-
Πάλι καλά που δεν ήσουν και εσύ εκεί... μεγαλοκτηματίας θα είχες γίνει...
-
Στις Σερρες ηταν ακριβα οταν ειχα παει, στα μεγαρα παλι εχω κανει την αγορα μου!
-
ΉΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά του 'trackmiata' για την οργάνωση!!!Και χίλια ευχαριστώ απο εμένα και τους φίλους μου για την φιλοξενία!!!
Το trackday ήταν άψογο!!!!!!
Να είμαστε καλά να το ξανακανονίσουμε σύντομα!
Χίλια ευχαριστώ,και χάρηκα για την γνωριμία παιδιά!!Να είστε καλά!!Να πώ και ένα μπράβο στη γριά Ε30 μου....που παρά τα εικοσι δύο της χρόνια και τα 475.000χλμ....με έβγαλε ασπροπρόσωπο!
Αλλά την επόμενη φορά μάλλον θα έρθω με την 5αρα... -
Μπράβο ρε παίδες!!
Χιόνι και πίστα, απίθανος συνδυασμός! Και μόνο που δεν κάνατε πίσω στην ιδέα, αρκεί!
Δε βλέπω την ώρα να περάσω κι εγώ από κείνα τα λημέρια.
Μακάρι...Όσο για το προεδρείο (γενικώς και ειδικώς), σαν παλιός φούρναρης, θα κάτσω τα Χριστούγεννα που έχω άδεια να φτιάξω κάνα-δυό ντουζίνες τσουρέκια να σας στείλω τις ευχές μου. Χωρίς κουτί. Θα στείλω και του Ντίνου.
PS. Ντίνο μου, βάζουμε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα;
Πρόσεξε τι θα απαντήσεις... -
Οταν μπορεσω θα ανεβασω και γω μερικες φωτο.
Το Σαββατο απλα ηταν.... σαν απο αλλη χωρα
Παρεα αψογη και κριμα που ηρθαν τοσοι λιγοι. Χασατε εμπειρια κυριοι
Βασιλη Thank you για τη βολτα για μενα ηταν εμπειρια η συνοδηγηση της BMW.
Επειδη κανω διαιτα (οριστε; ) και επειδη γιορταζε η γυναικα μου δεν μπορεσα να παρευρεθω στις ακολασιες για την κοιλια.
Κουκο το Μαρτη με τη Μπλε σου οπως και δηποτε αλλιως μην κανεις τον κοπο να ανεβεις.
Χρηστο το λευκουλι σου μιατακι μας πηρε τα αυτια. Πολυ ωραιος ηχος
Ειστε τρελοι ρε σεις με τα μιατα. Μπραβο σας.
Απορω παντως που δεν πηγαμε σε καμια ταβερνα μετα την πιστα. Μαλλον κανατε υπομονη για το βραδυνο πιστευω.
Το μαρτη επιβαλεται 4Φ track day με τα συνοδευτικα σε βολτες και μασες στην γυρω περιοχη απο Αγκιστρο μεχρι Δοιρανη
-
Party τον Μαρτη!!
-
Οπωσδήποτε!! Δεν το συζητάω. Άλλωστε το είπε ο κύριος κυρ Βασίλης.
Κατ' αρχήν, θα μιλήσω με ΟΣΕ (κάποιους φίλους) για να δούμε τα δρομολόγια.
Η σκέψη είναι να ανέβουμε με το τραίνο την Παρασκευή (θα κοιμηθούμε στο τραίνο), να είμαστε Σέρρες στη πίστα όλο το Σάββατο, ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!, και να επιστρέψουμε την Κυριακή.Υπολογίστε ότι γυρίσαμε την Κυριακή σε 4 ώρες από Θεσσαλονίκη, αν και στα 300 από τα 500 χιλιόμετρα οδηγούσα εγώ και αναγκαστικά πρόσεχα πολύ παραπάνω το αμάξι.
Από Σέρρες θα είμαστε Αθήνα σε 5 ώρες!!
-
ρε συ, νικο... στις πλατφορμες, μπορει να γινουν και ζημιες στα αμαξια και μετα κανουν ολοι τους κινεζους...
με τι ταχυτητες γυρνουσατε? -
Το ξέρω. Θέλω να μιλήσω με κάτι φίλους για να δω αν θα το κάνουμε.
