) είτε από την αντιπροσωπεία, είτε από κάποιο εξειδικευμένο κατάστημα χρωμάτων για αυτοκίνητα και με ένα πολύ λεπτό πινελάκι θα ρίξεις μια σταγόνα στο συγκεκριμένο σημείο. Το χρώμα κράτα το, θα σου χρειαστεί ξανά στο μέλλον.
Κόστος 10-15 ευρώ. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Παιδιά βοήθεια! Στο πρώτο μου ταξίδι στην εθνική, έφαγα και το πρώτο μου χτύπημα από πετραδάκι στο καπώ Είναι πολύ μικρό αλλά και πολύ βαθύ, φαίνεται μέταλλο από κάτω... Τι να κάνω;
Θ' αγοράσεις ένα κουτάκι χρώμα με τον κωδικό του (τον γράφει σε ταμπελάκι κάπου στο χώρο της μηχανής ή στο εσωτερικό της πόρτας) είτε από την αντιπροσωπεία, είτε από κάποιο εξειδικευμένο κατάστημα χρωμάτων για αυτοκίνητα και με ένα πολύ λεπτό πινελάκι θα ρίξεις μια σταγόνα στο συγκεκριμένο σημείο. Το χρώμα κράτα το, θα σου χρειαστεί ξανά στο μέλλον.
Κόστος 10-15 ευρώ.Thanx, θα ρωτήσω την αντιπροσωπεία σήμερα κιόλας
-
εμενα παντος μου φαινονται αρκετα μιας και τον εκοψα για τσιγκουνη
μου ειπε οτι αν δεν βρει να το δωσει μεχρι τελος του ετους μετα θα το δωσει τον ιουνη
μετα στα 30 θελει service και στα 45,000 περιπου θα θελει και λαστιχα γιατι δεν τα εχει κανει ουτε αλλαγη μπροσ πισω για να εχουν ομοιομορφη φθορα!
οποτε αν υπολογισεις το service του στα 30 + τα λαστιχα ειναι σιγουρα 1300 ευρω..
ειχα στο προγραμμα να το παραγγειλω φεβρουαρη μιας και τοτε θα παρω κατι λεφτα που περιμενω ..
εν το μεταξυ δεν εχει κλιματισμο αλλα air condition και πρεπει να ειναι απο τα πρωτα με οτι συνεπαγεται αυτο!την απλη οθονη μεσα χωρις αισθητηρες παρκαρισματος...
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
eklphktiko to corsa opc, alla kamia sxesh me clio rs k type r.Poly anwtera se aisthish kai prosfysh ta dyo. Etsi apla gia na mhn xehniomaste...K γ να μήν ξεχνιόμαστε,σκέψου τί ωραία προσφυση θα είχαν αυτα τα δύο αν ο κινητήρας τους είχε την εκρηκτικότητα κ απέδιδε τη ροπή του Corsa!
-
Ο χρήστης ak20 έγραψε:
eklphktiko to corsa opc, alla kamia sxesh me clio rs k type r.Poly anwtera se aisthish kai prosfysh ta dyo. Etsi apla gia na mhn xehniomaste...
K γ να μήν ξεχνιόμαστε,σκέψου τί ωραία προσφυση θα είχαν αυτα τα δύο αν ο κινητήρας τους είχε την εκρηκτικότητα κ απέδιδε τη ροπή του Corsa!
Όντως
-
Παιδια μια ερωτηση σε astra G 1400, πως μπορω να αδειασω ολο το νερο του ψυγειου για να βαλω παραφλου?
YΓ. Ο εξυπνος ο πατερας μου συμπληρωνε με νερακι, και τωρα εχει γινει μιξη...και θα παει καρπενησι μεσα στις γιορτες οποτε μην ρισκαρουμε κανα παγωμα.
-
Βγαλε το κολάρο που κουμπώνει κατω χαμηλα στο ψυγειο,και ασ'το να αδειασει.
OPEL FORUM