Μου είχαν πει, ότι πέρα από τις ζημιές, πετάνε και πέτρες διάφοροι στα αμάξια.Γυρίσαμε με σταθερά 140+, αλλά και 170 στην Υλίκη...
-
α.. στο ρελαντι μου!
-
Στο ρελαντί της 130!..
Καταπληκτικό αυτοκίνητο, αλλά θέλει ανάρτηση ( )...
Μόλις συνήθισα το μπλοκέ της ([/ηλίθιος Mode On]τραβάει πολύ Βασίλη[/ηλίθιος Mode Off]... ) ήταν απίστευτο το πόσο εύκολα μάζευε χιλιόμετρα. Περάσαμε τον Μπλάστερ χωρίς να το καταλάβω ότι είχαμε ανέβει στα 160+!!!
-
.... κατι τετοια εκανε και το golf και το εδωσα για κατι που συμμετεχω κι εγω!!
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
ΉΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά του 'trackmiata' για την οργάνωση!!!Και χίλια ευχαριστώ απο εμένα και τους φίλους μου για την φιλοξενία!!!
Το trackday ήταν άψογο!!!!!!
Να είμαστε καλά να το ξανακανονίσουμε σύντομα!
Χίλια ευχαριστώ,και χάρηκα για την γνωριμία παιδιά!!Να είστε καλά!!Να πώ και ένα μπράβο στη γριά Ε30 μου....που παρά τα εικοσι δύο της χρόνια και τα 475.000χλμ....με έβγαλε ασπροπρόσωπο!
Αλλά την επόμενη φορά μάλλον θα έρθω με την 5αρα...Μέχρι στιγμής μόνο αυτή έχω.
Σύντομα θα έχω αρκετές φωτογραφίες!!
-
Άξιος Παντέλο,τα έκανε όλα η ηρωική γριούλα σου!!
Πες πόσα χλμ έχει...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Άξιος Παντέλο,τα έκανε όλα η ηρωική γριούλα σου!!Πες πόσα χλμ έχει...
475K λέει!
Και γω που νόμιζα πως τα 100.000 είναι πολλά για αυτοκίνητο. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Άξιος Παντέλο,τα έκανε όλα η ηρωική γριούλα σου!!
Πες πόσα χλμ έχει...
475K λέει!
Και γω που νόμιζα πως τα 100.000 είναι πολλά για αυτοκίνητο.Nτάξει εσύ έχεις Fiat, για Fiat είναι πάααρα πολλά
-
Να'στε καλά όλοι.
Εχουμε πολύ φωτογραφικό υλικό και αρκετά βίντεο, οσονούπω.
Χάρηκα που σας γνώρισα.
Αντρέα, ευχαριστώ φίλε για όλα και εσένα Γιάννη, ενισχύετε την αποψή μου πως οι βορειοελλαδίτες είναι οι καλύτεροι άνθρωποι.Ευχαριστούμε για όλα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το ξέρω. Θέλω να μιλήσω με κάτι φίλους για να δω αν θα το κάνουμε.
Μου είχαν πει, ότι πέρα από τις ζημιές, πετάνε και πέτρες διάφοροι στα αμάξια.Γυρίσαμε με σταθερά 140+, αλλά και 170 στην Υλίκη...
Μέσα από τώρα για τον Μάρτιο, απλώς το τραίνο θέλει μια δεύτερη σκέψη, όχι για τυχόν ζημιές (ούτε γρατζουνιά δεν συμβαίνει) ούτε για τις πέτρες (η αυτοκινητάμαξα είναι κλειστή και προστατευμένη), όσο για τις άθλιες συνθήκες ταξιδιού. Σε πρόσφατη επίσκεψή μου, παρόλο που είχα εισητήρια με επιστροφή, προτίμησα να γυρίσω οδικώς (και μάλιστα με αυτοκίνητο με σκληρή ανάρτηση, θορυβώδη εξάτμιση και μπάκετ) πηγαίνοντας λιγότερο από το όριο σε όλη την διαδρομή : ήταν πολύ καλύτερα από το τράινο!!
-
Έχεις δίκιο Αλέξανδρε.
Στα συν ότι μου αρέσει το ταξίδι σε κονβόι...
-
ρωτα και μας που φορτωνομαστε τον μιραγκε που ολο αργει..
kingmanos που να δεις και μας δηλαδη...θα φευγεις τρεχοντας...(παντα μεσα στο οριο..)
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)